Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-Venlo wint en continueert goede thuisreeks tegen Willem II sinds 1991

Laatste update:

VVV-Venlo heeft zich zaterdagavond hersteld van de 6-0 zeperd van vorige week tegen Ajax. In de 150e wedstrijd van Maurice Steijn als hoofdtrainer in de Eredivisie waren de Limburgers net te sterk voor Willem II: 2-1. Dat betekent dat dat VVV niet één van de laatste zeven thuisduels met de Limburgers in de Eredivisie heeft verloren, sinds december 1991. De ploeg van Steijn overnacht op een zesde plaats in de Eredivisie; Willem II staat met vier punten minder negende.

Peniel Mlapa evenaarde bijna het snelste Eredivisie-doelpunt ooit, van Koos Waslander in 1982. De inzet van de aanvaller na acht seconden ging rakelings naast het doel van Timon Wellenreuther. De eerste kans voor Willem II was voor Daniel Crowley, die na een heerlijke pass van Alexander Isak op Lars Unnerstall stuitte. Het onderhoudende eerste kwartier werd afgesloten met een redding van Wellenreuther op een schot van wederom Mlapa.

Het duel ging zodoende op en neer, met kansen over en weer. Zo was het aan Unnerstall te danken dat een poging van Marios Vrousai van dichtbij niet de openingstreffer betekende. Een belangrijke redding, daar het team van Steijn vlak voor rust de leiding nam. Na voorbereidend werk van Peter van Ooijen aan de linkerkant kopte Mlapa het leer achter Wellenreuther en maakte hij daarmee zijn achtste van het seizoen.

Luttele minuten na rust was Van Ooijen dicht bij de 2-0: Wellenreuther keerde echter zijn kopbal. Een rake straschop bracht Willem II terug in de wedstrijd. Na een overtreding van Jerold Promes op invaller Vangelis Pavlidis faalde Crowley niet vanaf elf meter: 1-1. De drie punten bleven echter in Noord-Limburg. Mlapa werd diepgestuurd door Van Ooijen en schoot vervolgens het leer achter Wellenreuther: 2-1.

Denk jij dat VVV-Venlo bij de eerste zeven zal eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onverdiende overwinning van VVV. Hebben de hele wedstrijd achter Willem II aan gelopen. Maarja als je de kansen niet afmaakt zie je altijd dat ie aan de andere kant valt.

9 februari 2019 om 23:20

Hele wedstrijd is overdreven. Maar is dit de eerste keer dat je VVV hebt zien spelen?

Was niet veel, maar ik kan niet wachten totdat Unnerstall bij PSV onder de lat staat. Werkelijk een uitstekende doelman. En dat al voor het tweede seizoen op rij. Ik schat hem hoger in dan Zoet. Zoet is zeker niet slecht, maar Unnerstall imponeert.

Willen II voetballend beter. Maar ja dat is bijna elke andere ploeg. VVV heeft gewoon een sterke verdediging en is gevaarlijk in de uitbraak en heeft weinig kansen nodig. Dat kun je vervelend vinden, maar dan moet je daar als ploeg maar een (beter) antwoord op zien te vinden. 2-1 winnen dan heb je dus gewoon een keet meer gescoord en dus verdiend gewonnen.
Forza VVV

Willem 2 bulkt van het zelfvertrouwen en ze hadden moeten winnen!!!!????.
Heeft niemand in de gaten dat vvv gewoon slim speelt!!

Wat ik mooi vind om te zien aan VVV is dat ze heel erg naar hun mogelijkheden spelen. Ze doen precies wat ze wel kunnen en ze laten achterwege wat ze niet kunnen. En omdat dit resultaat oplevert staat er een ploeg die vol vertrouwen iedere tegenstander tegemoet treedt, of die nu voetballend beter is of niet. Er steekt niemand bovenuit met kapsones, ze weten heel goed dat ze het samen als een team moeten doen en daar komen ze dit seizoen een heel eind mee, en ze zijn zich ervan bewust dat ze er zelf ook beter van worden. Wat dat betreft verdient het uitgekiende beleid van het technisch hart (Bogers-Valckx-Steijn) een hele dikke pluim. Wie kende tot dit seizoen Mlapa of Susic, of tot vorig seizoen Thy en zeker Unnerstall? Ook de meest doorgewinterde VVV-supporter heeft meermaals zijn wenkbrauwen opgetrokken bij die namen, maar inmiddels weet men in Venlo wel beter.

Wat de wedstrijd tegen Willem II betreft: die heb ik zelf niet gezien. Maar het moge inmiddels bekend zijn hoe VVV speelt (compact en gevaarlijk in de omschakeling) en ze zijn nog steeds heel rustig beter om stappen te maken. Als een tegenstander daar niet op inspeelt dan lopen ze het gevaar om in een heel scherp mes te lopen en de punten in Venlo achter te laten. En dat is blijkbaar wat er gisteren gebeurd is. Als rechtgeaard Venlonaar hoor je mij daar niet over klagen, wij kunnen hier ons geluk niet op met al 29 punten op dit moment in de competitie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren