Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse rondt transfer af: ‘Ze kwamen voor mij op het juiste moment’

Laatste update:

Matus Bero is officieel speler van Vitesse. De club uit Arnhem maakt bekend dat de aanvallende middenvelder annex schaduwspits een contract voor vier seizoenen heeft getekend. Bero is afkomstig van Trabzonspor, waar hij nog voor twee jaar vastlag.

“Vitesse kwam voor mij op het juiste moment. Ik denk dat de Eredivisie mij ligt, net zoals de manier waarop we bij Vitesse willen voetballen. Vitesse heeft ambities, net zoals ik. Ik ga er alles aan doen om succesvolle tijden in het geel-zwart te beleven”, aldus de drievoudig A-international van Slowakije.

“Matus is een aanvallend ingestelde middenvelder”, weet technisch directeur Marc van Hintum. “Hij is altijd op zoek naar dreiging en heeft veel diepte in zijn spel. We zijn er allemaal van overtuigd dat Matus iets extra’s aan Vitesse kan toevoegen.”

Bero, die met rugnummer 21 gaat voetballen voor het team van trainer Leonid Slutsky, maakte in de zomer van 2016 voor naar verluidt tweeënhalf miljoen euro de overstap van AS Trencín naar Trabzonspor. Hij speelde 44 wedstrijden in Turkije en daarin was hij goed voor drie doelpunten en zeven assists.

Denk jij dat Matus Bero gaat slagen bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt hij nu transfervrij over? Of wordt er nog voor hem betaald? Dit staat nergens in het artikel...

3 juli 2018 om 16:58

Betaald. Hij had nog een contract voor 2 jaar bij Trabsonspor

3 juli 2018 om 17:01

Daar is helaas nog weinig over bekend. Hij zal sowieso wat gekost moet hebben maar een bedrag á 2,5 miljoen zal Vitesse niet zo snel ophoesten. We zullen het, zoals dat wel vaker het geval is bij Vitesse, waarschijnlijk pas bij de jaarcijfers van volgend jaar te weten komen.

Desondanks een zeer talentvolle speler als ik de Turkse twitteraars mag geloven.

Vooropgesteld ik ken de betreffende speler eigenlijk totaal niet.

Maar wel mooi, dat we een speler gekocht hebben, die nu eigendom is. Alleen als aanvallende middenvelder heeft hij geen overtuigende statistieken. Anderzijds hij zal niet om zijn face international voor Slowakije geworden zijn.

Laten we het erop houden dat het een talent is, die straks prima gaat gedijen in de Eredivisie. En met zijn komst zal er nu definitief een streep door een langer verblijf van Mount gezet gaan worden.... #tochweljammer

3 juli 2018 om 17:03

Een speler van bijna 23 kun je in mijn ogen geen talent meer noemen

3 juli 2018 om 17:11

oh jawel hoor. Er zijn genoeg spelers die zelfs pas veel later zijn doorgebroken. Leeftijd zegt niks.

3 juli 2018 om 18:22

Later doorbreken kan altijd . Maar een speler van 23 nog altijd een talent noemen gaat mij te ver

3 juli 2018 om 23:51

Nee, doen alsof 23-jarige spelers al ervaren jongens zijn, dát gaat mij te ver. Daar slaat men in het voetbal echt in door, pelers van 23 en jonger zijn echt nog gewoon beloften he, talenten dus.

4 juli 2018 om 06:31

Waar zeg ik dat een 23 jarige al ervaren is ? Tussen een talent en een ervaren speler zit nog wel een aantal categorieën. En niet elke belofte speler is een talent . Tenminste niet hoe ik een talent zie in mijn ogen .

Goede zaak dit!
Een fysieke jongen en erg balvast.
Ook mooi dat deze jongen voor 4 jaar vastgelegd is,dus daar spreekt vertrouwen uit.
Vitesse krijgt toch weer een aardig sterke selectie bijeen.
De kans dat Mount blijft acht ik ook reëel!
Maar dat is nog afwachten.
De scouting bij Vitesse doet z'n werk en laat dat maar schuiven.
Begint er goed uit te zien.

Kom op Vitesse waar blijft die nieuwe keeper!

Aanvallende middenvelder/schaduwspits En dan in 44 potjes 3 doelpunten.... das ni zo veul

3 juli 2018 om 19:55

speler geeft in een interview met vitesse tv vandaag aan een box to box speler te zijn. 3 doelpunten 7 assists maar geeft ook aan niet vies te zijn van verdedigen. V Ginkel en Pröpper scoorde ook niet giga veel bij vitesse maar waren altijd belangrijk in aanvallen opzetten en het mee terug verdedigen. We gaan het zien😉.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren