Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waardering voor gebaar Ronaldo en Cillessen: ‘Ze wensten me het beste’

Laatste update:

Alberto Undiano Mallenco floot zondagavond zijn laatste wedstrijd als scheidsrechter. De 45-jarige arbiter had de leiding over de finale van de Nations League tussen Portugal en Nederland, die uiteindelijk door de Portugezen werd gewonnen: 1-0. Mallenco is blij dat hij met deze finale, na negentien jaar op profniveau te hebben gefloten, afscheid heeft mogen nemen.

“Ik heb de laatste vijftien dagen alleen maar lopen huilen”, laat Mallenco weten in gesprek met Marca. “Het was geweldig de afgelopen jaren.” De scheidsrechter is trots dat hij jarenlang topwedstrijden heeft mogen fluiten en vindt het nog altijd mooi om duels in goede banen te leiden. Vooral het bemiddelen tussen spelers heeft hem altijd aangesproken.

“Dit soort finales laten zien dat de afgelopen dertig jaar de moeite waard zijn geweest. Zonder mijn ouders en mijn vrouw was ik nooit zo ver gekomen”, aldus Mallenco, die na afloop alleen de aandacht kreeg van Cristiano Ronaldo en Jasper Cillessen. “Ronaldo en de doelman van Nederland wensten me het beste, ze wisten dat het mijn laatste wedstrijd was."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij wilde iig geen vervolg aan de schoppartij tussen NL en Portugal. Floot in het begin de wedstrijd kapot, later werd het wel ietd beter. Alleen bleef gevoelig voor de aanstellerige Portugezen. Floot verder een goede pot. (Kan weinig doen aan de tekortkomingen van zijn VAR vriend)

10 juni 2019 om 19:14

Schoppartij ??zelden zi n sportieve finale gezien van beide teams wat n geklets zeg .
Scheids geen 1 beslissende fout gemaakt

10 juni 2019 om 19:24

Dominic heeft het over de wedstrijd in 2006.

10 juni 2019 om 19:38

Portugezen stellen zich altijd aan op het voetbalveld en er zijn maar weinig scheidsrechters die er niet intrappen. Heel jammer. Mooi det CR en Jasper even aandacht voor hem hadden. Zal hem vast goed gedaan hebben.

10 juni 2019 om 21:47

Man man man. Dit hoor ik dus al 13 jaar. Robben kon anders ook wel aardige aanstellen, wedstrijd tegen Mexico, hoor je mij ook niet over klagen..

Heeft de finale kapot gemaakt,om elk klein contactje ging die fluiten,heel jammer.

Ook maar goed ook dat deze man stopt. Matig gefloten. Het gebaar van Ronaldo en Cillessen is daarentegen wel leuk.

10 juni 2019 om 19:32

Ben na je kritiek op Cilissen en deze tekst benieuwd of je je moeder ook zo snel af zou schrijven. Wat is dit nou voor domme tekst. Polariserend gelul

10 juni 2019 om 21:44

Nee, mijn moeder heeft door de jaren heen meer krediet opgebouwd dan Jasper. Probeer de volgende keer inhoudelijk op mijn reactie in te gaan, zou je sieren.

11 juni 2019 om 07:23

Inhoudelijk op zo’n nitwitverhaaltje?

Okay dan.

Nou jeetje ik vind dat je daar wat ver gaat in je stelling dat hij beter kan stoppen. Misschien neemt nu een nog mindere scheids zijn rol over op het lijstje van de Fifa, nou dan zouden we toch maar mooi de klos zijn met zn allen. En dat alleen maar omdat Arsenallz vond dat hij meteen moest stoppen.

Ga toch wipwappen man

"Ronaldo en de doelman van Nederland" 😂 Arme Jasper haha

Geen geweldige scheids, maar ook geen verschrikkelijk slechte als je het mij vraagt. Mooie flu(i)t-carrière gehad.

10 juni 2019 om 22:17

Mooier was geweest als hij had gezegd: Cillessen en die aansteller van Portugal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren