Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vriends kan degradatie niet geloven: ‘Te treurig voor woorden’

Laatste update:
/

Bart Vriends hielp Go Ahead Eagles in het seizoen 2012/13 te promoveren naar de Eredivisie en speelde daarna twee seizoenen met de club uit Deventer op het hoogste niveau. Maandagmiddag kwam er echter een einde aan het verblijf van Kowet in de Eredivisie: het werd over twee duels bezien geëlimineerd door De Graafschap in de play-offs en zakt daardoor weer terug naar de Jupiler League.

Na afloop stond Vriends geëmotioneerd de pers te woord. Hij kon bijna niet geloven dat Go Ahead echt gedegradeerd was, zei hij voor de camera van FOX Sports. “Het doet heel veel pijn om te zien hoeveel mensen we hebben teleurgesteld. Vandaag had het honderd procent de andere kant op moeten zijn. Volgens mij heeft De Graafschap nog geen zes seconden de bal gehad. We verliezen weer door een corner, het is ongelooflijk.”

Go Ahead scoorde in de Eredivisie maar 29 keer in 34 wedstrijden: tegen De Graafschap lukte het zelfs helemaal niet in 180 minuten. Vriends erkende dat niet kunnen scoren het grote probleem is geweest, de voorbije maanden. “En dat heeft ons ook opgebroken in de play-offs. Zonder jongens aan te wijzen, we zijn het hele jaar tekort gekomen als ploeg. Maar dat het op deze manier gebeurt, met vijftien gemiste kansen, dat is te treurig voor woorden.”

Denk jij dat Bart Vriends met Go Ahead mee degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opgeruimd staat netjes naar mij idee. Persoonlijk veel liever een Roda of de Graafschap in de Eredivisie. Ook qua fans, wat een stel idioten daar in Deventer.

25 mei 2015 om 18:37

Mee eens. Had altijd een zwak voor die club, maar wat een stel simpele tokkies zijn het allemaal. Heeft me echt verrast. Maarja we zien ze wel over 5 jaar terug als ze hun hormoontjes wat meer onder controle hebben. Wat brengen die stumperds de club in diskrediet zeg.

25 mei 2015 om 23:06

Tis gewoon een mongolenclub met die rotsupporters stelletje idioten

Jammer miste iemand die goals kon maken!!

Ik vind dat een Roda of de Graafschap veel beter in de Eredivisie past.

Ik hoop overigens wel dat Vriends een club in de Eredivisie vindt. Buiten dat ik het een meer dan aardige verdediger vind(vandaag minder overigens) is het een verademing voor de camera. Tegenwoordig een aardig commentaar na een wedstrijd krijgen is vaak ver te zoeken.
Ik kan echt janken om de woordenschat van Depay of Clasie. Wat een trieste vertoning is dat. Wat een geluk voor die jongens dat ze een balletje kunnen trappen anders vergaten ze regelmatig de fritessaus bij een Whopper menu te geven ben ik bang...

25 mei 2015 om 18:17

Haha helemaal met je eens! Je merkt echt vaak dat de gemiddelde voetballer niet zo slim is, denk je dat dat ook met keuzes qua clubs en geld te maken heeft?

25 mei 2015 om 21:27

Wordt nou ook niet echt vrolijk van de graafschap, ploeg is erg matig en zo spelen ze ook en kwa aanhang viel het me ook wat tegen dat het maar halfvol zat met de playoffs.

Foeke Booy zal wel in een deuk liggen van het lachen, ze hadden Foeke ook niet weg moeten sturen, hij had gewoon het seizoen af moeten maken. Hij had de spelers juist met deze wedstrijden nog op scherp gezet, hij kan dat als geen ander.

25 mei 2015 om 16:30

Met Booy als trainer zouden ze ook zijn gedegradeerd. Er is gewoon slecht ingekocht waar Booy ook voor een groot deel verantwoordelijk was. Vooral voorin totaal geen kwaliteit ingekocht met ongemotiveerde vedetten. Ontslag van Booy vind ik daarom wel terecht, ook omdat er onvoldoende draagvlak meer was onder de spelersgroep.

Vriends kan beter een TV personality worden denk ik. Daar is hij beter in dan voetballen. Of zie ik dat niet goed?

25 mei 2015 om 16:23

Domme opmerking. Blijkbaar volg jij t voetbal niet, en kijk je vaak shownieuws of zo. Beste verdediger van go ahead, en kan zeker mee bij iedere club, top 3 misschien daar gelaten.

25 mei 2015 om 16:33

Ik volg GAE idd niet. Maar ik zie hem wel eens voor de camera verschijnen en daar is hij erg welbespraakt.

25 mei 2015 om 16:32

Is een redelijke speler voor de jupiler league, meer ook niet.

Kom naar groningen, het zal wel een echte toevoeging zijn!

Mijn god, wat is die Plet een ontzettend trieste spits zeg. 2 meter lang, en kan geen bal normaal inkoppen. Logisch dat je degradeerd, als je Kolder op de bank zet. DIe gozer is 8 klasses beter dan Glynor Plet

Ja iedereen zijn reactie her over dat Go Ahead gedegradeerd is.
Het schok effect van trainer Booy hielp weinig, en van Marwijk kon niks toe voegen.
Dat de Graafschap beter is weet ik niet we zullen het zien .
Roda zal wel passen in de eredivisie .

Ik hoop dat ze genieten van Europa. Was blijkbaar belangrijker dan plek 16 en wedstrijden tegen een zwak Roda en zwalkend Nac.

Wel toevallig dat hij het afgelopen jaar een aantal keer op feestjes en festivals gespot is, zonder twijfel onder invloed van andere middelen dan alcohol en sportief gezien een dramatisch jaar doormaakt. 1 en 1 is 2.

25 mei 2015 om 21:33

Mag je als voetballer dan niet naar feestjes of fetivallen? Vind het nog al een beschuldiging om dan gelijk te zeggen dat hij aan de drugs zit. Komt voor de camera over als een hele sympathieke vent.

26 mei 2015 om 11:47

Van mij mogen ze allemaal doen wat ze willen, ook genieten op een festival. Echter ben je als topsporter toch afhankelijk van je lichaam en hebben feestjes daar geen positieve invloed op. De beschuldiging is overigens puur gebaseerd op mijn eigen ervaring, ik heb een tijdje met hem staan praten omdat ik hem herkende en het grappig vond dat hij als profvoetballer toch helemaal wappie was. Lijkt me niet dat hij dat faked!

26 mei 2015 om 12:18

als dat zo is ben ik het met je eens dat dat niet kan, komt ook nog bij als je gepakt wordt ben je echt de pineut.

Is heel simpel allemaal, Plet scoort niet, Verhoek scoort niet, Reimerink scoort niet, Kolder scoort niet.
Dan maakt elke tegenstander een kans.

25 mei 2015 om 20:29

Inderdaad! GAE heeft na de winterstop maar 7 keer gescoord!

Voor de Graafschap komt promotie (in mijn ogen) te vroeg. Maar een Eagles heeft daar ook niets te zoeken. Als je ziet dat de linksback van de graafschap (wel in een lagere klasse) meer gescoord heeft dan de beste spits van de Eagles dan zegt dit genoeg.

De Eagles hebben best wel leuke voetballers, maar met Plet in deze vorm maar ook een Wijnaldum heb je ook spelers die echt veel tekort komen.

wel gewonnen in de Kuip, 1 van de kleine hoogtepunten na de winterstop.

Verlies liever met 5-0 in de Kuip, en er in blijven, zoals vorig jaar gebeurde, dan dit. En die 2x pec verslaan??? ach...wat koop je er voor? volgend jaar Groesbeek...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren