Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vriendin Gündogan verklapt nieuwe club met foto op vliegveld’

Laatste update:
/

Heeft Sila Sahin, de vriendin van Borussia Dortmund-middenvelder Ilkay Gündogan, de toekomstige bestemming van haar vriend verklapt? Op het sociale medium Instagram plaatst de vrouw een foto van een bord met vluchtinformatie van een vlucht naar Manchester. Het is geen geheim dat Manchester United interesse heeft.

Sahin kreeg tal van vragen van andere gebruikers, maar een antwoord gaf ze niet meer. Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportio is Gündogan zelfs al gekeurd bij de ploeg van manager Louis van Gaal.

Gündogan is bij Borussia Dortmund in het bezit van verbintenis tot medio 2016. Als de Duitse topclub nog wat wil verdienen aan Gündogan, zal hij komende zomer dus verkocht moeten worden.

Manchester United zou een goede club zijn voor Ilkay Güdogan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zegt nog niks.. Hij is ook gesignaleerd in Barcelona dus ja niks is nog zeker.

22 mei 2015 om 14:25

Precies. Ik heb toch niks te doen, heb even dat account opgezocht, vorige week heeft mevrouw een foto gepost op de snelweg richting München. Moeten we dan ook maar aannemen dat Gündogan wellicht naar Bayern gaat...?

22 mei 2015 om 14:33

Naja een vakantie naar Manchester lijkt me sterk. Zit misschien wel een kern van waarheid in, maar Manchester lijkt me nou niet de stad om op vakantie te gaan.

22 mei 2015 om 15:46

Is nog niet zeker, denk wel dat hij naar united gaat, maar je spreekt eerst een tal van clubs voor dat je een handtekening zet, kan iemand mij vertellen hoe hij speelt na zijn blessure?

22 mei 2015 om 14:34

Mensen gaan ook nog wel eens voor de stad barcelona naar barcelona. Er zijn maar weinig mensen die speciaal naar manchester gaan voor de stad. Dus het zegt wel degelijk iets

22 mei 2015 om 15:49

Ik ben sinds 1 dag terug uit Barcelona en heb hiervan ook een foto gepost op Instagram. Hierover is tot noch toe geen artikel over geweest met een eventuele transfer.

On: Ik hoop wel dat Gundogan naar United gaat ik wil hem graag is in Engeland zien spelen en denk dat het hij het niveau makkelijk aan kan past wel bij Manchester United.

22 mei 2015 om 18:41

Is hij nog/weer net zo goed als voor zn blessure? Ik heb hem de laatste tijd niet zien spelen, maar vond hem vroeger waanzinnig goed.

23 mei 2015 om 02:20

Als hij naar united gaat is het denk ik exit voor blind, zeker als shaw begint te draaien...

Dit is echt zo'n onzin, ze postte inderdaad een foto van een bord met vluchtinformatie naar Manchester en Dusseldorf maar uit de foto's die ze daarna postte, kan je concluderen dat ze in Mallorca, Spanje is.

22 mei 2015 om 15:26

Dus Gundogan gaat naar Real Mallorca

22 mei 2015 om 15:30

Haha

Goeie ckub voor hem, maar united moet eens een verdediger aantrekken.

Tot zover Blind in de basis bij United.

Ben benieuwd wat hij gaat kosten, mocht hij echt naar United gaan.

22 mei 2015 om 15:12

Werd tijd...Blind voegt niks toe. Als Man utd terug naar de top wilt dan gaat dat niet lukken met beperkte spelers als Blind. Ze hadden hem nooit moeten halen.

22 mei 2015 om 15:23

daley blind komt wel bovendrijven. Deze jongen is veerkrachtig en bovendien is Gundugan ook vaak geblesseerd. Tel daarbij op dat je meerdere competities speelt en dan zit het sowieso wel goed qua speelminuten. Ik geloof in Daley Blind. Elk jaar wordt hij beter.

22 mei 2015 om 15:51

Jij hebt nooit gevoetbald zeker? Anders zou je donders goed weten dat Blind niks toevoegt aan een top club. Hij is leuk voor qpr of n.c. utd

22 mei 2015 om 16:25

ik heb gevoetbald , en moet zeggen dat ik het ook nooit zag in blind.
maar, ik moet zeggen dat hij toch steeds boven komt drijven , bij ajax en ook dit seizoen bij manu.

22 mei 2015 om 16:27

ik vergat nog het WK 2014

22 mei 2015 om 16:54

Ja maar bijna 90% van de selectie is beneden niveau, natuurlijk komt hij dan boven drijven. Aardige speler maar niet het niveau dat een United moet na streven in mij optiek.

Is dat de zus van Nuri ofzo ?

on : Manchester vind ik ook wel een geschikte club voor hem..

22 mei 2015 om 14:48

Nee dat is zijn vriendin, staat letterlijk in de eerste zin van het artikel... Ik denk dat voor Gundogan beter is om naar United te vertrekken, daar zal hij eerder een basisplaats bemachtigen dan dat hij Iniesta, Rakitic of Busquets uit de basis speelt.

22 mei 2015 om 14:50

De zus van nuri sahin bedoelt hij

22 mei 2015 om 14:56

Iedereen snapt dat het ilkay's vriendin is. Hij vraagt het natuurlijk omdat ze dezelfde achternaam hebben...

22 mei 2015 om 14:58

He wat? Dus het is logisch om de vraag te stellen of hij iets met zijn zus heeft?

22 mei 2015 om 15:46

Vriend, Gundogan heet geen Nuri.

22 mei 2015 om 17:10

@ acmilan73
https://www.youtube.com/watch?v=xxmolyxumrw

ontopic: best staaltje speurwerk van de betreffende journalisten. Erg knap hoe z erachter zijn gekomen waar hij naartoe gaat.

22 mei 2015 om 14:50

De vrouw van..

22 mei 2015 om 15:19

Dus hij gaat met de vrouw van zijn teamgenoot? Wil hij de nieuwe Terry worden?

Hij vraagt of het de zus is van Nuri Sahin mocht je dat niet doorhebben.

22 mei 2015 om 17:11

Het antwoord is trouwens nee

Zie hem graag naar United. Hopelijk wordt Man United succesvoller volgend seizoen.

Maar ik hoorde dat als Gundogan zijn contract niet verlengd verdient Borussia niks aan hem?

22 mei 2015 om 20:11

Hoorde je dat of las je dat in deze tekst ?
Zie hem overigens ook graag naar Man United gaan, ben altijd al erg gecharmeerd geweest van Gundogan en zeker voor zijn lange blessure/herstel liet hij zien een speler te zijn die tot de top behoort alleen dat was met Kagawa ook zo en daar is uiteindelijk niet zo veel van terecht gekomen.
Manchester heeft trouwens wel meer dan genoeg terugverdiend aan Kagawa.

Net de foto gezien, slaat helemaal nergens op wat Voetbalzone hier van maakt.

Het is een foto van een luchthaven waarbij ze vraagt "waar ben ik". Blijkt dus het vliegveld van Mallorca te zijn. Die is dus gewoon lekker op vakantie.

http://i.imgur.com/jlwofbl.jpg

die medische keuring was bij Barcelona, niet voor Manchester United

22 mei 2015 om 17:30

Maakt niet uit waar ze staat. Op elk vliegveld hangem tal van borden met honderden bestemmingen. Zij plaatst net diegene met manchester erop. Beetje toevallig dit

22 mei 2015 om 18:54

Barca mocht toch geen spelers halen? Mogen ze dan wel al spelers benaderen? .Op die manier heeft zo'n straf ook geen zin dus.

22 mei 2015 om 19:36

Steef

Ze mogen spelers halen maar niet opstellen in competitieve wedstrijden. Ze mogen ook spelers kopen en tijdelijk bij hun huidige club laten spelen. Dacht ik gelezen te hebben

Paar dagen terug zou hij naar Barca gaan en nu ineens Manchester? Ik snap er niks meer van alhoewel Man utd goed voor hem zou zijn.

Hij gaat sowieso deze zomer weg, dat is al lang bekend. Maar waar? Ik hoop mijn club natuurlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren