Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: NEC en PEC hofleveranciers na weekend vol toppers

Laatste update:

Speelronde 20 van de Eredivisie zit erop. De topper tussen Ajax en PSV eindigde zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel, terwijl Feyenoord een dag later wel met 0-1 wist te winnen op bezoek bij AZ. Toch stonden de smaakmakers deze keer op het veld in kleinere affiches. Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

De terugkeer van Tjaronn Chery is een absolute zegen voor de Eredivisie. De 35-jarige Hagenaar schittert op het middenveld van NEC en heeft het in zich om de vertrokken Magnus Mattsson (FC Kopenhagen) snel te doen vergeten. Ook teamgenoten Sontje Hansen en Koki Ogawa maakten indruk tijdens de overtuigende 3-1 zege van NEC op Heracles Almelo.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


Wanneer Jasper Schendelaar in vorm is, is de doelman van PEC Zwolle nauwelijks te passeren. Daar kwam Sparta zondagmiddag ook achter op Het Kasteel. De Spangenaren zagen Schendelaar liefst tien reddingen verrichtten, waardoor de jeugdinternational van Oranje zijn vijfde clean sheet (0-2 winst) van het seizoen mocht noteren. De eveneens geselecteerde Thomas Lam opende de score op heerlijke wijze, terwijl Davy van den Berg belangrijk was met een doelpunt en een assist.

Taylor Booth mag absoluut niet ontbreken in het Elftal van de Week van Voetbalzone. De Amerikaanse rechtsbuiten van FC Utrecht was zondag goed voor een hattrick tegen FC Volendam (4-2 winst), waarmee hij zijn club een grote dienst bewees. Booth kende tot dusver een moeizaam Eredivisie-seizoen, maar liet in Stadion Galgenwaard zien dat hij het nog altijd in zijn mars heeft.

Het VZ Team van de Week: Jasper Schendelaar (PEC Zwolle); Joey Jacobs (Almere City), Robin Pröpper (FC Twente), Thomas Lam (PEC Zwolle); Alen Halilovic (Fortuna Sittard), Luuk Brouwers (sc Heerenveen), Davy van den Berg (PEC Zwolle), Tjaronn Chery (NEC Nijmegen); Taylor Booth (FC Utrecht), Koki Ogawa (NEC Nijmegen), Sontje Hansen (NEC Nijmegen).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer Propper, en terecht! Hele degelijke maar voor de Eredivisie een uitstekende verdediger. Chery is ook een mooie aanwinst voor NEC. De kampioen dit jaar lijkt bekend maar alle andere posities op de ranglijst ligt nog open, met mooie kandidaten! Degradant lijkt ook wel bekend, Vitesse.

5 februari 2024 om 12:07

Speelt inderdaad een fantastisch seizoen en is echt de leider in het veld. Dit had ik nooit verwacht toen hij werd aangetrokken.

Overigens denk ik dat plek twee naar Feyenoord gaat, kwaliteitsverschil met de rest is wel groot.

5 februari 2024 om 14:03

Gister toch gebleken dat dat best mee valt? Ik denk ook dat plek 2 naar Feyenoord gaat, maar dat is nog allesbehalve zeker. Nou winnen ze gister wel, maar dat was niet omdat ze kwalitatief zoveel beter waren.

5 februari 2024 om 17:09

En de rest van het seizoen is gebleken dat Feyenoord "best of the rest" is toch?

5 februari 2024 om 18:30

En dan toch winnen, dat is ook een klasse.

Daar hadden Sosa, Berghuis en Brobbey best bijgekund. Wellicht de Jong ook.

Prachtige passes van Berghuis en goal zelf & Brobbey enorm sterk & Sosa had Baka in zijn zak & Luuk is beste spits atm van eredivisie

5 februari 2024 om 12:27

Er hoeft niet elke week een ajax speler bij te zitten. De spelers die jij opnoemt speelde minder dan de spelers die erin staan.

5 februari 2024 om 12:28

Heb je de andere wedstrijden gezien of baseer je dit alleen op de wedstrijd van jouw club.

Ik heb heel veel voetbal gezien dit weekend en op brobbey na, komt er geen van jouw voorbeelden in de buurt van een beslissende speler deze week. Die ogawa maakt een paar mooie acties en twee goals dus kun je moeilijk wat van vinden…

5 februari 2024 om 12:55

@Daei16, het is natuurlijk altijd subjectief, maar dit soort lijstjes worden altijd gevuld met spelers die opvielen. Als je 2 goals maakt als middenvelder sta je er zeker in, ook al heb je de hele pot uit positie gelopen bij wijze van.

Spelers die constant loopjes inzetten om bijvoorbeeld gaten te trekken voor anderen waardoor die ander 2x kan scoren komt er nooit in bijv.

Of een Henderson, dit is de eerste pot van Ajax die ik heb gezien in maanden waar een tegenstander niet min 10x in de wedstrijd een giga kans kreeg als gevolg van slechte organisatie. Dat kan je niet los koppelen van hem. Ik verwacht dat dit structureel gaat zijn, en in die zin is er dan geen speler in de eredivisie die zoveel impact maakt. Toch staat hij er nergens in.

Overigens wel eens dat er niet altijd spelers van topclubs in hoeven.

5 februari 2024 om 12:43

Het is het Eredivisie team van de week, niet het Ajax team van de week.

Mooie opstelling, een keer geen mengelmoes tussen AZ, PSV en Feyenoord.

Vond dat er overigens ook wel wat aan te merken viel op Schendelaar. Hij moest een paar keer redden op eigen balverlies. Dat deed hij vervolgens dan wel weer netjes.

5 februari 2024 om 12:09

En zo kan je dus pieken. Fouten maken om het vervolgens zelf allemaal op te lossen. Sangare is daar koning in.

Van mij had Brobbey hier nog best ingemogen ipv Hansen. Speelde echt een hele goede pot ondanks dat hij niet gescoord heeft. Maar scoreboardjournalistiek heerst helaas overal.

5 februari 2024 om 12:25

Dan had Berghuis er zeker in gemoeten.

Goede goal en prachtige passes op Brobbey

5 februari 2024 om 13:21

@elmatadorr waarom scorebordjournalistiek, dat is toch een beetje de basis voor dit soort elftal van de week momentjes? een speler bij een winnend middelmatig team die beslissend is en zo ook nog eens de punten binnen haalt of een brobbey die een sterke wedstrijd speelt met topspelers om zich heen maar niet scoort en niet wint, dan wordt er toch altijd gekozen voor die speler die het waar maakt deze week. een keeper die met 0-4 op de klote krijgt maar wel 2 pingels stopt bijvoorbeeld komt ook echt niet in het elftal van de week.

5 februari 2024 om 13:31

Ik vond dit 1 van de minste wedstrijden van brobbey dit seizoen. Hoort er gewoon niet in deze week.

6 februari 2024 om 00:49

Ik vind wel dat een elftal van de week moet bestaan uit een speler op die positie. Ik ben het met je eens dat Brobbey misschien wel een plekje verdiend had. Maar Ogawa speelde een fantastische wedstrijd, terecht dat hij in de spits is uitgekozen naar mijn mening.

Heerlijk voor NEC dat ze drie spelers erin hebben staan!
Keerzijde aan een goed seizoen is meestal het leegplukken van de club in de zomer - transferperiode
En NEC kennende voor een veel te lage prijs

Maar goed, eerst maar vol gaan voor EL!

5 februari 2024 om 13:46

Ik deelde deze mening eerst ook, maar met de transfer van Mattsson heeft NEC gewoon erg goed gehandeld, in mijn ogen. Nu zijn ze op de achtergrond al druk bezig om de contracten van Sandler en Proper te verlengen. Hansen is transfervrij gekomen en ligt 4 jaar vast, Ogawa zal na dit seizoen definitief worden overgenomen en ze hebben Sano voor een ton gekocht en die ligt zelfs tot 2028 vast. Kortom:een hoop kwaliteit en talent met langdurige contracten.

6 februari 2024 om 00:46

Mwah, ik denk dat we nog wel wat spelers hebben die bewust bij NEC zijn gaan spelen en niet snel het schip zullen verlaten. Spelers als Cillessen, Nuytinck, Schone, Hansen, Ogawa en Sano zie ik na dit seizoen niet zo snel vertrekken. Het zou mooi zijn als we Van Rooij, Proper, Verdonk en Sandler kunnen behouden. Maar het zal me niet verbazen als zij een stap willen maken als NEC geen Europees voetbal zou halen. Van Rooij en Proper zitten al seizoenen lang bij NEC en een fitte Sandler hoort niet eens bij NEC te spelen. Verdonk is heel lang geen vaste waarde geweest maar heeft zich ook dankzij de kans van Meijer kunnen ontwikkelen tot een constante linksback. We gaan wel zien hoe het seizoen gaat aflopen. Er zit potentie in om de play offs te winnen. Maar er is niets zo veranderlijk dan de voetbalwereld.

Erg verrassend dat Gimenez er niet in staat. Die had toch een zeldzaam optreden tegen AZ.

5 februari 2024 om 12:25

Op een andere site staat Gimenez er wel tussen. Hebben die er meer verstand van ? Oh nee, hij staat tussen de flops.

Maar je sarcasme kan door mij gewaardeerd worden.

5 februari 2024 om 12:56

Hele ingewikkelde comment om uit te leggen dat je het sarcasme van Migi snapt.

On: Gimenez komt vanzelf wel uit deze vormdip, concurrentie van Ueda zal hem goed doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren