Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse, Utrecht, Heracles en Groningen zitten voor mij op de tribune’

Laatste update:

Tarik Tissoudali maakte dit seizoen al achttien doelpunten in de Jupiler League en hoewel hij nog een contract tot de zomer van 2017 heeft, is de kans groot dat hij volgend seizoen niet meer bij SC Telstar speelt.

/

“Ik heb bij Telstar de kans gekregen, maar iedere speler heeft ambities en wil hogerop. Ik ben klaar voor de Eredivisie. Ik denk dat ik daar mee kan draaien”, is de 23-jarige linksbuiten in een interview met RTV Noord-Holland zelfverzekerd. Er is volgens Tissoudali zelf genoeg belangstelling.

“Vitesse, FC Utrecht, Heracles Almelo en FC Groningen zijn geïnteresseerd en zitten iedere week op de tribune. Het wordt steeds concreter.” Tissoudali, die geen zaakwaarnemer heeft, kwam eerder uit voor Sparta Nijkerk, SV Argon, VV Young Boys en DWS.


Denk jij dat Tarik Tissoudali volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb pas een paar wedstrijden van Telstar gezien. Deze speler viel mij direct op. Goede techniek en scorend vermogen.

Kom maar naar Heracles dan

Denk dat wij opnieuw een goede kans maken. Bij Utrecht gebruiken ze geen Echte linksbuiten. Groningen heeft in mijn ogen al veel te veel buitenspelers, dus waarom zou hij daar voor kiezen.

Blijft Vitesse en Heracles over. Vitesse zal gaan happen denk ik als Olynik vertrekt. Heracles zoekt nog een echte linksbuiten, dus ik denk dat wij een zeer goede kans maken. Zeker als we zo hoog eindeigen als dat we staan.

20 april 2016 om 12:19

Ik zou als ik hem was ook voo Heracles kiezen. Dat is gebaseerd op dat veel spelers met zijn ethnische achtergrond bij Heracles slagen. Dat hoeft natuurlijk niet zoveel te zeggen, maar ook de stap moet niet te groot zijn.

20 april 2016 om 12:21

Mee eens, Heracles is bovendien een goede club gebleken voor jongens die uit de jupiler league komen.

Overigens ben ik het niet eens met AZ-Man, m.b.t. zijn ethnische achtergrond. Die doet er niet toe bij Heracles, je instelling wel!

20 april 2016 om 13:16

Ik denk dat die etnische achtergrond er wel degelijk iets toe doet. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Tannane die weg moest bij PSV en Heerenveen, wist Heracles ondanks zijn problemen vorig jaar hem toch weer op het rechte pad te krijgen. Dit heeft uiteindelijk in een mooie transfer naar ST Etienne gezorgd. Ik zeg niet dat ze allemaal zo zijn, maar het is wel zo dat Heracles vaak jongens van Marokkaanse op een juiste manier begeleidt.

20 april 2016 om 14:02

Strootman, Mertens en in mindere mate Maguire vergeten.

Ook Utrecht heeft spelers uit de Jupiler League de kans gegeven.

Denk dat hij bij Utrecht ook best in een twee spitsen systeem kan spelen. Mocht Haller vertrekken dan heb je met Tissoudali een creatieve speler eromheen.

20 april 2016 om 14:08

@ Galleys

Ach helemaal niet, behalve Tannane, welke "onhandelbare" Marokkaanse Nederlanders kun je opnoemen die in het verleden voor Heracles gevoetbald hebben? Bel Hassani vind ik echt een slecht voorbeeld, die is totaal niet onhandelbaar, wat uiteindelijk ook voor Tannane bleek trouwens. Maar veel verder ga je niet komen (voorspel ik nu al).

Speler moet natuurlijk (gewoon) naar AZ. :-)
Creatieve speler en tevens fysiek redelijk sterk. Scorend vermogen. Al is het natuurlijk afwachten of hij dat ook op Eredivisie niveau kan.

Ik zie hem graag naar Vitesse komen want Oliniks komt zwaar te kort en op die overhypte Chelsea blagen zit ik ook niet meer te wachten.

20 april 2016 om 13:39

Haha overgehypte chelsea blagen, mooi verwoord. Enige goeie is baker maar die staat er dan weer niet altijd in. Baker had 1 van de beste dit seizoen kunnen worden bij vitesse en dan als die leuk had volgend seizoen weer maar nu blijft die denk ik sowieso niet. Brown pantic en nathan brengen niks en solanke heeft pasr keer gescoord maar staat nooit op de goede plaats, hij is nog jong en je ziet wel de potentie. Bij derest niet echt

Ik zie in hem wel weer de volgende grote speler die vanuit de eerste divisie de stap via de eredivisie naar het buitenland zie maken.

20 april 2016 om 12:44

Dan mag hij wel haast maken, 23 is niet oud maar wel oud voor iemand die de top nog moet halen en nog pilsleague speelt.

Naar Vitesse is gewoon de beste keuze in mijn ogen. Al onze posities zijn niet breed bezet, dus heeft 'ie ook meer kans om altijd in de basis te staan, ondanks enkele slechtere wedstrijden, in tegenstelling tot andere clubs. Het spel van Vitesse is ook bekend om het aanvallende, mooie voetbal en aangezien de bal aan zijn voeten houden zijn specialiteit is, past 'ie perfect in ons team. Olyniik is veel te bang om een actie te maken, dus die zou hij zo wel uit de basis kunnen spelen. Hopelijk kunnen we goeie zaken doen en deze speler naar Arnhem halen. Kharaishvili nog halen, als dat mogelijk is, en dan vind ik dat we goeie zaken hebben gedaan. O ja! Plus Rob Maas even vervangen..

Nu maar hopen dat dit geen nieuwe Serhat Koc... Scoorde aan de lopende band voor Eindhoven, vervolgens kocht Groningen hem, raakte hij geen knikker in die invalbeurten die hij kreeg. Kreeg ook niet echt de vertrouwen van Jans, dus ik weet niet hoe hij zal presteren als hij wel de vertrouwen heeft gekregen.

Ik heb wel het idee dat het niveau tussen de Eredivisie en de Jupiler League steeds meer nivelleert. Als je kijkt hoe Vincent Janssen nu presteert (ja hij had het aan het begin lastig bij Az), maar Muhren (doet het met invalbeurten) schoot er ook een paar binnen voor AZ. Santos en Limbombe doen het ook fantastisch. Alireza doet het ook niet onaardig. Veerman heeft er ook een paar binnen geschoten. En volgens mij ben ik nog een paar vergeten die vanuit de Jupiler League naar de Eredivisie zijn gekomen.

20 april 2016 om 16:04

Vincent Vermeij natuurlijk die aardig scoort voor De Graafschap, ondanks het feit dat zijn club weinig doelpunten maakt. En een ander bij De Graafschap is El Jebli, die zelfs uit de Topklasse komt!

Kom maar naar Vitesse! Volgend jaar eigen jeugd erin, Oude Kotte, Lelieveld. Nakamba en Ibarra behouden, zeker Marvelous is de belangrijkste schakel in dit Vitesse en met hem erbij die Ollinyk vervangt met frisse moed het nieuwe seizoen beginnen.

Ow god, het is wel iemand die hoog van de toren blaast hoor: die en die zit voor mij op de tribune, ik ben klaar voor de eredivisie" nooit goed, blijf gewoon lekker aan de zijlijn

Deze jongen heeft inderdaad geen zaakwaarnemer, daarom heeft Telstar iets bijzonders bedacht: Ze willen hem per opbod verkopen aan de hoogste bieder. Ze zijn in afwachting van goedkeuring vanuit de Knvb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren