Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voorlopig is er nog geen concreet bod van een buitenlandse club'

Laatste update:

Bij Standard Luik is het wachten op de eerste beslissingen van Roland Duchâtelet. De voormalig voorzitter van Sint-Truiden nam deze week de aandelen van Standard Luik over en moet onder meer reageren op de interesse in Steven Defour. Diverse clubs uit het buitenland hebben belangstelling voor de aanvoerder van Standard, maar vooralsnog is dat niet erg concreet.

/

“Steven Defour staat nog tot 2015 onder contract, maar Luciano D'Onofrio heeft hem altijd een mooie transfer beloofd als de kans zich voordoet”, zegt Defours manager Paul Stefani in Het Nieuwsblad. “Nu zullen we rekening moeten houden met de nieuwe baas. Wat wil Roland Duchâtelet? We wachten op een uitnodiging voor een gesprek.”

Voorlopig heeft directeur Pierre François nog de sportieve leiding in handen. “Dat is alvast positief voor ons, want François staat net als D'Onofrio heel positief tegenover Steven”, vervolgt Stefani. “Hoe dan ook, is er geen urgentie. Er zijn nog negen weken voor het einde van de transferperiode. Voorlopig is er nog geen concreet bod van een buitenlandse club.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen is toe aan een stapje hogerop. Hij speelt nu al 7 jaar in de belgische competitie en is het niveau gewoon ontstegen. Het valt mij trouwens wel op dat alle goede spelers die bij Standard weg gaan in het buitenland niet slagen. Denk hierbij aan Onyewu, M'bokani en Jovanovic.

25 juni 2011 om 11:35

Met Fellaini als uitzondering op de regel..

25 juni 2011 om 12:00

@ kevd

Ja, klopt hem was ik even vergeten, het valt mij gewoon op dat zoveel spelers goed spelen bij Standard en in het buitenland mislukken.

25 juni 2011 om 13:31

Dante (die de aandacht heeft getrokken van clubs als Sevilla, e.d.) en De Camargo (die lang geblesseerd was) zijn anders ook wel belangrijk geweest voor Bor. Monchengladbach voor het behoud in eerste klasse!

25 juni 2011 om 11:36

Onyewu heeft vooral pech gehad met zijn blessures en in Twente werd hij ook als linksachter uitgespeeld dacht ik. Dat is totaal zijn positie niet, bij een middenmoter in PL zou hij niet mistaan.
Mbokani, heeft het gewoon te danken aan zijn rotte mentaliteit, want hij heeft enorm veel talent.
Jovanovic heeft gewoon de verkeerde clubkeuze gemaakt, liverpool was een stapje te hoog voor hem. Bij een franse topclub, duitse subtopper zou hij niet mistaan.
ontopic: Defour moet nu idd naar het buitenland verkassen, wil hij nog progressie maken.

25 juni 2011 om 11:50

Ja, al denk ik nog altijd dat Jovanovic de kwaliteiten heeft om het bij een ploeg als Liverpool te maken. Hij heeft gewoon wat pech gehad: het laatste halve seizoen bij Standard was echt niet goed, een beetje misnoegd over zijn afscheid ook. Dan op het WK vrij sterk, maar -net als vele Wk-gangers- denk ik nadien niet goed genoeg hersteld. En dan pech dat Liverpool voor de winterstop zo dramatisch draaide, dat lag echt niet alleen aan hem hoor. Dus ja, niet echt geluk gehad. Maar aan de andere kant ook nooit laten zien wat hij hier liet zien.

25 juni 2011 om 11:52

Onyewu nooit meer op niveau na zijn zware blessure, anders denk ik dat hij bij AC Milan wel stand-in van Nesta-silva zou kunnen geworden zijn. Mbokani heeft het talent om bij elke ploeg in Engeland onder top-4 in de basis te staan, maar heeft gewoon geen karakter.

Daarnaast zijn er wel een paar die het ook heel goed doen. Fellaini bijvoorbeeld bij Everton. Maar ook De Camargo is heel belangrijk, al is het dan maar bij M'gladbach. En ook Dante speelt daar, heeft de interesse gewekt van een pak subtoppers (genre Sevilla).

Maar over het algemeen kunnen die jongens eigenlijk allemaal hoger spelen dan ze op dit moment spelen. Enfin, als ze bevestigen wat ze bij ons lieten zien.

25 juni 2011 om 12:03

Ik zeg verder niet dat ze slecht zijn. Hiermee bedoel ik alleen dat ze mislukken. Dit kan meerdere oorzaken hebben, Bijvoorbeeld zoals jij aangeeft Blessures of Het niet hebben van een profmentaliteit.

Ik vind de clubs Milan, Monaco en Liverpool groter als Borussia (dat is mijn mening)

25 juni 2011 om 13:14

Ja, tuurlijk. Daar heb je helemaal gelijk in. Ik wilde gewoon maar zeggen dat wij de Standard-spelers inderdaad hoger hadden ingeschat toen ze nog bij ons speelden (en ik blijf erbij dat Jova en Mbokani bij een subtopper in Europa kunnen meedraaien). Dat is er echter door allerhande problemen (pech, mentaliteit) niet van gekomen.

Ik wilde gewoon maar aanhalen dat De Camargo en Dante het eigenlijk heel goed doen, maar bij een mindere club. Die zouden zeker een stap hogerop kunnen zetten. Subtop Duitsland of Spanje.

25 juni 2011 om 13:32

Ik had je post nog niet gelezen maar heb een soortgelijk bericht gepost hierboven

P.s. Come ON YOU Reds!!!

Jamme van al zijn blessureleed. Defour had al 2 jaar weggemoeten is een uitzonderlijke middenvelder brengt creativiteit op het middenveld en is goed in de opbouw en heeft een fenomenale traptechniek.

Mijn mening is nog steeds dat hij een club als Real Madrid aankan, vind hem erg goed.

25 juni 2011 om 11:42

Nou nu begin je te overdrijven, Real Madrid? dat wordt een stapje te hoog, maar een Valencia, AS Roma of een soort gelijke club, ja daar past hij prima bij want het is een geweldige voetballer.

25 juni 2011 om 11:46

Waarom zou hij wel bij een AS Roma of Valencia passen en niet bij Real Madrid die 3 clubs spelen in hetzelfde tempo, kijk een Barcelona kan hij inderdaad nog niet aan.

25 juni 2011 om 11:51

overdrijver...

dufour mag blij zijn als die ergens in een subtop ploeg beland

real, barcelona= een niveau hoger als roma en valencia

25 juni 2011 om 12:00

@ Barcalonees: kijk vriend, ik geef toe dat Barca beter speelt als Real (niet zoveel, maar toch wel), maar als er zo jonge gastjes die waarschijnlijk drie jaar fan zijn van Barca zo een arrogante toon aanslaan, maak je jezelff toch belachelijk hoor vriend!

en 2: Real zelfde niveau als Valencia en AS Roma? Wss zie je alleen uitslagen van Spanje en bekijk je niets. Ik zou je aanraden om de matchen tegen Valencia dit seizoen eens te herbekijken van Real! Die waren beter als Barca tegen Valencia! Real Manu en Barca stijgen er gewoon bovenuit, waarbij Barca daar nog ietsje hoger!

on topic: Defour moet nu eens echt vertrekken, men ziet al jaren dat hij stagneert... Subtopper is hoog genoeg nu, dat hij zich verder kan ontwikkelen en dan moet Standard maar een goeie vervanger halen...

25 juni 2011 om 12:01

Hahaha overdrijver je moet niet gelijk provoceren .

maar Defour is een echt goede middenvelder alleen jammer van zijn blessures
anders zat hij al bij sub-top.

25 juni 2011 om 12:07

In punt 2 vind ik dat je een verkeerde team noemt met Valencia. De rivaliteit tussen die twee, met name vanuit Valencia, zorgt ervoor dat de spelers 3 stappen meer doen als tegen Real. Je krijgt dan hele andere wedstrijden. Ik vind daardoor jouw vergelijking als een Golden Delicous met een Elstar. Beide lekker appels maar totaal anders van smaak. Ik zou liever argumenteren dat de prestaties van real madrid afgelopen seizoen en door de jaren heen veel beter zijn dan die van een AS Roma en Vallencia. Immers hebben ze in Madrid meer prijzen gepakt.

Ik denk wek dat hij deze zomer weggaat, zeker omdat d' onofrio als voorzitter nu weg is. D'onofrio was de man de hem overtuigde om te blijven.

zijn blessure gevoeligheid speelt hem in zen nadeel denk ik.

kzie hem niet bij de grote topclubs spelen, eerder subtop.

25 juni 2011 om 11:58

En jij ziet zeker Arda Turan en Selcuk Inan wel bij topclubs spelen ofniet? Defour is rijp voor een topclub.

25 juni 2011 om 12:19

Een speler als Arda heeft gewoon veel meer talent dan Defour dus de kans dat die bij een topclub beland is inderdaad groter.

Defour mist snelheid en traptechniek (zowel schot op doel als passes over lange afstand als corners) om echte top te zijn. Hij heeft wel een enorm loopvermogen, is beweeglijk, heeft tactisch inzicht en is een leider, een echte motor van het team op het middenveld. Een stap naar pakweg Sunderland of Fulham lijkt mij wel mooi.

25 juni 2011 om 12:28

Hij is inderdaad niet supersnel maar dat moet ook niet als vm. En zijn traptechniek is juist wel goed, hij staat juist bekend dat hij met zijn inzicht een mooie pass lanceert om de vrije man te vinden. Hij trapt ook niet voor niets alle corners bij standard. haha sunderland of fulham, daar gaat hij echt niet naartoe.

25 juni 2011 om 13:50

Arda turan wel
dubbel zoveel dan defour.

selcuk inan is ongeveer zelfde speler als defour. hij kon naar sevilla gaan deze zomer. maar heeft gekozen voor galatasaray omdat hij bij ons een beter loon kan krijgen.

25 juni 2011 om 16:20

Supersnel zijn moet inderdaad niet als verdedigende middenvelder, maar het zou wel erg handig zijn gezien hij ook al weinig body heeft. Ik kijk trouwens ook best vaak Standard en Defour zijn trap is gewoon niet top. Scoort zelden tot nooit van op afstand en zijn corners zijn slecht. Van die zwevende ballen die vaak ook te hoog of te ver komen. Het is omdat hij niet naar clubs van het niveau Sunderland of Fulham wil (of omdat die over het algemeen niet het geld hebben om te betalen wat D'onofrio voor Defour wou) dat hij nog steeds bij Standard zit. Blijkbaar zitten die topclubs ook nu niet te wachten op Defour. En waarom moet je in godsnaam ''haha sunderland of fulham'' doen. Als je op je 23ste in Belgie alles gewonnen hebt, je een transfer maakt naar zo'n Engelse middenmoter, in Engeland voor twee of drie clubs speelt, misschien een Cup-finale spelen en rond je 30ste terug naar Standard gaat, dan heb je gewoon een heel erg mooie carrière gehad.

25 juni 2011 om 21:19

''als je op je 23ste in Belgie alles gewonnen hebt, je een transfer maakt naar zo'n Engelse middenmoter, in Engeland voor twee of drie clubs speelt, misschien een Cup-finale spelen en rond je 30ste terug naar Standard gaat, dan heb je gewoon een heel erg mooie carrière gehad.''
Idd, vind ik ook.

Over het algemeen over Defour heb ik het gevoel dat die vele blessures zijn evolutie te ferm hebben aangepakt. Hij is imo te weinig verbeterd sinds enkele jaren geleden om een topploeg meteen aan te kunnen. Toen scheen SAF interesse te hebben maar nu lijkt het niet meer aan de orde.

Ik zeg niet dat het niet mogelijk zou zijn, maar het zal toch enige aanpassing nodig hebben.

Defour is klaar voor een topclub.
Hij is gewoon ee geweldig talent met een prachtig inzicht en goeie passes en bovendien is hij erg creatief.jammer dat hij zo vaak geblesseerd is,anders was hij al lang weg uit Luik.

Voor de echte top is Defour niet goed genoeg, miss iets voor Franse Topclubs(lille,paris sg,of marseille) of Duitse middenmoters (schalke,hsv,leverkussen)

Ik denk dat Wolfsburg de kans niet moet laten liggen. Hele goede opvolger van Diego (die mag vertrekken).

Defour wat een stofzuiger is dat zeg die jongen kan makkelijk Everton,valenci,villa etc aan misschien zelfs iets voor Arsenal die hebben echt zo een vechter nodig op het middenveld

Hele goede voetballer kan zo mee in Engelse subtop. En misschien nog wel meer. Zou het ook mooi vinden om hem op het middenveld van Marseille te zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren