Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volgend ontslag in de Premier League? Newcastle identificeert opvolger Howe

Laatste update:

Newcastle United heeft een potentiële opvolger voor Eddie Howe geïdentificeerd. De club zou graag Míchel, succescoach van Girona FC, naar Engeland willen halen als de resultaten niet snel verbeteren, zo meldt Marca.

Newcastle beleeft een teleurstellend seizoen. Waar de ploeg van Howe afgelopen seizoen als vierde eindigde in de Premier League, staan the Magpies nu halverwege het seizoen negende.

Ook in de Champions League wil het niet vlotten dit seizoen. In de poule met Borussia Dortmund, AC Milan en Paris Saint-Germain eindigde de club onderaan.

Als het spel en de resultaten niet snel verbeteren, gaat de club serieus nadenken over een ontslag van Howe. Míchel wordt als ideale opvolger van de Engelsman gezien.

Mocht Míchel kiezen voor een overstap naar Noord-Engeland, wordt hij niet de eerste Spaanse trainer in de Premier League. Aston Villa (Unai Emery), Pep Guardiola (Manchester City) en Mikel Arteta (Arsenal) staan ook aan het roer in Engeland.

De trainer van de verrassende Spaanse nummer 2 is niet de enige van Girona die kan rekenen op interesse uit het buitenland. Ook aan spits Artem Dovbyk en Sávio wordt getrokken.

Eerstgenoemde wordt in de gaten gehouden door Chelsea. Sávio wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch ongelofelijk die lui in de Premier League. Als het even minder gaat direct opperen om een nieuwe trainer voor de groep te zetten.

De beste man heeft vorig seizoen een fantastisch fundament opgebouwd en CL voetbal gehaald. Dit seizoen verloopt het iets minder, zit het niet mee met veel blessures en daarbij zit de concurrentie ook niet stil. Ik vind dat Howe veel meer credits verdient!

4 januari 2024 om 16:49

Hahaha ik ga er van uit dat dit onzin is maar mochten ze er over nadenken leven ze in een droomwereld. Vorig jaar 4e geworden en het materiaal is nieteens zo goed. Hebben geen wereldtoppers gehaald en leunen op een sterk gevormd team, zonder goede coach was je vorig seizoen nooit 4e kunnen worden aangezien een coach het belangrijkst is in een nieuw gevormd team waarin je spelers niet beter zijn dan de concurrenten

Newcastle laat eddie gewoon zitten. Doet het gewoon prima. Soms gaat het een jaartje minder

Zou een mooie club voor Arne Slot zijn. Maar denk dat als hij er nu meteen uit vliegt (EL) en geen kampioen gaat worden, hij niet bij dat soort kaliber clubs in beeld is.

4 januari 2024 om 16:46

Nee, voor Slot zou Napoli of Dortmund de perfecte stap zijn. Presteren nu ook allebei onder niveau dus de kans dat daar de trainer eruit gaat is ook groot. Newcastle is zo lastig.

4 januari 2024 om 17:13

Bij Napoli zou hij alleen niet de spelers kunnen halen die hij zelf wilt. De Laurentiis beslist daar wie er komt en vertrekt.

Dortmund lijkt me een betere optie.

4 januari 2024 om 18:53

Napoli is nog een veel lastigere club dan een Newcastle hoor.
En nog eens heel veel minder geld.

4 januari 2024 om 19:29

Exact Salerno.

Offtopic: wat vind jij van de afschaffing van het Decreto Crescita? Heb het hier nog nergens gelezen, terwijl het toch groot nieuws is voor de toekomst van de Serie A.

4 januari 2024 om 20:13

Het is een heel groot iets in Italië. En eigenlijk vind ik het goed, en zou de gehele voetbalwereld wat moeten normaliseren imo. Alleen voor de kwaliteit van het Italiaanse voetbal is het niet goed.

Maar ik ben een echte purist he, anders was je de afgelopen 15 jaar niet in het Italiaanse blijven hangen 😂
Ik hou van de ultra cultuur, passionele, oude stadions, malafide voorzitters etc etc
Dan plastic pl heb ik liever niet in Italië.

Ben btw een groot voorstander dat er een gedeelte komt op vz met bv Italië/engeland etc etc
Dat wat gelijkgestemden zoals jij en ik etc elkaar wat vaker kunnen spreken mbt het voetballen.
Ik zit btw nu in Napels 😂😁

Dit zou natuurlijk van de zotte zijn.. Howe zou slachtoffer worden van zijn eigen onverwachte succes van vorig seizoen?! Het loopt nu even wat minder, maar is dat dan een reden om hem er uit te gooien?

Howe heeft vorig seizoen wonderen verricht met die selectie en is de hemel in geprezen, dat was nog eens terecht ook! Natuurlijk komt het bij een Spaanse krant vandaan dus moet je het met een flinke korrel zout nemen, maar als dit waar blijkt te zijn dan laten de nieuwe bestuurders van Newcastle hun ware gezicht even flink zien zeg…

Marca vind het niet leuk dat Real gelijk staat met Girona lijkt me.... die gozer gaat echt niet naar Newcastle nu in dit seizoen. Ook is het idioot, Newcastle begon geweldig aan het seizoen en heeft nu een dipje. Ze hebben goede spelers, maar absoluut nog geen wereldsterren. De Premier League is lastig, elke keer snel zo iemand eruit gooien doet niks.

Ik denk dat Howe niet de juiste man is om Newcastle naar de Europese top te leiden, maar om hem nu al buiten te schoppen gaat natuurlijk veel te ver. Het is ook een gerucht van een Spaanse krant, dus ik geef het geen hoog waarheidsgehalte.

Soms mis ik toch wel die pipo's die vorig seizoen zo stellig waren dat Newcastle het dit seizoen alleen maar beter zou gaan doen, ook al zou er CL bij gaan komen.

Zeer onverstandig besluit om te breken met Howe, vind hem een kundige manager

Waarom ontslaan ? Wat die gepresteerd heeft is ongelofelijk, niet eens een super team, en Newcastle heeft heel veel blessure’s. Logisch dat het nu dan minder gaat

4 januari 2024 om 17:42

Ik vind het ontslagwaardig dat hij spelers als Longstaff en Burn veel minuten geeft en ziet als basisspelers.

5 januari 2024 om 11:58

Burn die vorig jaar basis stond in de minst gepasseerde verdediging? En longstaff die hij vooral laat spelen door het enorme aantal blessures? Dat jij zoiets ontslag waardig vindt zegt meer over jouw oppervlakkige kijk op voetbal.

5 januari 2024 om 13:39

En wat laten die twee dit seizoen zien dan? Newcastle heeft ambities en dan moet je zulke spelers laten vervangen. Ze zijn groot en lomp vind ik. Hebben weinig voetballende kwaliteiten, ik vind mezelf daarin niet oppervlakkig.

Een Spaanse krant die het meld en geen enkele Engelse die dit bevestigd. Lijkt mij niet waar .
Howe heeft de pech dat er 7 man geblesseerd tegelijk geblesseerd waren en dan heb je nog de schorsing van Tonali wat een flinke tegenvaller is ..

La Liga wordt leeggeroofd van hun trainers. De beste Spaanse trainers zitten daar al waaronder Emery, Iraola, Arteta en Guardiola. Kom maar op. Howe vindt uiteindelijk toch wel een nieuwe baantje, ik vind hem best goed als trainer. Maar een club als Newcastle leiden is misschien te veel voor hem. Je moet uiteindelijk afstappen van dat kick and rush on steroids wat hij laat zien bij Newcastle.

4 januari 2024 om 19:19

Heb niet veel wedstrijden van ze gezien, maar kick and rush ? Zag bij de statistieken dat ze juist veel kansen creeerden en altijd echt beter waren dan hun tegenstanders ( voor al die blessures )

4 januari 2024 om 20:10

Ze hebben een goede ploeg en zullen op basis van kwaliteit wel aardig wat winnen en kansen creëren.
Het is heel direct wat zij spelen en erg fysiek. Ze spelen simpel voetbal vind ik.

Is toch ook van de zotte dat Howe na een wat mindere periode ontslagen gaat worden. Bizar want hij doet echt puik werk bij Newcastle. Ook nog is last gehad van enorm veel blessures dit seizoen. Zou het wel erg jammer vinden als die kerel ontslagen gaat worden.

Mag toch hopen dat Howe gewoon het seizoen af mag maken. Newcastle is overgenomen maar is rustig aan het opbouwen. Vorig seizoen was geweldig maar niet ingecalculeerd. Dus Howe zou slachtoffer van z’n eigen succes zijn. Michel moet ook niet midden in een historisch seizoen met en voor Girona willen overstappen. Ja, geld is een drijfveer en succes met Girona is niet gegarandeerd maar wanneer Howe ontslagen wordt dan weet je dat je als Michel of welke opvolger dan ook, ook niet gegarandeerd volgend seizoen nog trainer van NUFC bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren