Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voorstel met Assaidi als wisselgeld valt niet in goede aarde'

Laatste update:
Liverpools%20Oussama%20Assaidi61857000.jpg'>
/

Het lijkt erop dat Oussama Assaidi komend seizoen niet voor Sporting Portugal uitkomt. Volgens diverse Portugese media heeft de club uit Lissabon via een tussenpersoon een formeel bod van Liverpool op verdediger Tiago Ilori afgeslagen. In het voorstel van the Reds was Assaidi als wisselgeld inbegrepen.

Ilori wordt met een transfer naar Valencia en Liverpool in verband gebracht. Tussenpersoon Pini Zahavi zou de directie van Sporting hebben laten weten dat Liverpool tot 4,5 miljoen euro wil gaan en daarnaast de diensten van Assaidi aanbiedt. Dat voorstel komt niet in de buurt van datgene wat Sporting in gedachten had en men overweegt om eventuele toekomstige aanbiedingen van Liverpool te negeren.

Ilori, een Portugese Engelsman, veroverde in februari vanuit het niets een basisplaats. Zijn contract loopt medio 2015 af. Assaidi maakte vorig jaar zomer de overstap van sc Heerenveen naar Liverpool. In de Premier League kwam hij niet verder dan vier invalbeurten. De Marokkaans international, die nog een contract voor drie jaar heeft, speelde verder enkele duels in de beker en de Europa League.

Oussama Assaidi had nooit naar Liverpool moeten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

en dit is de reden waarom je soms een grotere club af slaat voor een kleinere club. Had hij bij ajax psv of twente gespeeld, had zn carriere er heel anders uit gezien. Hopen dat Maher niet een zelfde pad volgt, zou weer zonde zijn van een mooie voetballer

9 juni 2013 om 08:59

Helemaal mee eens Cajum. Hoop dat Maher voor een Nederlandse topclub kiest.

9 juni 2013 om 09:35

Het gaat dit soort jongens helemaal niet om hun carriere, het enige wat telt is geld. Hij is binnen voor de rest van zijn leven, je denkt toch niet dat dit soort gasten ook maar iets om voetbal geven?

9 juni 2013 om 12:31

Wat een bullshit, stop eens met deze spelers weg te zetten als geldwolven die in tsjetsenie gaan voetballen!!!
Als jij een 3x beter aanbod krijgt van liverpool als van ajax dan ga je ook daarheen. Daarbij was assaidi corig jaar 1 vd smaakmakers vd eredivisie, en liverpool dit jasr matig. Dus ik vind het sowieso raar dat assaidi zo weinig kansen heeft gekregen! Alsof raheem sterling, henderson of downing wereldtoppers zijn!??

9 juni 2013 om 16:28

Henderson is niet echt een vleugelspeler en speelde het gehele seizoen centraal. Sterling had gewoon een fantastische eerste seizoenshelft al viel ie 2e helft seizoen toch terug (best normaal want hij is nog jong). Ik denk wel dat Assaidi meer kansen verdiende bij Liverpool. Jammer dat het er niet uitkwam.

9 juni 2013 om 11:58

Assaidi had het in zich om deze stap te maken, als 1 van de weinigen. Dat het niet succesvol heeft uitgepakt is jammer, maar hij zal zijn kansen wel weer gaan krijgen.

Liverpool heeft ook intresse in Nacer Chadli. Kunnen ze mooi een bedrag bieden 8-10 miljoen en Assaidi. Hebben wij de opvolger van Chadi en een mooi bedrag!

9 juni 2013 om 08:34

Heeft Assaidi niks meer te beslissen? Die bepaald nog altijd waar hij heen gaat.

9 juni 2013 om 08:43

Lijkt mij dat assaidi zich niet al te gelukig voelt in Liverpool, door het gebrek aan speelminuten? Natuurlijk ben je daarvan afhankelijk en ik schets ook maar iets wat zou kunnen gebeuren....

9 juni 2013 om 08:49

Dan schets jij waarvan de kans heel klein is. Haha kom op zeg, wees is realistisch. Chadli 8 à 10 miljoen plus Assaidi wat een lachertje.

9 juni 2013 om 09:38

Mijn inziens maakt het hem niks uit, of hij wel of niet speelt. Als ze maar fijn elke maand de centjes storten, dan is Oussama blij en de rest van zijn familie in Amsterdam en Marokko ook.

9 juni 2013 om 13:08

Volgens mij werd vorig jaar bij de transfer al meteen door Liverpool bekend gemaakt dat Assaidi voor de toekomst is gehaald, en niet als basisspeler. Lijkt me dat de speler hiervan op de hoogte was.

9 juni 2013 om 08:36

8-10 miljoen en Assaidi? Voor een speler die meer geblesseerd is dan speelt, en met een 1 jarig contract?

9 juni 2013 om 08:44

Als je ziet dat Juventus rond de 12 miljoen bied. Ik weet niet hoeveel julie assaide inschatten qua waarde. Mar ik rond de 3 miljoen.

9 juni 2013 om 08:51

Er is nog niks officieels geweest. Als juventus echt 12 bied is ie allang weg. Doe is normaal zeg, het is een speler uit de Eredivisie die bijna elk seizoen wel een keer is geblesseerd. We moeten niet doen of het een top speler is. Het is een goede speler, maar je kan ook overdrijven met je 12 miljoen.

9 juni 2013 om 09:07

Er is in de winterstop een bodop Chadli officieel bod geweest van 12 miljoen. Deze heeft Twente afgeslagen. Ik weet niet hoe je erbij komt dat Chadli blessure gevoelig is want dat is hij niet. Daarnaast hebben we het over de beste speler van de Eredevisie en die is zeker dit bedrag waard.

9 juni 2013 om 09:12

Elke keer verdraai jij iets. Zet het alsjeblieft in je reactie. In de winterstop zal het best kunnen. Maar nu heeft ie een half jaar minder contract. Dus tja, kan je er ook van uit gaan dat hij wat minder als 12 gaat opleveren niet? Wees is realistisch.

9 juni 2013 om 08:38

Dat zou natuurlijk een hele mooie deal zijn, en Liverpool werkt soms nog wel eens mee aan leuke deal haha ( Babel ),

Bij Heerenveen vond ik hem echt de beste van de 3 toen die tijd, (narsingh en Dost) vond het jammer dat hij toen niet direct naar Ajax toe ging, helaas zie ik hem niet meer terug komen naar Nederland tenzij hij een hoop salaris zal gaan inleveren maar dat betwijfel ik.

9 juni 2013 om 11:22

Correctie, werkte. Dat soort ziek overbetaalde aankopen gaan er niet meer zo snel komen van de kant van Lfc.

Raiola brengt je onder, raiola bezorgd je bergen, maar voor je carrière is het meestal kut.

9 juni 2013 om 09:28

Raiola brengt je onder, raiola bezorgd je bergen, maar de rest moet de speler toch écht zelf doen/afdwingen..
Raiola kan hem niet in de basis zetten, of wel?

9 juni 2013 om 10:27

@ Trodat4030

Iedereen kon toch zien dat Aissaidi en Liverpool een kansloze missie was fysiek kan hij dat niet opbrengen. Hij had gewoon verstandig moeten zijn Raiola heeft hem gewoon gemindfucked gooi je mooi een jaar weg.

9 juni 2013 om 10:45

Dat kon Ous zelf toch ook inzien?
Die heeft daar gewoon getekend voor de Ponden die hem geboden werden. Als hij voor z'n sportieve carrière gekozen had, had hij bij Ajax getekend..
Raiola deed alleen z'n werk, zoveel mogelijk er voor z'n client uit krijgen..

Oussama Assaidi komt echt veeeeeel te kort voor Engeland.
Valt wel op dat die Marokaanse jongens geen voet aan de grond krijgen in Engeland.
Maar wel slimme zaakwaarnemers hebben.
Wat ook zeer opvallend is dat van de spelers die vertrekken uit de Nederlandse competitie elk jaar meer en meer mislukken.

9 juni 2013 om 09:08

Zoals wie? Bij Assaidi kon ik het ook wel vertellen. Die jongen was niet eens klaar voor zo stap. Hij had lekker naar Ajax of Twente, PSV gemoeten. Maar welke spelers vind jij mislukt dan? Vertonghen doet het erg goed. Suarez doet het erg goed. Vlaar heeft zijn draai gevonden en Ruiz ook.

9 juni 2013 om 10:13

Vertonghen is de enige.
Suarez is al enkele jaren weg.
Ruiz en Vlaar zijn zeker niet gelukt en stagneren in hun toekomst.

9 juni 2013 om 09:35

Fellaini? of is dat een Belg volgens jou

9 juni 2013 om 10:06

Komt die uit de Nederlandse competitie?
Leer lezen en dan reageren.

9 juni 2013 om 11:23

Zoals jij het hebt geschreven zie ik geen relatie in jou tekst tussen deze 2 verbanden, misschien leren gebruik van van interpunctie bij een uitbreidende bijzin en beperkende bijzijn.

9 juni 2013 om 11:54

Hahah wat een onzin.

Felliani Taarabt Kaboul en in het verleden M.hadji, Naybet etc.

Dat Liverpool bereid is om Assaidi als wisselgeld te gebruiken voor een of andere deal, zegt veel over de status die hij momenteel heeft bij de club. Dit zou wel eens een duidelijk signaal kunnen zijn en ik denk dat Assaidi er goed aan doet om zo snel mogelijk ergens anders aan de bak te komen.
Helaas zie je maar weinig spelers die bereid zijn om in salaris een stapje terug te doen met als doel hun carriere weer op de rails te krijgen. Zouden ze dat wel doen dan biedt de eredivisie betere mogelijkheden dan de ex-sovjetrepublieken of bankvulling bij een club in een grote competitie.

Toch blijft het raar, in de weinige wedstrijden die hij speelde bij Liverpool liet hij steeds een uitstekende indruk achter. Rodgers heeft het gewoon geen enkele kans gegeven op een plaatsje in het elftal. Dan is het lastig om je in de basis te spelen. Ik blijf van mening dat het best wat had kunnen worden bij Liverpool. Nu moet hij gewoon een club zoeken waar ze normaal beleid voeren. Sporting is daar Niet het voorbeeld van.

Van mij mochten ze Luiz in de deal betrekken.. Als dit waar is, zou het wel een goeie aanwinst zijn. Maar jammer dat je hem dan weer voor zo duur terughaalt..

Als Assaidi een eerlijke kans kreeg(wat hij duidelijk niet kreeg) en meer vertrouwen dan zou hij schitteren geloof me. Heeft goede wedstrijden gespeeld in de El.

Hij is veel beter dan die drol Downing maar ja die stond wel altijd basis en liet vaak genoeg niks zien en mocht fouten maken. Tsja..

Dut had je kunnen zien aankomen Assaidi. Was je maar naar Ajax gekomen had je wekelijks kunnen schitteren in de eredivisie, kampioen kunnen worden, cl spelen en dan een transfer naar het buitenland kunnen maken. Dan zou je namelijk wel een kans krijgen in de basis.

Wat? Haha laat me asjeblieft niet lachen zeg.. Wat heeft Matic allemaal gepresteerd dan?
Grappenmaker.. Ik weet nog goed dat jaar dat hij bij Vitesse speelde.. Strootman was toen al een held.. Deze jongen bakte er niet veel van!

Ja, het is zo beschadigd niet normaal. Ik vergelijk het nu met de Poolse competitie. Die kan ook overdrijven hoor, door Mourinho was er kleur in de competitie. Daarvoor keek ik juist de topper. Daarvoor interesseerde het me minder.

Assaidi, het speeltje van een zaakwaarnemer. Assaidi toch, al zou je een kans krijgen zou je nog niet slagen bij Liverpool. Je had nog moeten rijpen in Nederland, gewoon bij Heerenveen, maar daar voelde hij zich te goed voor. Zoals vele andere na 10 leuke wedstrijden.

Assaidi lijkt me een leuke speler voor Sporting Lissabon. Toch had hij nooit naar Liverpool moeten gaan. Ajax of FC Twente was een veel betere optie geweest. Nu is hij zijn carriere aan het vergooien. Het zou mooi zijn als hij de draad kan oppakken in Portugal maar hij zal wel te veel salaris vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren