Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michel Vorm keert na elf jaar terug bij oude liefde FC Utrecht

Laatste update:

Michel Vorm keert terug bij FC Utrecht, zo maakt de club via de officiële kanalen bekend. De oud-doelman van FC Utrecht, Swansea City en Tottenham Hotspur gaat zich in de Domstad de keeperstrainers ondersteunen bij de ontwikkeling van de keepers van het eerste elftal en Jong FC Utrecht. Vorm - vijftienvoudig Oranje-international - zette in 2020 een punt achter zijn actieve loopbaan en bekleedde in de tussentijd geen officiële functie in de voetballerij.

Vorm was de afgelopen twee jaar actief als mede-eigenaar van barbershop Maesons en verscheen enkele keren als analist in de studio van Ziggo Sport. Nu keert Vorm dus officieel terug bij FC Utrecht, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en tot 2011 onder de lat stond. “Waar Michel na zijn vertrek bij FC Utrecht ook speelde, de band tussen hem en de club is altijd sterk gebleven”, laat technisch directeur Jordy Zuidam namens FC Utrecht weten.

Hoe het leven van Michel Vorm ineens een hele andere wending kreeg

Voetbalzone ging een jaar geleden op bezoek bij Michel Vorm.Lees artikel

“We hebben al jaren regelmatig contact en Michel stond er nu voor open om de komende periode zijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het keepersgilde van FC Utrecht”, vervolgt Zuidam. “Hij gaat zich in een ondersteunende rol toespitsen op de ontwikkeling van de keepers en aan hen de ervaring overbrengen die hij heeft opgedaan in zijn carrière. Michel weet als geen ander wat er bij presteren op topniveau komt kijken en we zijn blij dat we vanaf nu kunnen beschikken over zijn kennis en kunde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor hem en voor Utrecht. Bekend met de club en altijd een goede keeper geweest.

Heerlijk dat we eindelijk iemand hebben die de keepers (hopelijk) echt beter kan maken.
Wat mij betreft mag postma ook meteen ze biezen pakken.

7 april 2022 om 12:03

Volgens mij gaat hij ze niet trainen.omdat hij ze papieren niet heeft

Postma heeft ongeveer iedere keeper slechter gemaakt juist bij de fc haha!
Dat die mag blijven zitten zegt veel over de ons kent ons cultuur in het Utrechtse.
Zelfde met Zuidam natuurlijk.


Heeft zijn charme, maar ook precies de reden dat we nooit verder komen.

7 april 2022 om 14:23

Zuidam doet gewoon prima zijn werk hoor. Binnen de financiële mogelijkheden die we hebben.

7 april 2022 om 15:13

Niet mee eens.
Maar is kwestie van smaak denk ik

8 april 2022 om 09:14

Ik zal niet zeggen dat Zuidam alles fout doet, maar ben het wel eens met Salerno1919 dat Postma allang zijn koffers had moeten pakken. Het lijkt er wel op dat hij keepers op den duur juist onzekerder maakt en dat hij jongens die veel talent hebben maar kort kan prikkelen om te pieken en dat ze dan afzwakken.

Paes is echt geen slechte keeper en ik hoop dat hij na zijn verhuur periode onder Vorm mogelijk wel weer kan opbloeien.

8 april 2022 om 14:44

Heeft die Zuidam potverdikkie Henk Fraser weten te strikken!

Mooi dat deze echte Utrechter bij de FC komt, hopelijk zien ze snel resultaat want de keepers kunnen wel wat kennis gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren