Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vlaar is niet goed genoeg voor United, maar voor nu kan het wel’

Laatste update:

De toekomst van Ron Vlaar is omgeven met vraagtekens. De 29-jarige centrumverdediger is zeer geliefd bij Aston Villa, waar hij steevast in de basis staat als hij fit is. Hij groeide er in zijn eerste seizoen reeds uit tot aanvoerder en is dat nu nog, maar zijn driejarige contract loopt wel ten einde. Villa wil graag verlengen, maar of Vlaar dat ook wil is onduidelijk. Op de achtergrond lonken ondertussen de Engelse topclubs.

/

Arsenal is al enkele keren gelinkt aan Vlaar, maar vooral Manchester United wordt onophoudelijk genoemd. Gezien de kennis die Louis van Gaal heeft van zijn landgenoot, in combinatie met de defensieve problemen op Old Trafford, zou het niet vreemd zijn als Manchester United in januari een poging waagt. Donderdag meldde ESPN dat Vlaar bij een vertrek in januari peperduur is: vijftien miljoen euro.

De Manchester Evening News nam de proef op de som en vroeg zijn lezers of Vlaar nu echt goed genoeg is om binnengehaald te worden in Manchester. Bijna dertig procent denkt dat de Nederlandse verdediger, die een verleden heeft bij AZ en Feyenoord, inderdaad goed genoeg is. Iets meer dan een derde gelooft van niet en het merendeel (37 procent) twijfelt. Not really, but he’ll do for now is de meest gehoorde opinie onder de lezers van het Engelse dagblad. Martin Keown zei eerder overigens ook al dat hij Vlaar niet goed genoeg achtte voor de Engelse top.

ESPN bracht donderdag naar buiten dat United en Vlaar stiekem al een akkoord op ‘voorlopige basis’ hebben bereikt: de toekomst moet leren of dat waar is. Een paar dagen eerder schreven de Britse media dat Vlaar de onderhandelingen met Aston Villa heel hard speelt. Hij wil zijn weeksalaris van 65.000 euro verdubbeld zien worden, was de boodschap, anders vertrekt hij zo spoedig mogelijk uit Birmingham.

Wat kan Ron Vlaar het best doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij is gewoon goed genoeg hoor bullshit

17 oktober 2014 om 20:40

Nee dat is hij niet. Begrijp me niet verkeerd, Vlaar is een geweldige kerel, maar hij is absoluut niet het niveau waar United naar moet streven. Het enigste wat hem op dit moment geschikt maakt is omdat de achterhoede dramatisch is op dit moment, maar nee absoluut geen United niveau.

17 oktober 2014 om 21:05

Hij is wel goed genoeg, maar geen echte topverdediger natuurlijk. Maar hij zal het niveau zeker omhoog brengen.

17 oktober 2014 om 21:34

Zeker wel goed genoeg, hij had zelfs Messi in zijn broekzak op het WK.

17 oktober 2014 om 21:34

Idd eens. Je kunt ook beter Vlaar kopen dan dat je Rojo koopt. Vind ik althans.
Maar Vlaar is niet het niveau wat united nastreeft (stam Ferdinand vidic enz)

17 oktober 2014 om 21:40

Enigste wat betekent dat? Ooh enige. Ik neem je direct niet meer serieus. Excuses. On: vlaar kan het op dit moment gewoon aan. Zal beter zijn dan alle andere koekenbakkers

17 oktober 2014 om 21:54

@asroma Je zegt dat hij goed genoeg is maar geen topverdediger is lijkt me een beetje tegenstrijdig. United is top, althans dat moet het weer gaan worden, en in de top heb je dus een topper nodig, iets wat jij vindt dat ie niet is.

17 oktober 2014 om 22:12

@vincie Met topverdediger bedoel ik bijv. de top 10 in de PL.

17 oktober 2014 om 22:25

Hahaha ben jij serieus Rojo haalde finale wk en is 5 jaar jonger laten we het wel realistisch houden over 2 jaar is Vlaar al 31 en gaat united weer een jonge speler halen

17 oktober 2014 om 22:27

@talentgaatvoor

Als je zo triest ben om anderen op spelfouten te gaan wijzen, zorg er dan zelf voor dat je foutloos Nederlands schrijft. Een naam (vlaar) begint namelijk met hoofdletter en aan het eind van een zin hoort een punt te staan.

17 oktober 2014 om 22:44

Vlaar zou makkelijk kunnen passen bij de filosofie van Van Gaal. Hij heeft al eens met hem samengewerkt. Bovendien moet je als team verdedigen en gaat het niet om individuen. Ik bedoel, in het tijdperk van Barcelona (dreamteam tijdperk). Waren Koeman en Guardiola de centrale verdedigers. Zij waren volgens Cruijf niet goed, maar konden wel zo spelen dat hun zwaktes niet opvielen. Kijk wat Van Gaal had gedaan met het Nederlands Elftal. Iedereen zei dat wij meteen de eerste ronde zouden uitvliegen. Maar volgens mij hebben wij de minste tegendoelpunten gehad op het WK. Als verdedigers individueel niet zo sterk zijn, dan moeten de aanvallers gewoon meteen gaan jagen bij balverlies. Ik bedoel, het huidige team van Barcelona heeft geen topverdedigers. Topverdedigers zijn in mijn ogen Thiago Silva, Luiz en Kompany. Cruijf had het altijd over hoeveel meter je moet verdedigen. Als jij bijvoorbeeld 20 meter moest verdedigen was je de slechste, als je 10 meter moest verdedigen was je ineens de beste. Allemaal afhankelijk van de ruimtes. Cruijf rookte vroeger en iedereen vindt dat hij een topvoetballer is. Misschien wel de beste voetballer van de wereld volgens sommige. Hij gaf zelf toe dat hij grote ruimtes niet kon belopen, vanwege zijn slechte conditie. Daarom speelt Barcelona compact en op balbezit (daardoor hoef je minder te lopen en kan je zuinig omgaan met je energie. Een topverdediger zou in het algemeen in elke systeem een ruime voldoende moeten halen en Van Gaal kan gewoon zorgen dat iedereen maximaal kan profiteren van de sterktes. Als Van Gaal het Nederlands Elftal net zo vaak mocht trainen als wanneer men dat bij een voetbalclub deed, dan had hij waarschijnlijk Nederland kampioen gemaakt en ook nog attractief laten voetballen. Die man heeft in een maand een mega progressie geboekt met alle middelmatige verdedigers. Hadden jullie durven dromen dat een Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Vlaar en Blind maar een tegendoelpunt zou incasseren tegen Spanje? In voetbal draait het om slimmigheid. Scherper analyseren dan je tegenstander. Optimaal inspelen op de zwaktes van je tegenstanders. Dat hoeft Vlaar niet zelf te doen, dat zal Van Gaal voor hem gaan analyseren en dat kan hij als de beste!

17 oktober 2014 om 23:25

Talentgaatvoor, wat nog triester is de manier waarop je iemand belachelijk maakt om een spelfout! Iedereen maakt (spel) fouten, je bent door Forza Helmond voor de rest al mooi op je plaats gezet. Zo belachelijk reageren, en zelf fouten hebben in je stukje. Lol!

17 oktober 2014 om 23:32

Dus is ie niet goed genoeg voor utd want die streven geen top 10 positie na. Just saying

18 oktober 2014 om 00:04

idd.. zeker goed genoeg...even uit beeld en iedereen twijfelt... kerel is top

17 oktober 2014 om 21:51

Absoluut een knappe verdediger maar bij lange na niet het niveau dat United moet nastreven. Stond op het WK zeker zijn mannetje, was zelfs een van de betere Nederlanders en ik heb echt van hem genoten, maar dat was wel in een 5 mans verdediging. Op het allerhoogste niveau, en dat moet United weer worden, gaat hij echt tekort komen.

Afgelopen wk zegt genoeg hij is sel goed genoeg

18 oktober 2014 om 00:20

En james rodriquez gaat naar real madrid. O wacht dat is echt gebeurd

17 oktober 2014 om 22:45

Een uitstekend WK verandert niets aan zijn kwaliteiten. Hij is niet goed genoeg voor de top, anders was hij al lang weg bij Villa. Hij zou beter bijtekenen.

18 oktober 2014 om 00:23

Haha Vlaar is zeker goed genoeg had Messi in de pocket op het WK.

Gewoon bij Aston Villa blijven lijkt mij het beste voor Vlaar, Villa is een prachtige club en het zou voor Vlaar mooi zijn als hij met Villa volgend seizoen Europees voetbal speelt.

17 oktober 2014 om 20:42

Die kans acht ik erg klein. Top4 halen ze sowieso niet, en voor een plek in de Europa League hebben Everton/spurs wel betere spelers en sowieso, uit Utd, Arsenal, Liverpool komt er ook een club die buiten de top4 valt.

17 oktober 2014 om 20:45

Vlaar zit nu wel in de beste periode van zijn loopbaan. Het is voor hem natuurlijk ook fantastich als hij voor een topclub kan spelen. Yolo

17 oktober 2014 om 20:47

Villa komt niet in de buurt van Europees voetbal joh

Als een Blacket "goed genoeg" is, dan is Vlaar een verademing voor United.

17 oktober 2014 om 20:47

Blackett heeft zat potentie, dat ziet iedereen. Maar goed, schrijf maar af joh

17 oktober 2014 om 21:31

United heeft verdedigers nodig die er al staan, niet verdedigers met potentie, daar hebben ze niks aan op dit moment.

17 oktober 2014 om 21:24

Blackettbauer kan een topper worden

17 oktober 2014 om 22:11

Maar Vlaar liet op het WK zien dat hij in een 3-5-2 opstelling jonge spelers goed kan helpen. dus met Blackett en Jones/smalling kan hij een goed trio vormen.

17 oktober 2014 om 23:24

Maar United speelt niet meer met 3 / 5 verdedigers, maar gewoon weer met 4. Je argument gaat dus niet op.

18 oktober 2014 om 01:15

er word 3-5-2 gespeeld misschien moet je eens kijken

18 oktober 2014 om 01:28

Of jij moet even gaan kijken, ze spelen namelijk 4-4-2

Ze hadden hem deze zomer moeten halen, of het de volgende zomer nog zin heeft vraag ik me af, maar dit jaar hadden ze hem goed kunnen gebruiken.

17 oktober 2014 om 21:18

Ook niet, naast het WK was Vlaar vorig seizoen gewoon de grote grap zoals we hem kennen, is net James Rodriguez, enorm gehyped door een WK. Herinner me nog hoe makkelijk Vlaar er keer op keer werd uitgespeeld, laat hem maar daar.

17 oktober 2014 om 21:36

Absoluut niet. Denk dat je te weinig match of the day hebt gekeken

17 oktober 2014 om 21:47

Als je dingen gaat beoordelen op Match of the Day, veel succes.

Precies wat ik ook denk. Niet goed genoeg maar als noodoplossing of back up wel voldoende.

Ik vind dit soort nieuws helemaal niet leuk om te lezen en te horen in oktober van een kalenderjaar. Vreselijk.

Transfernieuws dus. Ik weet nu dat mensen over me gaan denken dat ik dan maar niet moet lezen en reageren en dat is dan ook wel zo, alleen ik vind medio december vroeg genoeg om te speculeren over transfernieuws.

Ik gun het Vlaar van harte hoor deze overstap en kan het ook wel aan denk ik.
Lekkere verdediger.

Vlaar is een leuke verdediger, maar absoluut niet het niveau wat Manchester United na moet streven. Vlaar doet het behoorlijk bij Villa en heeft het goed gedaan in de vijfmansverdediging van Oranje, maar dit is echt een stapje te hoog voor hem. Hooguit leuk als noodoplossing, omdat je niks beters kan kopen, maar als spelers als Vlaar en Blind het niveau spelers worden wat United nastreeft kunnen ze de club beter opdoeken

Ik lees meerdere reactie dat hij het maar beter niet kan doen, United onwaardig is etc etc.....
Hulde aan alle kenners in Nederland, maar zodra er een Nederlandse speler naar een buitenlandse topclub kan of gaat verkassen beginnen de zogenaamde zelfbenoemde kenners in Nederland direct te zaniken dat een speler het niveau niet aankan en meer van dat soort dooddoeners.
Spelers omlaag praten voordat ze ook maar één seconde bij hun nieuwe club hebben gespeeld, daar zijn de Nederlandse kritiekbrakers heel goed in.
Ipv zo'n speler iets te gunnen en te steunen trapt men hem liever de put in........

17 oktober 2014 om 21:37

Haha ja echt hoor. Dan zie je hierboven een leuk vitessefan zeggen dat Blind en Vlaar geen Manchester United niveau zijn..maar Blind doet het gewoon goed daar. Iedereen in Engeland is positief over hem, maar laten wij hier in Nederland hem lekker afkraken, of die het nou goed doet of niet. Vlaar wil ik eerst nog wel even zien hoe hij het bij Aston Villa dit seizoen doet, hij speelt dit weekend ook weer na zijn blessure.

Dan snapt 2/3e er dus niets van...maar goed, das niet zo vreemd. Velen denken er verstand van te hebben, het tegendeel.....

Er is geen enkele nederlandse speler (als United zijn naam serieus neemt) goed genoeg voor United behalve Robben.

Jullie zijn grappig man die gast heeft daar niks te zoeken

Vlaar is als jongen weggegaan uit Rotterdam.
In Engeland is het een kerel gewerden met de bijnaam Ron Beton.
Of hij goed genoeg is voor United geen idee wellicht met een goede centrumverdediger naast hem wel.
zou wel een mooi koppel zijn hoor Vlaar met Hummels

18 oktober 2014 om 09:29

Hahahaha dat is zoals een spitsenduo Falcao-Bojan. Het verschil tussen Hummels en Vlaar os onbeschrijflijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren