Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-supporter belandt zwaargewond in het ziekenhuis door eigen vuurwerk

Laatste update:

Een supporter van VVV-Venlo is zaterdag zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, zo meldt de politie. Dat gebeurde na afloop van de Limburgse derby tussen VVV en Roda JC Kerkrade. Wat de huidige toestand van de betreffende fan is, is nog onbekend.

Na afloop van het duel in De Koel (1-1) ging het mis. Bij het verlaten van het stadion wilden supporters van beide clubs de confrontatie met elkaar aangaan. Ingrijpen van de Mobiele Eenheid (ME) voorkwam escalatie. Wel werden er twee personen aangehouden. Over hun identiteit is niets bekendgemaakt.

De politie meldt dat er tijdens de schermutselingen een VVV-supporter met vuurwerk gooide en daarbij zelf zwaargewond raakte. Het vuurwerk ontplofte vlak voor de op linie staande ME'ers. Alleen de betreffende supporter raakte gewond. Niemand van de politie liep verwondingen op.

De zwaargewonde supporter is daarop per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na de gebeurtenissen rondom De Koel keerde de rust terug. De supporters van Roda hebben het gebied veilig verlaten en zijn huiswaarts gekeerd richting Kerkrade.

Tijdens de wedstrijd was er geen sprake van incidenten op of rondom het veld. Roda, dat een uitstekend seizoen kent en als koploper afreisde naar Venlo, keerde teleurgesteld huiswaarts na het 1-1 gelijkspel.

Roda had het bij vlagen lastig met VVV, dat in zijn voorgaande drie wedstrijden slechts één punt behaalde. Na rust werd de score geopend door basisdebutant Pepijn Doesburg. De kleinzoon van de vermaarde oud-doelman Pim Doesburg kopte raak na een uitstekende voorzet van Simon Janssen.

Roda beet zich daarna echter vast in de thuisploeg en kwam, nadat Boyd Reith een levensgrote kans miste, op gelijke hoogte via voormalig VVV'er Brian Koglin. Hij kopte raak uit een hoekschop van Sami Ouaissa. Omdat invaller Marvin Pourié een uitgelezen kans op de zege liet liggen, moest Roda het stellen met een punt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Triest verhaal , hoe haal je het in je hoofd om zoiets te doen nu is die zelf de dupe van zijn domme actie maar had hij anders gegooid had hij iemand anders zwaar gewond. Het is toch belachelijk dat je politie of mensen die voor een andere club zijn als jij moet aanvallen zonder tegenstander heb je geen wedstrijd. Hoop dat de jongen goed geneesd en dat hij erna nog een mooie (taak)straf kan krijgen want ondanks dat hij nu zelf gewond is had hij hele slechte bedoelingen met zijn gedrag.

15 oktober 2023 om 15:52

Lijkt me gewoon een moedwillige poging tot zware mishandeling.

Jaartje of 15 de bak in wat mij betreft

Als je hier in Thailand ook maar iets doet bij de politie, kom je nooit meer vrij, tenzij je evht hele goede advocaten hebt.

15 oktober 2023 om 16:04

Haha ja hoor 15 jaar de cel in. Goed voorbeeld ook van Thailand zeg!

15 oktober 2023 om 16:08

Jij stelt een boete en meldplicht voor dan? Oke 15 jaar is wat veel maar er moet echt veel zwaarder gestraft worden voor geweld jegens agenten, brandweer en ambulance personeel. Echt schandalig wat je soms voorbij ziet komen. Wat mij betreft mishandeling + een extra zwaarte voor het feit dat het iemand van die categorie betreft.

15 oktober 2023 om 16:42

dat gebeurt al, geweld tegen hulpverleners is 200%

15 oktober 2023 om 17:06

Dan moet het in de praktijk wel uitkomen en het rechtsysteem wel werken, maar dit is inderdaad een koekje van eigen deeg!

15 oktober 2023 om 17:19

En Thailand is een land met een samenleving waar wij naar streven? Ik denk eerder dat Thailand Nederland als voorbeeld zou moeten nemen dan andersom.

15 oktober 2023 om 23:27

Nederland straft veel te licht.
In Thailand straffen ze zwaar.
En de meest zwaar straffende landen hebben de laagste criminaliteit volgens de VN.

15 oktober 2023 om 18:11

Even wat tijd voor nuance, persoon is zijn hand kwijt en volgens het verhaal dacht hij dat het een fakkel was die hij opraapte, waarom zou je een cobra in je hand houden. . ?

15 oktober 2023 om 18:52

Tja.. waarom zou je daar überhaupt zijn?

15 oktober 2023 om 19:16

Darwin noemt dit 'natural selection'. Andere noemen dit karma. Sommige zeggen 'boontje komt om zijn loontje'.

15 oktober 2023 om 20:04

En dan zijn er nog mensen die het als volgt duiden: " Lekker voor 'm!"

Dit is toch wel mooi voorbeeld van een koekje van eigen deeg! Laat ik vooropstellen dat ik dit niemand gun, maar heb in dit geval ook zeker geen medelijden. Hopelijk is de dagelijkse confrontatie met zijn grote fout van positieve invloed op hem en heeft ie z'n les geleerd.

eigenlijk is het best wel raar.... Politie,ambulance,brandweer enz zijn er voor je gezondheid,veiligheid.

en uiteindelijk gaat die fan waarschijnlijk als een beest tekeer, vuurwerk gooien.. wat bij de Me terecht komt en uiteindelijk word die zielige fan ook nog geholpen terwijl hij iemand anders wat aan wil brengen

15 oktober 2023 om 18:31

Daarom voortaan lekker laten liggen. Kost ons ook eens zorg waardoor mede hierdoor de zorgpremie omhoog gaat.

15 oktober 2023 om 18:47

Helemaal eens. Men die zelf hulpverleners aanvalt mogen wat mij betreft uitgesloten worden van hulp.

Zelf met vuurwerk gooien naar de politie om vervolgens door hetzelfde vuurwerk je hand kwijt te raken. Sneu, maar hier heb ik echt totaal geen medelijden mee. Gelukkig zijn er geen andere omstanders gewond geraakt. Hopelijk zet dit anderen van dit soort lui ook aan het denken over wat ze nu eigenlijk aan het doen zijn.

15 oktober 2023 om 19:34

Waar zie je staan dat hij zijn hand is kwijtgeraakt?

15 oktober 2023 om 22:23

Zie het filmpje op Dumpert.

Mooi om te horen dat de gene die het vuurwerk gooide zelf zwaar grwond is. Misschien heeft het hem wakker geschud en de rest van die idoten die met vuurwerk gooien en smijten

Het blijkt een aparte situatie dat deze relschopper eerst een grote mond heeft en de ME met vuurwerk wil bekogelen, maar als het mis gaat loopt hij als een mak en gewond schaap naar de ME om hulp te vragen. Het is dat alle hulpverleners zich inzetten voor ELKE inwoner van het land, ongeacht de reden van hulp, maar je moet toch niet hopen dat ergens bij een ander incident een ambulance te laat arriveert omdat deze relschopper zich misdraagt.

Lekker met vuurwerk naar politie gooien maar dan heb je ze ineens keihard nodig nadat je er zelf gewond door raakt. Politie wordt altijd maar bekogeld en voor van alles uit gemaakt, ook in andere situaties. Maar stel je hebt ze een keer hard nodig....sta je er dan ook bij stil wat je eerder hebt gedaan bij die mensen die keihard werken om andere mensen te helpen en die nu ook voor jou klaar staan?

Het zou mooi zijn als hij dan ook nog eens de kosten van de ambulance en alle overige medische kosten zelf moet betalen.

Filmpje staat op Dumpert.
Vuurwerk willen gooien naar de ME en vervolgens ontploft het in zijn handen.
Als een klein kind loopt hij vervolgens naar de ME te vragen om hulp.
Heerlijk om te zien.
Moet je maar niet de ME bekogelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren