Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

126-voudig international geeft niet op en gaat door bij RKC Waalwijk

Laatste update:

Het leek er even op dat Dennis Rommedahl zijn laatste wedstrijd als profvoetballer al gespeeld had, maar de Deense aanvaller geeft niet op; hoewel de routinier al meer dan een jaar geblesseerd moet toekijken, heeft Rommedahl laten weten dat hij voorlopig actief blijft bij RKC Waalwijk.

/

De 36-jarige vleugelspeler heeft tegenover de clubleiding verkondigd dat hij de handdoek niet in de ring werpt en wil knokken voor zijn loopbaan, meldt het Brabants Dagblad. De 126-voudig Deens international, die op 13 juni 2013 tijdens een wedstrijd tussen de nationale ploeg van Denemarken en Armenië voor het laatst in actie kwam, hoopt binnenkort weer op het veld te staan.

Rommedahl heeft een spalk gebruikt om zijn hiel- en achillespeesblessure te laten herstellen en sluit dus niet uit dat hij op korte termijn zijn rentree maakt bij RKC, dat afgelopen seizoen zonder de inbreng van de ervaren Deen naar de Jupiler League degradeerde. Rommedahl kwam in 1997 als speler van PSV in Nederland terecht en kwam vervolgens uit voor RKC (op huurbasis), Charlton Athletic, Ajax, NEC, Olympiacos en Bröndby IF.

Denk je dat Dennis Rommedahl snel zijn rentree kan maken bij RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

126-voudig poeh dat is veel zeg! was echt een geweldenaar vroeger!

24 september 2014 om 15:17

Respect dat hij nu nog doorgaat.
Na een dik jaar niets hebben kunnen doen.
Als hij meedeed bij RKC denk ik dat ze wel in de Eredivisie konden blijven.

24 september 2014 om 15:29

Geweldenaar? Echt snel en verder was echt rommelen.. nooit de top gehaald

24 september 2014 om 15:30

rkc staat troosteloos onderaan in de JL. Maar mét hem zouden ze in de eredivisie meedraaien?

De man is 36 jaar! Lekker op je kont gaan zitten en de euro's kapot slaan in een Deense nachtclub!

24 september 2014 om 15:39

Volgens mij heeft hij behoorlijk wat clubs met naam gespeeld. Hij was idd snel, maar had ook wel een goeie techniek. Hoop wel, dat hij sportief is en wat loon inlevert voor Rkc, want het is wel een dure speler.

24 september 2014 om 16:09

@fachten: moeilijk he lezen.. Er staat "konden" dit gaat dus over vorig jaar.

24 september 2014 om 16:16

Rommedahl kwam in 1997 als speler van PSV in Nederland terecht en kwam vervolgens uit voor RKC (op huurbasis), Charlton Athletic, Ajax, Nec, Olympiacos en Bröndby IF.

24 september 2014 om 16:46

Ja? Wat snap je er niet aan? En ik zeg dat ze nu niet eens in de JL mee kunnen. Dus als ze in de Eredivisie zouden zijn gebleven, hadden ze nu zelfs onder Heracles gestaan, omdat ze niet eens in de JL meekunnen.

24 september 2014 om 16:01

Eerder Rennis Dommedahl.
Rent wel voor zn geld, maar eenmaal aan de bal wist ie t vaak niet.

Was een leuke speler, maar vraag me af of ie nu nog wat kan toevoegen aan RKC

Rommedahl kan best een paar seizoenen nog bij een degradatiekandidaat in de eredivisie spelen. Een club als Cambuur of GAE kan een Rommedahl in vorm nog goed gebruiken een paar seizoenen. Ik hoop dat Rommedahl snel vertrekt bij RKC want hij is natuurlijk geen jupiler league speler.

24 september 2014 om 15:18

Een paar seizoenen?

Voor iemand die zeer blessuregevoelig is... is het al een wonder dat hij nog wedstrijd wilt/gaat spelen.

Daarnaast vereist zijn positie explosiviteit e.d. en juist dat ga je missen op latere leeftijd, maar goed. RKC speelt jupiler league dus dat zou dan nog kunnen, maar de Eredivisie niet echt.

Op deze leeftijd zou hij er beter mee ophouden, sowieso als je naar je fysiek/benen/enkels/knieën en waar hij nog allemaal last van heeft kijkt. Je wilt niet als 45 jarige kreupel zijn of amper kunnen lopen.

Kan nog wel bruikbaar zijn voor RKC dus tegen een laag salaris of prestatiecontract is het prima.

Bijzonder dat er hier een hoop mensen reageren zonder enige blijk van kennis.

Rommedahl is vorig seizoen bij RKC gekomen en was toen geblesseerd. Deze blessure zou slechts 6 weken duren. Gedurende het hele seizoen heeft hij niet voor RKC gespeeld, maar wel een -voor RKC begrippen- topsalaris ontvangen. Tijdens zijn blessure heeft hij zich ook niet ingezet voor sponsor- of supportersactiviteiten. Wat wel de bedoeling was: Rommedahl zou een belangrijk uithangbord voor de club worden.
Zijn salaris drukt op dit moment ontzettend zwaar op de begroting en de club heeft hem meerdere malen verzocht of hij (een deel van) zijn salaris in wilde leveren of er in ieder geval wat voor terug wilde doen (spelen, of inzetbaar zijn voor andere activiteiten). Rommedahl weigert dit echter.

Voorlopig gaat de Deen revalideren, maar mentaal kan hij het eigenlijk niet meer opbrengen.

Met andere woorden: die gaat lekker nog een jaar een maximaal salaris verdienen bij Rkc.
Dus respect dat hij doorgaat? Wat mij betreft niet!

24 september 2014 om 17:37

Inderdaad.. ik zit alle reacties te lezen maar niemand, inclusief voetbalzone, snapt dat dit bericht juist geen goed bericht is voor Rkc. Sterker nog, RKC had hem gevraagd zijn contract in te leveren zodat hij terug naar Denemarken kan en RKC een speler kan halen die wél kan spelen.

Hij kiest echter liever voor de centjes, en komt met het verhaal dat hij binnenkort weer kan spelen (wat hij vorig seizoen driemaal heeft gezegd), maar iedere keer kwam er een blessure bij of bleek hij toch langer te moeten revalideren. Ondertussen heeft hij vorig seizoen geen enkele wedstrijd gespeeld. En al zou hij weer fit kunnen zijn binnenkort, dan is het nog maar afwachten of hij überhaupt ooit het wedstrijdritme gaat vinden om iedere week te kunnen spelen..

Hoop toch dat we binnen 3 jaar weer eredivisie spelen.

Hmm vraag me af of hij ook zakt in zijn salaris. Hij verdiend natuurlijk nog het eredivisiesalaris dunkt me, tenzij ze slimme clausules hebben ingebouwd in het contract.

Geweldige gast, heeft een prachtige werk ethiek en is altijd gevaarlijk vanwege zijn snelheid. Als hij dit seizoen nog een paar wedstrijdjes zou pakken ga ik die wel kijken (wil sowieso meer jupiler league volgen)

Je kunt het de man niet kwalijk nemen dat hij zijn actieve voetbalcarrière met enige waardigheid wil afsluiten. Zijn erg mooie carrière mag in zijn hoofd niet als een nachtkaars uit gaan.

RKC heeft een contract met de man, en na dit laatste actieve jaar gaat hij, zoals eerder hierboven verteld, een commerciële functie vervullen. Hij wordt een uithangbord en hij is natuurlijk iemand met connecties.

Natuurlijk zou ik zelf ook willen dat hij zich nu al meer op het commerciële gaat richten, maar RKC heeft ook het contract getekend. Het is nu gewoon slikken en vanaf volgend jaar de vruchten plukken van de status die de voetballer Rommedahl heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren