Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Voormalig testspeler Anderlecht (17) overlijdt na hartaanval tijdens wedstrijd

Laatste update:

Het Kosovaarse talent Erion Kajtazi is afgelopen zaterdag plotseling overleden. De zeventienjarige middenvelder kreeg tijdens een wedstrijd tussen zijn club Trepça '89 en A&N een hartaanval. Dit is door zijn club en de Kosovaarse voetbalfederatie bekendgemaakt. Afgelopen september liep Kajtazi nog stage bij Anderlecht.

Kajtazi, die onlangs nog zijn zeventiende verjaardag vierde, kreeg tijdens de wedstrijd een hartaanval op het terrein van Trepça '89 in Mitrovicë, een stad in Kosovo. De medische staf van beide teams schoten snel te hulp en deden er alles aan om hem te helpen. Uiteindelijk konden de medici hem niet reanimeren. Kajtazi werd vervolgens met spoed richting het ziekenhuis in de stad Prizren gebracht, ruim honderd kilometer verderop. Ook daar kon hij niet meer gered worden. De centrale middenvelder stond te boek als een groot talent. Hij kwam al acht keer uit voor Kosovo Onder 17 en stond in de belangstelling van verschillende Europese clubs. Zo liep hij afgelopen september nog stage bij Anderlecht.

Zijn club Trepça '89 plaatste naar aanleiding van Kajtazis overlijden een bericht op hun officiële Instagram-account. “Vandaag, op zeventienjarige leeftijd, heeft onze onvergetelijke Erion Kajtazi ons verlaten. We kunnen de woorden niet vinden om dit te beschrijven. Hij groeide bij ons op en speelde in alle leeftijdsgroepen. Eri, je zult voor altijd in onze gedachten zijn. Gewillig, glimlachend, dicht bij alle vrienden en onze club. We zullen je altijd blijven herinneren en we zullen je nooit vergeten”, zo luidde de tekst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel te jong natuurlijk. Hoe lastig moet dit zijn voor zijn ouders. Hoop dat ze dit ooit een plek kunnen geven.

Ziekenhuis 100km verderop? Neem aan dat dit met een traumahelikopter was?

5 december 2022 om 12:53

Wel apart ook inderdaad dat hij naar Pizren is gebracht en niet naar de hoofdstad Mitrovice, terwijl dat veel groter is en dichterbij.

5 december 2022 om 13:27

Hoofdstad is Pristina, toch? Maar wel vreemd inderdaad dat hij 100km vervoerd moet worden in zo'n acute noodsituatie, kan me haast niet voorstellen dat dat de dichtstbijzijnde locatie is. Al met al een enorm triest verhaal, zo'n jonge kerel nog..

5 december 2022 om 14:10

Sorry, was gebeurd in Mitrovice en dat ie niet naar Pristina is gebracht bedoelde ik. Even door elkaar gehusseld ☺. Maar vreselijk verhaal is het.

Misschien een idee om de reacties onder dit topic uit te zetten voetbalzone? Je weet namelijk dat er weer een paar uit hun holletje komen kruipen straks. Gewoon een tip.

5 december 2022 om 13:51

Wat denigrerend gezegd. Daarbij, censuur is de oplossing? Als andere meningen er niet toe doen, dan zoek je voor jezelf maar een oplossing.

Wat naar voor een kind dat net 17de is geworden. Ik ben benieuwd of hij een hartaandoening had ofzo, 17 jaar en dood neervallen is echt extreem. Hopelijk achterhalen ze de oorzaak en weten we dit soort gevallen in de toekomst te voorkomen.

5 december 2022 om 14:02

Meningen over medische toestanden? Dat is toch niet iets over meningen maar feiten? En ik vermoed dat geen van ons feitelijke kennis heeft over zijn medisch dossier. Dat maakt discussie zinloos, dus snap Soccerfan volledig.

5 december 2022 om 14:04

Censuur is niet de oplossing, maar het is beter dan gaan speculeren/discussieren over de mogelijke toedracht van deze tragische gebeurtenis onder het artikel erover.

Eens dus, beter om het uit te zetten.

5 december 2022 om 14:04

Waar Soccerfan_1 op doelt, is dat zometeen de wappies dit topic weer zullen overstromen, wat niet wenselijk en gewoon respectloos is.

Daarnaast bestaat iets als vrijheid van meningsuiting niet op een private website. Je mag er wel verschillende meningen hebben, maar die moeten hier over voetbal gaan. Het is een voetbalsite.

5 december 2022 om 14:11

FCG95, en nu ben jij de eerste die respectloos polariseert door het woord Wappie te gebruiken. Heel goed gedaan.

5 december 2022 om 17:39

Vind deze opmerking nogal respectloos en bagataliserend.

5 december 2022 om 14:04

Zoals jezelf? Jij bent de eerste die uit zijn holletje komt kruipen.
doejezo heeft gelijk. Puur denigrerende opmerking voor niets. Je bent zelf deel van het probleem. Alles ontkennen zolang het maar in je straatje past.
Dit is gewoon verschrikkelijk voor hem en zijn ouders. 17 jaar en dan al een hartaanval. Dat is gewoon allerminst zeer opmerkelijk.
Niet alles komt door de vax. Maar je kan ook niet zeggen (zoals jij) dat niets komt door de vax. Grow up man.

5 december 2022 om 14:06

Niets denigrerends aan. Speculeren is respectloos en gaat (zoals je ziet) sowieso gebeuren. Reacties uitzetten is respectvoller. Je weet dat het een sneue wellus-nietus discussie wordt zonder dat één van ons hier ook maar iets weet van zijn medische dossier.

5 december 2022 om 14:21

Het verschil tussen jouw reactie en de reacties van Soccerfan_1 & Fcg95 is dat zij weer de andere kant gaan beschuldigen. Jij geeft een nuanceerde opmerking dat jij liever de reacties uit wilt hebben. Daarom respecteer ik jouw mening en die van hun bijvoorbeeld niet. In principe willen wij hetzelfde, geen disrespect in de commentsectie. Voor mij hoeft de commentsectie alleen niet perse op slot.

5 december 2022 om 14:25

Die jongen is 17, lijkt me dat hij niet is geprikt, daar er amper regels waren voor die leeftijd.

5 december 2022 om 14:26

Soccerfan wil precies hetzelfde. Uit het holletje kruipen kan van beide kanten van het spectrum komen. Dit topic is daar gewoon niet de plek voor terwijl je weet dat het gaat gebeuren, dat heeft het verleden inmiddels wel uitgewezen.

Zoals je ziet is genieterrr de andere kant van het spectrum die nu toch gaat speculeren over de vaccinatiestatus van een net overleden 17-jarig persoon, onder het artikel van het overlijden van een 17-jarig persoon. Net zo respectloos, en gewoon niet de plek.

5 december 2022 om 14:40

Nee nr.11, niet zeer opmerkelijk. Niet veelvoorkomend, maar niet zeer, zeer zeldzaam. Helemaal niet als je bedenkt dat dit soort berichten niet alleen uit Nederland komen, maar uit de hele wereld. Statistiek. Dit gebeurde vroeger, het gebeurt nu en het zal in de toekomst óók gebeuren. Net als dat er genoeg kinderen zijn met k***, vroeger, nu en in de toekomst. De 'natuur' is keihard, helaas. Niettemin het beste dat de comments hier worden uitgeschakeld inderdaad.

Zet aub de comments bij dit soort berichten uit voor, laten we zeggen, de komende vijf jaar. Akelig bericht natuurlijk. Natuur is hard.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren