Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waarschuwing voor Chelsea: ‘Het mag niet hetzelfde gaan als tegen Inter’

Laatste update:

José Mourinho keert zondag terug op Stamford Bridge, als zijn Manchester United het opneemt tegen Chelsea. John Obi Mikel waarschuwt in de aanloop naar de topper voor mentale spelletjes die Mourinho zou kunnen spelen met de spelers van the Blues. "Als we op het veld staan, moeten we niet denken aan het feit dat we tegen José spelen", doceert de middenvelder.

/

"Hij is een clublegende en heeft hier prijzen gepakt. Maar dat moeten we negeren", vertelt Mikel, die terugdenkt aan een eerdere wedstrijd tegen Mourinho in de Champions League. "Het moet niet hetzelfde gaan als in 2010, toen we tegen Internazionale speelden. Ik weet nog dat hij op de persconferentie lovend over ons sprak", blikt de Nigeriaan terug in de London Evening Standard.

"Toen we het veld betraden voor de warming-up, gaf hij iedereen een vriendelijk tikje bij de spelerstunnel. We lachten en praatten wat. Maar tijdens de wedstrijd was hij heel druk langs de lijn en schreeuwde hij instructies naar zijn spelers. Zo gaat die man nu eenmaal te werk: hij hield van Chelsea, maar die avond wilde hij ons verslaan", aldus de routinier, die dit seizoen nog geen minuten maakte voor Chelsea.

Wint Chelsea thuis van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zeg. Sensatie. Hij praatte met oude bekenden en ging toen z'n eigen spelers instructies geven langs de lijn!!!!!

22 oktober 2016 om 11:10

Even kort samengevat.

22 oktober 2016 om 11:39

En dan ook nog 'zo gaat hij te werk'. Alsof hij de enige trainer op aarde is die van zijn oude club wilt winnen.

22 oktober 2016 om 13:09

Of die z'n eigen spelers langs de zijlijn coacht. Haha.

22 oktober 2016 om 11:42

Ja die Mourinho is me d'r een! Hoe flikt hij het toch .... je moet er maar op komen!

22 oktober 2016 om 13:09

Echt he, ongelofelijk die man. Coachen. En dan ook nog langs de zijlijn bij z'n eigen team. Wat een fenomeen!

22 oktober 2016 om 18:25

En weer mourinho die flink over de schreef gaat door zijn spelers te coachen langs de lijn. Kan die man nou nooit normaal doen. Waardeloos persoon ook een beetje schouderklopjes uitdelen aan de chelsea spelers.

Denk dat Chelsea deze binnensleept, als team al veel verder dan United.

22 oktober 2016 om 11:35

Laten we het hopen. Zelf vind ik Chelsea nog wat wisselvallig maar ik vind ze inderdaad een beter team dan die van United. Iedereen zal alles gaan geven morgen en daarbij heeft het team dat wint ook een beetje geluk nodig

22 oktober 2016 om 11:38

Hoe speelt Kante eigenlijk? Heeft hij zen draai al gevonden? In mijn ogen de sterkste aankoop van Chelsea deze zomer. Een verbeterde versie van Mikel.

22 oktober 2016 om 11:49

Kante speelt geweldig, echt een heerlijke speler om erbij te hebben. Onderschept zo veel ballen en is ook nog eens heel nuttig in aanvallend opzicht. Was de afgelopen wedstrijd tegen Leicester bovendien tot man of the match uitgeroepen

22 oktober 2016 om 12:04

Kante is een geweldige aankoop! In mijn ogen veel beter dan Mikel bovendien heeft hij het vermogen om in aanvallend opzicht ook van waarde te zijn.

22 oktober 2016 om 17:33

Mikel op z'n top (paar jaar geleden) waas ookgeweldig hoor! Maar als Kante dit hele seizoen zijn vorm vasthoudt is die wel beter inderdaad

haha die laatste alinea, wat een simpel figuur. 'zo is die man, hij wou van ons winnen'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren