Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We hebben nog vertrouwen in deze ploeg en de bondscoach'

Laatste update:

Nederland had zaterdagavond in kunnen lopen op koploper Tsjechië, dat gelijkspeelde tegen Letland, maar dat lukte niet. Oranje kwam in eigen huis immers ook niet verder dan een remise, met Turkije. Nigel de Jong baalde dat het niet was gelukt om de volle buit te pakken: "Maar we hebben nog vertrouwen in deze ploeg en de bondscoach", benadrukte de middenvelder.

Volgens De Jong is er nog geen reden tot paniek. "We staan nog steeds derde in de poule en krijgen de bovenste ploegen nog op bezoek", zei de mannetjesputter tegen de NOS. "Dinsdag oefenen we tegen Spanje en in juni spelen we tegen Letland in de EK-kwalificatie. Het moet beter, maar we weten ook dat het beter kan."

Wesley Sneijder ramde in blessuretijd de 1-1 binnen, al is zijn doelpunt door de UEFA toegekend aan Klaas-Jan Huntelaar, die de bal van richting veranderde. "Het ging niet door mijn hoofd dat we het EK konden missen. Ik was alleen maar bezig met het forceren van de gelijkmaker", zei de Utrechter. Nederland staat derde in Groep A; de achterstand op Tsjechië bedraagt zes punten.

Vond je Nigel de Jong goed spelen tegen Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met een Elia ipv een Affelay op rechts zal het wel veel beter gaan. Guusje wordt nou wakker!

29 maart 2015 om 08:53

wat heeft elia nou laten zien dit seizoen? dan liever Promes

29 maart 2015 om 11:03

Promes ipv Affelay, Wijnaldum eruit, de jong eruit, BMI eruit, Blind eruit, Huntelaar eruit, depay eruit. En die keeper jongens ongelofelijk wat een irritante mannetje. Er blijft niet heel veel over dan.

Onbegrijpelijk dat Hiddink geen speelminuten aan Clasie gunde. Wel narsingh die slecht inviel en Affelay op de middenveld laten spelen. Tactische keuzes die veel vragen opriepen en na afloop maakte hiddink een onzekere indruk! 1 punt kan belangrijk zijn?? Hmmm rare uitspraak

29 maart 2015 om 11:07

Bij Van Gaal leek op het begin ook alles te mislukken, en achter af was het de beste man op het WK in mijn ogen. Dus druk op de trainer uit oefenen is zinloos op dit moment. Of je moet een plan B hebben.

29 maart 2015 om 12:07

Van Gaal won zn kwalificatie zonder problemen, men was alleen niet overtuigd van de 5-3-2 die hij toe ging passen, omdat hij ging oefenen tegen defensieve tegenstanders en counteren dan moeilijker gaat. Hiddink maakt alleen maar foute keuzes en heeft het beste materiaal in deze poule. Ondanks dat heeft ie nu al een achterstand van 6 punten.

29 maart 2015 om 12:08

Met Van Gaal verloren we tenminste geen kwalificatiewedstrijden, al was het spel ook matig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren