Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voor Götze is een nieuwe uitdaging bij een andere club de beste oplossing’

Laatste update:

Mario Götze werd als wonderkind voor veel geld door Bayern München weggeplukt bij Borussia Dortmund. In Zuid-Duitsland lukt het de wereldkampioen echter maar niet onomstreden te worden, waardoor een vertrek lonkt. Oud-Bayern München-trainer Ottmar Hitzfeld denkt ook dat het voor Götze verstandig zou zijn om te vertrekken.

/

“Mario moet naar een club gaan waar de trainer op hem vertrouwt. Waar hij de kans heeft om veel te spelen”, laat Hitzfeld weten aan TZ. “Als Thomas Tuchel van Borussia Dortmund zegt dat hij hem graag wil, is dat voor Götze het belangrijkste. Dat geldt ook voor Jürgen Klopp van Liverpool.”

Een langer verblijf van Götze is München lijkt uitgesloten, weet ook Hitzfeld. “Voor Mario is een nieuwe uitdaging bij een andere club vermoedelijk de beste oplossing. Hij heeft bij Bayern München ervaring opgedaan, maar hij moet spelen om gelukkig te zijn. Weggegooide tijd? Nee, het was een leerzame ervaring voor hem. Knokken voor een plek, van de bank komen: dat kan zorgen voor betere prestaties.”

Mario Götze is goed genoeg voor Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is goed genoeg, genoeg talent. Maar Bayern is niet de juiste club voor hem

20 mei 2016 om 15:23

Hij is zeker goed genoeg, echter is muller gewoon beter en kind van de club. Daarom speelt gotze ook niet. Muller verkopen is ook geen optie, dat zouden de fans nooit accepteren

20 mei 2016 om 16:45

Hij kan toch prima als derde keus als middenvelder worden gesteld? Zie hem niet graag weg gaan.

Gotze! Wat een aanval krijgen wij dan met Origi/Sturridge/Ings in de punt en aanvallende middenvelders Gotze, Firmino en Coutinho. Op papier een voorhoede om van te smullen!

Ik hoop ook dat er achterin nog wat versterkingen komen. Karius zou komen, maar heb mij beetje ingelezen en hem bekeken maar weet niet of dit wel DE vervanger voor Mignolet is. Leno of Horn zie ik liever komen. Tevens moet er nog een LB en CB(Hector/Bertrand & Mustafi?) bij en dan is het naar mijn mening wel klaar voor volgend seizoen.

20 mei 2016 om 15:04

Toch opvallend dat je drie Duitse keepers noemt. Wat een keepers hebben die tot hun beschikking zeg

20 mei 2016 om 15:26

Forster of Butland mogen ook van mij hoor haha! Maar idd duitsland heeft de komende 20 jaar geen keepers probleem.. konden wij dat maar zeggen.

20 mei 2016 om 15:10

Die aanval is inderdaad briljant! Dan hebben we inderdaad nog wat versterkingen in de verdediging nodig. Matip komt natuurlijk transfervrij over en liefst nog een centrale verdediger, aangezien Skrtel en Toure wsl weg mogen en Sakho een flinke schorsing heeft. Sowieso een nieuwe keeper en linksback (misschien Willems?) en het liefst nog een goede verdedigende middenvelder. Afgelopen winter hebben ze niks uitgegeven, dus ik neem aan dat er deze zomer flink geïnvesteerd gaat worden.

20 mei 2016 om 15:24

Willems? Nee dan heb ik liever Moreno, Willems is aanvallend prima mss maar verdedigend zwak tot zeer slecht, positioneel een drama en het voetbal intelligentie spat er ook niet bepaald vanaf.

20 mei 2016 om 15:27

Premier League lijkt me niks voor Willems, fysiek komt hij tekort en is verdedigend te min. In Spanje zie ik hem wel slagen. Gotze/reus en een nieuwe keeper en nieuwe CV, misschien wel 2 en liverpool zet weer een volgende stap. Moreno vind ik best een oke LB, oook al speelde hij wel slecht tegen Sevilla.

20 mei 2016 om 15:59

Ik weet niet, ik zie Willems die stap nog wel maken. Zeker onder Klopp die passie aan jonge spelers kan overbrengen. Met Coutinho die van links naar binnen trekt heb je een back nodig die er overeen gaat en een goede voorzet in huis heeft, wat dat betreft is Willems top. Verdedigend kan inderdaad beter, maar hij heeft zeker de potentie om dat bij Liverpool onder de knie te krijgen. Maar de basis is op dit moment wellicht wat te hoog gegrepen inderdaad.

Ik zie trouwens liever Gotze komen dan Reus. Reus is nogal blessuregevoelig en de ziekenboeg zit al zo vaak vol. Maar de prioriteit ligt nu echt achterin.

Ik heb dit inmiddels al zo vaak gehoord, volgens mij ben ik de enige die hoopt dat Gotze wel bij Bayern blijft, al verwacht ik dat hij gaat

Hij lijkt me een waardige opvolger voor Iniesta en niet al te duur naar mijn idee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren