Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat Bayern heeft laten zien was ongeïnspireerd, het was afschuwelijk’

Laatste update:

Bayern München legde afgelopen seizoen beslag op de Champions League en is ook tijdens de huidige jaargang nog in de race om de Europese trofee; vrijdag werd bekend dat de Duitsers het in de halve finale moeten opnemen tegen Real Madrid. Bernd Schuster, die momenteel de scepter zwaait bij Málaga, geeft zijn Spaanse ex-club een goede kans.

/

De Duitse oefenmeester is absoluut niet onder de indruk van het Bayern van de afgelopen weken. Der Rekordmeister verbrak een record door het vroegste landskampioenschap ooit te behalen, maar daarna spaarde trainer Josep Guardiola zijn belangrijkste spelers regelmatig en werd onder meer een nederlaag tegen FC Augsburg geleden. In de Champions League werd wel afgerekend met Manchester United, maar dat kostte de nodige moeite.

Schuster lijkt zich te hebben geërgerd aan het spel van Guardiola’s team. “Wat Bayern de laatste tijd heeft laten zien in de Bundesliga en tegen Man United was ongeïnspireerd, het was zó afschuwelijk”, tekenen Spaanse media op uit de voormalig coach van Real. Schuster is voorts van mening dat het combinatievoetbal van Bayern te eenzijdig is. “Als het lukt is het prachtig, maar anders is het jammerlijk”, meent de 54-jarige oefenmeester van Málaga.

Ben je het met Bernd Schuster eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 april 2014 om 18:55

Klopt want in het B team spelen alleen gigantische amateurs..

12 april 2014 om 19:23

Nee dat nou ook weer niet maar het zijn wel spelers die zelden spelen en dus geen wedstrijdsritme hebben, kan je toch ook wel zelf bedenken?

12 april 2014 om 18:59

Ado270: ik denk niet dat hij het alleen heeft over de wedstrijd tegen Augsburg, al kan ik me vergissen , want ik tjek nooit BM in de comp.

12 april 2014 om 19:04

In de competitie speelde ze na het kampioenschap met een B team, dat is de maatstaf niet.
Bovendien spelen zij in de CL zakelijk, zetten aan wanneer het moet.
(zie de goal tegen United)

Het positiespel is goed, alhoewel het tika taka wat mij betreft verminderd mag worden, je hebt power en vuurkracht in je team, daar zou ik veel meer gebruik van maken. Spelers als Kroos, Muller en Mandzukic.

Maar Pep doet het uitstekend momenteel, tot nu toe nog helemaal niets aan de hand.

Klopt, ik denk overigens, gelet op de wedstrijd van Dortmund tegen Madrid, dat ze nog wel een betere kans maken tegen Real, maar dat ze het van een team zoals Atletico never nooit winnen.

Ik vind het juist goed dat bayern zich niet meer focust in de competitie. Hierdoor krijgt de jeugd zijn kans en kan men zien hoe men er voorstaan in een echte wetstrijd.

12 april 2014 om 19:02

Onzin, dat stadion zit ook elke week vol en ik kan me niet voorstellen dat die willen weten hoe het gaat met de derde keeper en de linksachter van de a1. Ik vind het pure minachting van je toeschouwers en fans

12 april 2014 om 19:10

Surprise dat dit komt van een Chelsea supporter zeg.. Natuurlijk vinden veel mensen het wel leuk om te zien hoe jeugdspelers ervoor staan, dat zijn tenslotte de sterren van morgen.

12 april 2014 om 19:43

Dat is nou weer eens een duidelijke Chelsea gedachte. Die geven helemaal niets om jeugd maar willen alleen maar gevarieerde vedettes in het team zien. De jeugd heeft de toekomst en als je die geen kans wil geven zullen ze zich nooit kunnen laten zien.

12 april 2014 om 20:25

En dat is inderdaad een gedachte gang die ik niet snap. De sterren van morgen, ja dat zeker! Maar vorige week verloren ze zo'n dueldus gewoon waardoor een prachtige reeks verloren gaat!! Daar snap ik he-le-maal niets van!

13 april 2014 om 08:25

Jammer dat je dat niet wilt snappen. Maar dat maakt jouw club nou zo verschrikkelijk ongeliefd bij iedereen buiten Chelsea om. Het niets kunnen gunnen van talenten. Hele jeugdopleidingen leegkopen van andere clubs en die talenten dan vervolgens zelf niet durven opstellen maar verhuren aan andere verenigingen, zoals ¥i£€$$€. En als ze dan tegen die verhuurde talenten spelen ze verbieden mee te doen. Dat vind ik nou onbegrijpelijk.

Heb alleen de eerste wedstrijd tegen United gezien, maar ik heb genoten van een spannende wedstrijd.

Tuurlijk, een club als athletico nu, dat is prachtig om te zien. Maar als elke ploeg als een stel doorgesnoven stieren gaat voetballen, dan ga je dat ook zat worden en komt de kwaliteit ook niet ten goede.

Verschil moet er zijn, het is best mooi dat er veel variatie in speelstijlen is in de top.

Ik snap niet wat iedereen te zeiken heeft op Bayern. Ze zijn meer dan 50 wedstrijden ongeslagen geweest. Who cares hoe het spel er dan uit ziet... Ze scoren extreem veel, weinig doelpunten tegen. Eerst maar eens naar jezelf kijken voordat je iedereen af gaat kraken.

12 april 2014 om 19:13

Ze zijn nog meer rendabel dan vorig seizoen, ze hebben nu wel minder kansen; maar scoren meer dan onder Heyckness.

Onder Jupp was het wel beter vond ik, veel directer en meer doelpogingen en kansen creëren.

Ik vind het ietsjes teveel tiki taka, moet eerlijk zeggen dat het hun niet echt ligt, ze kunnen wel goed overspelen naar elkaar, en positioneel staat alles goed en alles beweegt goed door; enkel zouden ze nog beter zijn wanneer ze meer terug keren naar het spel van Jupp.

Al met al, Bayern is de grootste kanshebber in de CL.

12 april 2014 om 19:47

Beetje jammer dat ze 'as we speak' met 0-3 achter staan tegen Dortmund, na mijn verhaal hierboven.

12 april 2014 om 21:36

Haha, tsja.. dit is redelijk onverwacht inderdaad.

12 april 2014 om 23:33

Dit is geen tiki taka. Tiki taka is combinatievoetbal in een zeer hoog tempo. Dit is gewoon slap rondtikken. Er zou juist meer tiki taka moeten zitten in dit elftal naar mijn smaak.

“als het lukt is het prachtig, maar anders is het jammerlijk”

Ja dat kan je over elke speelstijl zeggen.

12 april 2014 om 23:36

Bij lange ballen en counteren, zijn de meningen daar toch echt over verdeeld hoor. Combinatievoetbal wordt door velen gezien als de mooiste en puurste vorm van voetbal wanneer het goed wordt uitgevoerd. Een aanval met een serie hele knappe combinaties krijgt veel meer lof dan een pegel van afstand bijvoorbeeld.

En dit is ook de reden waarom ik het Bayern van vorig jaar veel mooier vind dan het Bayern van dit jaar. Ik erger me er soms echt aan. Vorig jaar was het echt elke wedstrijd vol erop, ook al was het een makkelijke wedstrijd, waardoor regelmatig hoge uitslagen kwamen.

Maar als je ze nu af en toe ziet voetballen, echt verschrikkelijk. je ziet wat dat betreft heel erg de hand van Pep, in negatieve zin.

Ik verwacht (en hoop) ook dat Real doorgaat. Als je de afgelopen wedstrijden van Bayern bekijkt (ook CL) zijn er zeker kansen.

Ja, Bayern had de laatste tijd wat matige wedstrijden, maar dan is het een beetje hypocriet om te zeggen dat Real het beter doet. Die werden compleet weggespeeld door Dortmund en winnen de helft van de competitiewedstrijden door een dubieuze penalty.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren