Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Situatie Vukcevic niet langer levensbedreigend: ‘Dit geeft kracht’

Laatste update:
/

Boris Vukcevic is in levensgevaar na een ernstig auto-ongeval. De 22-jarige middenvelder van TSG Hoffenheim crashte met zijn auto tegen een vrachtwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam nadat hij van zijn rijstrook afgedwaald was.

De vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond, maar Vukcevic vecht momenteel voor zijn leven. De in Kroatië geboren Duitser kwam in de zomer van 2008 vanuit de jeugd van VfB Stuttgart naar Hoffenheim. De middenvelder speelde 78 keer in de Bundesliga en maakte daarin zes doelpunten.

Vukcevic speelde ook zes keer voor Duitsland Onder-21. Eerder deze maand stond hij in de basis in het EK-kwalificatieduel met Bosnië (4-4).

Update 29 september 13.15 uur - Toestand in coma liggende Vukcevic 'onveranderd kritiek'
Het is nog niet duidelijk of Boris Vukcevic zijn zware auto-ongeluk gaat overleven. De toestand van de 22-jarige jeugdinternational van TSG Hoffenheim is 'onveranderd kritiek', zo meldt zijn club zaterdag op de officiële website. Vukcevic kwam vrijdag met zijn auto in botsing met een vrachtwagen. Het competitieduel van Hoffenheim met FC Augsburg van zaterdagmiddag gaat in principe gewoon door: "We hebben besloten te gaan voetballen", liet persvoorlichter Holger Tromp weten.

Update 2 oktober 08.20 uur - 'Artsen doen er alles aan om verdere schade te voorkomen'
Het is inmiddels vier dagen geleden dat Boris Vukcevic betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeluk en de middenvelder van TSG Hoffenheim laat nog geen tekenen van verbetering zien. De jeugdinternational heeft twee hoofdoperaties ondergaan en ligt nog altijd in coma. "Waarschijnlijk is het pas over een paar weken mogelijk om een prognose te geven over zijn herstel", meldt Hoffenheim in een statement. "De artsen doen er alles aan om verdere schade te voorkomen."

Update 3 oktober 19:15 uur - Situatie comateuze Vukcevic stabiliseert: ‘Ieder positief signaal is prettig’
Boris Vukcevic ligt nog altijd in coma, maar volgens zijn werkgever heeft de situatie zich gestabiliseerd. TSG Hoffenheim maakt middels een officieel statement wereldkundig dat de 22-jarige speler nog wel altijd vecht voor zijn leven. “Ieder positief signaal is prettig en zuigen we op”, aldus manager Andreas Müller. “Het sterkt onze hoop dat het weer goed komt met Boris. Dat maakt het voor ons eenvoudiger om het leven van alledag weer enigszins op te pakken.”

Update 12 oktober 11:55 uur - Suikertekort oorzaak bijna fataal ongeluk comateuze Vukcevic
Boris Vukcevic kampte met een suikertekort toen hij met zijn auto bijna fataal in botsing kwam met een vrachtwagen. Dat hebben medici van het ziekenhuis waar de speler in coma ligt vrijdag bekendgemaakt. De 22-jarige speler van TSG Hoffenheim is diabetespatiënt. In 2010 was hij om dezelfde reden betrokken bij een ongeval. Destijds liep dat met een sisser af.

Update 13 oktober 14.47 uur - Situatie Vukcevic niet langer levensbedreigend: ‘Dit geeft kracht’
De situatie van TSG Hoffenheim-middenvelder Boris Vukcevic, die betrokken raakte bij een auto-ongeluk, is niet meer levensbedreigend. Dat laat zijn club weten via de officiële kanalen. Vukcevic ligt nog wel in coma, maar zijn situatie is stabiel. “We zijn erg blij voor Boris en zijn familie”, laat coach Markus Babbel optekenen. “We weten dat er nog een lange weg te gaan is, maar dit nieuws geeft ons kracht. Het zorgt er bovendien voor dat we ons weer wat meer kunnen concentreren op de Bundesliga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zijn toch altijd de wat minder leuke berichten, ik wens hem dan ook een goed herstel.

29 september 2012 om 15:19

Laten we eerst maar hopen dat hij het overleefd..

Dat is zeer ernstig nieuws! Hopelijk komt ie er bovenop en kan hij ooit weer voetballen in de Budesliga. Heel veel sterkte aan Vukcevic en z'n familie!

Sterkte Boris hoop dat je het overleeft

Dit gun je niemand, heel veel sterkte !

Ik wens hem echt veel sterkte.. Voetballen kan die ook behoorlijk goed..

Dit gun je niemand. Ik wens hem zeer veel sterkte toe en hoop voor hem dat hij ooit weer zal kunnen voetballen.

Bah. dit zijn van die berichten waarvan je het er het liefst geen één tegen komt..hoop dat het goed komt voor die jongen.

Sterkte, hopelijk komt het goed.....

Ligt momenteel in kunstmatige coma. Zou van zijn rijvak afgeweken zijn. Reed niet echt te snel (76 waar 70 is toegestaan)

Veel sterkte voor hem en zijn familie!!

Hopelijk overleeft hij het!

Klinkt niet goed, hopelijk overleeft hij het en komt alles in orde met hem.

De spelers hebben hem al bezocht in het ziekenhuis en besloten daarna de match toch te spelen. Ik bid echt dat die man het overleefd.

Ongelooflijk!
Er komen steeds meer van dit soort berichten

Heel veel sterkte Boris!
Iedereen hoopt dat je het overleeft! We staan achter je!!!

29 september 2012 om 14:47

Laat ik even vooropstellen dat het verschrikkelijk is en dat ik hoop dat deze jongen er weer bovenop gaat komen.

Maar dat je steeds meer van deze berichten ziet vindt ik toch opvallend..

Verschrikkelijk voor die jongen, ik hoop dat het weer goed komt met hem en hij ook nog kan voetballen, ook al is dat nu niet het belangrijkste.

Altijd triest zoiets. Had begrepen dat de spelergroep had beslist dat ze wel wilden doorvoetballen.

Sterkte!

Dit gun je je ergste vijand niet.... Veel sterkte aan de familie. Of je nou Christen, Jood of Moslim bent vraag ik jullie om met mij mee te bidden voor deze o zo jonge speler.

Moge Allah hem uit zijn coma ontwaken.

Dus Boris is zelf op de andere baan gaan rijden?
Ben benieuwd hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Kende Boris verder niet maar een 22 jarige speler die zijn 4e seizoen als basisspeler heeft klinkt goed!

2 oktober 2012 om 10:47

volgens de duitse televisie en de duitse politie..heeft ie last gekregen van een te laag suiker en ik daardoor bewusteloos geraakt...

Dit is erg zeg... Waarom gaat er gevoetbald worden!? De spelers zullen toch zeker met hun gedachte bij hem zijn? Ongelofelijk! Dit kan niet vindt ik. Voetbal is bijzaak in dit soort gevallen.

29 september 2012 om 16:15

Dat jij vindt dat het niet kan wil niet zeggen dat iedereen er zo over denkt, er zal echt wel met iedereen over gesproken zijn (de spelers, familie, etc.) en als ze dan samen een besluit nemen.

29 september 2012 om 16:31

Ik spreek nergens voor iedereen, volgens mij staat er achter vindt ik...
Ik vindt gewoon niet dat je kunt voetballen 1 dag ma dat je ploeggenoot een zwaar ongeval heeft gehad. Hij is belangrijker dan een voetbalwedstrijd vindt ik.

29 september 2012 om 16:56

Natuurlijk is hij belangrijker dan de voetbalwedstrijd, maar dat wil niet zeggen dat ze deze wedstrijd niet vóór hem kunnen spelen.

2 oktober 2012 om 09:26

ik vindt het verschrikkelijk wat er is gebeurd maar om dan de wedstrijd te staken?
het is hun werk en als er in een ander beroep iemand een auto-ongeval krijgt dan krijgen zijn collega's niet eens de kans om te kiezen of ze willen werken of niet.

hopelijk overleeft hij het en herstelt hij snel.

Dit is echt erg nieuws gewoon de kans dat hij het niet gaat halen lijkt ook te gaan gebeuren. Hopen en bidden dat hij kan herstellen vind het erg zielig zeker wel goede voetballer!

@binny: ken jij de verdere details? Over zijn kansen kan je volgens mij helemaal niks zeggen. Hij ligt dan wel in een coma, maar als dit kunstmatig is dan hoeft de hersenschade niet perse groot te zijn. Maar dat is allemaal speculatie, wij weten niet wat voor klap zijn hersenen echt hebben gehad.

Echt bizar dat hier mensen zijn die de beste man persoonlijk sterkte wensen. Alsof het ooit in hem op zal komen om op voetbalzone.nl te kijken hoe de Nederlandse supporter zijn leed beleeft. Jongens, hij leest het niet, bespaar je de moeite!

Maar goed, het zal wel aan mij liggen. Gaan we ook met zijn allen ergens knuffels neergooien en kaarsjes aansteken bij het stadion?

Natuurlijk is het erg voor deze man, maar er liggen duizenden mensen op deze manier in het ziekenhuis die gaan we toch ook niet allemaal in een topic behandelen hoop ik? En het allermooiste is dat een deel van de types die hier roepen dat ze het zo erg vinden, straks wel met 160 over de snelweg vliegen of met 90 door een woonwijk knallen en vervolgens het risico nemen om zelf een dergelijk ongeluk te veroorzaken. Tja. Huilen naar de maan.

2 oktober 2012 om 10:01

Euh. Medeleven tonen is gewoon menselijk en toont empathie. Of hij dat nu persoonlijk zou lezen doet er helemaal niet toe. Het is symbolisch.
Voor die andere 1000en is het natuurlijk net zo erg. Maar dat zijn geen voetballers dus het heeft weinig zin om die op voetbalzone te behandelen.
Mensen zouden door zo een ongelukken beter eens nadenken over hun eigen rijstijl. Misschien kunnen ze dan die rijstijl aanpassen zodat er geen doden meer vallen in het verkeer.

2 oktober 2012 om 16:12

Ik snap je reactie wel hoppa, maar zo zijn er honderden gevallen bekend. Op T.V acties voor een bepaalde groep, miljoenen ophalen maar arme landen in het algemeen geven we geen cent aan.. Het is het harde leven, ik zou juist blij zijn dat er nog enigszins mensen zijn die de moeite nemen om respect te tonen want dat is ons kikkerlandje en ook daarom heen ver verdwenen

Hoppa, zeik niet im niets, laat mensen hun medeleven tonen als ze dat willen! Ergste is nog dat je mensen gaat veroordelen, hoe durf je! Je kent de posters niet dus hoe kan je zeggen dat zij met hun rijgedrag ook iemand dood kunnen rijden! Bah!

2 oktober 2012 om 10:48

heft niks met rijgedrag te maken..als je niet weet waar je over praat is het beter om je mond te houden..

want volgens de doktoren en ook de politie is Boris bewusteloos geraakt doordat zijn suikergehalte in zijn bloed veel te laag was....dus heeft niks met rijgedrag te maken!

2 oktober 2012 om 13:53

Wat zeg ik dan verkeerd, ik reageer op iemand die beweerde dat mensen die nu sterkte wensen straks met 90 door een woonwijk knallen enzelf dan iemand dood rijden.

2 oktober 2012 om 22:49

sorry mijn excuses heb ik het verkeerd gelezen...ik had ergens gelezen dat hij ook wel te hard en te snel gereden zou hebben..en zo kiomen roddels in de wereld he..nogmaals mijn excuses

2 oktober 2012 om 23:05

Dus dan heeft Boris niet goed beseft dat hij een opkomende hypo(te lage bloedglucosespiegel) had.

Het is voor zijn bekenden en de club uiteraard te hopen dat hij er bovenop komt, mocht dit niet gebeuren zal hij zelf n.l. het verschil niet merken.

Sterkte, Boris.

Gelukkig. Hopelijk komt het allemaal weer goed.

Oef, hij ligt al meer dan 2 weken in coma. Hoop dat hij snel bijkomt en het overleefd. Hoop ook dat hij geen blijvende schade overhoud aan dit incident.

Sterkte!

Ik hoop dat he echt goed gaat komen met hem.
Konden ze daar niet eerder achter komen dat hij suiker tekort had!
Dan zou het ongeluk misschien voorkomen kunnen worden.

12 oktober 2012 om 12:24

dat wisten ze toch al sta duidelijk in de tekst geschreven in 2010 had hij ook al een ongeval door het zelfde probleem alleen liep het met een sisser af..

Suikertekort? Moet je dat als diabetespatient niet zelf bij(in) de gaten houden?
Zeker aangezien hij al eerder een auto-ongeluk gehad heeft naar aanleiding van suikertekort, lijkt het me dat je een dubbel-check doet voordat je de auto in stapt..... De vraag dan ook; Had dit/hij dit kunnen voorkomen??

Blijft uiteraard natuurlijk in-en-in triest!

12 oktober 2012 om 15:18

Er zijn genoeg mensen met diabetes die een hypo niet voelen aankomen. En voor aanvang van een autorit jezelf prikken is lang niet alles zeggend.
Neemt niet weg dat het triest is voor deze jongen en zijn omgeving.
Als je al zo lang onder zeil gehouden wordt dan is dat geen goed teken...

12 oktober 2012 om 17:10

Ik heb geen flauw idee hoe het in ze werk gaat exact..vandaar ook een beetje mijn vraag. Ik dacht dat mensen met suikerziekte/diabetes zichzelf konder prikken om zo de waardes te kunnen aflezen. En dus op deze manier kon zien dat zijn waarde te laag zou zou en het dus onverstandig zou zijn in de auto te stappen, ook wetende wat er in 2010 is voorgevallen. Blijkbaar niet helemaal dus?

12 oktober 2012 om 19:25

Ik heb zelf ook suikerziekte, en de vraag is inderdaad of die van tevoren heeft geprikt, zo nee dan is dat niet slim geweest, zo ja dan heeft ie puur pech gehad dat zijn waardes gedaalt zijn, soms vliegen je waardes ineens omlaag of omhoog zonder dat je het doorhebt

Sterke aan zijn familie en hopelijk overleeft hij het en herstelt hij snel.
Dit zijn toch altijd de mindere berichten.

pfoe blijgt heftig dit!! top speler! ik ben bang dat hij nooit meer op het hoogste niveau kan voetballen, maar dat is veel minder belangrijk dan zijn situatie nu! hij is sterk dus ik denk wel dat hij het overleefd

Ik ben zelf diabetes patient en ik voel het altijd goed aan.br Maar niet iedereen voelt dit.br Nou zou ik als ik het niet zou voelen voor het auto rijden even meten. Elke diabetes patient weet aan de hand van die waarde wel of die wat dextro moet nemen of bij moet spuiten.br Hoop dat die er weer bovenop komt.

Mooizo toch weer wat verbetering, hoop niet dat hij te ernstige letsels heeft opgelopen. Zoals als ik het las is gelukkig nog alleen maar zijn schedel beschadigd maar niet dusdanig dat hij een hersenletsel zal hebben.(is de verwachting, dat weet je natuurlijk pas zeker wanneer je weer gaat revalideren.)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren