Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarom heeft Manchester United hem nooit overwogen als coach?’

Laatste update:

Hull City dwong zaterdag promotie naar de Premier League af en voor manager Steve Bruce was het alweer de vierde keer dat hij een club vanuit de Championship heeft laten promoveren. Ian Holloway, voormalig trainer van onder meer Blackpool, vindt dat zijn collega wordt onderschat.

/

“Ik weet dat er veel is gesproken over wie de baan bij Manchester United zou krijgen en weet dat José Mourinho die uiteindelijk heeft gekregen, maar serieus, waarom is Bruce door niemand overwogen? Het is een kwestie van tijd voordat mensen als Steve worden gewaardeerd en de kans krijgen in de top”, aldus Holloway bij Sky Sports.

Bruce promoveerde eerder al eens met Hull en flikte het kunstje ook al twee keer bij Birmingham City. Hij kwam vroeger als verdediger liefst negen seizoenen uit voor Manchester United en werd toen onder meer driemaal kampioen van Engeland.

Had Manchester United voor Steve Bruce moeten kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me eerder af waarom diame nog bij hull speelt. Wat een topper. Technisch, sterk, snel en ook nog een spelinzicht met een strakke pass in de benen.

29 mei 2016 om 00:37

Heeft bij meerdere clubs gespeeld en ook in de premier League. Hij speelt inderdaad geweldig en staat ook bekend om een goede techniek en geweldige balcontrole, maar dit is de championship en niet de premier League. Dat is ook een wereld van verschil. Het blijft weer afwachten of hij dit kan vasthouden in de premier League aangezien hij het vaker niet echt heeft gemaakt.

29 mei 2016 om 00:39

Heeft zeker het niveau om goed mee te komen in de Premier League maar door de problemen met zijn hart blijft het toch wel een gok. Inderdaad een hele fijne speler die ik sinds Wigan altijd met plezier heb gevold.

29 mei 2016 om 09:07

Omdat Diamé niet zo goed is. Af en toe een leuk moment zoals gisteren, maar doet teveel zijn eigen ding wat vaak ook niet lukt, waardoor Hull degradeerde.

Beetje wat Sissoko had dit seizoen.

lol de meerderheid stemt ja .. gewoon bizar!

29 mei 2016 om 00:07

Nja. Ik neem de polls op VZ niet zo serieus, iedereen heeft het recht om te stemmen (met account of zonder) en de meesten klikken alleen om te zien wat het resultaat is.

29 mei 2016 om 00:46

Mee eens ja. Of om hun voorkeur of het tegenovergestelde te laten zien. Maar toch ..

29 mei 2016 om 00:14

De beste heer in kwestie is de van Marwijk van Engeland.

Zwaar onderschat,masr zijn tijd komt nog.

Perfecte coach voor Liverpool,of opvolger van Wenger.

29 mei 2016 om 00:28

Denk dat Liverpool wel goed zit met Klopp.

29 mei 2016 om 00:46

Prima coach en leuke man. Zoals je zegt zijn tijd komt nog!

29 mei 2016 om 02:15

De Van Marwijk van Engeland? Hij acteert dus een toptrainer? En gaat omdat niemand hem wil hebben uiteindelijk maar naar het midden-oosten?

29 mei 2016 om 08:06

Vind van marwijk vooral overschat..

29 mei 2016 om 12:50

Ellawijders Hoezo?

29 mei 2016 om 00:37

Waarom is dat bizar? Toont al lange tijd aan een goede coach te zijn, en heeft een Man U verleden.

29 mei 2016 om 02:11

Wellicht met de wetenschap dat het uiteindelijk Mourinho is geworden. Je kan het ook lezen als: "had Manchester United beter voor Steve Bruce kunnen kiezen?"

Dan is het toch niet zo raar dat de meerderheid Ja stemt?

29 mei 2016 om 09:50

Snap niet wat daar bizar aan is. Snap jij 't wel helemaal?
Bruce heeft 9 jaar voor de club gespeeld met meer dan 300 competitiewedstrijden. Hij doet 't als coach ook goed. Spreekt mij veel meer aan dan die pipo van een Mourinho die vast weer een aantrekkelijk elftal neer zal zetten, not. Man U zal op mijn "warme gevoelens lijst" met stip gaan zakken in ieder geval.
Ik vind Bruce veel beter passen bij de club.

Je ziet hem snel over het hoofd, maar idd bizar. A true United legend. Heeft het nergens slecht gedaan maar eigenlijk ook nergens top. Verwacht wel dat hij een kans krijgt binnenkort bij een grotere club. Is een gentelman en een zeer gewaardeerde persoon. Toch lijkt hij geen top relatie met fergie te hebben en ook niet met United, vraag me af hoe dat komt.

Natuurlijk niet. Heeft het nooit bijzonder goed gedaan, pijnlijk gedegradeerd met Hull terwijl ze goede spelers hadden en met geluk gepromoveerd in de playoffs, terwijl je rechtstreeks had moeten promoveren met dit materiaal.

Verder is Holloway ook weer een typetje die met scherpe opmerkingen komt, puur om met scherpe opmerkingen te komen, maar het slaat vaak nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren