Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Feyenoord torent boven alle andere clubs uit

Laatste update:

Wie waren volgens de statistieken van Opta de beste spelers van de afgelopen speelronde in de Eredivisie? Feyenoord mag zich met vier spelers de hofleverancier noemen, na de 0-4 overwinning op NAC Breda. Geen enkele andere club levert meer dan een speler na de midweekse speelronde.

Doel: Nigel Bertrams (De Graafschap), statistiek: vier reddingen - De Graafschap hield voor de vierde keer dit kalenderjaar ‘de nul’, de laatste keer dat de Superboeren vaker een clean sheet behaalden binnen een volledig kalenderjaar in de Eredivisie was 2011 (zes).

Rechtsback: Jeremiah St. Juste (Feyenoord), statistiek: 97 procent passnauwkeurigheid (60 passes) - Feyenoord wist voor het eerst sinds december 2017 de nul te houden in twee opeenvolgende uitduels in de Eredivisie.

Centrumverdediger: Matthijs de Ligt (Ajax), statistiek: negen balheroveringen - De Ligt, die tegen Vitesse de op een na jongste Ajacied met 75 Eredivisie-duels werd na Gerald Vanenburg in 1983, maakte vijf van de twaalf kopgoals van Ajax dit seizoen in alle competities.

Centrumverdediger: Nick Bakker (FC Emmen), statistiek: vijf uitverdedigende acties - De Graafschap kwam tegen FC Emmen slechts tot twee schoten op doel, alleen Heracles kwam dit Eredivisie-seizoen tot minder schoten op doel tegen de promovendus (één).

Linksback: Tyrell Malacia (Feyenoord), statistiek: tien duels (zes gewonnen) - Malacia had negen balheroveringen tegen NAC Breda, alleen Sven van Beek had er meer namens Feyenoord (elf).

Middenveld: Martin Ödegaard (Vitesse), statistiek: 95 procent passnauwkeurigheid (veertig passes) – Ödegaard, die betrokken was bij vijf van de negen doelpogingen van Vitesse tegen Ajax, verstuurde 96 procent van zijn passes op de helft van de tegenstander succesvol.

Middenveld: Michal Sadílek (PSV), statistiek: elf balheroveringen – Sadílek noteerde namens PSV de hoogste passnauwkeurigheid (88%), de meeste balheroveringen (elf) en de meeste intercepties (drie).

Middenveld: Tonny Vilhena (Feyenoord), statistiek: vier gecreëerde kansen - Vilhena gaf vier assists in zijn laatste vier competitieduels, waaronder twee tegen NAC, evenveel als in de vorige 58 Eredivisie-duels die de middenvelder speelde.

Rechtsbuiten: Jens Toornstra (Feyenoord), statistiek: zes schoten (twee op doel) - Toornstra was voor het eerst ooit trefzeker met een directe vrije trap voor Feyenoord in de Eredivisie, de laatste keer dat Toornstra dit lukte was op 15 februari 2014 namens FC Utrecht.

Spits: Gyrano Kerk (FC Utrecht), statistiek: vijftien duels (tien gewonnen) - Kerk kwam voor het eerst in zijn Eredivisie-loopbaan twee keer tot scoren in één duel (tachtig wedstrijden).

Linksbuiten: Michel Vlap (sc Heerenveen), statistiek: zes schoten (vier op doel) - Vlap was voor de achtste keer trefzeker in het eerste half uur van een Eredivisie-duel dit seizoen; geen speler scoorde vaker dan hij in de eerste dertig minuten in deze jaargang.

Ben je het grotendeels eens met het elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een nieuws! Hebben wij Feyenoorders toch maar weer even mooi voor elkaar! Laat die miljoenen maar binnen stromen. Ik hoorde dat er interesse was voor Sven van Beek. PSG zou na zijn optreden bereidt zijn een miljoen of 65 te betalen voor de veelzijdige verdediger!

Haha, nu serieus! Ik ben erg benieuwd naar volgend seizoen! Verwacht erg veel van Kokcu en uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er een grote kans is dat Janmaat terug keert naar Feyenoord!

26 april 2019 om 21:27

Ik ben inderdaad benieuwd hoe het elftal er volgend jaar onder Japie eruit gaat zien. Niet alleen Kokcu, maar ook Wouter Burger ben ik benieuwd naar. Ook hoop ik dat er een talentvolle rechtsback wordt aangetrokken.

26 april 2019 om 21:33

Ik denk persoonlijk dat Jorgensen, Berghuis en Vilhena deze zomer zullen vertrekken. Het zou mooi zijn als Feyenoord hier 25 miljoen euro aan over houdt.

Ik ben benieuwd hoe het elftal van Jaap er volgend jaar uit ziet. Ik denk dat er een hele hoop gaat gebeuren als deze spelers inderdaad vertrekken. Zowel Elia en Janmaat zie ik terugkeren bij Feyenoord. Ook omdat Elia dat zelf heeft aangegeven. Ik hoop dus ook dat de selectie er volgend jaar zo uit ziet.

Elia - Aankoop - Olsen

Kokcu - Namli

Leroy Fer

Malacia - Botteghin - St Juste - Janmaat

Bijlow

Bank: Bogonda, Summerville, Larsson - Geertruida - Haps, - Vermeer - Schouten - Van Beek

26 april 2019 om 21:37

Elia is in de dertig. Dat moet je niet willen. Janmaat kan evt maar vind st juiste een prima rechtsback met z'n snelheid en acties.
Waarom moeten we altijd maar iedereen terug halen? Gewoon nieuwe spelers aantrekken die restwaarde gaan vertegenwoordigen.

26 april 2019 om 21:54

Ik zie juist met het aantrekken van Jaap Stam in St juste de ideale centrale verdediger! Had een ontzettend goed pasingsspercentage! Hij is snel, groot redelijk sterk! Juist een rechtsback vind ik een must!

Ik ben het volledig met je eens dat we moeten gaan voor restwaarde op het veld. Maar sterkhouders en spelers die altijd een 6.5/7 halen, missen we juist bij Feyenoord op dit moment. Elia valt sowieso niet tegen, datzelfde geldt voor Janmaat en Leroy Fer. Tevens heb je dan voor iedere linie een ervaren speler in huis! Juist wat het kampioensteam zo sterk maakte!

27 april 2019 om 10:38

Normaal gesproken ben ik geen fan om spelers terug te halen naar Feyenoord, zeker niet gezien de recente debacles van Clasie en Boetius. Maar voor Janmaat wil ik nog wel een uitzondering maken, vooral omdat je dan St. Juste eindelijk in het centrum kan positioneren. Dat centrum met Botteghin en St. Juste daar geloof ik wel in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren