Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorzitter van FA Cup-winnaar geeft stokje door aan 23-jarige kleinzoon

Laatste update:

Wigan Athletic, de FA Cup-winnaar van 2013, heeft een nieuwe voorzitter. Dave Whelan heeft zijn functie dinsdag neergelegd en wordt opgevolgd door zijn 23-jarige kleinzoon David Sharpe. “De club blijft dus in de handen van mijn familie”, laat Whelan in een officieel statement weten.

De 78-jarige Whelan was sinds februari 1995 de hoogste bestuurder van the Latics en loodste de club van de vierde divisie naar de Premier League. Hij kreeg in december nog een schorsing van zes weken en een boete van zo’n 65.000 euro opgelegd omdat hij in een interview met The Guardian Chinezen ‘spleetogen’ en Joden ‘geldwolven’ had genoemd.

Hij sprak echter ferm tegen een racist te zijn dreigde zelfs op te stappen als de Engelse voetbalbond hem zou bestraffen. Whelan ontkent evenwel dat hij bij Wigan vertrekt omdat hij inderdaad een schorsing heeft gekregen van de FA. De club van trainer Malky Mackay staat momenteel voorlaatste in de Championship.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan gaf ik mezelf ook een dik contract en eens basisplaats op die leeftijd

3 maart 2015 om 20:50

Eens! Ik ging in ieder geval meetrainen haha

Wat een rare titel...

3 maart 2015 om 21:23

Ik ben heel benieuwd waarom? Er staat exact wat er in het bericht wordt verteld...

3 maart 2015 om 21:48

Vele teams in engeland hebben de fa cup gewonnen. Als het gaat ok een club die in 1978 de fa cup heeft gewonnen, gaan ze dan zeggen: de fa cup winnaar heeft een nieuwe eigenaar... Wil je dat? Zet er dan op zijn minst bij dat het een de fa cup winnaar van 2013 is. Iedereen dacht wss gewoon aan arsenal..

Het kan snel gaan, zo degradeer je bijna 2x achter elkaar. Ook fulham had het erg lastig in het begin & norwich zie ik ook niet dit seizoen terugkomen.

3 maart 2015 om 21:17

Norwich staat er anders goed voor met een derde plek..

3 maart 2015 om 21:55

Klopt zie het net. Excuus

Dacht serieus dat het over Arsenal ging, maar zo kun je wel iedere Engelse club FA cup winnaar noemen....

23? Lijkt me wel erg jong om voorzitter te zijn van zo'n grote club...

Mooi om te zien dat een club overgedragen word aan een familielid.een beetje alsof je een vak + liefde daarvoor overbrengt op je zoon.

Zijn leeftijd lijkt me niet echt een probleem, hij zal wel genoeg ondersteuning krijgen van de club en zijn opa.

@heggemus
Snapje iedereen dan erop klikke doordat je ze niet onder kopje pl staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren