Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Walcott leert van fout ploeggenoot en kreeg shirt Van Persie in catacomben'

Laatste update:

De supporters van Arsenal floten Robin van Persie afgelopen zondag constant uit, maar bij de spelers is de topscorer van de Premier League nog wél geliefd. André Santos kreeg eerder dit seizoen de nodige kritiek, toen hij op Old Trafford na het laatste fluitsignaal gehaast achter het shirt van zijn oude ploeggenoot aan ging. Theo Walcott ontsnapte aan dezelfde behandeling als André Santos.

/

De Daily Mail weet dat de vleugelflitser zondag zijn shirt heeft geruild met dat van Van Persie, maar dat hij zo wijs was om dit pas in de catacomben te doen. De supporters zitten erg met de overstap van de Nederlander naar Manchester United in de maag en lieten dat afgelopen zondag opnieuw merken. Van Persie trok zich daar niets van aan en bezorgde zijn ploeg met een benutte penalty een punt.

Eerder dit seizoen moest André Santos voor de camera van Arsenal TV zijn excuses aanbieden, omdat de fans het hem kwalijk namen dat hij na de uitwedstrijd bij United zo op het shirt van Van Persie zat te azen. Ook Arsène Wenger was kritisch op de Braziliaan en toevallig of niet: enkele weken later werd hij op huurbasis naar Gremio gestuurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk gedrag van de Arsenal fans om van Persie zo uit te fluiten. Ze zouden zich eens drukker moeten maken om de clubleiding die er al jaren alles aan doet om geen successen te behalen. Van Persie heeft gekozen voor een forse sportieve verbetering en daar heeft hij groot gelijk in. Arsenal is al jaren geen concurrent meer van United en het enige wat je van Persie kunt verwijten is dat hij veel te lang is blijven hangen bij een Club die dat gezien het gedrag van de fans helemaal niet verdient. Walcott zal nu ook wel een probleem hebben met deze onnozele types.

30 april 2013 om 07:46

Nee, jij begrijpt niet hoe het is om fan te zijn van een club, en je maakt wel heel duidelijk dat je een scoreboord supporter bent. rivaliteit or heeft niet alleen met het scorebord te maken maar ook met de sentimenten die de fans hebben ten opzichte van de tegenstander en of de speler die bij de club speelt.

Dat de supporters zich druk moeten maken om het bestuur, ja zeker maar dat staat niet tenzijde van hoe het voelt als supporter dat een kind van de club naar een rivaal gaat.

30 april 2013 om 08:32

Je kan wel zien dat jij met oogkleppen op naar de sport kijkt.
Van Persie heeft grootste gedeelte
Van zijn carrière gegeven aan Arsenal (een middenmoot club) subtop.
Ze moeten blij zijn dat
Ie zolang is gebleven. En koester dat zulke grote
Spelers
Voor jou club hebben gespeeld. Maar gun het ze
Ook als ze naar een beter team
Kunnen vertrekken. Dan ben je pas
Een echte
Supporter

30 april 2013 om 09:16

Aub zeg helemaal niks als je de situatie niet kent.

30 april 2013 om 09:24

Volstrekt belachelijk om iemand een scorebord supporter te noemen omdat hij een andere mening heeft dan jij. Ieder jaar vertrekken bij mijn club de beste spelers. Daar baal ik van als een stekker. Maar als je sportief en financieel niet hoger wilt springen dan de lat hoog is dan zullen club en fans de consequenties moeten accepteren en niet janken dat een speler vertrekt. Of het nu Feyenoord, Twente of Arsenal is we zullen dit moeten accepteren. Denk je dat ik stond te juichen toen Theo Janssen naar Ajax vertrok ?. De club waarmee we de 2 jaar daarvoor tot op de laatste dag mee gestreden hadden om de titel. Natuurlijk baalden we als Twente fans. Maar we zijn ook niet vergeten wat Theo voor ons betekend heeft en bij zijn rentree in de Grolsch Veste heeft hij het respect gekregen wat hij verdiende. Maar hoe nogal wat Feyenoorders over dit soort zaken denken weten we al gezien het eindeloze kortzichtige gejank over Fer, Wijnaldum en Castagnois. Van Persie had deze stap jaren eerder moeten maken en schijt moeten hebben aan dat stelletje zotten op de tribune van het Emirates Stadion want die verdienen zo´n speler niet eens. Dat hebben ze nu wel bewezen.

Ik begrijp best de emotie Maar na een jaar zou iedereen toch eindelijk bij zijn verstand moeten zijn gekomen. Maar kennelijk zijn de fans daar te dom voor. Maar om er nog maar eens wat scorebord journalistiek tegen aan te gooien 21 punten voorsprong geven het grote gelijk van Robin aan. Ik heb Arsenal altijd als een nette en symphatieke club gezien. Ik begrijp en respecteer ook het beleid wat er gevoerd word en heb daar veel meer respect voor dat voor het ordinaire geldsmijten bij Chelsea en City. Maar het gedrag van de fans rondom van Persie is nog 100 maal ordinairder.

Verder onderschrijf ik ook de woorden van Djayro op jouw reactie.

30 april 2013 om 09:32

Dan nog fluit je hem niet uit!

Ze zouden die gast moeten adoreren. v Persie is slim en wil ook eens een prijs winnen. Bij Arsenal was die kans klein. Never en te nooit niet uitfluiten. Hij heeft veel mooie dingen gedaan voor die club.

Dat wij dat doen in de arena is een ander verhaal, hij heeft immers voor feijenoord gespeeld.

30 april 2013 om 10:10

Haha de rivaliteit tussen Ajax en Twente is helemaal niet te vergelijken met de rivaliteit tussen Man U en Arsenal. Dit zijn jarenlang grote rivalen van elkaar, en Arsenal mag dan nu wel wat minder zijn, de rivaliteit is daar nog steeds enorm hoog, maar ik denk ook niet dat je dat gaat begrijpen als je de rivaliteit van Ajax en Twente erbij haalt..

30 april 2013 om 11:01

Wat leuk dat je
Je reactie schrijft
Als
Een soort
Gedicht

Maar het is wel duidelijk dat jij nog niet zo lang voetbal kijkt als jij Arsenal beschrijft als middenmoot. Ze staan nu 4e en spelen om de CL plekken, maar bijna de gehele Arsenal-carrière van Van Persie zijn ze een titelkandidaat geweest, alleen is het winnen van die titel niet gelukt. Het laatste jaar was inderdaad anders, maar meteen daarna vertrok hij.

30 april 2013 om 13:31

Je kan supporter zijn maar te veel geloven in voetbal is niet goed voor de gezondheid. Die 'wij' praatjes enzo komen m'n oren uit. 'hij heeft ons in de steek gelaten'...wat dacht je nu, dat hij eeuwig voor Arsenal ging spelen? Zijn taak bestaat uit een bal raken en goals maken, wat voor nut heeft het om zo'n iemand uit te fluiten? Beter steken we onze tijd en hersens in zaken die van levensbelang zijn. Maar blijkbaar kunnen 'we' niet beter tegenwoordig dan spelers uitfluiten en dergelijke.

30 april 2013 om 07:53

Hoezo belachelijk gedrag? Ze hebben het recht om hun afgunst en vooral hun teleurstelling in de man van persie te uiten...

Ik merk dat men hier op vz vooral voor rvp is alleen maar om het feit dat hij Nederlander is, vorig seizoen was Arsenal nog een sympathieke club, dit seizoen zijn alle supporters zieligaards.

30 april 2013 om 08:21

Je zegt t zelf; afgunst........... Ik begrijp dat t als fan vooral pijn hoort te doen, maar afgunst vind ik niet een teken van respect naar een speler die 8 jaar onder contract heeft gestaan. Veel "fans" hier hebben het over hoe weinig hij gespeeld heeft, maar hij is de eerste paar jaar klaargestoomd om uiteindelijk voor de prijzen te spelen. Dat is Arsenal niet gelukt. Nu werd er ergens geroepen dat Cazorla en Podolski kwamen om hem te overtuigen te blijven, maar die kwamen voor het geld wat Arsenal zou ontvangen voor van Persie. Daarom moest hij uiteindelijk weg, terwijl door die aankopen wilde blijven.

30 april 2013 om 09:15

Geloof je hetzelf, Van Persie wilde blijven maar door al die aankopen moest die weg -_- Robin zei van te voren al dat hij wilde dat er versterkingen gehaald moesten als ze wilden dat hij zijn contract ging verlengen, dat stond dus al op het agenda maar vervolgens gaf meneertje de club niet eens de kans om die versterkingen te doen en kondigde hij op zijn eigen website voor de fans aan dat de club geen 'ambitie' heeft.

30 april 2013 om 09:30

@juanitomarav. Als de verterkigen naar de namen Giroud en Podolski luisteren dan kun je toch van Persie alleen Maar gelijk geven. En hij heeft jarenlang verhalen over versterkingen aangehoord om vervolgens weer te moeten constateren dat het allemaal spelers zijn die niet tot de echte top behoren die gehaald worden. Zelfs Cazorla, wat ik een fantastische speler vind, zit net onder de echte top. Arsenal zal nog jaren doorploeteren als het beleid niet veranderd en langzaam wegzakken naar het niveau Liverpool. En alhoewel ik me kapot erger aan het gedrag van vele Gunners hoop ik echt dat het niet zo ver komt voor deze prachtige Club.

30 april 2013 om 09:42

Je moet es goed lezen. Ik zeg niet dat hij door die aankopen weg moest, ik zeg dat ze die aankopen gedaan hadden met het geld wat ze voor hem zouden vangen. Dus toen Robin uiteindelijk aangaf dat ie overwoog te blijven, koos Wenger r voor hem toch te verkopen. Google "van persie wanted to stay"...
En rustig met die toon van je

30 april 2013 om 09:59

@ Dialsquare

Daar komt het wel een beetje op neer ja. Je zag mooi hoe Van Persie werd ontvangen toen Manchester United aankwam in Emirates stadium. Die echte clubmensen groetten hem hartelijk en daar leek niets van afgunst bij te zijn.

30 april 2013 om 10:24

Arsenal was bezig met nog meer versterkingen, dat was wat Van Persie wilde maar vervolgens geeft die de club niet de kans om de versterkingen te halen. Het was voor het eerst jaren dat Arsenal zo vroeg in de transferperiode al 2 spelers had vastgelegd. At least, had de club de kans gegeven ipv versterkingen te eisen.en vervolgens na 2 weken je vertrek aan te kondigen. De teleurstelling van de Arsenal supporters/gooners valt niet te begrijpen behalve door Gooners of misschien sommige Feyenoord fans.

Cazorla onder de echte top ? Vandaar dat hij al jaren bij het Spaanse nt zit. Hij kon al jaren geleden naar Real gaan maar daar kwam op de een of andere manier niks van terecht.

30 april 2013 om 10:40

@ dialsquare Arsenal is altijd een club waar mensen, ook ik, bewondering voor hebben. Winnen niet veel, of niks eigenlijk, maar doen toch vaak leuk mee zonder zich in de nesten te werken (tot nu toe)

Maar de supporters zijn altijd zieligaards geweest, zoals jij het noemt. Zelden zo'n stelletje mekkeraars bij mekaar gezien zeg! Over alle spelers die vertrekken, over de FA, de blessures .. het gaat maar door.

1 mei 2013 om 21:15

Die echte clubmensen moeten ook voor een goede pr zorgen... Ik weet zeker date r meerdere mensen in het bestuur ook teleurgesteld zijn in van persie.

1 mei 2013 om 21:16

Ik vind het een beetje zwak om alle fans als zieligaards te zien als het maar een deel is dat zeurt. Mensen, gooners zeurten omdat ze al jaren veel shit over zich heen krijgen van andere fangroepen, eht recente gebrek aan succes etc.

Santos deed het al tijdens de rust. Daar werden mensen zo boos om. Na de wedstrijd is het tenminste nog acceptabel. Al zoekt Walcott wel een grens op, die heeft interviews lopen doen in kennelijk het shirt van Van Persie. Mij kan het niet boeien, maar anderen waarschijnlijk wat meer.

30 april 2013 om 07:54

Precies, vz moet dat editten, het was tijdens de rust dat Santos shirtje wou ruilen, terwijl we net een verschrikkelijke eerste helft achter de rug hadden.

30 april 2013 om 10:13

De supporters waren boos op walcot omdat die dat shirtje nog aanhad tijdens de post match interview. Vind ik ook belachelijk gauw verkopen walnoot.

Van Persie heeft jaren bij Arsenal gespeeld, maar als Arsenal steeds de betere spelers verkoopt ipv zich versterken. Zo wint men namelijk nooit prijzen. Van Persie is nu 29 en wilt gewoon prijzen winnen en dat hij naar United is sportiever dan dat hij naar City gaat. Bij City kon hij veel meer verdienen.

Ik vind het grappig hoe alle niet Arsenal fans het altijd over 8 jaar trouwe dienst heeft en dat Arsenal supporters het kunnen zien dat hij 8 jaar onder contract stond bij Arsenal maar dat hij (op vorig jaar) geen enkel seizoen heeft volgemaakt. Arsene Wenger is hem trouw gebleven om hem continu na elke blessure te helpen en het vertrouwen te geven.

30 april 2013 om 09:31

Natuurlijk gaf Wenger hem het vertrouwen. Hij was, samen met Fabregas, de beste speler die hij had. Wenger is kennelijk wat minder kortzichtig dan de fans.

30 april 2013 om 09:40

Maar welke club kan nou zeggen dat ze een speler die elk seizoen geblesseerd raakt, gewoon contractverlengingen aanbiedt? Bij 9 van de 10 clubs was het geduld voor Robin van Persie op geweest.

30 april 2013 om 11:31

Maar doen ze dat omdat ze Vanpersie dat gunnen of doen ze dat omdat ze weten dat Vanpersie een wereld voetballer is.

Het tweede natuurlijk. RVP dwingt dat af en een topspeler wil ook prijzen winnen. Bij Arsenal hebben ze in die 8 jaar niet kunnen bewijzen dit te kunnen en toonden zij ook geen enkele ambitie om dit te bereiken....

Dus topspeler vanpersie vertrekt naar Topclub United voor prijzen.

Goede zet want RVP is topscorer én kampioen

30 april 2013 om 18:49

Alsof hij er wat aan kon doen dat hij zo vaak geblesseerd was. Het is jammer, maar dat betekent niet dat hij zijn carriere hoeft op te offeren. Hij heeft laten zien enorm beslissend te kunnen zijn voor de landtitelstrijd, een voetballer van dat kaliber moet toch niet bij een club spelen die nooit mee kan doen voor de landstitel.

Top voor V Persie..!! Hij ging weg voor de prijzen en gelijk worden die gepakt.. Het was de keuze van een topsporter.!! Goede keuze..

Arsenal supporters moeten boos zijn op de leiding, die liever hun top laat gaan voor nieuwe net niet spelers

Als je kijkt naar Manu en Cristiano Ronaldo dat is prachtig !

30 april 2013 om 11:05

Maar niet te vergelijken. Hoe denk je dat het gegaan was als Ronaldo naar bv Chelsea was gegaan?

30 april 2013 om 11:34

Ook niet te vergelijken.

United Chelsea is geen sportieve stap vooruit....dit zou dan puur een geld kwestie zijn.

United Real is sportief misschien een stap vooruit, maar daarnaast was het een droom van Ronaldo.

Arsenal United is ook een sportieve sprong vooruit...

30 april 2013 om 12:22

Ik bedoel het verschil tussen een binnen- en buitenlandse transfer. Real is net als Chelsea geen stap vooruit, maar een transfer naar enigszins gelijkwaardige club. De reactie van de supporters is bij een binnenlandse transfer logischerwijs veel heftiger. Als van Persie naar bv Real of Barca was gegaan zou zijn ontvangst compleet anders geweest zijn. Dat is wat ik wilde zeggen.

30 april 2013 om 15:35

Als je keek toen Henry terugkwam met Barca bij Arsenal was dat ook gewoon een mooi moment. Als Cesc terugkomt zal dat ook gewoon anders zijn als bij iemand die naar een rivaal gaat.

Ik sluit mij volledig bij korenaar aan! Wat betreft Theo, een eeuwige held in de veste! Zal nooit en te nimmer bij onze FCT uitgefloten worden.

OT: het zegt alleen maar meer over Rvp, hoe goed hij in de groep lag bij Arsenal en dat zijn voormalig ploeggenoten begrip hadden voor zijn situatie. Anders zouden ze hem nooit om zijn shirt gevraagd hebben. Hopelijk zullen de Arsenal fans dat begrip ook een keer krijgen. Blijft trouwens toch ook een magische voetballer om naar te kijken! Heerlijk

Begrijp de haat die de supporters voelen alleen moeten ze zich op het bestuur richten. Van Persie heeft meerdere malen aangegeven om topspelers aan te trekken, Arsenal deed dat niet! Hij zag namelijk alleen maar spelers vertrekken naar een betere club. We roepen dat zelf hier al jaren met zijn allen dat dat moet gebeuren. En hoe van Persie zich dan gedraagt en van binnen kapot gaat wanneer hij scoort tegen zijn oude liefde, zien mensen dat niet? Arsenal heeft het zelf met hem verprutst...en dat doet me enorm veel pijn alleen zou ik mijn haat richten op de mensen in het pak. Misschien Wenger ook wel, hij wilt namelijk ook nooit investeren.

30 april 2013 om 19:42

Wenger maar die kroenke wil niks.

De tijd dat RvP gesblesseerd heeft Arsenal hem altijd gesteund. Alleen die laatste 2 jaar waar hij zonderblessures doorliep heeft Arsenal wat aan hem gehad. En dan vooral de manier hoe hij het aankondigt (via internet) vind ik al respectloos naar de fans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren