Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw van Sergio Rico deelt hartverwarmend nieuws: ‘Hij communiceert’

Laatste update:

Het gaat steeds beter met Sergio Rico. Vorige week meldde Alba Silva, zijn vrouw, al dat de 29-jarige doelman van Paris Saint-Germain is ontwaakt uit zijn coma. Nu laat ze in een statement weten dat Rico weer kan communiceren. De Spanjaard werd eind mei opgenomen op de intensive care van het ziekenhuis, nadat hij van zijn paard was gevallen en een trap in zijn nek van het dier zou hebben gekregen.

Hoewel Rico nog steeds op de intensive care ligt, is er dus opnieuw positief nieuws te melden over zijn herstel. “Sergio communiceert. Hij noemt ons bij onze naam en weet ook heel goed wie we zijn. Dat hij dat kan herinneren, is geweldig”, aldus Silva. “Hopelijk kan hij zo snel mogelijk de intensive care verlaten. Alleen moeten de dokters wel zeker van hun zaak zijn. Ze hebben nog geen definitieve beslissing genomen. Wij vertrouwen volledig op hun expertise.” Of Rico zich het ongeluk kan herinneren, weet Silva nog niet. “Ik denk het niet, maar we zullen moeten wachten tot hij zich echt kan uiten. We proberen voorlopig vooral om hem rustig te houden en een goed gevoel te geven.”

Vorige week werd dus al bekend dat Rico na drie weken weer bij bewustzijn was, en contact probeerde te maken. “We zetten steeds wat kleine stappen vooruit”, meldde Silva toen. “Het is een kwestie van geduld hebben. Ik heb er geen moment aan getwijfeld of hij hier weer overheen zou komen, omdat hij een kampioen is. We zien eindelijk weer wat licht aan het einde van de tunnel.”

Eind mei kreeg Rico van de clubleiding van PSG toestemming om na de kampioenswedstrijd tegen RC Strasbourg (1-1) af te reizen naar Spanje. Daar zou hij een trap van zijn paard hebben gekregen met een flinke hoofdwond tot gevolg. De keeper werd meteen met spoed naar het ziekenhuis gebracht per traumahelikopter, nadat hij op locatie was gestabiliseerd door het ambulancepersoneel. Een week later werd Rico in het ziekenhuis in Sevilla van de verdoving gehaald, waarna hij enkele uren later weer in coma werd gebracht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel geluk en liefde. Laat gezondheid op een staan en de rest volgt vanzelf. Als je hart zit in dat wat je wilt, zal je altijd slagen ik hoop voor hem dat ie helemaal geneest en weer gauw ze liefde voor de bal kan oppakken. Good luck

Wat een fijn nieuws om te horen. Hopen voor Sergio dat hij goed kan herstellen. Zijn gezondheid staat op één en dan hopelijk weer zijn rentree.

Ik heb dit helemaal niet meegekregen, wat verschrikkelijk voor hem maar moet dat nu beter gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren