Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse krijgt tip en brengt bod uit op international van Japan’

Laatste update:
/

Vitesse lijkt zich te willen versterken met Kosuke Ota, een 28-jarige linksachter van FC Tokyo. De Arnhemmers hebben volgens lokale media een bod op de zesvoudig international van Japan uitgebracht.

Ota is bij Vitesse getipt door Sota Hirayama, de dertigjarige aanvaller van Tokyo die eerder bij Heracles Almelo met trainer Peter Bosz samenwerkte. De verdediger kan naar verluidt voor drie jaar tekenen in Arnhem, maar kan zijn contract bij zijn huidige werkgever ook verlengen.

Ota, die eerder voor Shimizu S-Pulse en Yokohama FC voetbalde, zou in 2012 nog hebben afgezien van een transfer naar FC Twente.

Zou Kosuke Ota een goede speler voor Vitesse zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Extra linksback is best gewenst, al doet Leerdam het daar niet onaardig. Volg alleen het Japanse voetbal totaal niet dus heb geen idee wat deze knul kan..

12 november 2015 om 20:21

leerdam is er al en toch rohdi achenteh ook nog? moet er dan nog een linksback naar Vitesse, ik geloof dit niet zo.

12 november 2015 om 20:31

Achenteh kan er geen pepernoot van, dus is best een welkome versterking.

13 november 2015 om 00:01

Leerdam is eigenlijk geen linksback en Achenteh is een leuke vriendelijke gozer maar is verdedigend veel en veel te zwak

Alles beter dan achenteh! Leerdam komt ook veel tekort als linksachter.

Leerdam doet het dramatisch slecht vind ik. Is stijf rechts en heeft een slappe instelling. Laat deze Japanner maar rap komen!

Wat ik zo zie van hem, schijnt hij een goede voorzet en vrije trap te hebben. Wel iets wat we met Leerdam missen natuurlijk. De vraag is hoe hij verdedigend zich houdt.

sota hirayama wat een speler was dat zeg toendertijd, scoorde vaak helaas ging die weg omdat hij heimwee had helaas mooi dat hij nog contact heeft met peter bosz

12 november 2015 om 21:13

Laat hij verdomme regelen dat hij voor Heracles wat goede tips heeft!!!!

12 november 2015 om 21:17

hahaha nou vertel op welke positie moet het beter volgens jou we staan verdomme 4e hahaha

12 november 2015 om 21:42

hahaha wou net zeggen als het bij 1 club goed draai.
Is het Heracles wel.

Ik heb geen kijk op de J-League, maar zijn stats zijn wel interessant. Na 17 wedstrijden al twee goals en negen assists. Best aardig!

Achenteh kan dan in januari meteen weg, beter voor iedereen.

Het is wel nodig om een goede linksback aan te trekken. In de wedstrijden dat het mis ging kwam het gevaar steeds van die kant. Achenteh is niet goed genoeg voor het en Leerdam hoort niet op die positie.

12 november 2015 om 21:03

Jij bent inderdaad goed op de hoogte!

Het is een goed idee om een linksback te halen. Sinds van Aanholt weg is, is dat wel een zwak bezette positie van Vitesse. Leerdam deed het in het eerste seizoen best aardig, maar is daarna minder geworden op die positie. Achenteh vind ik ook niet zo geweldig.

Wie het is? I don't f*cking know, i don't care.. gewoon halen. Hopsakee in de basis en proberen. Zolang Achenteh maar niet op links staat en onze Kelvin 'ik ben 300% rechts' Leerdam er ook niet staat, ben ik al dik tevreden!

Ik zie hier de meerwaarde niet van in, laat leerdam lekker spelen

13 november 2015 om 00:48

Leerdam is een verdedigende middenvelder of rechtsback! Natuurlijk is een goede linksback bruikbaar. Man!

Waarom zou je geen poging wagen om Alexander Buttner terug te halen naar Arnhem? Op een zijspoor beland in Rusland en vast en zeker nog een meerwaarde voor Vitesse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren