Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse wijst miljoenenbod op smaakmaker af: ‘Hij is heel belangrijk’

Laatste update:

Vitesse heeft een bod van Udinese op Milot Rashica afgewezen. Volgens De Gelderlander ging het om een bedrag van vijf miljoen euro. Nog geen maand geleden lichtte Vitesse de optie om het contract van Rashica te verlengen tot medio 2020, dus is de bekerwinnaar niet van plan om de aanvaller te laten gaan. Bij Udinese kan de 21-jarige sterkhouder voor drie seizoenen tekenen.

Algemeen directeur Joost de Wit bevestigt dat Vitesse 'nee' heeft gezegd tegen de club uit de Serie A. "Wij gaan daar niet op in. Rashica is voor ons een heel belangrijke speler en we zijn niet voornemens hem te laten gaan", maakt hij duidelijk. "Rashica is belangrijk voor ons team, dus wat ons betreft blijft hij bij Vitesse. Dit is wat wij in ons hoofd hebben."

In mei claimde zaakwaarnemer Altin Lala al dat de nodige clubs interesse hadden in zijn cliënt. De naam van Udinese viel toen niet, maar Ajax, PSV, Feyenoord, Napoli en AS Roma hadden destijds wel belangstelling volgens de zaakwaarnemer. Niet veel later verzekerde Vitesse zich tot medio 2020 van de smaakmaker. "Ik heb het goed naar mijn zin bij Vitesse en ik weet dat ik mij hier nog verder kan ontwikkelen om uiteindelijk een keer een stap te kunnen maken", vertelde Rashica toen.

De Kosovaar speelt sinds 2015 voor Vitesse. Hij kwam sindsdien tot 64 competitieduels en 10 treffers. Vitesse beleeft sowieso al een drukke transferperiode, want donderdag werd Chelsea-huurling Charlie Colkett nog binnengehaald als zevende zomerse versterking. Thulani Serero (Ajax), Thomas Bruns (Heracles), Fankaty Dabo (Chelsea), Bryan Linssen (FC Groningen), Remko Pasveer (PSV) en Tim Matavz (FC Augsburg) gingen hem voor.

Milot Rashica is onmisbaar voor Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben (wat ik net gelezen heb) 5 miljoen geboden. Is een hoop geld, als Udinese hem echt wil hebben, komen ze er wel uit. 8 tot 10 Miljoen en hij is weg. Wie moet hem vervangen??

Fraser moet aan de bak om al die mutaties in zijn selectie weer tot een goed voetballend team te kunnen maken. Heb er een zwaar hoofd in

8 juli 2017 om 07:05

Ik heb juist het idee dat Vitesse met 2 of 3 goede aankopen de relevatie van het seizoen kan worden. De overwinning in de knvb beker kan een goede boost beteken voor de club.

Bollettini is mij ontschoten. Kan iemand mij daar meer over vertellen? Op youtube zijn ook geen filmpjes van hem te vinden

Als Vitesse hem voor 5 miljoen zou laten gaan is het voor de hele Nederlandse top 3 een prima aanwinst.
Kan tenminste een mannetje passeren en heeft een goede voorzet.

7 juli 2017 om 21:19

Iets voor psv nu ze gaston perero kwijt raken

7 juli 2017 om 21:25

Dan zal Vitesse zeker afwijzen.
Vitesse is echt wel bezig om dichterbij de Top 3 te komen.

7 juli 2017 om 21:25

Dat laten ze dus juist niet, dat staat in het artikel. Ik denk dat Vitesse voor rashica eerder aan de dubbele cijfers denkt, wat hij ook waard is.

Het is mooi om te zien dat de Witt de bod afwijst.
2 jaar geleden was dat ondenkbaar dat hij zo bod afsloeg.
Vitesse is weer kerngezond,cat.3 is in aankomst.
Dankzij de Rus en het beleid van de laatste 3 jaar.

5 miljoen vind ik best een hoop geld.
Rshica is wel hartstikke belangrijk bij Vitesse en is gewoon een goede vleugel speler.
Feyenoord zal hem niet halen neem ik aan, maar deze jongen lepelt de bal met gemak voor op een spits, of je dan De Jong/lammers Jorgensen, of Dolberg/hunterlaar in de spits hebt staan komen ze alleen al aan 10 goals met het hoofd.
Prima idee dat Vitesse hem nog langer vast houdt, niet iedereen moet in het circus mee doen en weg gaan, heeft nog genoeg te leren voor dat hij zo'n stap zou moeten maken, Udinese kan volgend jaar terug komen, misschien een club a la Fiorentina in 2.

Heel goed van Vitesse om ook eens nee te verkopen.... Het elftal ondergaat al veel mutaties. En daarbij behoudt Rashica wel zijn waarde.... Nu is het afwachten of Mount van Chelsea komt of Kadioglu van NEC. Selectie is dan compleet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren