Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV slaat dubbelslag met international van West Ham en bekende van PSV

Laatste update:

VVV-Venlo maakt woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de Limburgers twee nieuwe spelers in huis hebben gehaald. Dankzij het samenwerkingsverband met West Ham United komt de Noors international Martin Samuelsen op huurbasis naar Venlo, terwijl ook Peter van Ooijen zich heeft aangesloten bij de Eredivisionist.

De 21-jarige Samuelsen wordt voor één seizoen door West Ham verhuurd aan VVV. De lange aanvaller kwam als vijftienjarige in de jeugdopleiding van Manchester City terecht. Vervolgens belandde hij in de opleiding van West Ham en werd hij om ervaring op te doen verhuurd aan Peterborough United en Blackburn Rovers. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Burton Albion in League One.

“Voor mij is VVV-Venlo een club die prima past in mijn ontwikkeling. De Eredivisie is voor iedere jonge speler een stap in de juiste richting. Als je het in de Eredivisie goed doet, is dat goed voor je reputatie als voetballer”, aldus Samuelsen op de site van zijn nieuwe werkgever. Directeur Stan Valckx reageert: “Hij is de creatieve man die we zochten in de aanval. Absoluut een groot talent die zijn kans bij VVV-Venlo moet gaan grijpen.”

De 26-jarige Peter van Ooijen, eerder ook actief bij PSV, komt transfervrij over van Heracles Almelo en heeft voor twee jaar getekend. “We hebben het ook over mijn rol gehad als middenvelder of spelend aan de rechterkant. Ik mag wel zeggen dat ik met overtuiging voor VVV-Venlo gekozen heb”, aldus Van Ooijen. Valckx: “Peter is een ervaren speler die bewezen heeft goed uit de voeten te kunnen op diverse posities. We zijn zeer tevreden met zijn komst.”

Goed gehandeld van VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd tijd dat er wat kwam... Afwachten hoe ze het gaan doen

Met beperkte middelen slim gehandeld

Weet je, het punt aan Van Ooijen is dat je aan zijn balbehandeling ziet dat hij iets speciaals heeft. Bij Heracles kwam het er te vaak niet uit. De enige wedstrijd die ik me kan herinneren dat hij uitmuntend speelde was tegen Willem 2. Hij heeft genoeg kansen bij ons gehad. En in al die wedstrijden liet hij zien niet constant genoeg te zijn voor een middenvelder in de middenmoot. Hopelijk heeft hij op een niveau lager meer tijd en doet hij het goed. Toentertijd bij Go Ahead zag ik er wel wat in.

25 juli 2018 om 15:34

niveau lager ?

25 juli 2018 om 16:03

Zeker vergeten dat wij tegen dezelfde tegenstanders spelen.

25 juli 2018 om 17:37

@mars0260: ja, niveau lager als in: minder kwaliteit in de selectie hebben. Net zoals dat AZ, Vitesse en FC Utrecht een niveau boven Heracles zitten. VVV werd vorig jaar 15de, net boven de degradatiestreep. Nu geef ik ze volgend seizoen niet direct kans op degradatie, maar ik zie Venlo ook niet in de middenmoot eindigen.

Ik had bij van Ooijen hoge verwachtingen bij Heracles maar het is er eigenlijk nooit uitgekomen. Zeer matige motivatie (althans, zo kwam ie over). Succes bij Vvv.

Samuelsen lijkt me een waardig vervanger van Thy. Een beetje het type wat het elftal beter kan laten voetballen als aanspeelpunt. Scoort echter wel vrij weinig. Van Ooijen lijkt me opvulling voor de breedte in de selectie.

25 juli 2018 om 17:39

Weinig scorende spelers zijn toch regelmatig in staat om in de eredivisie los te gaan. Voorbeelden zat zoals Pellé, Finbogasson en Malki en meest recentelijk Johnson
Dus dat is altijd afwachten. Ken overigens deze speler niet.

Redelijke aankopen, maar nog niet de spelers die van Crooij en Leemans gaan vervangen. Zal toch echt wat bij moeten gaan komen wil VVV zich direct weten te handhaven.

25 juli 2018 om 15:42

Van Crooy is makkelijk op te vangen. Helemaal niet erg dat hij weg is. En leemans is zeker ook te vervangen op zn vrije trappen na

25 juli 2018 om 22:47

Samuelsen is een stuk beter dan van Crooij.. Ben al een tijdje fan van hem nadat hij me ooit opviel in een wedstrijd. Fluwelen techniek en kapt elke man zo makkelijk uit. Mark my words

Jaaa Samuelsen! Daar ben ik bijzonder blij mee.. Ben al ff fan van dat ventje. Die gozer heeft zo'n heerlijke techniek! Leuk om hem in de Eredivisie te zien acteren straks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren