Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

56-voudig Engels international daalt voor huurperiode twee niveaus af

Laatste update:

Joe Cole speelt tot 22 november op huurbasis voor Coventry City, zo maakt de huidige nummer vijf van de League One officieel bekend. De middenvelder annex aanvaller zal zaterdagmiddag in de Ricoh Arena zijn om de thuiswedstrijd tegen Blackpool te aanschouwen.

/

“Ik ben verheugd om zo’n high-calibre player bij de club te verwelkomen. Joe heeft een geweldige staat van dienst, heeft op nationaal en internationaal niveau gevoetbald en ik weet daarom zeker dat hij een grote bijdrage zal leveren aan de club. Joe is enorm enthousiast om hier aan de slag te gaan en ik kijk ernaar uit om met hem te werken”, reageert manager Tony Mowbray.

De 33-jarige Cole staat nog tot de zomer onder contract bij Aston Villa en kwam dit seizoen nog niet in actie in de Premier League. De 56-voudig A-international van Engeland verdedigde eerder de clubkleuren van West Ham United, Liverpool, Lille en Chelsea

Een goede stap van Joe Cole?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was hij niet in belangstelling van ajax vroeger? Hij is echt zwaar afgezakt dat vind ik jammer. Hij kon goed voetballen

Toch jammer van zijn blessures al die jaren. Werd gezien als het allergrootste talent ooit dat uit de National School of Excellence kwam toentertijd, voordat het opgedoekt werd. Prachtige techniek.

Wat was deze man goed zeg na die blessure nooit meer zn niveau gehaald. Joe cole en robbben op de flanken... herinner nog die goal met engeland
.. aanname op borst en gelijk schot op doel volgens mij wk 2006 ?

Hij werd qua talent in 1 adem genoemd met Robben. Alleen is al enkele jaren niet meer op topniveau. De League One is voor hem helemaal niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren