Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voormalig PSV’er kan droomtransfer maken naar Atlético Madrid’

Laatste update:

Héctor Moreno staat mogelijk voor een droomtransfer. Record pakt vrijdag namelijk uit met het bericht dat Atlético Madrid serieuze interesse heeft en inmiddels bij Real Sociedad naar de dertigjarige verdediger heeft geïnformeerd.

Stefan Savic staat in de belangstelling van Juventus en Chelsea en een vertrek van de Montenegrijn zou dus opgevangen moeten worden met Moreno. Atlético vindt de 92-voudig international van Mexico ook interessant vanwege zijn prijskaartje, want geschat wordt dat hij niet meer dan vijf miljoen euro hoeft te kosten.

Moreno vertrok in 2008 naar AZ en via Espanyol kwam hij in de zomer van 2015 bij PSV terecht. De linkspoot kwam in Eindhoven tot dertien doelpunten en twee assists in tachtig wedstrijden. Hij won de landstitel en de Johan Cruijff Schaal en vertrok na twee seizoenen naar AS Roma, maar daar brak Moreno niet door.

El Tractór speelde slechts zes wedstrijden in het eerste elftal van i Giallorossi en werd na een jaar verkocht aan Real Sociedad. De club uit Baskenland betaalde zes miljoen euro. In dienst van Txuri-urdinak staat Moreno op één doelpunt in negen optredens. Zijn contract loopt er nog tot medio 2021 door.

Is Héctor Moreno goed genoeg voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn voor Moreno. Zo komt hij via een omweg toch nog bij de gewenste Spaanse top terecht.

22 juni 2018 om 22:10

Hij heet Moreno

22 juni 2018 om 22:14

Ha, ja sorry. Ik zat met m'n hoofd nog bij Romero. Het is ook zo verwarrend😊

22 juni 2018 om 22:21

Qua letters scheelt het maar een lettertje

Mooie stap voor hem. Wel net iets te hoog niveau. Voor 5 miljoen had PSV hem misschien ook nog wel kunnen polsen?

23 juni 2018 om 00:02

Haha, keuze tussen PSV en Atletico is toch wel snel gemaakt, in salaris en niveau. Heeft altijd en overal in de basis gespeeld, een keertje een seizoen de helft van de wedstrijden spelen en met geluk Champions League meepakken door schorsingen en blessures, topwedstrijden etc. Lijkt mij wel lekker.

23 juni 2018 om 00:19

Oh uiteraard. Bedoel meer in de zin van een lage transfersom. Natuurlijk maak je weinig kans als Atletico zich ook meldt, maar voor die prijs kan ik me voorstellen dat PSV ook even polshoogte heeft genomen.

23 juni 2018 om 09:28

Ja of gewoon een sabbatical nemen als je toch al met zo'n mentaliteit in je hoofd zit

Dat zou een fantastische stap zijn voor hem .

Ik denk dat Atletico er niet eens op achteruit gaat. Savic is erg goed maar mist nog wel eens snelheid en ervaring. Hiermee bedoel ik niet dat agressieve pitbull gedrag maar accepteren en doorlopen.
Zou voor alle partijen een mooie deal zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren