Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vroege treffer Torres helpt Atlético Madrid aan krappe uitzege

Laatste update:

Zonder zich al te veel in te spannen heeft Atlético Madrid op bezoek bij Getafe CF een krappe 0-1 zege geboekt. Een razendsnelle treffer van Fernando Torres was voldoende om opnieuw de tweede plaats in handen te krijgen. De gastheren bleken in de overige 89 minuten namelijk niet in staat om iets te forceren; het was een bijzonder saaie wedstrijd.

/

Het duel begon nog wel zo leuk. Er was net een minuut verstreken, toen Torres al de 0-1 tegen de touwen schoot. De voorzet van Yannick Carrasco werd bij de tweede paal uitstekend binnengetikt door de aanvaller. Ondanks de snelle voorsprong lukte het Atlético niet om de wedstrijd direct te domineren en was Getafe als volgende gevaarlijk. Pablo Sarabia zag zijn inzet knap gekeerd worden door Jan Oblak.

Hierna ging het beter draaien bij de bezoekers. Eerst volleerde Torres een grote kans op zijn tweede treffer naast en even later had Carrasco een uitstekend schot in huis. Verder waren er een paar mooie aanvallen te bewonderen van de Madrilenen, maar werd er steeds geen eindstation gevonden.De openingsfase van de tweede helft verliep heel stroef: mede door een blessure van Carrasco kwam er amper tempo in de wedstrijd en het duurde lang alvorens er en doelpogingen kwamen. Via Juan Rodríguez kwam het eerste gevaar van Getafe, maar hij produceerde niets meer dan een afzwaaier. Aan de overzijde moest Vicente Guaita even later redding brengen op een listig schot van Koke.

Het spel van Atlético oogde vooral tam en daardoor kwam het op sommige momenten onnodig in de problemen. Echte kansen bleven evenwel uit in het Coliseum Alfonso Pérez. Afstandsschoten waren er soms wel, maar de keepers van beide ploegen hadden een zeer rustige tweede helft. Pas met nog enkele minuten te spelen lukte het Getafe om iets dat op druk leek te ontwikkelen. Een halve mogelijkheid kwam er uiteindelijk voor Wanderson, maar Diego Gódin was op tijd bij de les om diens inzet te blokkeren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvallend dat Atletico iedere keer weer met een minimale marge wedstrijden weet te winnen.
Ook best riskant..

14 februari 2016 om 20:25

Iemand info over blessure van carrasco?

14 februari 2016 om 20:28

Hoop dat het niet al te ernstig was

14 februari 2016 om 20:41

Hij is heeft zijn enkel vertuikt en is 2 tot 3 weken geblesseerd heb ik ergens gelezen. Dus hij haalt de wedstrijd in Eindhoven waarschijlijk niet.

14 februari 2016 om 20:41

Hij is heeft zijn enkel vertuikt en is 2 tot 3 weken geblesseerd heb ik ergens gelezen. Dus hij haalt de wedstrijd in Eindhoven waarschijlijk niet.

14 februari 2016 om 20:54

Jaaa bizar he ...

14 februari 2016 om 21:45

Tjah zo zijn ze toch ook kampioen geworden. Het werkt voor ze.

Atletico was veel beter, je zag ook dat getafe er gewoon een schoppartij van maakte omdat ze toch wisten dat ze niet zouden winnen. Torres met 1 goal en een paar goede kansen gemist. Voorderest was carrasco weer heel goed bezig en hoop dat hij er weer bij kan zijn in eindhoven!

Dalijk ga ik nog denken dat we kans maken :P

14 februari 2016 om 21:31

het scheelt wel, met of zonder Carrasco

14 februari 2016 om 21:43

Een barcelona heeft moeite tegen een atletico met 9 man, dus verwacht niet zomaar te winnen van de beste defensie van europa

Ligt het aan mij of scoort torres de laatste tijd wat vaker?

15 februari 2016 om 03:34

Haha ligt aan jou, zal komen doordat die vorige week ook had gescoord. Daarvoor was het maanden geleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren