Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben de titel in mijn optiek niet tegen Twente laten liggen’

Laatste update:

Doordat PSV op de valreep punten verloor bij FC Twente, lijkt de titel nu definitief uit zich verdwenen. De Eindhovenaren likken vrijdag de wonden en zullen zich snel weer op moeten richten. Komende zondag komt Willem II naar het Phillips Stadion en om de tweede plaats in zicht te houden, moet er gewonnen worden.

Cocu is nog behoorlijk teleurgesteld over de remise in Enschede. “We beleven vandaag (vrijdag, red.) niet onze beste dag. Het was een grote deceptie gisteren, duidelijk. Vandaag staat in het teken van evalueren”, zegt de oefenmeester op het wekelijkse perspraatje. Hij beschikt over een fitte selectie in aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II. “De titel is ver weg. Dat is de conclusie. We kijken nog wel naar de tweede plaats. De Champions League is het podium waar we willen staan.”

“Het wordt lastig om ons zondag direct te herpakken, maar ik weet zeker dat de spelers er alles aan zullen doen om te winnen”, vervolgt Cocu zijn verhaal. Hij vindt niet dat PSV het kampioenschap in de Grolsch Veste heeft verloren. “We hebben het in mijn optiek niet tegen Twente laten liggen. Dat gebeurde in de eerste seizoenshelft. Daardoor speelden we al een tijd met het mes op de keel.”

Denk jij dat PSV nog tweede gaat worden in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 april 2017 om 15:36

Daar had het in Eindhoven ook een kans of 2/3 voor. Maar toen was daar Botteghin... In Rotterdam vond ik ze erg anoniem spelen voor verreweg het grootste gedeelte van de pot, dus dat ze daar verloren vond ik niet bijzonder. Blijft zonde voor Psv, maar gisteren oogde het ook zelden of ze nog écht er voor gingen.

7 april 2017 om 16:08

PSV heeft het idd niet laten liggen tegen Twente dat deden ze door dom gelijk te spelen tegen heracles thuis en groningen thuis dat met 10 man speelde vanaf de 30e minuut en ook domme gelijke spelen tegen Twente thuis, Roda uit dat er niks van bakt dit seizoen, en Willem II uit mag je als PSV zijnde ook gewoon winnen voor de rest 2x verlies tegen feynoord, 1x gelijk tegen ajax en gelijk tegen twente en heereveen uit, dat zijn wedstrijden waar je weleen punten kan laten liggen maar die wedstrijden die ik boven vermeld heb moet je gewoon winnen

De achterstand op de nummer 2 is lastig om in te halen. Laat daarom maar zien dat je een goede EL-kandidaat bent door van Ajax te winnen.

Nee, gisteren heb je de tweede plek tegen Twente laten liggen. De eerste plek was al uit zicht na verlies van Feyenoord en veel puntverlies in de eerste seizoenshelft.

Cocu heeft er dit seizoen wel een potje van gemaakt. Net als vorig seizoen mag hij Van Ginkel echt enorm bedanken voor bewezen diensten, want dat is de speler die PSV de afgelopen twee jaar nog een boost heeft bezorgd voor de tweede seizoenshelft. Zonder Van Ginkel was Cocu al lang ontslagen. Het op blijven stellen van spelers die zo vaak teleurstellen, het werkt niet. Er komt weinig nieuws uit de koker van Cocu als het moeizaam loopt. Ik ben benieuwd of hij volgend seizoen overleeft..

7 april 2017 om 20:05

Cocu heeft in de winter zijn hele systeem omgegooid na een teleurstellende eerste seizoenshelft, mede door dit kon PSV nog zo lang meedoen om de 2de plek (die nog steeds niet uit zicht is). Cocu is gewoon in 4 jaar tijd 2 keer kampioen geworden, doe mij maar zo een trainer met een 50% kans op de titel. Ik geloof niet dat een andere trainer het veel beter had gedaan dit seizoen.

Uit bij Twente kun je best een keer punten verspelen dus daar heeft PSV het inderdaad niet vergooid. De schade is met name in de eerste seizoenshelft gelden met onnodig puntverlies tegen clubs als Twente, Willem II, Groningen en Heracles. Maar het blijven wel dure en onnodige punten die je verspeeld want als je na een lastige eerste helft toch met 2-1 voorkomt en de wedstrijd onder controle hebt mag je het nooit meer zo weggeven. Daar zouden de spelers die de fout in gingen toch veel gelouterder in moeten zijn

Als Cocu niet veruit het beste materiaal heeft word het gewoon niets met Psv. En dat zie je nu ook alweer terug. Het loopt voor geen meter. Het hele seizoen al niet. Eerst speelt Psv leuk en verzorgd voetbal. Maar verzuimen ze de kansen af te maken. En nu is het resultaat voetbal. Alleen dan tevaak zonder resultaat. Tja wat moet je hier nog mee.... Zowel Cocu als Brandts hebben in mijn optiek gefaald. Als je ziet dat Psv op dit moment slechts 3 centrale verdedigers heeft. Waarvan Schwaab en Isimat echt dramatisch zijn. En als je ziet dat Psv op Pereiro na geen enkele vleugelaanvaller meer heeft. Dan is dat best wel triest te noemen. Want Locadia is nooit een vleugelaanvaller geweest. En Bergwijn kan het niveau absoluut niet aan. Waarbij jij je ook nog moet afvragen of Pereiro het niet beter op 10 zou doen dan als vleugelaanvaller. En als dat allemaal nog niet genoeg is. Hebben we ook nog een spits die het hele seizoen geen pepernoot raakt en helemaal niets toevoegt aan het team. Maar ondertussen hebben we wel een overschot aan middenvelders. Waar we niet op zitten te wachten. Zo heeft Psv van Ginkel , Guardado , Propper , Hendrix , Siem de Jong , Ramselaar en Zinchenko. Waarvan je afvraagt wat moet je met zoveel middenvelders? Echt dramatisch gedaan van Brandts om teveel middenvelders te halen en te weinig vleugelaanvallers. En het liefst ook nog een reserve spits met een fatsoenlijke centrale verdediger.

7 april 2017 om 16:28

Helemaal mee eens. De selectie is niet in balans. Vanaf het begin al niet. Dan verwacht je dat er in de winterstop het een en ander wordt hersteld, maar dan vertrekken er juist twee buitenspelers en komt er een weer middenvelder bij.. Nou deed die middenvelder het wel bijzonder goed, dus daar is weinig mis mee, maar op de vleugels werd het alleen maar droeviger..

7 april 2017 om 21:10

Perreiro is net als Locadia geen vleugelaanvaller. Cocu zet vaker spelers op verkeerde positie.

Tja Cocu, dat heb je natuurlijk aan jezelf te danken. Wedstrijd weer eens zeer slecht begonnen en weer veel te laat doorgewisseld.

Dat je Luuk opstelt kan natuurlijk niet meer, en ik snap dat je Guardado op wou stellen voor de verkoop. Maar nu is de tweede plek verder weg dan ooit.. Dat grapje kost je nu 16-18 miljoen euro.. Wat ik je dan ook heel kwalijk neem is dat je Luuk wisselt met Schwaab die helemaal niet bij PSV hoort.. Denken dat 2-1 genoeg is om te winnen is gewoon heel naïef, zeker omdat de hele wedstrijd wel duidelijk was dat die achterhoede zo onzeker als de pest was..

7 april 2017 om 16:54

PSV begon de wedstrijd volgens mij alleraardigst en had binnen een minuut op 1-0 moeten komen als Van Ginkel beter had afgerond. Daarnaast was er met de instelling vrij weinig mis en werd Twente voortdurend op de eigen helft vastgezet. Het centrum van de verdediging en Guardado daarvoor speelde erg ongelukkig en was enorm kwetsbaar. In de tweede helft heeft PSV echter nauwelijk wat weggegeven en doe je jezelf gewoon de das om door in blessuretijd laks uit te verdedigen. Natuurlijk is Cocu verantwoordelijk maar je moet jongens als Willems, Moreno en Guardado verwijten dat die 2-1 niet de eindstand was en dat ze de kaas van het brood laten eten.

Dat ze het überhaupt nog steeds over een eventuele titel hebben is gewoon lachwekkend!

7 april 2017 om 16:52

Daar heeft hij het dus niet over, hij heeft het over de tweede plek

7 april 2017 om 17:38

Ja .. er wordt waarschijnlijk naar gevaagd óf ze nog aan een titel denken.

'Denkt dat kampioenschap niet vergooid in in de Grolsch Veste..'

Geeft een antwoord. Denk dat niemand in Eindhoven op een titel rekent.
Misschien Willems.. dit keer 95%.


Niets is gedaan. Tis voor elke club nu , élke wedstrijd een finale. Óf wel of niet degraderen.. na comp.. kampioen, play offs.. en met dit soort westrijden weet je t nooit.
Nog een paar weekjes

Ik snap sowieso al helemaal niet dat Ramselaar niet speelt. Voor Luuk de jong en Propper zou het goed zijn om eens een tijdje te banken. Ik vond trouwens dat Luuk de Jong in zijn tijd bij Twente het laatste jaar ook over de grond steeds beter ging voetballen. Ik kan me nog een goal herinneren, waarbij hij kapte en draaide en gewoon een paar man te kijk zette. "toen"had hij bij Twente moeten blijven, om dat door te ontwikkelen, want na zijn buitenlandse avontuurtjes was daar helemaal niets meer van te zien. En nu dus nog steeds niet. Hij kan eigenlijk alleen maar koppen en niets eens, zoals bijvoorbeeld Pelle/fellaini, met de kop aannemen, anderen laten bij sluiten, de bal controleren met de voet en doorspelen. Je kan in feite gewoon net zo goed een lantaarnpaal in de 16 van de tegenstander zetten en daar tegenaan schieten, want dan heb je ongeveer hetzelfde effect. Om het positief af te sluiten, denk ik wel dat Luuk die kwaliteiten wel "kan" hebben, maar op de een of andere manier is hij dat verleert of wil die het niet meer en richt hij zich dan maar op het koppen. Dan is het allemaal wel heel magertjes hoor. Zeker als hij misschien nog eens een stap wil maken naar het buitenland, dan zal het voetballende gedeelte toch echt met 50% moeten verbeteren.

Zoet
Brenet
Schwaab
Moreno
Willems
van Ginkel
Siem de Jong
Hendrix
Pereiro
Locadia
Ramselaar

Denk net als Ajax gewoon te veel laten liggen in de eerste helft vh seizoen. Onnodig. En de scoringsdrift in Eindhoven is dit jaar , net als bij Ajax ook niet hoog. Dat scheelt toch al gauw een punt of 6/9

Allicht heeft PSV gisteren de titel niet verspeeld! Al zou PSV gisteren gewonnen hebben, dan nog was de kans op de titel minimaal. Gewoon veel te veel gestuntel dit seizoen bij Psv. De gevestigde namen moeten maar eens gaan vertrekken. In de spiegel kijken heeft geen zin meer Philip, dat doen ze immers bijna al heel het seizoen.

Je gaat de titel waarschijnlijk niet pakken omdat Feyenoord beter is en daardoor meer punten pakt. Tegen de genoemde clubs kan je best wat punten laten liggen.

Dit jaar was al een ramp dus het maakt niet uit of de titel is verloren. De top 3 is nog wel een mooie prestatie als je kijkt hoe het dit jaar is gegaan. Wat PSV nog kan doen is Ajax belemmeren.

Cocu moet het veld ruimen voor een trainer die wel durft met de jeugd te werken en kansen te geven. Als Cocu nog een jaartje blijft dan krijg je zo een Frank de Boer effect. Tijd voor een nieuwe wind en nieuwe spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren