Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorkeur Sekou Cissé gaat uit naar Feyenoord

Laatste update:

Zeven clubs hebben de zaakwaarnemer van Sekou Cissé laten weten dat ze hem nauwgezet volgen. Volgens Dagblad de Limburger zijn dat FC Twente, PSV, RC Lens, Fiorentina, Feyenoord, Besiktas en Ajax. De voorkeur van de Ivoriaanse aanvaller van Roda JC, die een doorlopend contract heeft, gaat uit naar Feyenoord.

Alleen Twente en PSV hebben zich een tijdje geleden officieel gemeld bij de club uit Kerkrade. Volgens Martin van Geel is met geen enkele club gesproken over een transferbedrag. De directeur voetbalzaken van Roda is op de hoogte van de voorkeur van Cissé. "Maar voor een akkoord heb je drie partijen nodig. Een speler kan best zijn voorkeur hebben, maar dan moeten wij er ook met die partij uit zien te komen. En Feyenoord heeft zich nog steeds niet bij ons gemeld", aldus het bestuurslid.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Feyenoord niet in staat is om de transfersom op te hoesten. De transfervergoeding van naar verluidt 2,5 miljoen euro voor de 23-jarige aanvaller is een onoverkomelijk obstakel voor de Rotterdamse club op dit moment. De Rotterdamse club hoopt op een lucratieve transfer die de schuldpositie in één klap fors kan verbeteren. Een deel van de eventuele transferinkomsten zal echter automatisch terugvloeien naar de investeerders in de Talent Pools.

Hoe Cissé tegenover de interesse staat laat hij niet weten. "Pas na de play-offs neem ik een besluit over wat ik volgend seizoen wil doen", zei de aanvaller onlangs. "Eerst wil ik me concentreren op deze duels." Van Geel liet weten dat Cissé zeker niet voor een spotprijs uit Kerkrade zal vertrekken. Dit seizoen beleefde Cissé zijn definitieve doorbraak bij de club waarvoor hij in 31 wedstrijden negen keer doel trof. De aanvaller heeft in het Parkstad Limburg Stadion nog een contract tot medio 2011.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Feyenoord beter eerst de financiën beter op orde zou moeten krijgen en daarna pas naar mogelijke aankopen moet kijken.
Vind t eigenlijk wel een degelijke opvolger voor Arnautovic bij twente!

25 mei 2009 om 10:53

Staat er dan dat feyenood intresse heeft getoond is cisse, Nee. Eers lezen dan reageren.
Er staat Cisse zijn voorkur gaat ut naar feyenoord, maar hij isnie haalbaar.
Feyenoord houdt hem wel in de gaten maar neemt tot zover nog geen stappe. Ik denk als Roda degradeert dat hij binnen is voor feyenoord. En hij kan toch niet tippen aan arnoutovich, die i jonger en beter als cisse, zo een leuke standin zijn maar geen vervanger

25 mei 2009 om 10:58

Schrijft hij dat feyenoord intresse heeft getoond dan? Nee, hij zegt dat ze beter eerst de financien beter op orde zou moeten hebben, en dan pas naar mogelijke aankopen moet Kijken, dus hij zegt niet dan feyenoord intresse getoond heeft, dus eerst Goed lezen, dan pas reageren. Maar wat zou dan wel een goede vervanger voor Armoutovic zijn, en voor een redelijke prijs? denk dat cisse nog zeker kan doorgroeien naar een hoger niveau, zeker als hij ook nog europees kan spelen.

25 mei 2009 om 11:00

Eerder voor Elia, zijn zelfde soort spelers.

25 mei 2009 om 13:03

Dit bericht verbaas mij!

Hij heeft altijd gezegd graag in engeland te willen voetballen en als je in engeland wilt komen heeft hij toch een hoger opstapje nodig dan feyenoord. Twente lijkt mij de perfecte club voor hem.

25 mei 2009 om 16:51

@ roda88

hoezo dat? kuyt ging naar liverpool en kalou naar chelsea. als r al spelers van twente naar engeland gingen, dan was t naar mindere clubs...

hoe is het mogelijk dat daar zijn voorkeur ligt. de club met de minste toekomstperspectieven voor de komende jaren..

25 mei 2009 om 08:16

Of de beste perspectieven, minder kan het immers niet gaan

25 mei 2009 om 10:51

Dat roep ik nou ook al 3 jaar achter elkaar Fries...

25 mei 2009 om 08:42

Omdat het als voetballer fantastisch is om in de kuip te mogen spelen.de supporters,het stadion,en de hele entourage.
Daarbij zal hij bij feyenoord zo goed als gegarandeerd zijn dat hij iedere wedstrijd speelt.

25 mei 2009 om 08:46

en natuurlijk ook dat de broers kalou bij feyenoord gespeeld hebben

25 mei 2009 om 15:49

bij twente speelt nog een ivoriaan, die hij ook al kent van Roda, Tioté. En dat zijn vrienden van elkaar, daarom verbaast het me dat hij liever naar Feyenoord zou gaan.

Hij kan het wel willen maar als Feyenoord het niet kan betalen houd het op.. Of mischien zou die en deel van z'n transfersom zelf kunnen betalen maar het lijkt me dat hij dat niet wil.

25 mei 2009 om 10:55

Wat moet je nou bij Feyenoord? Een regelrechte ramp ja, hier kan je als voetballer direct je cariere in een stroomversnelling brengen, maar dan wel naar de afgrond. Ga gewoon lekker bij Twente ballen, die club heeft tenminste potentie en een mooie ambiance.

25 mei 2009 om 12:18

De gevoelswaarde van een club wordt in vele jaren opgebouwd en verdwijnt niet zomaar. Ik wens Twente het allerbeste toe, maar qua statuur zijn ze nog minimaal tien jaar en drie kampioenschappen verwijderd van die van Feyenoord.

On: ik heb het eerlijk gezegd nooit zien zitten in Cisse, alhoewel hij nou net een paar maanden leuk begint te ballen. Maar tegelijkertijd staat hij al jaren in de lijstjes van alle scouts. En die zullen er wel meer verstand van hebben dan ik. Dus ik hoop dat het financiele gedoe rondom Feyenoord snel ophoudt en deze gast vastgelegd kan worden in het kader van de wederopbouw.

25 mei 2009 om 13:20

Ik vind Cisse niet goed genoeg voor Ajax, de vermeende interesse uit Amsterdam zal ook wel een gerucht zijn. We hebben de beste voorhoede van Nederland en daar past deze jongen niet tussen. Daarom zeg ik voor zijn eigen bestwil kan hij gewoon het beste naar Twente gaan, Psv heeft ook nog veel concurrentie. Bij Twente gaan vermoedelijk Elia en Arnautovic weg, hierdoor kan hij gelijk een basisplaats krijgen. Feyenoord lijkt mij gewoon geen optie, het is daar een grote puinhoop, ik snap dus ook niet wat hij daar te zoeken heeft. En net als bij Ajax bieden prestaties vanuit het verleden geen garantie voor de toekomst, als je naar het heden kijkt zie je gewoon dat Twente voor hem dus de beste optie is.

25 mei 2009 om 15:44

Feyenoord heeft nog steeds een aardige reputatie en de broers kalou (ook ivoorkust) hebben er ook gespeeld.

25 mei 2009 om 15:52

de beste voorhoede? volgens mij hebben we geen goeie spits hoor, marcossss

25 mei 2009 om 17:21

Ajax beste voorhoede van Nederland? Wat een onzin, alleen Suarez is echt van een topkaliber. Az en Twente hebben de beste aanval.

On:
Ik ben blij dat Cissé voor Feyenoord kiest, want dan gaat hij in ieder geval niet naar Psv. Weer een ondermaatse speler die door Reker gekocht werd, had ik echt niet overleefd.

25 mei 2009 om 19:06

Niet goed genoeg voor ajax maar wel voor twente.....? dat snap ik niet helemaal. Ik weet niet of je laatst nog naar de ranglijst hebt gekeken maar volgensmij staan ze boven jullie. En de beste voorroede wat een onzin ik kan er 2 opnoemen die beter zijn + veelzeidiger Az+ Fc Twente.

Wel mooi dat spelers ondanks alles doodleuk naar Feyenoord willen. Geen Europees voetbal, hoogstwaarschijnlijk niet mee doen om de prijzen en een lager salaris dan elders; maar puur voor de speeltijd en de entourage: bewonderingswaardig.

25 mei 2009 om 08:12

salaris zou bij feyenoord echt niet lager liggen dan bij twente ofzo.
en als hij voor het geld zou kiezen dan blijven van de geinteresseerde eingelijk alleen lens/fiorentina en besiktas over.
en bij ajax en psv is het salaris ook geen probleem.

25 mei 2009 om 08:53

precies en dat is het belangerijkste voor een speler ( Speeltijd)
En Feyenoord kan op dit moment wel een echte spits gebruiken naast Makaay en Tomasson en zeg nou zelf Biseswar en Wijnaldum zijn geen echte spitsen ik denk gewoon dat hij meer toekomst ziet bij Feyenoord

25 mei 2009 om 10:58

Dit is totaal geen echte spits anders.. hij is snel en heeft een knappe actie, maar aan afronden ontbreekt het er nog wel aan. Echt heel doelgericht is hij niet. Je kan hem vergelijken met Elia, ook hij is super snel en heeft een mooie actie, maar een echte spits is het niet.

Dit is wel mooi om te horen maar jammer dat feyenoord zo inde financiele problemen zitten anders hadden misschien goeie spelers kunnen kopen want heel veel middenmoters spelers willen naar feyenoord dan halen ze misschien Cl.

25 mei 2009 om 13:06

Wat is dat nu weer voor redenering? Met spelers uit de middenmoot wordt je geen kampioen en haal je dus geen Cl.

Nou gudde werk te doen ! je begroting sluitend maken , en dan hopen dat eindenlijk de investeerders iets willen doen ( die arabier , als die echt iets wil doen ). Maar anders zit het er niet in , feyenoord moet eerst maar de financien op orde maken en dan verder kijken.. Dus spelen we volgend jaar weer met de oude ongemotiveerde spelers.

25 mei 2009 om 12:26

idd, zo'n makaay en landzaat en hofland bakken er niks meer van. Die zijn gewoon hun zakken nog aan het vullen. cisse zal zich daarentegen wel willen bewijzen in de kuip. maar vind het niet echt een geweldige voetballer, blij dat die niet naar ajax komt

Heb begrepen dat de deal met twente allang rond is. Dus geloof er niks van dat hij dit heeft gezegd

25 mei 2009 om 08:29

Het kan wel, Cisse stemt overeen met de eisen die Twente stelt en salaris,etc, maar het liefst zou hij naar Feyenoord willen vertrekken

Het schijnt dat de deal met Fernandez deze week rondkomt met hulp van externe financierders, dus wie weet is er nog een Sinterklaas met wat munten ?

Ik zou ook niet naar Psv gaan als ik hem was. Best een aardige speler, maar de concurrentie in Eindhoven is zo groot dat hij niet zeker is van een basisplek. Bij Feyenoord is hij dat wel en bij Twente eigenlijk ook.
Ik heb hem trouwens in de nacompetitie wat wedstrijden zien spelen, maar ben niet zo heel erg onder de indruk. Haalt net het niveau van Amrabat in degradatiewedstrijden. Kan wel een grote worden, maar komt bij Psv echt achter Dzudszak en Amrabat.

Opzich niet zo vreemd, bij Feyenoord heb je als Cisse dik de kans dat je verzekerd bent van een plaats in de basis. Feyenoord blijft de mooiste stadion hebben van Nederland met een grote aanhang in een mooie stad. Dus kan me wel voorstellen dat hij een lichte voorkeur heeft voor Feyenoord ondanks de prestaties van de afgelopen jaren. Het is misschien juist een extra uitdaging om Feyenoord er bovenop te helpen

sekou als je kom naar Zuid dan weet ik zeker dat je een enorme respect krijgt van het legioen. in zulke tijden tog naar feyenoord gaan. Dan verdien je alleen maar respect

Cisse naar Feyenoord in de spits met Makaay! En een andere speler verkopen voor bijv. 5 miljoen. Als hij in de talent poule zit gaat 25% naar de investeerders. Blijft er na inkoop Cisse 1.25 miljoen over!

25 mei 2009 om 08:38

En wie moet Feyenoord dan wel verkopen voor 5 miljoen?
Wijnaldum zou ik niet doen.. Jonathan de Guzman dan? Als je daar eerst nog 14 miljoen voor kon krijgen en nu nog maar max de helft dan is dat ook kapitaalvernietiging.
Verder zou ik echt geen spelers weten die 5 miljoen waard zijn!

25 mei 2009 om 09:34

Het gerucht gaat dat Liverpool nu al Luc Castaignos wil overnemen.
Helaas is dit talent al veel te vroeg opgevallen bij de buitenlandse topclubs waardoor hij waarschijnlijk nooit voor Feyenoord 1 zal spelen. Het positieve is wel dat hij net een 3-jarig contract heeft getekend en voor Liverpool al 4 miljoen euro moet kosten! Voor een b-speler die er nog lang niet is.. Voor 4 miljoen kun je Dani halen en Cisse.. Misschien kunnen ze dan ook nog Velthuizen halen met Hofs en Mulder (verhuren).. Lukt dit niet dan maar voor de transfervrije Dudek gaan.. Toch heb ik wel mijn twijfels bij Cisse, hij is sterk en snel maar of het nou een de goalgetter is die we nodig hebben?

daar sluit in me bij aan.
om in deze tijden toch voor ons te kiezen, dan heb je er verstand van\
hopelijk komt er toch wat geld aanwaaien op zuid.

Zal ook wel komen omdat Bona en Salomon Kalou daar hebben gespeeld. Zijn toch twee populaire spelers in Ivoorkust en dat zal hij waarschijnlijk ook meenemen in zijn overweging.

Ik zie ook liever hem komen dan Fernandez. Geef mij maar Tiendalli als rechtsback. Of misschien kan de Cler daar spelen.

Tomasson en Makaay op de bank, evenals hofland en landzaat verkopen mag ook.

misschien kunnen ze van Tomasson,makaay,hofland en Landzaat een soort van combi-pack maken of een korting. 4 halen 2 betalen, want 2 v/d 4 zijn toch alleen maar geblesseerd

van Dijk
Tiendalli
Vlaar
Bahia
Gio
Wijnaldum
de Guzman
Biseswar
Fer
Erasmus
Cisse
25 mei 2009 om 08:41

hoop niet dat je dit meent? 2 van je duurste spelers in je selectie op de bank te zetten kan je ze beter verkopen want dat is pure kapitaal vernieting ze op de bank zetten.

25 mei 2009 om 08:47

Dus omdat ze duur zijn,moeten ze altijd spelen ookal spelen ze ronduit slecht of zijn ze geblesseerd. Feyenoord heeft niks aan hun, zeker niet omdat het contract van Hofland en ik geloof ook die van Makaay en Landzaat afloopt na volgend seizoen. Feyenoord moet nu aan de toekomst denken en proberen et contract van de Guzman te verlengen

25 mei 2009 om 08:52

Nee dat zeg ik niet maar als je zulke Dure spelers op je loonlijst hebt staan moeten ze wel een sportieve meerwaarde zijn anders kan je ze beter kwijt dan rijk zijn.
Wat jij zegt dan zetten ze miss wel voor 3-5 miljoen salaris per jaar op de bank met hofland makaay en tomasson en omdat ze niet meer te verkopen zijn Is dit dus structurele kapitaal vernieteging en totaal geen toekomst visie.

25 mei 2009 om 08:58

als 1st : De Cler is links back
2e: Makaay, tomasson, en Landzaat zijn veel te oud voor een transfer.
3e : Denk je niet dat Erasmus te slect is voor een spits
4e: wat is dat nou weer voor opzicht je kan toch geen spelers voor de helft van de prijs verkopen die al op die leeftijd zijn!

Dit lijkt me onderhamdelingstechniek om de prijs en salaris op te drijven voor de andere clubs.

25 mei 2009 om 08:41

Dat lijkt mij nou niet, gezien de financiele situatie van Feyenoord zullen weinig clubs hier wakker van liggen.

25 mei 2009 om 08:50

Omdat een speler graag naar Feyenoord wil is dat een onderhandelingstechniek?
Er is ook nog zoiets als een goed gevoel van de speler zelf.
Ik denk dat er heel wat spelers graag een keer voor feyenoord uit zullen willen komen.

Terecht ook: meer kans op een basisplek, spelen in het mooiste stadion van Nederland voor het fanatiekste publiek, de broertjes Kalou die hem zijn voorgegaan.

Feyenoord is en blijft een mooie club om te voetballen.
Het zou ook een mooie aanwinst zijn voor Feyenoord.

Ik denk wel dat Roda wacht met onderhandelen tot na de play-offs, omdat als ze in de Eredivisie blijven meer geld gaan vragen.

Tja gegarandeerd eerste spits en natuurlijk een mooie club om voor te spelen. qua niveau gezien zouden Psv of Twente beter bij hem passen. Wens hem succes met het maken van de juiste keuze en ik hoop van harte dat hij actief blijft in Nederland.

wat ik zou doen als leiding van feijenoord is die dure jongens een afkoopsom te geven van 3 tot 6 maanden hun salaris. en dan contract ontbinden. Met dat geld kunnen ze in ieder geval de begroting sluitend krijgen en nog een speler kopen.

Cissee is idd al rond met twente, en komt hier naartoe op voorspraak van goede vriend en landgenoot tiote. maar snap wel dat hij zegt dat hij naar feijenoord zou willen. Mooi stadion mooi publiek en natuurlijk een club met naam ook al gaat het nu wat minder.
Valt mij wel vaker op dat in landen in afrika meer wordt gekeken naar naam dan naar sportieve prestaties. kijk naar de kaloutjes die konden destijds ook naar engeland en kozen voor ajax omdat die de wereldbeker hadden gewonnen. En voor cissee staat het misschien beter op het cv als fctwente en roda.

25 mei 2009 om 09:08

waar denk je die afkoopsom vandaan te halen dan

25 mei 2009 om 09:12

uit de salarisbegroting. ja je moet het in 1 keer ophoesten maar dat moet toch mogelijk zijn. Deze mensen drukken anders het hele jaar op je begroting en moet je het hele jaar door betalen. Dus op deze manier hebben ze minimaal een half jaar winst qua salaris.
En volgens mij komt dat ongeveer neer op 3 keer een half miljoen dus 1,5 miljoen. Nou dat is toch meer dan de helft van de transfersom van cissee

25 mei 2009 om 09:12

De Kaloutjes hebben trouwens nog nooit voor Ajax gespeeld.

25 mei 2009 om 09:14

sorry bedoel kanu

25 mei 2009 om 10:01

Als hij al rond is met Twente roept hij heus niet dat hij het liefst naar Feyenoord wilt.

Het zou zomaar kunnen dat er nog iets achter de schermen aan het gebeuren is in Rotterdam.anders stuur je andere investeerders niet weg en kan Dani ook niet betaald worden.

25 mei 2009 om 14:36

@degoey
kanu speelde bij Ajax van 93-96 (dus een jaar na de Uefa Cup winst en tijdens de Cl-winst.
Ontopic: Cisse gaat niet naar Feyenoord omdat Feyenoord te weinig geld heeft. Ik denk ook niet dat het verstandig is te gaan. Het bestuur ziet voor alsnog niet in dat het oudjes als Hofland ed. moeten laten gaan. Zelfs als ze dat gaan inzien denk ik niet dat Makaay en Tomasson bij de 'slachtoffers' zullen horen. Hij met dus met hun, Slory en Bisewar de concurentie aangaan voor de 3 plekken voorin. Stel dat hij die verliest van Tomasson, Makaay en Biseswar bijvoorbeeld, dan zit hij daar op de bank. Hij kan het best blijven (mits Roda in de Eredivisie blijft) en alleen bij een club tekenen waar hij bijna 100 zeker in de basis komt.
een vraag. Als zo'n transfer als die van Fernandez extern gefinancieerd wordt hoe zit het dan bij een doorverkoop van in dit geval dus Fernandez.

25 mei 2009 om 09:15

Volgens mij zat N Kanu al een paar jaar bij Ajax voordat ze de Cl wonnen, maar ik kan het mis hebben.

De transfer van Fernandez word deze week afgerond. Misschien dat Cissé op de 1 op andere manier ook nog kan worden vastgelegd of dat er al investeerders gevonden zijn maar dat Feyenoord dat nog niet heeft bekendgemaakt wat me zal verbazen want er zijn wel een paar lekken in die club maar goed

Nu is het heel erg jammer voor Feyenoord dat ze zo diep in de shit zitten. Ze hebben nog geen dubbeltje om zich mee aan de kont te krabben. Hun enige hoop is nog gevestigd op een lucratieve transfer maar dat is ook een probleem aangezien het meeste geld teruggaat naar de investeerders in de talentpools. Dat was ook een waardeloze oplossing en daar komen ze nu achter. Als ze geluk hebben dan komt er interesse voor spelers als Makaay, Hofland, De Cler etc. Dat zijn spelers die voegen steeds minder toe aan Feyenoord. Hoewel Makaay nog wel van nut kan zijn. Dat zijn de spelers met de hoogste salarissen en die moet je lozen.

25 mei 2009 om 09:18

Het meeste geld? 75 procent is voor de club, 25 procent voor de investeerders. ik snap daarom niet hoe jij bij het meeste geld komt...

25 mei 2009 om 09:30

Nouja goed dat was ook enigzins overdreven Maargoed als je elke keer 25 procent van een transfersom af moet staan ben je ook een hap geld kwijt.

25 mei 2009 om 10:04

Tuurlijk maar 25% of 75% scheelt wel een bekkie.

Alleen van de Guzman zou er 25% overblijven,mede door de talentpool en de helf van de rechten van ik dacht de zaakwaarnemer van de Guzman.

25 mei 2009 om 10:14

Ja klopt Swong D, althans dat beweert Rijnmond al een jaar. Die zitten er trouwens niet vaak naast dus het zou zomaar kunnen kloppen dat De Guzman voor de helft eigendom is van zijn zaakwaarnemer.

25 mei 2009 om 14:45

25% naar die investeerders in de talentpools. Een paar procent aan de makelaar vaak. Een paar procent aan de amateur/vorige club van de spelers, tenzij hij voor zijn 12e (geloof ik) al bij Feyenoord speelde. Soms ook nog gelden aan de speler zelf etc. Dus dat loopt wel op.

Ik weet niet of we blij moeten zijn met Cisse, als spits scoort hij gewoon te weinig! maar ja als hij komt moet hij zich zelf maar gaan bewijzen. probeer makaay nog maar te verkopen en haal deze jongen dan maar als andere spelers niet haalbaar zijn

25 mei 2009 om 09:26

Cisse is wel een sterke speler die strijd levert. Daar ben ik altijd blij mee, ook al gaat het slecht.
Feyenoord heeft sowieso een spits nodig. Ik zou zo gauw niemand anders weten die voor zo'n bedrag naar de Kuip komt en al ervaring in de Eredivisie heeft...

Alle respect voor Cisse hoor maar deze man wordt echt door de media omhooggeschreven terwijl het een '13 in een dozijn'-voetballer is. Cisse heeft echt niet meer dan een paar leuke acties laten zien; 9 doelpunten zijn verder niet slecht maar ook niet bepaald indrukwekkend hoor. Ik vind Slory niets minder dan hem.

Cisse is de enige speler van Roda die geen slecht seizoen achter de rug heeft en daarom viel hij nu juist wat meer op. Maar laten we eerlijk zijn, echt bijzondere dingen heeft hij niet laten zien. Als je kijkt naar een Amrabat, vorig seizoen bij Vvv, dat is een speler die zich echt onderscheidde van het niveau van Vvv. Op het niveau van Psv doet hij tot op heden leuk mee, maar laat hij niet veel bijzonders zien. Cisse onderscheidt zich niet overduidelijk van het niveau Roda, dus ik denk dat een stap naar een toplclub hem volgende jaar op de bank doet belanden.

Feyenoord zou eens wat meer aandacht aan de scouting moeten besteden. Clubs als Heerenveen, Groningen en Twente halen overal onbekende spelers vandaan die vervolgens voor miljoenen worden doorverkocht. Feyenoord daarentegen gaat spelers bekijken waar alle topclubs al voor in de markt zijn inclusief Manchester United en Barcelona. Nu hebben ze weer interesse in Cisse omdat de rest van Nederland ook interesse heeft in Cisse.

Cisse pff, ik snap niet dat er intresse is. Hij is gewoon het roda niveau en niks beter. Fiorentina & Besiktas zullen wel wat youtube filmpjes hebben gezien, want als je hem echt hebt gescout dan weet je toch dat het geen aanwinst is. Ik denk ook dat Ajax enorme onzin is. Ajax heeft al zoveel aanvallers en die zijn allemaal beter dan Cisse.

Feyenoord moet hem kopen! Zoveel mogelijk afdingen, speler helemaal gek maken dat hij alleen naar feyenoord wil. Wanneer hij dan binnen is verpats je hem aan een hogere bieder en heb je geld verdient!

25 mei 2009 om 09:56

@potter

Feyenoord moet helemaal niets kopen! Straks komt er geen hogere bieder en zit Feyenoord met nog meer ellende!!!

Feyenoord moet juist saneren. De dure jongens weg, jeugd langer vastleggen en helemaal opnieuw gebinnen waarbij de eerste 5 jaar staan in het teken van "bouwen" zonder te praten in termen van prijzen e.d.

Lijkt mij wel een goede voor feyenoord. Hij is explosief en sterk.
Iets wat Makaay misschien wel nodig heeft naast zich.
Maar voor de 2,5 mil zou ik er wel meerdere malen over nadenken.
Feyenoord moet wel snel zijn anders speelt hij ergens anders volgend jaar.

off.
Heb stiekem toch de hoop dat het volgend jaar beter gaat. Slechter kan het allemaal niet meer worden. Ik denk alleen dat er dit seizoen geen versterkingen komen op Dani na dan. Tomasson moet er wel in maar hoe vaak zal die fit zijn? Heeft dit jaar 10 wedstrijden gespeeld. Volgend jaar is hij weer een jaar ouder. Laten we hopen

Mulder
Dani
Vlaar/Ni
Hofland
Gio
Fer
Ahmadi
de Guzman
Wijnaldum
Makaay
Biseswar

Cisse krijgt de meeste speelminuten denk ik ook bij Feyenoord... Daarbij is het natuurlijk prachtig om twee- wekelijks in een volle Kuip voor Het Legioen te mogen spelen en daarbij blijft Feyenoord gewoon een hele mooie club!

Het geeft me moed dat er nog steeds spelers zijn die graag voor Feyenoord willen spelen en dat zal meerdere emnsen aan het denken zetten.....

Tot slot denk ik dat het voor de club verstandiger is eerst de boel op de rit te krijgen en voorlopig geen grote aankopen te doen (2,5 miljoen is voor Feyenoord een heel groot bedrag momenteel!) en eerst jeugd in te passen....... Helemaal opnieuw beginnen en eerst maar eens zien of men een sluitende begroting kan realiseren en daarbij schuld af kan lossen! De eerstkomende 5 jaar niet over prijzen praten en aleen maar bezig zijn met herstel en "gezond worden".

25 mei 2009 om 09:57

Ik denk ook dat je op die leeftijd vooral naar speeltijd moet kijken.
Ik neem aan dat hij Dzsudsak niet uit de basis speelt bij psv.
En bij ajax is de voorhoede ook meer dan voldoende bezet met Leo die nog altijd niet weg is en zelfs niet eens een vaste basis plaats heeft.
Ik denk dat het een goede keuze voor hem is om naar feijenoord te gaan. Maargoed nu nog zien of feijenoord het geld bij elkaar kan krijgen.

cisse is niet beter dan makaay heeft er toch weer meer dan 15 gescoord feyenoord moet makaay gewoon behouden en cisse bij makaay is beter dan alleen cisse zou wel proberen hofland en landzaat kwijt te raken die brengen helemaal niets en tomasson nog een kans geven en het is nog niet zo slecht wat feyenoord in de selectie heeft

Ik hoop wel dat hij naar Feyenoord komt, kunnen we altijd wel gebruiken, maar ik denk niet dat Feyenoord nog geld heeft. Het geld komt nog wel , maar te laat voor de transfer omdat Cissé wel zekerheid nodig heeft of hij naar een hogere club gaat.

Haha,dan heeft Cisse geen verstand van zaken,of is die gewoon bang bij de andere ploegen het niveau niet aan te kunnnen.
Hij heeft blijkbaar ook weinig ambitie als je kiest voor feyenoord in deze periodes...

Ik durf het zeer opvallend te noemen... Wat wil hij hier dan mee bereiken? Veel geld? Kan je nu beter nie tnaar Feyenoord gaan, Hoog niveau? Kan je ook beter weg blijven. Prijzen? Die gaan ze realistisch gezien niet halen de volgende paar jaar.

het is mooi voor Feyenoord dat hij dit zegt maar erg vreemd en ik denk toch niet dat hij komt. Helaas.

Toch grappig dat iedereen zomaar weer een krant geloofd want het komt uit de limburger.
Maar dat niemand stil staat bij de volgende 2 dingen.
1. martin van geel speelt probeert alles om zo hoog mogelijke biedingen binnen te krijgen.
2. cisse wordt nergens geciteerd. Het komt uit de mond van van geel en iedereen weet dat die man niet altijd de waarheid spreekt omhet maar netjes te zeggen.

25 mei 2009 om 10:58

inderdaad nergens word er vernoemd naar cisse alleen meneer van geel beweerd dat. en ik vind meneer van geel toch al een raar ventje toen hij bij ajax en az werkte vond ik hem al raar en een geniepig ventje.
maar goed we wachten af waar cisse aankomend jaar speelt. misschien wel in de eerste divisie met roda

Ik vind het erg knap dat Voetbalzone met dit bericht komt. Hij zei eergisteren nog in een interview niks te zeggen over zijn toekomst tot na de playoffs. In dit artikel staat die uitspraak ook weer, en tóch weet Vz met het nieuwtje te komen dat hij het liefst naar Feyenoord gaat? Vind het zeer knap dat deze sportjournalisten aan deze informatie gekomen zijn..

toch mooi om te lezen dat dit soort spelers (ondanks alles) toch nog steeds graag voor feyenoord willen uitkomen. of cissé ook daadwerkelijk komt is natuurlijk een ander verhaal, alle 6 andere geïnteresseerde clubs kunnen meer bieden dan feyenoord ben ik bang. maar aan de andere kant... fernandez wordt ook al extern gefinancierd en tekent deze week vermoedelijk zijn contract, dus wie weet wat er op de achtergrond nog meer speelt. verder speelt natuurlijk ook nog dat gerucht over de ruil tussen hofs en velthuizen (+ mulder die verhuurd zou worden), dus blijkbaar is feyenoord toch met één en ander bezig.
mocht dit alles op waarheid berusten heeft feyenoord voor volgend jaar alleen nog een verdediger nodig. (ik weet, ik redeneer nu wel erg positief)

velthuizen
fernandez
vlaar
aankoop
de cler/
wijnaldum
tomasson
biseswar
fer
makaay
cisse

Het enige goede aan Cisse vind ik dat hij snelheid heeft, en daardoor altijd gevaarlijk is. Echte snelheid missen wij bij Feyenoord.

Je hebt lef als je zo speelt.

Dudek
D. Fernandez
Vlaar
Bahia
Gio
Wijnaldum
Tomasson
Biseswar
El Ahmadi
Cisse
Makaay

aanvallers genoeg, maar aan de ene kant wel logisch. als jonge speler achter makaay als die geblesseerd is etc.
want makaay zal zijn laatste jaar wel ingaan als feyenoorder.
overigens hou alleen makaay, john dahl en gio.
de rest van de oude eruit.
we hebben geen matig elftal zoals veel mensen beweren, echt niet.

Dit bewijst nog eens dat feyenoord een grote club blijft, en niet zomaar 'kapot' te krijgen is door wanbeleid! Feyenoord blijft een aantrekkelijke club voor spelers, de club heeft een mooie uitstraling qua tenue, stadion en supporters! Het enige wat ze de komende jaren moeten doen is continueiteit creeren en het financiele plaatje goed op orde krijgen. Ik denk dat als feyenoord de komende jaren gaat investeren in de jeugd en de jeugd een kans geeft dat ze absoluut nog wel sportieve toekomst hebben! Er staat nu gewoon een hele goede selectie, en ze de komende jaren jonge spelers inpassen met talent (en dat is er zeker) is er echt toekomst!
Het is ongelooflijk dat mensen zo negatief zijn over deze selectie! begin dit jaar waren de verwachtingen heel hoog, ze waren zelfs kampioenskandidaat!

Het wordt tijd dat Feyenoord afscheid gaat nemen van de oude garde.
Spelers als: Tomasson, Makaay, de Cler, Hofland, Timmer, Landzaat, Mols, Lucius verdienen gewoon weg te veel waardoor de negatieve balans ontstaat.
Mocht je deze spelers kunnen slijten zal er een geringe hoeveelheid aan transferinkomsten kunnen worden geincasseerd.
Wel voldoende om de spelersruil tussen Mulder, Hofs ---> Vitesse, Velthuizen naar Feyenoord.
heb je zeker €2,5miljoen binnen om Cisse te halen. Zegt genoeg dat Cisse naar Feyenoord wil gaan, de club straalt nog steeds genoeg uit.
Hopen dat de Guzman en Vlaar weer een heel jaar kunnen voetballen.
Denk dat er dan misschien zelfs contracten van de spelers van de toekomst: (fer Wijnaldum, Biseswar, Cisse, Velthuizen, Vlaar) kunnen worden opgewaardeerd en verlengt.
Wou daarbij de Guzman ook benoemen maar heb reeds begrepen dat deze speler zeer ontevreden is en liever vandaag, dan morgen vertrekt.
Mochten ze die niet kunnen behouden zal mijn voorkeur uitgaan naar Lasse Schone. Als stand in van Cisse zou ik Gerson Sheotahul halen van Volendam.
Zo krijgt Mario een jong, gretig, talentvol elftal die de weg omhoog weer kan inslaan.
Kunnen ze de komende jaren mooie transfersommen opstrijken aangezien de jonge garde langlopende contracten heeft ondertekend. Alhoewel daarvan natuurlijk weer een groot gedeelte moet worden afgedragen aan de talent-pool, ik noem het liever kapitaal vernietiging.
nog een alternatief als Lb is het huren van Royston.
eric Gudde ga nou eens nadenken man

Velthuizen
Dani Fer
Vlaar
Bahia
Gio (c)
El Ahmadi
Fer
Wijnaldum
Guzman
Biseswar
Cisse

@ Kuytfan

je hebt helemaal gelijk, bedenk ook nog maar eens dat de guzman er weer bij komt volgend seizoen!
en de jeugd staat heel goed bij Feyenoord, als feyenoord het finalcieel weer op orde krijgt, ziet de toekomst er toch weer mooi uit.
deze club hoort aan de top.
ik heb veel verdriet gehad dit seizoen, maar als je alles goed overdenkt, komen er mooie tijden aan, kwa spelers iig. de prestaties zien we vanazelf.

Succer...
Beetje vreemd dat je bericht dan verwijderd word, want het is immers gewoon jouw mening! Maar het zijn geen feiten! het is niet meer dan een mening!
Het namelijk gewoon zijn dat cisse feyenoord een warm hart toedraagt, en er vertrouwen in heeft dat het de komende jaren beter zal gaan en de ambitie heeft om met feyenoord prijzen te pakken! Ook al vind jij dat niet reeel! Want jij weet niet wat er de komende jaren gaat gebeuren!

""voorkeur Sekou Cissã© gaat uit naar Feyenoord""

Nou als dat echt zo is dan twijfel ik of Cisse grijntje verstand heeft....naar Feyenoord?
dat kun je je zelf niet aan doen....voetballer met kwaliteite, dus niks te zoeken bij Feyenoord...

Kuytfan,mijn bericht is terug geplaatst,apart maar wel eerlijk van ze dat ze fouten toegeven.

Feyenoord heeft bekend gemaakt niet die 2.5 miljoen te kunnen betalen voor Cisse,dan is het wel raar dat hij dan die uitspraak doet.
Alsof bijvoorbeeld de fans van Ajax nu hem zullen verwelkomen als zijn voorkeur uitging naar Feyenoord.
Een speler als Cisse mag blij zijn dat die clubs die in het bericht staan interesse hebben want zo fantastisch is hij niet.

Kuytfan,kans op prijzen voor Feyenoord is niet onmogelijk nee,maar veel kleiner.
Als je in England kan kiezen tussen Chelsea,liverpool,man United & Arsenal zou ik een keuze voor Arsenal ook gek vinden,terwijl die andere clubs strijden om je diensten.
Ook een belediging voor die andere clubs in het bovenstaande bericht dat Cisse liever naar een andere club gaat.

Knollos,word je niet moe van jezelf?
We weten inmiddels wel dat Feyenoord afscheid moet nemen van de oude garde,en daar zijn al meer dan 100.000 berichten over geplaatst,daar gaat het nu niet om.

Knoflos...
Volgens mij ben jij niet echt op de hoogte van de huidige stand van zaken bij feyenoord! Timmer en Mols zijn al weg bij feyenoord! Hun contract is begin juli afgelopen!
Ook vind ik het niet verstandig om die ervaren spelers weg te doen! Alleen landzaat kan ik me wel voorstellen, omdat hij volgend seizoen waarschijnlijk op het tweede plan komt. Maar de cler is nog steeds een uitstekende linksback, en is nog niet eens zo heel oud. Een speler als hofland zullen ze niet snel kunnen aantrekken, het is een degelijke en ervaren verdediger die volgend seizoen erg belangrijk kan zijn. Makaay en tomasson hebben ondanks het slechte seizoen hun waarde bewezen! Ook begrijp ik niet dat je cisse dan voor 2.5 miljoen haalt, terwijl je makaay wil verkopen! En dan nog niet gekeken naar de spitsen in de jeugd! Ook vind ik het voorbarig dat je vlaar in je basisopstelling zet, het is afwachten wat hij gaat brengen! Al zou het zomaar kunnen dat hij dit seizoen goed gaat presteren! Ik hoop het wel !

25 mei 2009 om 11:55

Voor volgend seizoen is Bahia & Vlaar een prima duo, met als stand in Nieveld (die na zijn rode kaart op een of andere manier uit beeld is).
Tomasson is veel te vaak gebleseerd, Makaay begint ballen de Kuip uit te trappen en zo houden ze doorstroming van nieuw talent tegen.
Als je ze allemaal weg doet denk ik dat je bijna 50 op de salariering kan bezuinigen, volgens de berichten heeft Feyenoord het niet zo breed. Wat heeft Mario laten zien, dat hij met jonge gretige spelers zijn beste prestaties levert. Geef hem een opbouwjaar, zonder Makaay, Tomasson, de Cler, Landzaat, Hofs, de Guzman (vorig jaar 15, dit jaar waarschijnlijk maar 8 miljoen waard).
Kunnen der kleine versterkingen komen zoals Cisse,. Haalbare jongens die nog jong en gretig zijn. Met deze bezuinigingen kunnen we weer structureel meedoen om de prijzen maar dan zal eerst de hele beerput leeg moeten.

Nou ik hoop dat Feyenoord hem kan halen.
Ik had begrepen dat als Roda degradeert dat de spelers een stuk goedkoper worden?
Correct me if im wrong. En waarom mag zijn voorkeur niet voor Feyenoord zijn?
Het is een van de mooiste clubs van Nederland. Met de mooiste voetbalstadion.
Een geweldige aanhang. Voetballend valt het de laatste jaren tegen maar geloof me
Feyenoord komt terug.

@ Muki

laat me raden je hebt een ajax bril op.
geef is een reden behalve de slechte financiele status waarom cisse niet voor Feyenoord zou kiezen?

Hij scheen al een voorcontract getekend te hebben dus wie weet..

Denk niet dat Cisse nou direct een oplossing is voor Feyenoord.
prioriteit ligt nu bij een keeper. Velthuizen zou geweldig zijn in een ruil met Hofs en eventueel nog een speler. Zo niet dat zou Gentenaar een optie zijn.

Dudek moeten ze niet doen, hij is dan wel transfervrij, maar heeft wel een duur salaris.
Feyenoord moet juist van bepaalde spelers met hoge salarissen af zoals Hofland en De Cler.
Verder afscheid nemen(verhuur of verkoop) van spelers zoals Tiendalli, Vincken, Mols, Greene. Opvullen met jeugd, sowieso op salarissen gaan bezuinigen.

Ik verwacht dat Feyenoord volgende seizoen gewoon bij de 1ste vijf speelt!

Velthuizen
Fernandez
Vlaar
Bahia
Bronckhorst
Wijnaldum
Fer
El Ahmadi
Biseswar
Makaay
Tomasson

Hey hallo Cisse'is geen echte spits jullie praten allemaal zo asof hij bij Roda in de spits staat maar als je even oplet staat hij daar maar heel zelden en staat hij meestal linksvoor en als je daar staat moet je acties maken en de achterlijn halen en als je dat gedaan hebt moet je de bal voorgeven op degene die echt in de spits staat zo hoort dat.dus dat hij weinig scoort heeft dat misschien daar mee te maken.

25 mei 2009 om 16:39

En daarbij vind ik 9 doelpunten voor een linksbuiten aardig als hij bij een degradatiekandidaat speelt.
Het zijn er bijvoorbeeld meer dan Biseswar heeft gemaakt op die positie.


Als zijn voorkeur echt naar Feyenoord uit gaat moeten ze er meteen werk van maken. Een hele goede speler, hebben ze in de Kuip kunnen zien. Als hij niet bij Feyenoord tekend hoop ik dat hij naar Twente komt.

Feyenoord Kan Cisse wel halen, maar zou hij aan spelen toekomen? en zoja wie moet je dan weg doen? Wijnaldum? Biseswar? ik zeg: Feyenoord heeft geen geld, je moet gewoon spelers ruilen. Bijv. met Slory..
En over de rest van Feyenoord, ze moeten niet verwachten dat ze kampioen worden, je moet gewoon rustig afwachten en teren op je goede jeugd, in de B1 loopt een goede lichting en A1 is ook mooie lichting dus over de toekomst hoeft Feyenoord niet in te zitten allen de "oudjes" moeten weg, behalve Gio natuurlijk

Cissé gaat weg aan het einde van het seizoen, dat is duidelijk. Maar waar het Feyenoord verhaal vandaan komt mag joost weten. Het Ld staat erom bekend (tenminste in de regio z-limburg) dat het veel geruchten publiceert, die nergens op berusten. Cissé zelf heeft gezegt na de play-offs pas te beslissen en verder heeft hij geen voorkeuren uitgesproken.
Vindt trouwens wel, dat hij net tekort gaat komen voor de top, dus denk dat hij beter naar Twente kan, want daar is de druk minder groot dan bij Psv. Hij zal zich in een beter elftal ook beter kunnen ontwikkelen, dat hij dit seizoen 9 keer heeft gescoord zegt niet zo veel. Voorin moeten ze alles zelfs doen, terwijl als je een sterk elftal om je heen hebt staan, kun je je meer focussen op scoren. Dat gaat bij Roda niet, maar bij Twente is daar meer mogelijkheid toe. Ik wens hem in ieder geval veel succes, want vooral het laatste jaar was hij de enige die enigzins het niveau haalde.

Met alle respect maar Cissã© wordt nergens gequote.

Cissã© en Roda zijn al dagen rond met Twente, e.e.a. wordt echter pas bekend gemaakt na de playoffs.

ik kan me volkomen vinden dat er nog genoeg spelers zijn die uitdaging bij feyenoord zien er komt echt weer een seisoen dat alles wel weer klopt en dan is iedereen weer lovend!
denk dat er geen 1 club is die nog zoveel steun van publiek krijgt na zoveel succes als het dan al 3 jaar klote gaat!
alleen ik vraag me af of een cisse wel goed genoeg is ik ben niet zo fan van die jongen snelheid is een wapen en de laatste wedstrijden scoort hij wel ja maar ik ben bang dat het net zo frank de mouche hype als in het begin van het seisoen is..
maar ja 2,5 mil is dan toch aantrekkelijk voor feyenoord denk ik...

verbaasd mij ook dat zijn voorkeur naar feyenoord gaat. Dacht zelf ook twente omdat daar ook zijn vriend Tiote speelt.

Ik dacht dat Cisse transfervrij was? Zijn contract is toch afgelopen?
Dan ben je volgens mij geen transfersom verschuldigd. Hooguit een vergoeding voor opleidingskosten etc.. maar 2,5 miljoen kan dat nooit zijn..

Wat betreft speler: matige aanvaller, geen echte acties, mist weer kansen en overschat.. Kan beter marathons gaan lopen..;-)

De vraag is, Kan Feyenoord hem betalen?.. Ik dacht dat ik gisteren of een andere dag had gelezen dat Feyenoord hem niet kon betalen.. En als dat niet het geval is dan zal Feyenoord eerst spelers moeten verkopen om hem aan te trekken, En anders valt Feyenoord af.

Gudde kan hem wel willen , maar de huisbankier geeft geen toestemming,, Eerst moeten ze Hofland en De Cler zien te lozen, zodat ze hun miljoensalaris aan de transfer van Cisse kunnen besteden,
Echter niemand wil die 2 hebben.

25 mei 2009 om 15:32

Nee,ik denk ook niet dat er ook maar iemand geinteresseert is in de linksback van het Nederlands elftal.

on:

Niemand weet wat er achter de schermen afspeelt.je stuurt niet zomaar investeerders weg met miljoenen.
En dat er nu rust is,is misschien wel goed een keer.
Tijd voor feyenoord om te laten zien dat niet elk gesprek een kwartier later door de media is opgepikt.

De voorkeur van de Ivoriaanse aanvaller van Roda Jc, die een doorlopend contract heeft, gaat uit naar Feyenoord.
Hoe Cissé tegenover de interesse staat laat hij niet weten. "pas na de play-offs neem ik een besluit over wat ik volgend seizoen wil doen", zei de aanvaller onlangs. "eerst wil ik me concentreren op deze duels."
2 nogal erg tegensprekende uitspraken niet waar?

25 mei 2009 om 16:44

Hoezo,hij kan wel naar Feyenoord willen,maar als feyenoord hem niet kan betalen zal hij een andere keuze moeten maken.
Dus na de play offs neemt hij een besluit over zijn toekomst.
Niets tegensprekends aan volgens mij.

hij kan beter naar besiktas of twente gaan omdat besiktas direct naar cl gaat en twente voorronde de rest van de teams slaan nergens op om nog naar toe te gaan mischien psv of ajax omdat hun de 2 grote zijn

25 mei 2009 om 14:30

Hij gaat ook voor 99% naar Twente. Schijnt al lang beklonken te zijn. Dit is gewoon een spelletjes van Van Geel om de prijs misschien nog wat op te drijven. Part of the Game.

Cisse wordt ook nergens geciteerd, trouwens. Allemaal papegaai werk.

Er hoeft nu toch maar 1 vermogende investeerder met een Feyenoord hart te zijn die zegt: ik koop die gozert voor 2,5 miljoen. Transferrechten zijn voor mij en als er zich een buitenlandse club voordoet over 2 jaar verkoop ik hem door en de eventuele winst is voor mij. Voor zo'n miljonair lijkt me dat geen probleem.
Het enige wat ik kan bedenken is dat Feyenoord zelfs geen geld heeft voor salaris...

zoo, ik zou echt gek worden als besiktas een speler van het kaliber cisse haalt, terwijl je 4 topspitsen in je selectie herbergt, die zo in iedere topcompetitie mee kunnen...(nobre, Bobo, Holosko, Batuhan), als je de Cl in gaat, moet je als Besiktas zijnde meer spelers van het kaliber Toni oid proberen te halen, áls je dan al spelers haalt...

Vraag me eigenlijk precies af waarom Feyenoord deze op dit moment dure speler haalt terwijl een aanvaller op het moment geen noodzaak is.

25 mei 2009 om 14:57

nou volgens mij zou hij niet misstaan ipv van de veels te dure, niet presterende makaay...

26 mei 2009 om 00:29

Dat klopt, maar hoe wil je van hem af. Als ze zijn contract doormidden scheuren gaat Makaay vergoedingen vragen en dat soort gelul.

@oblix het lijkt mij sterk dat de zaak al beklonken is ,hij heeft immers een voor contract bij Feyenoord getekend .het lijkt mij dus niet dat de zaak met twente al beklonken is ,wat niet weg neemt dat hij misschien best wel bij twente terecht komt we zullen zien

Dan weet Cisse wat hem te doen staat, een stuk of 3 financiers regelen zodat ze zijn transfer voor Feyenoord kunnen accomplicen. Is toch mooi dat ze ondanks de ellende nog naar Feyenoord willen.

waarom wil een speler die tussen zoveel goeie clubs kan kiezen naar feyenoord wat 't helemaal niet goed doet 't is natuurlijk wel een goeie stap voor zijn ontwikkeling maar spelers zoals makaay verpieteren er helemaal ben bang dat dat ook bij hem zal gebeuren

Feyenoord is gwn een slechte ploeg en verdient 't niet eens europa in te gaan

Dat komt dan goed uit, ik als Psv supporter zie hem liever niet naar Eindhoven komen. Hij komt te kort voor de top, laat hem idd maar naar Feyenoord gaan in de subtop zal hij meer tot zijn recht komen..

de guzman weg doen inderdaad!! en een landzaat en de cler.. ken je bij elkaar misschien 6-9 miljoen voor krijgen. gaat er idd zoveel % vanaf. hou je een miljoenetje of 4-6 over. Haal hem dan , en dan nog een goede verdediger.., middenveld zit wel goed dan ben je weer klaar voor volgend seizoen. (en dudek dan)

Dudek
Fernandez
Vlaar
Bahia
Gio
El Ahmadi
Fer
Wijnaldum
Tomasson
Cisse
Makaay
25 mei 2009 om 17:48

Ik denk dat Feyenoord Cisse helemaal niet nodig heeft en betwijfel of hij goed genoeg is. Is een sterke speler en niet te beroerd om te werken maar zie in hem niet echt een toekomstige europese topper. Heb liever dat ze dan die Hoffer bij Rapid Wien weg plukken.. Die is ook 22 of 23, kost ook 2,5 miljoen en heeft er 24 inliggen! Ook al is het niveau iets lager in Oostenrijk..
velthuizen ruil voor Hofs (en verhuur Mulder)

vdijk, Hofland, Cler, Nieveld, Pattinama, Biseswar op de bank.. De rest kan op zoek naar een andere club.. Rest van de bank aanvullen met spelers uit de jeugd of aankopen met het geld van de vertrokken spelers.

Velthuizen
Dani
Vlaar
Bahia
Gio
Fer
Wijnaldum
Ahmadi
Guzman
Makaaij
Tomasson

Ik denk niet echt dat Cissé Feyenoord veel zou kunnen helpen, zo goed is hij nou ook weer niet.

Cissé kan Feyenoord wel degelijk helpen, maar wanneer gaat hij nou inzien dat Feyenoord hem niet kan betalen! Wel jammer, ik zie hem graag in de Kuip voetballen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren