Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG-doelman Rico laat voor het eerst sinds ernstig ongeluk van zich horen

Laatste update:

Sergio Rico heeft voor het eerst sinds zijn ernstige ongeluk met een paard van zich laten horen. De Spaanse doelman van Paris Saint-Germain raakte gewond nadat hij een trap in zijn nek van het dier kreeg. Rico werd negentien dagen kunstmatig in coma gehouden, maar mocht woensdag de intensive care verlaten.

Eind juni meldde Alba Silva, de vrouw van Rico, al dat de 29-jarige doelman van PSG was ontwaakt uit zijn coma. Ze liet in een statement weten dat de Spanjaard weer kan communiceren. “Sergio communiceert. Hij noemt ons bij onze naam en weet ook heel goed wie we zijn. Dat hij dat kan herinneren, is geweldig." De doelman van Paris Saint-Germain laat zondag op Instagram Stories weten dat het steeds beter met hem gaat. "Ik wil iedereen persoonlijk bedanken die me liefde heeft gestuurd tijdens die moeilijke dagen."

"Ik blijf werken aan mijn herstel, dat iedere dag beter gaat", vervolgt de enkelvoudig Spaans international. "Ik voel me zeer bevoorrecht en wil nogmaals iedereen bedanken. Ik hoop dat ik jullie snel weer kan zien", sluit Rico zijn bericht af. Hoe de toekomst van Rico eruitziet, is vooralsnog onbekend. De goalie beschikt in het Parc des Princes nog over een eenjarig contract. Bij de Parijzenaren is Gianluigi Donnarumma de eerste keus onder de lat.

Eind mei kreeg Rico van de clubleiding van PSG toestemming om na de kampioenswedstrijd tegen RC Strasbourg (1-1) af te reizen naar Spanje. Daar kreeg hij een trap van zijn paard met een flinke hoofdwond tot gevolg. De keeper werd meteen met spoed naar het ziekenhuis gebracht per traumahelikopter, nadat hij op locatie was gestabiliseerd door het ambulancepersoneel. Een week later werd Rico in het ziekenhuis in Sevilla van de verdoving gehaald, waarna hij enkele uren later weer in coma werd gebracht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig dat hij iig weer kan praten met zijn familie. Hoop voor hem dat hij er weer helemaal bovenop komt. Is niet zomaar iets zolang in coma gehouden worden.

10 juli 2023 om 08:46

Dat klopt, ik ben 13 jaar geleden ruim 4 weken in coma gehouden. Ik ben toen na een half jaar weer volledig hersteld, ik hoop dat hij ook weer volledig hersteld.

Of als je een heel duur paard gekocht hebt, dan ga je toch ook niet zeggen vanne: Hehe, stom paard.

Hij heeft gelukkig het leven, maar wel einde carriere denk ik...

10 juli 2023 om 21:12

Haha. Dat blijft een geweldige show van Hans!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren