Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vukcevic beweegt na 24 dagen coma voorzichtig armen en benen

Laatste update:
/

Boris Vukcevic heeft heel voorzichtig tekenen van herstel getoond. De 22-jarige middenvelder van TSG Hoffenheim crashte eind september met zijn auto tegen een vrachtwagen, die uit de tegenovergestelde richting kwam nadat hij van zijn rijstrook afgedwaald was. Vukcevic vocht voor zijn leven en raakte vervolgens in coma. Nu heeft hij zijn armen en benen licht bewogen, schrijft de Duitse pers.

Negen dagen geleden bracht Hoffenheim al naar buiten dat Vukcevic’ situatie niet langer levensbedreigend was. En nu, na 24 dagen coma, heeft hij dus voorzichtig enkele lichaamsdelen bewogen. De 22-jarige middenvelder opende ook zijn ogen een eerste maal. Toch kunnen de doktoren vooralsnog niet zeggen wanneer de in Kroatië geboren Duitser echt uit zijn coma ontwaakt.

Een tekort aan suiker vormde de oorzaak van het zware verkeersongeval waarbij Vukcevic, een diabetespatiënt, betrokken raakte. In 2010 was hij om dezelfde reden betrokken bij een ongeval. Destijds liep dat met een sisser af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig, ik hoop van harte dat dit zo doorzet, nog veel beterschap toegewenst.

22 oktober 2012 om 13:54

Dit is eigenlijk geen vooruitgang. Het zou wel leuk zijn geweest als er ook even bij werd gemeld dat dit normaal is bij coma-patiënten. Doordat de conditie achteruit gaat, bewegen de lichaamsdelen licht. Dit zegt helemaal niets over een goed herstel of iets dergelijks.

Alle kleine beetjes helpen, gaat de goede kant op, mooi!

bloedprikken van tevoren

22 oktober 2012 om 12:00

Dat zal zijn suikerspiegel niet omhoog brengen hoor.

22 oktober 2012 om 12:53

Nee klopt, maar na dat prikken ziet hij wel direct of zn bloedsuiker gevaarlijk laag is of niet, kan die altijd ff wat suikers eten om niet "weg te zakken"

Hopen dat die weer volledig hersteld, succes Vukcevic

Hopelijk komt alles goed voor hem!

Wat zal dit betekenen voor zijn toekomst met betrekking tot het voetbal?
Lijkt mij einde carriere voor deze jongen. Sneu en triest verhaal voor dit 22 jarige talent. Ik zou gek worden als het mij zou overkomen!! Sterkte met de revalidatie.

22 oktober 2012 om 12:22

Hoezo einde carriere? Wat zijn zijn verwondingen dan? Er wordt toch alleen aangegeven dat hij in coma ligt.

Geweldig nieuws! Voetballen zal hij waarschijnlijk nooit meer kunnen, laten we hopen dat hij een mooi leven krijgt en een mooie baan vind, ( als de rest van zijn herstel goed gaan). Zonde van deze jeugdinternational..

22 oktober 2012 om 12:08

hoe weet jij dat nou? de wonderen zijn tegenwoordig de wereld nog niet uit en er zijn genoeg verhalen van mensen die lang in coma hebben gelegen en gewoon daarna alles weer kunnen.. dus snap je reactie niet zo

22 oktober 2012 om 12:21

Hoezo zou hij waarschijnlijk nooit meer kunnen voetballen? Er wordt niets gezegd over zijn verwondingen, alleen dat hij in coma lag/ligt.

Verschrikkelijk wat er is gebeurd, maar als je al een keer een ongeluk hebt gehad door suiker tekort, en je bent een diabetes patient, dan moet je dat toch iets beter in de gaten houden..
Het kan ook niet zo zijn dat hij hiermee andere mensen op de weg in gevaar brengt.
Maar goed, sterkte

Mooi zo! Goed nieuws, hopen dat die volledig zal herstellen! Voetballen is bijzaak.

een chauffeur nemen in de toekomst om dit soort dingen te voorkomen!
zou ik zeggen

22 oktober 2012 om 12:38

Want een chauffeur kan nergens tegen aanrijden

22 oktober 2012 om 12:58

Een chauffeur heeft als het goed is geen diabetes (word je op getest bij examen) dus dat hij een aanrijding veroorzaakt door het wegzakken vanwege een te laag bloedsuiker zou niet snel voorkomen.

Daarbij komt ook nog eens dat een full-time chauffeur over het algemeen een betere voertuigbeheersing heeft als jan en alleman, wat de kans op ongelukken juist verminderd.

Heel zielig dit !
Heel veel sterkte en Succes !

HOe kan het eigenlijk dat een 22 jarige suikerpatient zo'n profvoetballer kan worden?

Ook apart dat hij zoiets niet van tevoren aan voelt komen of iets.
Ik hoop dat hij snel weer beter wordt.

22 oktober 2012 om 12:39

Mensen met suiker kunnen gewoon alles hoor.

22 oktober 2012 om 13:00

Mensen met suiker kunnen idd een hele hoop, wel moeten ze hun levenstijl en eetgewoontes aanpassen, belangrijk is dat ze op vaste tijden eten en drinken.

Mensen die diabetes hebben en onregelmatige werktijden zie je sneller problemen hebben dan mensen die een 9 tot 5 baan hebben.

22 oktober 2012 om 20:00

Tuurlijk kan dat. Dat hij suikerziekte betekent dat hij zelf geen insuline meer aanmaakt en dat moet inspuiten. Insuline heb je nodig om suiker in je cellen te gebruiken als energie.
Je kan er perfect profvoetballer mee worden al is het heel belangrijk dat je goed let op je eten en je suikerwaarden.

die kerel heeft al een keer eerder een ongeluk veroorzaakt dat liep met een sisser af
nu ligt hij in coma , volgende keer kan het zijn dood zijn , dus beter neemt hij een chauffeur zo bedoelde ik het

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren