Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We gaan straks van meet af aan een ijzersterke Franck Ribéry zien’

Laatste update:

Matthias Sammer verwacht het nodige van Franck Ribéry in het seizoen 2014/15. De 31-jarige aanvaller heeft er al zeven jaar bij Bayern München opzitten, maar is nog niets van zijn gretigheid verloren. Die garantie geeft de sportief directeur van de Duitse landskampioen. Ribéry moest het WK 2014 missen met een rugblessure.

/

Dat was voor hemzelf een hard gelag, maar Bayern komt het natuurlijk niet slecht uit: de topclub kreeg Ribéry nu niet vermoeid of slechts half uitgerust terug. Sammer denkt ook dat niet de Fransman er nog echt mee zit dat hij niet met het nationale team naar Brazilië kon. “Franck is gretiger dan ooit, hij staat er fysiek gezien geweldig voor”, verzekert Sammer in gesprek met BILD.

“Ik vind dat geweldig voor hem. Hij is vastberaden te laten zien wat hij in huis heeft, nadat hij het WK moest laten schieten. We gaan straks van meet af aan een ijzersterke Franck Ribéry zien in de Bundesliga. Franck krijgt nog wel wat behandelingen aan zijn rug en het is belangrijk dat we voorzichtig blijven, maar hij neemt in principe deel aan iedere trainingsvorm. Het gaat goed met hem”, aldus Sammer.

Franck Ribéry gaat komend seizoen vlammen bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop het! Vond hem vorig jaar toch tegenvallen, tenminste voor zijn doen!

Wanneer zal Bayern dit jaar kampioen worden? Voor of net na de winterstop? Pff wat een team!!

23 juli 2014 om 15:43

Ik wet op na de winterstop
Kan onmogelijk voor de winterstop kampioen worden. Maar als we van teams uit gaan zijn ze nu al kampioen. Tenzij Guardiola het verkloot.

23 juli 2014 om 16:13

hij viel afgelopen seizoen misschien een beetje tegen maar ik vond hem het seizoen daarvoor echter goed presteren voor zijn doen, ribery wordt sinds vorig jaar door een heleboel (succes)fans opgehemeld maar had de seizoenen daarvoor helemaal niet zulke goede prestaties en kwam elk seizoen achter robben tot 2012/2013. en aangezien hij ook al ouder begint te worden verwacht ik juist dat hij zijn top in 2012/2013 heeft gehad en dat nu zijn dalende lijn begonnen is/

23 juli 2014 om 17:25

Ribery was is allang enorm goed en was daar al de ster voor dat Robben bij Bayern speelde. Real Madrid heeft een lange tijd achter hem aan gezeten terwijl dat ze robben hadden.

Er zijn echt veel mensen op deze site die de prestaties van ribery omlaag praten

23 juli 2014 om 17:34

Robben is stromt

23 juli 2014 om 18:27

Ja, dat is jammer. Een beetje chauvinisme mag, maar Ribery is echt een geweldenaar en dat doet niks af van hoe goed we Robben vinden.

23 juli 2014 om 16:14

Hij is sinds januari ook min of meer de hele tijd geblesseerd geweest. De wedstrijdjes die hij dan wel meepakte was hij ook niet fit. Tot en met december was hij heel goed.

24 juli 2014 om 11:02

Dortmund wordt kampioen dus ik gok Bayern over 5 jaar na de winterstop!

"sammer denkt ook dat niet de Fransman er nog echt mee zit dat hij niet met het nationale team naar Brazilië kon."

Ribery niet nee, maar stel je eens voor dat dit artikel over Mario Gomez ging. Die kerel zal wel ongelofelijk balen dat hij niet mee kon en ik denk dat dit ook zeker zijn prestaties komend seizoen bij Fiorentina zal beïnvloeden. De ene keer pakt het voordelig uit zoals nu bij Ribery, de andere keer nadelig, zo verwacht ik bij Gomez.

Hij staat daar toch niet op de foto met dat minderjarig meisje waar ie het mee heeft gedaan?Dat is namelijk het laatste wat ik me van hem herinner.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren