Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV haalt topkandidaat Fortuna Sittard ‘van de groep’: ‘Zou ook raar zijn’

Laatste update:

Fortuna Sittard heeft een nieuwe hoofdtrainer op het oog. De club wil Ben van Dael aanstellen als eindverantwoordelijke en sinds enkele dagen zijn er gesprekken gaande, zo meldt 1Limburg. Van Dael is op dit moment nog assistent-trainer van Maurice Steijn bij VVV-Venlo.

Fortuna Sittard speelt vrijdag tegen VVV en voorafgaand aan die wedstrijd is Van Dael van de groep gehaald door Steijn. “Om de rust te bewaren in aanloop naar deze wedstrijd heb ik besloten om Ben weg te halen bij de selectie”, aldus Steijn.

Van Dael is het zelf helemaal eens met Steijn. “Het zou raar zijn als ik vrijdag op de bank zou zitten tegen de club waar ik momenteel mee in gesprek ben. Ik heb een goed onderhoud met Charly Chudik achter de rug en we zijn nu aan het onderhandelen.” Van Dael moet bij Fortuna de opvolger worden van Peter van Vossen, die in oktober ontslagen werd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
3 december 2015 om 13:10

Zou Fortuna dat wel willen denk je? Geld is uiteraard geen probleem maar het is wel iemand die het imago geen goed doet. En dat is juist bij Fortuna zo goed.

Top kandidaat? Kom op zeg.
Lijkt me op het moment de enige betaalbare oplossing voor Fortuna.

3 december 2015 om 18:35

Dan is hij toch hun topkandidaat?

3 december 2015 om 19:18

Als je het zo bekijkt wel ja. Ken de goede man niet en als je het rijtje namen met oa Menzo, de Koning en Duut voorbij zag komen tsja....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren