Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse weert mogelijke spionnen van Ajax in aanloop naar bekerfinale

Laatste update:

Vitesse heeft deze week in GelreDome getraind om mogelijke spionnen van Ajax weg te houden, zo schrijft De Gelderlander vrijdag. Normaliter traint de selectie van trainer Thomas Letsch op sportcomplex Papendal, maar in de voorbereiding op de bekerfinale werden alle risico's uitgesloten. Toch publiceert de regionale krant wel een vermoedelijke opstelling van Vitesse voor het duel van zondagavond.

Letsch kiest al het hele seizoen voor het 3-5-2-systeem en lijkt dat weer te gaan doen. Ten opzichte van het competitieduel met ADO Den Haag (0-0) van vorige week lijkt verdediger Alois Oroz zijn basisplek kwijt te raken aan Danilho Doekhi, uit voorzorg geen deel uitmaakte van de selectie in Den Haag. Verder komt de vermoedelijke opstelling overeen met die van vorige week vrijdag.

Vitesse moet het stellen zonder Patrick Vroegh. De middenvelder, die tegen ADO de gehele tweede helft meedeed, is mogelijk tot het eind van het seizoen uitgeschakeld door een hamstringblessure. Maximilian Wittek trainde deze week vanwege een schouderblessure enkele keren apart van de groep, maar is wel fit. Letsch acht zijn ploeg in staat om de beker te veroveren ten koste van Ajax.

"Ik verwacht niet dat wij zomaar tien kansen krijgen. Uit die enkele keer moeten we dus ook rendement halen. Voor ons is dat een punt van aandacht, gezien de laatste competitiewedstrijden", geeft de trainer toe op de persconferentie. Vitesse speelde twee van de laatste drie duels met 0-0 gelijk. In september won Ajax in competitieverband met 2-1 van Vitesse, ondanks een rode kaart voor Edson Álvarez in de slotfase van de eerste helft.

"We verloren met 2-1. Door twee kapitale fouten", blikt Letsch terug op die wedstrijd ."Maar we waren lange tijd gelijkwaardig en lange tijd ook beter. Zeker in de eerste helft hadden we moeten toeslaan. Daar hadden we twee keer moeten scoren. Uiteindelijk sloeg Ajax toe. In ondertal. Goed beschouwd waren ze die dag dus beter. Maar wij putten veel vertrouwen uit die wedstrijd."

Uitreiking beker
De aanvoerder van de winnende bekerfinalist krijgt de trofee zondag niet uitgereikt van een clubicoon, meldt De Telegraaf. Normaliter wijzen de twee finalisten ieder een clubcoryfee aan die de 'Dennenappel' overhandigt aan de winnende aanvoerder, maar vanwege de coronacrisis moet de aanvoerder van de winnende ploeg de beker dit jaar zelf van het podium pakken.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Doekhi, Bazoer, Rasmussen; Dasa, Tronstad, Tannane, Bero, Wittek; Broja, Openda.

Wie wint zondag de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou Ajax bij Vitesse spioneren? Het lijkt me dat ze van eigen kracht uit zullen gaan. Na een heel seizoen lijkt het me wel duidelijk wat de kwaliteiten en trucjes van Vitesse zijn

16 april 2021 om 14:57

Nou om simpelweg een verassing uit de weg te gaan, niet heel gek toch? Al zal het ook mee spelen dat Vitesse niet wil dat de laatste training word bezocht door veel supporters en dat ze hem daarom in het GelreDome houden.

16 april 2021 om 15:52

Dat denk ik inderdaad eerder. Vitesse heeft qua speelwijze niet veel geheimen lijkt me. Misschien dat ze nog wat anders proberen bij standaard situaties etc. Oefenen op penalty's, lijkt me ook niet gek. Maar lekker rustig trainen zonder gedoe lijkt me doel nr 1.

Heerlijk dit soort dingen. Draagt weer bij aan de spanning in de aanloop naar een finale.

Ik hoop zo dat we die beker gewoon pakken maar vrees het ergste. Als ik een kansverhouding van 0 op 100 zou geven zou ik oprecht 90 10 voor Ajax doen. Op Bazoer na op iedere positie een betere speler. Maar we geven natuurlijk niet al op van te voren, ook mooi om te zien hoe de wedstrijd leeft in de stad!

16 april 2021 om 15:03

90-10 is wat overdreven.. we hebben dit seizoen al genoeg zwakke plekken van Ajax gezien, ik denk dat Vitesse er vol opvliegt, hopen dat het mee zit met het spelverloop dat was bij de vorige ontmoeting van ajax wel anders.. vitesse miste kans op kans en ajax komt een keer voor de goal en gelijk een doelpunt. Het klopt dat ze op Bazoer na op iedere plek een betere speler hebben, en als je ziet wat ajax op de bank heeft pff.. maar goed denk dat de druk bij ajax een stuk hoger ligt.

16 april 2021 om 15:54

Laatste weken speelt Ajax behalve overtuigend. Bovendien een zwaar programma met de EL gehad. Uitschakeling kan in de koppies gaan zitten en dat is in dit geval altijd een voordeel voor Vitesse. Ik schat beide kansen even hoog in.

16 april 2021 om 15:59

Ja ik hoop het ook hoor mannen, maar ben gewoon bang voor een kansloze afgang.

16 april 2021 om 16:02

Angst brengt je nergens, Hup Vites!

16 april 2021 om 17:36

Ja daarom speel ik de wedstrijd ook niet

Denk niet dat Ajax hier wakker van ligt . De kans was al bijzonder klein dat ze strijdplan en opstelling omgooien omdat het Vitesse betreft .
Overigens denk ik dat voor Vitesse, Ajax beter van Roma had kunnen winnnen. De beker is natuurlijk slechts een troostprijsje maar nu het kampioenschap vrijwel zeker is is de dubbel nu het volgende doel nu winnen van de EL buiten zicht ligt. Eigenlijk het laatste waar Ajax nog echt voor kan strijden dit seizoen .

Ben benieuwd wat letsch uit zijn hoge hoed tovert! ben er van overtuigt dat vitesse kans maakt als onze jongens een goeie dag hebben! op naar de tweede beker!

We moeten deze pot winnen. Directe kwalificatie voor een Europese competitie kan er ook voor zorgen dat we een goede selectie hebben aankomend seizoen. Vol erop klappen, de tank bij Ajax is aardig leeggeraakt dus we moeten op passie van ze winnen

16 april 2021 om 15:50

Vitesse heeft niets in de EL te zoeken, laat ze eerst maar eens zien dat ze structureel mee kunnen draaien bovenin. Voor het Nederlands voetbal is het beter als PSV, AZ of Feyenoord de EL ingaat.

16 april 2021 om 16:09

Ja want Feyenoord doet het echt geweldig in Europa. 🤣🤣

16 april 2021 om 16:44

Ja, das misschien niet de beste van de drie, gelukkig staan PSV ek AZ er beter voor, en zie ik die wel meer bereiken in de EL. 😅

16 april 2021 om 17:03

Voor vitesse beter aangezien er knaken binnen moeten komen

16 april 2021 om 20:28

Theo, dat geldt voor de andere clubs net zo goed. Ben het wel met je eens dat wat extra geld in Arnhem prima welkom is, zou graag zien wat zij met iets meer budget kunnen bereiken. Maar laat ze dat eerst maar in de confederation cup zien.

17 april 2021 om 02:36

Aangezien dat Vitesse de finale heeft bereikt blijkt dat ze ondanks weinig tegenstand toch behoorlijk opgewassen zijn. Beetje onzin verhaal dat Vitesse er niks te zoeken heeft. Er is bovenin geen enkele club die er iets te zoeken heeft. az laat ook in de eredivisie de nodige punten liggen net als psv niet altijd even sterk is. Feyenoord is ook verre van stabiel en kan net zo goed verliezen als winnen van elke tegenstander. Nee het is geen superploeg voor Europees voetbal maar ze zouden met een paar gerichte aankopen best tegengas gaan geven. Vorige keer dat ze Europees was het ook elke keer net aan en meer pech dan geluk dat ze niet door gingen en was ook meer aan de arbiters te danken. Maar goed je krijgt als club wat je verdient en meer zit er op het moment ook niet in voor Nederland ook ongeacht welke club ook Europees zou gaan halen via de beker. Dan erbij zijn het ook maar voorrondes en helaas geen poulefase meer.

Zoveel is er niet te spioneren. Ze spelen hele jaar al 3-5-2 En iedereen weet dat Bazoer en Tanane belangrijk zijn. Dus begin om net zoveel energie erin te stoppen als de tegenstander en zorg dat Tanane in bedwang gehouden wordt.

Wat maakt het uit, Vitesse acht ik compleet kansloos tegen Ajax en hoop het stiekem ook, veel beter voor de Nederlandse competitie als Vitesse niet de EL in gaat.

16 april 2021 om 17:52

Hee!!Hier een supporter van het oplichterskampioensschap!Haha, hebben in ieder geval meer te zoeken in Europa dan de oplichters van twente😂😂

16 april 2021 om 18:17

Op dit moment is Vitesse inderdaad verder dan Twente. De rest van je onzinnige stukje tekst reageer ik maar niet op

Maakt toch niet uit in welke opstelling Vitesse gaat spelen. Ze gaan er echt niet met de beker vandoor hoor.

Onzin Vitesse heeft wel degelijk een kans om de beker te winnen. We zullen zien

16 april 2021 om 23:41

Ik word wel een beetje gek van al die Ajacieden en andere supporters die doen alsof Vitesse 0.0 kans heeft. Oh wat hoop ik toch dat we die beker pakken en iedereen de mond snoeren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren