Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarschijnlijk hopen ze bij Ajax dat ik een paar ballen doorlaat’

Laatste update:

Tim Krul werd de eerste helft van het seizoen door Ajax gehuurd van Newcastle United, maar van een doorbraak kwam het niet in de Amsterdam ArenA. De Hagenaar slaagde er niet in om André Onana uit het doel te verdrijven en koos in de winterstop eieren voor zijn geld door naar AZ te vertrekken. Woensdagavond keert hij met de Alkmaarders terug in Amsterdam en dat wordt toch een speciale ontmoeting voor Krul.

“Hoewel ik bij Ajax geen officiële minuten in het eerste heb gemaakt, heb ik er wel een heel mooie tijd gehad en veel mensen leren kennen. Er zal ook best een lekker sfeertje hangen rond de club na de winst op Feyenoord”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Maar goed, dat is voor AZ allemaal niet van belang. Wij moeten nu een keer tegen een topteam laten zien waartoe we in staat zijn.”

Krul vierde maandag zijn 29e verjaardag en dat bleef ook in Amsterdam niet onopgemerkt, getuige het flinke aantal berichtjes dat hij ontving van ex-ploeggenoten: “Waarschijnlijk hopen ze ook dat ik een paar ballen doorlaat voor ze. Maar dat gaat zomaar niet’, knipoogt Krul. Wat de doelman betreft doet AZ er alles aan om de goede lijn van de afgelopen weken, ondanks dat het laatste duel tegen FC Groningen een gelijkspel opleverde, door te trekken. Dat hij in dat geval zijn oude club dwars zou zitten in de strijd om de landstitel, neemt Krul verder voor lief.

Wie denk jij dat er gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was een goede keeper (vooral op het WK) maar dit jaar, en dat zal ook waarschijnlijk mede door zijn blessure zijn geweest, valt hij toch echt behoorlijk tegen. Daarom denk ik ook Tim, dat je geen ballen expres hoeft door te laten, want dat gaat namelijk toch wel gebeuren

5 april 2017 om 13:48

Dit zijn nu echt van die reacties waar mijn rughaartjes rechtovereind van gaan staan. Hoezo goede keeper? Hoezo vooral op het WK? Heb je het WK gezien? Wat deed hij allemaal goed? Behalve het intimideren van een paar Costa Ricanen heeft hij helemaal niets gedaan toch?

5 april 2017 om 15:17

Rughaartjes rechtovereind gaan staan? Haha nou als die hiervan al overeind gaan staan..
Was gewoon een heerlijk psychologisch spelletje wat hij speelde en ik weet zeker dat jij net zo goed kei hard stond te hossen toen hij hierdoor die 2 pingels stopte. Oke, het is het enige wat hij gedaan heeft op het WK maar hij was voor heel Nederland op dat moment een grote held. Daarnaast keepte hij gewoon een prima seizoen bij Newcastle dus ja destijds was hij een goede keeper (en vooral vergeleken met nu).

In relatie tot het andere artikel over Onana, zou het mogelijk zijn om Krul terug te halen naar Ajax als Onana vertrekt?

Overigens mag Krul deze wedstrijd van mij onvoorstelbaar veel ballen doorlaten

5 april 2017 om 08:50

1. Ik zie Onana niet vertrekken. Zowel van de speler, de zaakwaarnemer als de club is er de intentie om door te gaan met elkaar. Zal dus wel gewoon rondkomen.
2. Stel dat Onana toch vertrekt, dan hoef ik Krul niet terug op basis van wat hij de afgelopen maanden bij AZ liet zien. Zoek dan maar even verder.

5 april 2017 om 09:50

Krul heeft er een dik jaar naast gestaan met een blessure, dan is het niet heel raar dat die slecht of matig begint, bij Az gaat het ook elke week iets beter en als hij weer op ze oude niveau komt is het gewoon een goede keeper, of denk je dst Newcastle heeft liggen slapen al die jaren dat hij 1ste keeper was in de PL? Noem maar eens een haalbare, betere keeper voor weinig, veel succes met zoeken

5 april 2017 om 10:07

Krul is 1 van de redenen dat Newcastle jaren kwakkelde, echt overschat. Iedereen praat elkaar maar na over z'n penalties op t wk

Ik geloof in voetbal sprookjes. En het zou natuurlijk wel een meesterwerk van de bovenste plank zijn als Tim opeens onpasseerbaar lijkt te zijn tegen zijn oude werkgever. De realiteit zullen we vanavond zien. Maar ik gun Krul een mooi verjaardagscadeau.

5 april 2017 om 08:55

Stel je voor inderdaad. Niks laten zien bij Ajax 1, niks laten zien bij jong Ajax, weinig laten zien (tot nu toe) bij AZ en vanavond de ballen uit de kruising tikken. Dat zou wel een stuntje zijn.

5 april 2017 om 11:28

Krul is de laatste weken gewoon foutloos en heeft AZ aan de bekerfinale geholpen. Prima keeper.

Tegen AZ kan ik nooit helemaal rustig de wedstrijd kijken, Laatste jaren toch behoorlijk vaak punten verspeeld. Scheelt dat het een thuiswedstrijd is. Hoop dat Ajax hetzelfde kan brengen als tegen Feyenoord, er moet aan het doelsaldo gewerkt worden, wat dat betreft is het wel weer fijn dat Krul onder de lat staat.

Als je zo nodig moet presteren tegen een topclub, kies dan lekker een andere uit.
Helaas ook weer zonder Dolberg, die scoort toch iets makkelijker dan een Traore.

hopelijk koopt AZ deze goede keeper na het seizoen over van Newcastle

Ik hoop op een gelijk spel! Maar AZ moet zoiezo scoren want hun keeper Tim laat altijd wel een bal door gaan als ik naar de cijfers kijk van hem en de wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren