Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat heb je daar te zoeken? Ga naar zo’n club of blijf anders nog bij Ajax’

Laatste update:

Er is de afgelopen maanden veelvuldig gespeculeerd over de toekomst van Donny van de Beek. De 23-jarige middenvelder van Ajax werd voornamelijk gelinkt aan Real Madrid, dat alles al uitonderhandeld zou hebben. Henk ten Cate raadt Van de Beek in het programma Rondo van Ziggo Sport af om de overstap naar de Koninklijke te maken.

“Ik vind hem een goede voetballer, maar Luka Modric zit nu op de bank bij Real Madrid. Dan denk ik: Donny, wat heb je daar te zoeken? Ga naar een club waar je verder komt en iedere week kunt spelen. Of blijf anders nog een jaar bij Ajax”, zo luidt het advies van Ten Cate. Van de Beek zou naar verluidt ook in de belangstelling staan van Manchester United en de momenteel clubloze oefenmeester beaamt dat hij ‘nog zó jong en ‘écht goed’ is.

“Als hij nog een jaar bij Ajax zou spelen en je zou nog beter worden, dan is hij toch veel rijper om die stap te maken dan nu? Hij speelt al een halfjaar niet”, wijst de voormalig oefenmeester van onder meer NAC Breda, Ajax en Sparta Rotterdam op het stopzetten van de Eredivisie wegens de uitbraak van het coronavirus. Ten Cate krijgt bijval van Ronald Waterreus, die ook van mening is dat het misschien beter is dat Van de Beek nog een jaartje bij Ajax blijft.

“Als hij nog een jaartje bij Ajax speelt en vervolgens nog een ijzersterk EK er achteraan speelt, komt hij beter binnen. Wat als hij geen basisplaats heeft op het EK? Als je niet in de basis staat bij Oranje, mag je je afvragen of dat bij Real wel lukt”, stelt Waterreus. Youri Mulder denkt dat het geen toeval is dat er zoveel geruchten bestaan over de toekomst van Van de Beek. “Het lijkt wel alsof er een soort bedoeling achter zit dat het steeds in de pers komt. Ik denk dat dat niet goed is voor de speler, omdat er steeds maar weer discussie over is.”

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zeggen wel makkelijk speel een ijzersterk ek en maak dan de stap maar ja. Hij heeft geen basisplek en maakt er ook weinig aanspraak op zolang er geen blessures zijn. Misschien is een tussenstap ideaal zodat hij kan laten zien dat die het niveau wel aankan.

22 juni 2020 om 09:16

Misschien juist wel door bij Ajax goed te blijven spelen. Vd Beek is een potentiële basisspeler. Straks een middenveld op het EK met Wijnanaldum, de Jong en vd Beek zie ik wel zitten

22 juni 2020 om 09:28

Ja dat het goed is om nog een seizoen bij Ajax te blijven ben ik het mee eens. Maar dat middenveld zie ik niet zitten. Vd beek in oranje werkt tot op heden niet en denk dat propper veel beter werkt. En eventueel de Roon tegen echte toplanden.

22 juni 2020 om 13:31

Ik zie dat middenveld eigenlijk niet zitten. Van de Beek en Wijnaldum spelen toch in dezelfde soort ruimtes? Dat lijkt mij dus helemaal niets. Ik laat me daarentegen graag verrassen, en als het zou werken, klinkt het ook wel heel mooi! Frenkie de spelmaker en 2 box-to-box spelers in Van de Beek en Wijnaldum

Er is al veel over gezegd. Donny gaat echt niet de nieuwe ster van RM worden, maar ook RM heeft waterdragers nodig en met zijn werkethiek, functionele techniek, diepgang en scorend vermogen kan Donny daar best wel een goede rol gaan spelen.

Real lijkt mij ook niet slim. Isco, Valverde, Kroos, Modric, Asensio dat is geen misselijke concurrentie. Ook Manchester zie ik hem op dit moment geen vaste basis spelen (zolang Pogba er nog is). Zou echt perfect zijn voor Arsenal maar die doen niet mee om de prijzen. Denk dat hij bij Tottenham ook Alli eruit zou spelen.

22 juni 2020 om 08:45

Bruno Fernandes lijkt mij ook de betere speler. Spurs, concurrentie van Alli, kan te doen zijn. Maar ook dat is allerminst een zekerheid. Ik zie hem wel shinen bij een Dortmund. Naast Emre Can of in plaats van zelfs

22 juni 2020 om 08:46

Wel grappig dat je zegt dat Arsenal geen prijzen zal gaan winnen (dat helemaal waar is) maar wel Tottenham noemt.

22 juni 2020 om 09:22

Waarom denk je dat RM vd Beek wil. Juist omdat kroos en Modric oud worden en de rest tegen valt.

22 juni 2020 om 11:39

Kroos is 'pas' 30 en kan nog wel even mee

22 juni 2020 om 18:11

Valt de rest tegen? Ik weet niet of je naar de wedstrijden kijk maar van de beek heeft er niks te zoeken! Hij moet eerst proberen basis te worden bij Nederland.

Dat blijft altijd een risico. Feyenoord gokte ook dat Jørgensen een goed WK zou spelen en dat viel flink tegen. Van de Beek is een veel betere voetballer, maar ook voor hem blijft het een risico. Je kan geblesseerd raken, Koeman kan je op de bank zetten etc. Ik denk dat Man United beter bij hem past, maar tegen Madrid zeg je geen nee als voetballer.

Gewoon nog lekker een jaartje bij Ajax blijven. Is toch een zeer lastig moment om weg te gaan, en hij is ook nog jong! Komt wel goed joh. Real moet hij absoluut niet doen, ik acht Valverde en Asensio toch een stuk hoger in. Dortmund zou een betere club voor hem zijn, die willen ook spelers zoals hij hebben.

Kijk, daar slaat Henk ten Cate de spijker op z'n kop: de kans dat Donny bij beide clubs direct in de basis zou komen was al klein, laat staan als hij nog eens met een training + wedstrijdritme achterstand binnen gaat komen (ja dat effect kan gigantisch zijn, zie Fer bij Feyenoord mid 2019).

Donny is ook niet goed genoeg voor Real Madrid. Ik vind hem zelfs bij Ajax al triest spelen. Mensen zien dat dan niet omdat hij dan toch scoort. Van de Beek was tegen Valencia voetballend diep en diep triest, maar mensen denken dat hij een geniale pot heeft gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren