Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse krijgt open sollicitatie: ‘Niet raar dat ik genoemd word als trainer’

Laatste update:

John van den Brom sluit een terugkeer als trainer van Vitesse niet uit. In gesprek met ESPN geeft de 57-jarige oefenmeester aan open te staan voor een nieuw dienstverband bij de Arnhemmers.

Van den Brom werd zondag nog op straat gezet door Lech Poznan, waar hij sinds de zomer van 2020 aan het roer stond. De trainer geeft aan nog niet te zijn benaderd door Vitesse, maar geeft wel aan over mogelijke interesse na te zullen denken.

Aan een sabbatical wil Van den Brom, nu hij zonder club zit, niet denken. “Ik wil altijd werken. Deze periode moet niet te lang duren. Niets is leuker dan met die gasten (spelers, red.) bezig te zijn. Ik ga afwachten tot er iets komt.”

Van den Brom kwam als speler meer dan driehonderd keer uit voor Vitesse. In het seizoen 2011/12 stond hij bij de Arnhemmers voor de groep als trainer. De Amersfoorter eindigde zevende en won met Vitesse uiteindelijk de play-offs voor Europees voetbal.

Momenteel is Edward Sturing interim-trainer bij Vitesse, dat na zestien speelronden op doelsaldo hekkensluiter van de Eredivisie is. In de winterstop wil de Eredivisionist op zoek gaan naar een definitieve opvolger van de opgestapte Phillip Cocu.

Van den Brom vindt het geen rare gedachte dat hij aan Vitesse gelinkt wordt. “Gezien mijn verleden is het niet raar dat ik genoemd word.”

De Nederlandse oefenmeester vertrok in 2012 na zijn dienstverband bij Vitesse naar Anderlecht, waarna hij ook nog trainer was van AZ, FC Utrecht, Genk en het Saudische Al-Taawoun. Bij laatstgenoemde club werd hij na twee maanden ontslagen, waarna hij bij Poznan aan de slag ging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een clubicoon is leuk voor de supporters, maar in de huidige malaise zou ik een trainer zoeken die wat stressbestendiger is dan driftkikker Van den Brom.

18 december 2023 om 14:17

Gelukkig staat er nu ook een club icoon als intrim voor de groep. En daarvoor stond er ook een aardig icoon als trainer voor de groep

18 december 2023 om 14:29

Precies. En dat ging/gaat ook fantastisch...

Pffff word zo moe van die man, nergens wat bereikt als trainer maar altijd maar profeten alsof die het spelletje heeft uitgevonden. Ben nog steeds bang voor de dag dat die voorgedragen word als trainer van Ajax 🫣 waarom die daar zou moeten gaan trainen is me dan een raadsel maar hoop dat dat nooit gaat gebeuren.

18 december 2023 om 13:14

Nergens wat bereikt?

- Kampioen van Belgie met Anderlecht
- Beker van Belgie met Anderlecht
- Beker van Belgie met Genk
- Supercup
- Meerdere malen geplaatst voor groepsfase van Europese toernooien, CL en Cl
- Knock-out fase EL

18 december 2023 om 14:30

Ha, John! Alvast succes bij Vitesse, mocht het van een rentree komen

18 december 2023 om 14:46

Europees voetbal halen met ADO vond ik wel knap.

Ik zou hem vandaag nog aannemen. Is in ieder geval beter dan wat er nu voor de groep staat.

Ik denk dat het juist goed is.

In zijn jaar als trainer bij Vitesse kon hij als trainer, ondanks veel huurlingen en een vreemdelingen legioen, er echt een team van maken met als hoogtepunt de winst van de Play-offs.

Een trainer die de club kent, overal een degelijk elftal neerzet en heeft zeker uitstraling.

Dan ben je wel erg wanhopig naar een baan, want het afbreukrisico bij Vitesse is momenteel gigantisch, de middelen zijn zeer beperkt en de toekomst is uberhaupt erg onzeker. Die staat dus niet meer zo op de radar bij clubs. Daarbij moet Vitesse dit ook niet doen. Die zijn gebaat bij iemand die weet hoe je vechtvoetbal moet spelen en resultaten kan maximaliseren, in ieder geval tot het einde van het seizoen.

18 december 2023 om 13:14

Hij is toch afgelopen weekend ontslagen? Ik denk dat hij best nog wel een club kan trainen die er beter voor staat dan Vitesse, maar ik kan me wel voorstellen dat je als ex-speler/coach van zo'n club liever daar aan de gang gaat.

18 december 2023 om 14:19

Hoezo is het afbreuk risico groot? Ze staan al laatste dusja zo veel afbreuk kan er niet meer zijn.al klimt hij 3 plekken naar de 15e plaats heeft hij het uiteindelijk niet slecht gedaan met de zooi die er is in arnhem

18 december 2023 om 14:46

Hij kan het natuurlijk ook gewoon willen doen vanwege zijn Vitesse verleden, dat hij de club een handje wil helpen. En zoals hij zegt kan hij zelf moeilijk stil zitten.

18 december 2023 om 14:56

Misschien Advocaat voor de groep zetten. Die kan dat natuurlijk als de beste.

Het is misschien erg lullig voor Sturing, maar Van den Brom zou ik vandaag nog aannemen als dat een mogelijkheid zou zijn! Ik hoop echt enorm dat Vitesse de juiste keuzes maakt en in de Eredivisie blijft maar ik heb er een hard hoofd in.

18 december 2023 om 13:17

Volledig mee eens, gelijk aannemen!

Ik krijg nog steeds mijn kriebels van deze man. Heeft destijds bij de Graafschap in mijn ogen samen met Peter van Vossen geen fijn spel gespeeld. Sindsdien vind ik hem toch behoorlijk achterbaks.

Er is geen beter alternatief, zeker niet iemand van buitenaf die de club niet kent.

Een prima trainer, met prima netwerk.

18 december 2023 om 14:46

Wat mij betreft welkom, zei ik gister na de wedstrijd al gelijk

Van den Brom moet je als Vitesse zijnde gelijk aannemen. Die huidige coach kan er echt helemaal niks van.

18 december 2023 om 14:55

het is volgens mij vooral zo dat de selectie gewoon heel erg tekort komt. Dan maakt het niet veel uit wie je ervoor zet.

Het schijnt dat Sturing het na de nederlaag tegen Almere City niet meer ziet zitten om trainer te blijven bij Vitesse. Dus van den Brom is wat dat betreft welkom. Hopelijk kunnen er dan nog wat overbodige spelers gehuurd worden van de topclubs in Nederland [zoals van Duiven, Salah Edinne]

18 december 2023 om 14:31

Babadi, Sambo, Odgaard?

18 december 2023 om 14:56

Over het algemeen vind ik dat veredelde jeugdspelers zelden geschikt zijn voor degradatievoetbal. Daar wordt vaak iets meer gevraagd dan leuk voetballen.

18 december 2023 om 14:46

Sturing zou na de winterstop niet blijven, heeft niets te maken met de afgelopen resultaten. Dit bericht heeft Vitesse al direct de wereld ingebracht. Hoe kom jij bij die informatie dat het nu na de nederlaag juist bij Sturing vandaan komt?

Ik hoop dat er niet één overbodige speler bij een Nederlandse topclub wordt gehuurd. Er moeten nu spelers komen die er gelijk staan en niet wat ervaring moeten opdoen. Wat mij betreft eerder een Bryan Linssen oid dan een Van Duiven of Edinne

18 december 2023 om 15:56

Maar hoe gaan ze die jongens betalen als ze elk seizoen vele miljoenen tekort komen?

18 december 2023 om 16:33

Voor de aanstelling van Sturing was inderdaad al bekend dat er rond gekeken zou worden, maar welke realistische opties zijn er? Van den Brom en misschien Advocaat of de Boer. Verder lijken er weinig mogelijkheden, tenzij er weer een of andere onbekende Duitser trainer komt. Na afloop van de wedstrijd tegen Almere heeft Sturing aangegeven zelf teleurgesteld te zijn en misschien niet door te willen gaan als trainer, dus dan wordt Vitesse gedwongen iemand van buitenaf te halen. Vanwege geldproblemen gaan ze ook al niet op winterbreak naar het buitenland. Welke spelers zijn dan realistisch buiten huurspelers van topclubs? Linssen heef in VI aangegeven in Japan te willen blijven en Twente wilt van Wolfswinkel niet kwijt. Huren is een van de weinige mogelijkheden. Misschien heeft Chelsea nog wat spelers over...

Komt als een geschenk uit de hemel voor Vitesse, denk dat dit op het moment de enige juiste (beschikbare) man is die Vitesse nog uit het slop kan trekken. Mag je alleen wel snel zijn, dan kan je nog iets van de transferperiode maken zo zonder dat je chaos aankopen en verkopen doet, hij moet daar dan meteen sturing aan kunnen geven.

Niet meer terughalen. Brommetje kan niet tegen verlies. Hij maakt dan spelers met de grond gelijk terwijl Brommetje zelf de opstelling maakt en vreemde wissels doorvoert!
Wilt ook alleen naar Vitesse omdat anderen hem niet moeten😉

Het valt me trouwens op dat elke week wel een speler veel fouten maakt bij Vitesse. Tegen Almere was Room matig, daarvoor hebben Isimat, Arcus, Meulensteen en Manhoef ook veel fouten gemaakt. Zonder versterkingen erbij wordt het niks. Achteraf jammer dat die Amerikaan gekomen is ipv een rijke Arabier

Het maakt niet uit wie je voor deze groep zet, met het huidige materiaal maak je het Jong AZ, Telstar of Helmond Sport niet eens lastig. Vitesse is een zinkend schip, daar moet je als trainer ook niet je vinger aan willen branden. Alleen als de overname voor de winterstop nog rond komt zou je nog wat spelers kunnen halen, maar zelfs dan wordt het nog lastig genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren