Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse laat werkloze ex-verdediger zonder bijbedoelingen meetrainen

Laatste update:
/

Ruud Knol heeft zich gemeld bij zijn oude club Vitesse. De 29-jarige verdediger speelde van 2000 tot 2007 jarenlang in de hoofdmacht van de Arnhemmers: nadien speelde hij voor PAOK Saloniki en Sparta Rotterdam, maar bij die laatste club liep zijn contract eind vorige maand ten einde.

Knol heeft 106 optredens in de Eredivise achter zijn naam staan bij Vitesse en speelde ook veel in Griekenland en bij Sparta. De ervaren mandekker houdt nu zijn conditie op peil bij de beloften van Vitesse; het ziet er echter niet naar uit dat de Gelderse club hem weer onderdak zal bieden.

“Anders had hij gewoon meegetraind met het eerste”, laat een woordvoerster van Vitesse weten. De club heeft achterin momenteel de beschikking over Jeroen Drost, Guram Kashia, Frank van der Struijk en Kevin van Diermen. John van den Brom zoekt nog naar defensieve aanwinsten.

Ruud Knol zou nog prima meekunnen in het eerste van Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Graafschap zou een prima club voor hem zijn, die zitten slecht in de centrale verdedigers.

22 juli 2011 om 12:35

Klopt, PSV ook. Maar dat is iets te hoog gegrepen voor Knol, gok ik...

Nee tuurlijk gaat Knol niet naar Psv, maar de Graafschap of een andere Eredivisie of Jupiler League team is best mogelijk voor deze centrale verdediger. Ik wens hem in ieder geval veel succes.

22 juli 2011 om 13:17

Ik vraag me af of hij het niveau heeft dat De Graafschap nastreeft voor nieuwe spelers die een directe versterking dienen te zijn eigenlijk.

Meetrainen kan natuurlijk nooit kwaad maar ik denk inderdaad niet dat dit de verdediger is waar Vitesse sterker van wordt. Misschien voor op de bank maar goed dan kan je daar net zo goed een jeugdspeler neerzetten lijkt mij. Zou hij niets voor RKC of Excelsior zijn?

Gelukkig staat er al in de titel dat het zonder bijbedoelingen is want deze speler is echt te zwak voor het niveau dat Vitesse zegt te willen halen komend seizoen.

is die kerel al 29 jah? hahaha die heeft een hele verkeerde keus gemaakt om toen naar griekenland te gaan. want deze jongen had echt potentie toen hij bij vitesse speelde. Maar laat eens wat ervaren spelers komen onderand!waarom duurt het allemaal zo lang???

22 juli 2011 om 13:08

Loop toch niet elke keer zo te zeuren tharoest! Die spelers komen echt nog wel, een beetje vertrouwen zou niet uit den boze zijn. Met Ibarra, de Braziliaanse tweeling, Meerits zijn alleen nog jonge spelers gekomen waar ik geen directe versterkingen in zie dus Vitesse zal hier absoluut niet de Eredivisie mee in gaan. Dan is de missie van Jordania pas echt kansloos te noemen. Ik neem aan dat de deal met Petrovic nog rond komt en er nog een goede back, centrale verdediger, middenvelder ( één excl. Petrovic) en een linkeraanvaller.

22 juli 2011 om 13:48

Tom..
De transferperiode duurt natuurlijk nog lang maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er tot op heden ook wat meer van had verwacht. Deze jongens zijn, zoals je zelf al aangeeft, niet echt een versterking. Ibarra schijnt een leuke speler te zijn maar de overige zijn in mijn ogen nog niet aan toe om direct in de Eredivisie te gaan spelen..

Met wie is Vitesse momenteel bezig om binnen te halen, naast Petrovic? Persoonlijk verwacht ik nog steeds dat Vitesse (john van den Brom) nog een gooi gaat doen naar Verhoek. Dat er nog aankopen gaan volgen is wel duidelijk maar het zou wel handig zijn als dit binnenkort gebeurt aangezien de competitie toch snel dichterbij komt, vind je niet?

22 juli 2011 om 14:13

Beste tom, wat ben je toch weer lekker snel aangebrand? ik probeer alleen te zeggen bij vitesse duurt alles zo lang. duurde bijna 2 maanden voor ferrer eruit ging. nu heb je 4 talenten terug terwijl er 12 man zijn vertrokken waarvan ongeveer 4 basis spelers. hier kun je gewoon niet mee de eredivisie in..

alle teams zijn zich goed aan het versterken. vitesse alleen maar met talenten. daar red je het echt niet mee.dit zul je toch met me eens zijn?

en die petrovic wat je denkt dat, dat wel goed komt. dat kun je denk ik wel vergeten.

Het duurt altijd zo lang bij vitesse. en ze roepen van alles maar gebeurt niks.

Jeugd en talenten is leuk maar daar kun je niet op bouwen. Jenner is de oudste hahaha en de slechtste waarschijnlijk.

22 juli 2011 om 14:42

@kebm

Derijck en Verhoek...

Wordt druk op het trainingsveld met al die jongens die meetrainen. Hofs en Knol trainen al mee.

Beide hadden vroeger toch toekomst maar door verkeerde keuzes zitten ze nu beide zonder club. Spijtig toch hoe het kan lopen.

Vitesse heeft ook de Braziliaanse vleugelverdediger Alex en Anderson aangetrokken. Moeten geloof ik alleen nog de laatste details worden afgerond.

Misschien iets voor Cambuur? Weet niet wat ie moet kosten qua salaris

Deze speler kon het bij Sparta vorig jaar ook niet meer maken.
Zal wel gevalletje topklasse worden.

Kom maar naar ARC in Alphen ad Rijn, daar kunnen we nog wel een centrale verdediger gebruiken.

Vitesse is behoorlijk sociaal bezig, eerst nicky hofs nu Knol. Jordania is zo gek nog niet.

22 juli 2011 om 13:05

@djstoffel, Ik vind de kop juist een keer goed samengevat zonder dat Vitesse meer hits krijgt!

Nicky traint mee met het eerste, niet bij de beloften. Dit doet Ruud niet, zoals je hierboven kan lezen speelt hij bij de beloften. Daar zit een groot verschil in!

22 juli 2011 om 13:13

Hoe bedoel je Rikr? Dit is wederom een titel om meer hits te krijgen hoor, waarom zou het anders niet de naam van Knol al in de titel verwerken!! Ex-verdediger vind ik trouwens ook geen zorgvuldig gekozen kop maar kritiek op de titels is er vaak maar die word telkens doodleuk verwijderd door de crew.

Als de transfers zo uitblijven kunnen beide spelers wellicht nog hopen op een contract. Beide spelers zullen erg veel spijt hebben van hun vertrek bij Vitesse want ze waren allebei belangrijke krachten destijds.

22 juli 2011 om 13:31

@tomvitesse, normaal gesproken zouden ze ongeveer dit ervan hebben gemaakt: ''vitesse laat verdediger meetrainen''. Daar zit het grote verschil in, bovendien we zitten op Voetbalzone, dit is een keurige kop voor hun doen.

Maak je niet druk om de spelers! Er zullen er meer volgen, alleen zijn er een aantal hoogs waarschijnlijk afgehaakt. Wat zal jij doen als jij iets bijzonders te koop hebt en je weet dat iemand het wil kopen die veel geld heeft? Dan ga je de prijs wat opschroeven. Dat is momenteel het geval. Voor de fandag van volgende week zullen er meer spelers worden gepresenteerd! Geduld...

Nou VVV wellicht is dit wel de verdediger die ze zoeken, na het afwijzen van Broersen en Mei die niet meer terug kwam vanwege heimwee lijkt me dit geen verkeerde optie voor ze iemand met ervaring.

Leuk dat meetrainen van Hofs en Knol maar kom eens eindelijk met een paar serieuze aankopen... Over 2 weken Ado uit...boeien dat Jordania in het buitenland zit.. Ksmoes... Bn bang dat er simpelweg weinig geld is.

22 juli 2011 om 13:17

Jaa dat zal het zijn he slimpie! Te weinig geld? Je weet dat ze een heel hoog bod hebben gedaan op Kadlec, Petrovic ook het nodige zou kosten en eerder Pedersen en Bony dure aankopen waren. En wat te denken wat dat nieuwe trainingscomplex. Geloof mij er is geld zat. Maar Jordania is niet van plan meer geld neer te leggen dan iemand waard is en omdat ze weten dat Vitesse toch rijk is dat ze meer laten betalen. Als je niet weet waar je het over hebt zeg dan niks. Koop een seizoenskaart en steun onze club, het team komt echt wel op niveau, de transferperiode is nog 5 weken!!

22 juli 2011 om 15:55

Fijn dat jij wel zo slim bent!

Die eerdere aankopen zeggen niets over de cash die nu beschikbaar is en blijkbaar is er niet zoveel als jij graag gelooft. De transferperiode kan nog wel een tijd doorlopen maar de competitie begint wel over 2 weken. Ook dan moet je punten pakken. Daarbij duurt het ook weer een tijd voordat de boel op elkaar is ingespeeld. Als ze echt een beetje cash hadden en daadkrachtig waren geweest, waren er allang wat ervaren spelers aangetrokken. Enne: wat weet jij mij te vertellen over mijn steun aan de club en mijn seizoenskaart?

Uit de reactie van de woordvoerster van Vitesse ( Esther Bal neem ik aan ) kan je toch opmaken dat Hofs nog niet kansloos is voor een ketrak. Hij traint namelijk wel gewoon mee met het eerste en de trainingen die ik inmiddels bezocht heb maakt hij een goede indruk, fit vooral. fanatiek.

Ik ging er cynisch in maar toen ik hem zag was dat weg, een jongen als Hofs hoort bij Vitesse en hij zal toch zelf ook wel inzien dat dit zijn aller laatste kans is ...

Dit kan allemaal zo weer weg zijn als ie eenmaal een ketrak heeft natuurlijk maar toch... zoals van den Brom het al mooi zei. Vitesse is op dit moment zwakker zonder hofs als met hofs.. en tuurlijk heeft hij de vorige keer niet echt een positieve indruk achtergelaten ( nog zwak uitgedrukt ) toch herinner ik me ook het talent hofs nog ...

gewoon een prestatie ketrak geven en voor 1 jaar kijken wat het word!

off topic: die 2 brazilianen zijn gescout door Piet de Visser en laat die er nou net oog voor hebben, hetzelfde geldt voor Ibarra... Hij zegt op de supporters site van Vitesse: ''dit soort speler zouden vroeger naar PSV gegaan zijn, maar vanwege de goede connecties tussen de eigenaren van de 2 clubs gaan ze nu voor Vitesse spelen...

Dit is geen enkele garantie natuurlijk maar je kan moeilijk ontkennen dat Piet de Visser geen oog voor talent heeft..... ( los van het feit dat hij er ook naast zit zo nu en dan natuurlijk )

Als deze jongens maar de helft hebben van wat Alex bij PSV bracht toendertijd zijn het aanwinsten voor Vitesse en ze liggen voor 5 jaar vast dus dat kan nog weleens lekker uitpakken...

22 juli 2011 om 13:25

Inderdaad Rasta! Piet de Visser is misschien wel de beste Nederlandse scout ooit! Écht oog vor talent, dat ook Abramovic is opgevallen (privé scout!)! De Zuid-amerikanen die hij voor PSV heeft bekeken hebben het toch allemaal netjes gedaan! Een seizoen wennen, twee seizoenen in het eerste en dan cashen.

22 juli 2011 om 22:05

Oh, is er nog een andere Piet Visser dan? De Piet Visser die bij PSV niks anders deed dan onverdiend krediet claimen om vervolgens een beroep te maken van de kont van een andere super-ego (abramovich) te kussen zal daar wel jaloers op zijn dan.

Ah, Ruudje Knol! Schoolvoorbeeld van de geldwolf die door hebzucht zijn eigen carriere om zeep heeft geholpen! Ooit een veelbelovend talent, misschien wel de beoogde centrale verdediger van Oranje! Sterk, goede pass in de benen... Vitesse wilde destijds verlengen, meneer koos voor Griekenland. Vanaf dat moment was het wel zo'n beetje klaar met Knol...

22 juli 2011 om 13:27

Daar ben ik het volledig mee eens Rotjong

22 juli 2011 om 13:31

Zucht.. vroeger.. op een doordeweekse avond met de brommert de bult op! Kijken naar de nieuwe helden, Zongo, Amoah maar ook dikke Theo en Ruudje Knol Waar is het mis gegaan?

22 juli 2011 om 15:51

Vroeger toen het bier nog in houten kratten zat en we door moesten drinken om het vuur aan te houden...

Amoah blijft mijn held, als die man toch eens de steun had gekregen die junker kreeg dan was het heel anders gegaan... maar goed dat is weer een heel ander verhaal

22 juli 2011 om 14:54

De blessures hebben ook niet meegeholpen.

Met het was idd niet netjes van hem om, nadat Vitesse zijn contract nog had verlengt tijdens de revalidatie van een relatief zware blessure, keihard voor de munten te gaan.

Hopelijk vind hij snel een club. Kan makkelijk mee op Eredivisie niveau rechter rijtje of Top Jupiler League. Go Ahead Eagles of de Graafschap past wel bij hem.
Gun hem een nog een mooie transfer.

Uit het laatste stuk haal ik twee opmerkelijke dingen uit:
(anders had hij gewoon meegetraind met het eerste”, laat een woordvoerster van Vitesse weten).
Hofs traint wel mee met het eerste, kunnen we hieruit opmaken dat hij een kans maakt om een contract te krijgen?

(De club heeft achterin momenteel de beschikking over Jeroen Drost, Guram Kashia, Frank van der Struijk, Kevin van Diermen en de jonge Michalis Vakalopoulos. John van den Brom zoekt nog naar defensieve aanwinsten.)
Yasuda, Buttner, Anderson en Alex zijn ook aanwezig op de training?

Off: Rajkovic komt waarschijnlijk begin volgende week naar Vitesse. Hij mag nog niet spelen voor Chelsea dit seizoen.

22 juli 2011 om 16:10

Ik hoop echt dat Rajkovic terug komt, dat zou echt heel fijn zijn voor Vitesse.

22 juli 2011 om 16:50

Zou welkom zijn, maar lang niet voldoende om de selectie compleet te hebben!

23 juli 2011 om 00:33

Meer dan welkom, het feit dat Chelsea geprobeerd heeft een werkvergunning te krijgen voor hem zegt genoeg, dat hij hem niet gekregen heeft dan ook wel weer wat natuurlijk... Vorig seizoen was hij een van de sterkhouders. Niet voor niets stond hij lang in de top 3 van Speler van de week bij VI. En die wilfred Genee maar roepen dat hij er niks van kon daar heb ik me kapot aan geergerd. Ik weet nog bij de graafschap uit dat Rajkovic ook zowat stond te keepen de helft van de tijd, omdat Room het chronisch liet afweten vorig seizoen...

een leuke voetballer voor in de middenmoot...de graafschap..hmm past wel...zou ook bij fc ado den haag passen mocht derijck weggaan...en anders misschien ook maar naar lacarna?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren