Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat ik vooral van ADO heb gezien, is dat ze in lelijke shirtjes speelden’

Laatste update:

FC Dordrecht maakt zich op voor de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag, zaterdag aan de Krommedijk. De ploeg van Ernie Brandts hoopt nog voor het einde van het seizoen van de laatste plaats af te komen. Dan zal de hekkensluiter van de Eredivisie in ieder geval meer moeten gaan scoren; sinds de winterstop werd slechts éénmaal gescoord.

Funso Ojo erkent dat FC Dordrecht te weinig scoort. “Ja, maar daar is geen oplossing voor gekomen, dus moeten wij het met deze groep doen”, erkent de middenvelder, die niet onder de indruk is van ADO, in gesprek met RTV Rijnmond. "Wat ik vooral van ADO heb gezien is dat ze in de laatste wedstrijd in hele lelijke shirtjes speelden.”

“Ik heb wat beelden gezien, het is geen speciaal team.” Ojo werd in de laatste competitiewedstrijd van tegen PEC Zwolle (4-0 verlies) eerder naar de kant gehaald. Daar was de captain het niet mee eens. “Ik vind dat ik het goed doe, de club vindt dat ik het minder doe, dus word ik naar de kant gehaald.”

Komt FC Dordrecht dit seizoen van de laatste plaats af?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Lelijke' shirts voor een 110 jarig bestaan.. wel echt logisch om die af te kraken

6 februari 2015 om 19:29

Dude, het is geel groen, groen geel zijn wij niet

6 februari 2015 om 22:06

Wat is jouw (geestelijke) leeftijd als ik zo brutaal mag zijn om het te vragen?

6 februari 2015 om 23:57

Of het is geel het is groen en ze worden kampioen.. vooral nu wang heb betaald

Dan weet ik niet wat voor smaak hij heeft maar ik vond ze juist heel erg mooi! Bovendien is een uitspraak ik vind het geen speciaal team niet echt slim dat zou ik als ADO zijnde in de kleedkamer hangen...

6 februari 2015 om 17:31

In ieder geval niet jouw smaak..

Bijdehand mannetje die ojo. Alsof die camo shirts van Dordrecht mooi zijn. Daarnaast is ojo niet in de vorm dat ie kritiek kan geven op ADO. Dordrecht speelt het slechtste voetbal van de eredivisie dit jaar en ojo steekt daar niet positief boven uit.

6 februari 2015 om 16:20

Ik vind dat shirt van Dordrecht wel mooi, alleen het broekje en sokken eronder niet.

6 februari 2015 om 18:51

Van een NEC supporter had ik niet anders verwacht aangezien jullie ook in die kleuren spelen.

Weet niet wie de aanvoerder van Den Haag is, maar die zou zo'n 'lelijk' shirtje moeten overhandigen aan Ojo bij de toss. Kan die zijn tranen er in kwijt, als ze verliezen. Wat een onzinnig gezever van die vent zeg.

Ik verbaasde me wel over de kraag van dat shirtje ja, ik snap dat het retro en hetzelfde als vroeger is echter zag dit er bij sommige spelers totaal niet uit. Bij sommige spelers was het touwtje er al helemaal uit en bij andere slingerde dat touwtje alleen maar in de weg. Maar goed, mag dus weer duidelijk zijn dat de vorige wedstrijd van ADO zo boeiend was dat ik alleen een analyse kan geven van de kraag van het shirt.

6 februari 2015 om 16:00

Ik vond ADO echt goed spelen hoor de laatste wedstrijd.

Werd lekker geknokt á la tweede helft Feyenoord.

Vind ze eerlijk gezegd ook niet mooi, maar om dat zo te zeggen beetje apart. Je kan wel een klein beetje respect opbrengen voor een jubileum van een club. Verder praat hij alleen maar onzin. ADO is een stuk beter dan Dordrecht en zal gewoon de 3 punten pakken.

Respectloze reactie van Ojo!
Die shirts zijn van grote waarde voor de ADO supporter.
Hij mag het over het spel hebben maar over sentimenten moet hij zwijgen!!!

6 februari 2015 om 16:01

'grote waarde'. Valt mee. Ik vind het gaaf dat ze erin spelen, maar wat meneer Ojo ervan vindt. Man, zal mij aan me reet roesten.

6 februari 2015 om 16:09

Man komt ie: vrijheid,van meningsuiting!! Ik weet het afgezaagd maar jij mag zeggen wat ie wilt. Ik vomd ze ook vreselijk lelijk. Het spel was het tegenovergestelde van de shirts dus daar snapt Ojo geen fuck van.

6 februari 2015 om 17:24

Dan vind ik jou een peuter die thuis geen aandacht krijgt. Beetje ado zitten afkraken om een tenue. Wie ben jij nou om over ado zo te praten. Vrijheid van meningsuiting ! Dus als ik jou jan met de korte achternaam noem is dat dan zo, omdat het mij mening is??

6 februari 2015 om 19:37

Nee maar je mist het punt. Voor jou ben ik jan met de korte achternaam. Het mooie aan een eigen mening is dat ie alleen voor jou telt en je deze ook mag delen met mensen ook al hoeven zij er niet mee eens te zijn. Hij zegt gewoon wat ie vind. Daarbij vind jij mij een kleine kleuter, prima. Maar dan vind ik jou een persoon die mensen hun mening onderdrukt en VIND ik dat je denkvermogen lijkt op dat in bijvoorbeeld Noord-Korea waar mensen ook geen mening mogen hebben. Vliegticket kost je meer 450euro. Succes!

Gelukkig hebben we deze speler niet te lang bij Psv gelaten, erg slechte mentaliteit.. Als je laatste staat en niet eens goed kan voetballen dan moet je niet groot gaan praten, maar dat merken ze vanzelf wel als ze gaan verliezen..

Hy speelt nota bene voor de satellietclub van ado den haag en durft zulk kritiek te geven. Foei foei. Ze moeten deze jongen gauw wegsturen bij dordrecht. Ado heeft een samenwerkingsverband waarbij dordrecht een hoop spelers heeft kunnen lenen van ado in de afgelopen jaren. Dan hoor je als speler niet zo de tegenstander af te kraken.

6 februari 2015 om 16:57

Dordt is nu geen sattelietclub van Ado. Binnen de Eredivisie mag dat niet. Vroeger met Feyenoord en Excelsior mocht het ook niet.

Wat een onzinnige reactie. Voor deze jongen snel weer jupiler league!

Ojo heeft een cursus "tegenstander motiveren" voor gevorderden gevolgd.

Funso heeft duidelijk geen enkel historisch besef, erg jammer. Wel een goede opmerking om de ADO-spelers nog wat extra te motiveren, voor zover nodig.
Ik vond de shirtjes trouwens prachtig, ze zouden ze moeten houden!

Word dit gezegd door iemand die in een camouflage shirt het slechtste voetbal van de eredivisie speelt? Ieder zn mening. Maar Ojo mag denk ik wel spiegeltje voor krijgen,

Ik vond het ook afschuwelijk. Maarja vroeger was dit wss heel mooi. Toch raar dat ze nu groen geel zijn en vroeger dus rood.

6 februari 2015 om 19:32

Man United speelde vroeger ook in groen-geel, tegenwoordig dus rood.

Dat hele gare dordrecht moet opzoiyten naar de amateur klasse

die (kl)ojo moet niet zo bijdehand doen lekkah dregaderen met je cluppie, het liefst failliet

Grappig dat hij dat zegt.. terwijl heel Dordrecht op een huurling van den haag leunde

7 februari 2015 om 01:37

gladon was van sparta toch?

Ik vond het wel wat hebben die shirts van Denhaag, historische shirt houd ik altijd wel van. Dit zijn toch de shirts van Ado? en geel/groen van Denhaag? Weet iemand dat? Volgens mij gaan ze hier volgend jaar ook in spelen, anthans wel in die kleuren dacht ik. En zeker ook mooier dan Dordrecht, want dat vind ik niets.

6 februari 2015 om 18:13

De oude Ado kleuren zijn inderdaad rood en groen, enkele jaren terug was het uit shirt hierop gebaseerd.
Dit shirt was toen rood-groen-rood (3 brede banen), dat was echt een mooi shirt.
Later nadat de club van Ado naar Fc Den Haag overging werd het geel groen, met in eerste instantie een voornamelijk geel shirt en groen broekje.
Pas de laatste jaren hebben we de geel-groen gestreepte shirt.
Vindt deze zelf mooi, maar om eerlijk te zijn vindt ik dat rood-groen mooier, en dan niet die met die ouderwetse/retro V-hals maar die met drie brede banen!

tussen welke clubs in zuid-holland is de meeste rivaliteit?

6 februari 2015 om 18:10

Tussen Den Haag en Feyenoord is gezonde rivaliteit, tussen de andere clubs Dordrecht Excelsior helemaal niet.
Hoe het zit tussen Sparta en Feyenoord weet ik niet, dat weten de Rotterdammers onder is wellicht beter.

Ik vind die Ojo wel grappig eigenlijk.

Staan laatste en hebben geen idee hoe hun (indirecte) tegenstander speelt. Beter voor ons. Dordrecht leuke club leuk sfeertje. Veel Den Haag spelers die daar hebben gespeeld en nu Van Haaren, Korte en de Wit.

Die shirtjes waren trouwens gewoon mooi. Die kraag en die touwtjes oke wat minder maar voor de rest prima.

Morgen 3 punten pakken van Dordrecht hopelijk!

Die man neemt in elk geval geen blad voor de mond. Naja het is zijn mening, en niet een politiek correct antwoord uit een of andere media training. Ik lees hier dat mensen het schandalig vinden hoe hij reageert, maar daar kan ik me niet in vinden.

(kl)ojo; Is het je opgevallen dat je zelf in een camouflage-shirt loopt en laatste van de hele Eredivisie staat?!
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie is het domste van het land?

Nou ik heb dordrecht woensdag gezien. Daar was ik ook niet van onder de indruk. En over lelijke shirt gesproken dordrecht uittenue.

Hij heeft ergens wel een punt, maar ik vind de normale donkergroen gele zhirts ook niet mooi. Ik mis dat fluoriscerende groen met normaal geel waarmee ze in de toto divisie speelden. Dat was nice. Die kerstboomkleuren zagen er woensdagavond echt niet uit. Maar Dordrecht en winnen van ADO? Denkkkk t niet

7 februari 2015 om 01:40

de kerstboomkleuren horen bij den haag, daar komt immers de kerstboom 'tactiek' van co adriaanse vandaan..

Dordrecht ff een pak slaag geven dan maar..
Vind het nogal respectloos om iemand anders' kleuren te beledigen.

Zullen we dan ook maar een mening hebben over alle Belgen die er niets van kunnen (derijck, Ojo, Gosens)?

6 februari 2015 om 19:23

Gosens is geen belg ...

6 februari 2015 om 20:20

Je hebt gelijk, ik hoorde een accent bij hem, en dacht dat het Vlaams was. My bad!

7 februari 2015 om 01:41

is een duitser..

Haha ik heb wel gelachen vrijdagnacht. Dit zegt iemand die voor dordrecht speelt? Heeft die ojo nog nooit naar zijn eigen tenue gekeken? Pff wat hoop ik dat we dord gaan winnen!

Dan nog heeft ie het respect niet tegen een club die nauwe banden heeft met zijn club Dordrecht. Deze amateur van de bovenste plank moet zich diep schamen voor zn nietszeggende uitspraak! Hoop dat ADO Den Haag Dordrecht nog verder de shit in helpt en dat ze uiteindelijk zullen degraderen op het eind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren