Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse komt met contractnieuws: 'Wij willen een stabiele subtopper zijn'

Laatste update:
/

Vitesse en technisch directeur Mo Allach zijn een contractverlenging tot medio 2018 overeengekomen, zo meldt de Gelderse club donderdagmiddag. Allach is sinds oktober 2013 de technisch directeur in Arnhem. "Ik ben blij dat wij het wederzijds vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken", zo vertelt Allach via de officiële kanalen.

"We kunnen verder gaan bouwen aan een sterke en toekomstbestendige technische visie. Ook kijk ik er naar uit om te blijven samenwerken met alle kundige collega’s." In het eerste seizoen van Allach bij Vitesse werd een zesde plaats in de Eredivisie behaald. Een jaar later werd, na een vijfde plaats, Europees voetbal afgedwongen via de play-offs. Vorig seizoen eindigde Vitesse met een negende plaats buiten de play-off plaatsen.

/

In de afgelopen seizoenen werd Jong Vitesse kampioen, won Vitesse O19 de beker, wist Jong Vitesse zich te plaatsen voor de tweede divisie en spelen jeugdteams op het hoogste niveau. "Ik ben blij dat wij het wederzijds vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken. We kunnen verder gaan bouwen aan een sterke en toekomstbestendige technische visie. Ook kijk ik er naar uit om te blijven samenwerken met alle kundige collega’s.”

“Mo is de initiator van een sterk technisch beleid waaraan iedereen binnen Vitesse houvast heeft", zo laat algemeen directeur Joost de Wit weten. "De selectie, de voetbalacademie, de scouting en onze innovatieprojecten zijn de pilaren van dit beleid. Spelen in de top van de eredivisie, jeugdspelers die doorstromen naar de selectie, goede spelers scouten die waarde vertegenwoordigen, de bewijzen zijn daar. Wij willen met Vitesse een stabiele subtopper in Nederland zijn. Mo is bij uitstek de persoon die de inhoudelijke voorwaarden schept om tot de gewenste resultaten te komen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 juli 2016 om 16:12

Het is wel jammer voor je argument dat de enige 2 Chelseahuurlingen vorig jaar ook al voor Vitesse speelde. Verder goed verhaal, heb je vast standaard klaarliggen voor als je weer een kans krijgt om je mening te geven over Vitesse.

28 juli 2016 om 17:00

Volgens mij ben je echt een dominee. Die zwammen ook maar wat als je ze op feiten als bv de evolutie wijst. Ben benieuwd hoe het je argument ondersteunt, ik zie het niet.

Die huurlingen waren er omdat er nog geen goede doorstroom vanuit de jeugd was plus Vitesse moest op de centjes moet letten, dus transfers waren maar minimaal mogelijk. Geen enkele ploeg is stabiel in Nederland, lees alle mutaties maar nu alleen al voor komend seizoen. En dan valt het bij Vitesse nog heel erg mee.

28 juli 2016 om 22:44

Op dit moment zijn e maar 2 chelsea-huurlingen maar dit zullen er voor eind augustus bog wel meer worden. Een hoop speers van chelsea zitten nog in de wachtkamer.

28 juli 2016 om 16:14

Waarom zou je in vredesnaam stoppen met een samenwerking die overduidelijk zijn waarde heeft? De huurlingen hebben nimmer de stabiliteit van het team ondermijnd.

Dankzij het doorbreken van spelers uit de jeugdopleiding zoals van Bergen, Zhang, Koryan, Lelieveld en Oude Kotte is de selectie in de breedte vanuit Vitesse zelf beter gevuld en is de noodzaak tot het opvullen met Chelsea huurlingen minder.

Dit seizoen zijn alleen Baker en Nathan gehuurd en die liepen er vorig seizoen ook al. Baker is gewoon een prima speler en Nathan zal zich na wat pech uit blessures ook nadrukkelijker gaan profileren.

Gewoon een prima samenwerking voor beide partijen.

28 juli 2016 om 16:15

werkelijk niks aan toe te voegen.
als je elk jaar weer opnieuw nieuwe spelers in je team moet voegen, heb je geen zekerheid.
Bosz kon nog wel een leuk team maken na enkele weken maar hoe gaat Fraser dit doen?
je hebt totaal geen zekerheid voor de toekomst, Vitesse moet zelf een team samenstellen en niet afhankelijk zijn van Chelsea!

28 juli 2016 om 16:35

@rjckoempel,

Het grappige is dat mensen dit soort zaken allemaal maar roepen, zonder enige kennis van zaken te hebben. Het aantal mutaties bij Vitesse is helemaal niet hoger bij Vitesse dan bij menig andere Eredivisionist. Integendeel zelfs.

Aan jouw naam en logo te zien ben jij voor Roda JC, dus ik zal jouw club als vergelijk gebruiken. Ik ga hiervoor naar een transferwebsite en pak hieruit alle inkomende transfers die bij het eerste elftal van de clubs staan.

Komend seizoen:
Roda: 9 spelers aangetrokken + 1 gehuurd = 10 nieuwe spelers.
Vitesse: 2 nieuwe spelers aangetrokken (+ 2 terugkerende huurlingen) = 2 nieuwe spelers

Vorig seizoen:
Roda: 10 spelers transfervrij aangetrokken + 6 gehuurd = 16 nieuwe spelers
Vitesse: 4 spelers aangetrokken + 5 gehuurd = 9 nieuwe spelers.

Seizoen 14/15:
Roda: 11 spelers aangetrokken + 1 gehuurd = 12 nieuwe spelers.
Vitesse: 4 spelers aangetrokken + 4 gehuurd = 8 nieuwe spelers.

Roda heeft dus in 3 seizoenen 36 nieuwe spelers zien komen. Vitesse met 19 man slechts net iets meer dan de helft van dat aantal.
Utrecht komt ook op 19 (dit seizoen nog niemand aangetrokken), AZ op 20, Heerenveen 23, Zwolle 31.

Zo zie je dus dat er bij Vitesse vaak nog minder wijzigt. Toch roept iedereen maar om het hardst dat Vitesse zo een vreemdelingenlegioen is en er totaal geen consistentie is. Daaruit kan je de conclusie trekken dat mensen bij voorbaat al oordelen zonder ook maar enige kennis van zaken te hebben.

28 juli 2016 om 16:38

Moet je nu vooral als fan van de club die voor komend seizoen 12 nieuwe spelers heeft aangetrokken zeggen. Vitesse heeft twee nieuwe spelers (Tornes en Foor), en afgezien van een paar uitgaande transfers is de basis nog nagenoeg hetzelfde. Daarnaast huurt Vitesse komend seizoen Baker en Nathan van Chelsea, waarvan zeker Baker een echte aanwinst is en beide spelers speelden vorig jaar ook voor Vitesse.

28 juli 2016 om 16:38

1. Iedere club in nederland moet nieuwe spelers toevoegen/ inpassen. Ieder seizoen weer.

2. De basiself is slechts op 2 plaatsen echt anders. Namelijk linksvoor met foor i.p.v. Olynik en in de spits omdat solanke (chelsea) weg is en daar komt een eigen speler voor in de plek.

3. Bijna de hele bank bestaat uit jeugdspelers (osman, koryan, oude kotte, lelieveld, van bergen, houwen)

Kunnen denk ik niet veel clubs zeggen. Zeker jouw club niet

28 juli 2016 om 16:45

Schattig dat een Roda supporter dat zegt. Als er 1 club het voorbeeld is van eindeloze im- en export van marginale voetballers dan is het Roda wel. Dit seizoen telt de selectie van Roda 15 !! nieuwe spelers tov van vorig seizoen.

Dus een paar huurlingen die door Chelsea al door en door gescout zijn en waardoor je weet wat je aan ze hebt, dat is slecht beleid en een eindeloze stroom onbekende exotische verrassingen die komen en gaan zoals bij Roda, dat is goed beleid? Als jij vind dat het scoutingsbeleid van Roda of zelfs Vitesse een hoger aanzien heeft dan dat van Chelsea, dan mag je mij dat graag uitleggen.

Wellicht dat jij, en onze Dominee natuurlijk ook, zich even moeten verdiepen in hoe een samenwerking tot stand komt. Vitesse huurt spelers voor posities die onder of niet bezet zijn. De jeugdopleiding van Vitesse heeft, door bezuinigingen, jarenlang in de steigers gestaan, talenten waren nog niet klaar of goed genoeg voor het echte werk. Vandaar dat er destijds ook meer Chelsea huurlingen dan jeugdspelers in het eerste kwamen. Dit jaar zijn er 7 jeugdspelers doorgestroomd naar het eerste elftal, ook een verdienste van Allach vind ik. En daarom worden er dit jaar ook maar 2 spelers, die al een versterking zijn gebleken, van Chelsea gehuurd. Kortom dankzij Chelsea stromen er nu meer en betere Nederlandse talenten door. Dat is een ander beeld dan het standaard gepapegaai van Dominee Prietpraat.

28 juli 2016 om 16:52

Nathan was afgelopen seizoen geen echte versterking wat mij betreft. Baker daarentegen deed het geweldig.

28 juli 2016 om 17:01

@sammerens

ik zeg ook niet dat jullie een vreemdelingenlegioen hebben, want dan hebben wij dat zeker. ook niet dat veel nieuwe spelers slecht zijn.
ik zeg alleen dat als je een stabiele subtopper niet afhankelijk moet zijn van enkele huurspelers van Chelsea, niet dat dit per se het geval is.
wij zijn al jaren geen stabiele ploeg meer, dit komt door onze mutaties zoals jij het benoemd.
als Vitesse een stabiele subtopper wil worden zullen ze toch een goed team hebben staan, waarbij als aanvulling enkele spelers van Chelsea aan toegevoegd kunnen worden. naar mijn mening zijn jullie nog niet zo ver, maar dat is mijn mening. ook zeg ik dat ik nog maar even wil zien hoe Fraser omgaat met het toepassen van zo´n jonge jongen.

overigens hebben jullie leuke talenten rondlopen een Zhang bijvoorbeeld die vorig seizoen even liet zien hoe goed hij is en uitgerekend ons pijn doet die wedstrijd.

28 juli 2016 om 17:01

Nathan was volgens mij ook veel geblesseerd, de minuten dat hij speelde liet hij wel zien aardig te kunnen ballen.

28 juli 2016 om 17:10

@ haunted

ik vind ook dat ons beleid erg matig is de laatste jaren.
we zijn van heel ver gekomen, en hebben grote fouten gemaakt.
ik vind dat we dit seizoen weer eens goed bezig zijn, we halen spelers met toekomst, iets wat jullie ook doen met Zhang etc.
ik vond de nieuwe spelers vorig jaar ook overdreven, maar we hebben daarmee resultaat gehaald. nu hebben we orde op zaken gesteld, de trainer eruit, alle onbruikbare spelers eruit en spelers met toekomst en een goede trainer binnenhalen die bij onze club past.

ik heb ook niks tegen het samenwerkingsverband, ik vind alleen dat er nog iets moet gebeuren om een stabiele subtopper te worden. ik vind ook dat er nog enkele speler moeten komen op posities die onderbezet zijn. hierna kun jedaarbij enkele spelers toevoegen van Chelsea. een basiself met eigen spelers van Vitesse moet er kunnen staan.
ik heb ook geen hekel of haat richting vitesse, ik vind het beleid ook niet slecht.
sterker nog ik vind Vitesse en AZ samen de mooiste clubs van Nederland.

28 juli 2016 om 17:11

Als je op vorig jaar na, van de afgelopen 5 jaar, 3x Europees voetbal weet te halen, ben je volgens mij toch wel een subtopper? Als Vitesse zo doorgaat, gaan we ons zeker meten met een AZ. In dit elftal wat we nu hebben, zit volgens mij heel wat waarde voor een ploeg als Vitesse. Jongens als Room, Nakamba, Vako,Rachica,Zhang,Foor gaan een hoop geld opleveren. En dan heb ik het nog niet over de talenten die nu doorgeschoven zijn. Vitesse is geweldig bezig, al willen veel supporters van andere clubs dat niet zien.

28 juli 2016 om 17:35

@ Rjckoempel

Alle clubs maken fouten, net alsof er mensen werken

Ik vind toch dat je spelers van Chelsea moet halen die of basiselftal kwaliteit zijn of daarmee kunnen concurreren. Anders is zo'n huurperiode nutteloos en wordt niemand er beter van. En eerlijk gezegd Nederlandse clubs hebben geen enkele mogelijkheid om een speler als Baker of zelfs al Nathan op eigen kracht binnen te halen. Laat het ook een verrijking voor de eredivisie zijn. Volgens mij zie je nu bijna bij alle clubs huurspelers uit de PL, hypocriet of hebben we een trend gezet? Huurspelers van Chelsea wie is er niet kampioen mee geworden. Twente en PSV iig wel, dus als iemand alleen maar naar Vitesse wijst dan weet je dat het een blinde papegaai is.

Met Roda komt het wel weer goed, die horen bij de eredivisie.

Ondanks het vele gezeik op Vitesse van de vele supporters hier, zijn ze toch gewoon heel goed bezig.

Alle profeten dat Vitesse geen identiteit meer zou hebben, alles bepaald zou worden door Chelsea, ze zo failliet zouden zijn want de eigenaar zou er snel genoeg van hebben, etc. etc., moeten inmiddels toch hun ongelijk gaan erkennen.

De huurlingen stonden er gewoon naast indien ze niet beter bleken. Er liepen altijd voldoende spelers rond waarmee de fans zich konden identificeren en er zijn altijd spelers uit de eigen opleiding geweest die een belangrijke rol vervulden.

Tel daarbij op dat de opleiding vol zit met echte Vitessenaren en dat de jeugdopleiding weer prachtig opgebouwd is, en je kan dan toch met een goed gevoel naar de toekomst kijken. Er breekt aan alle kanten weer eigen jeugd door en dat is prachtig om te zien.

De basis blijkt toch gewoon stabiel te zijn, met de jeugdopleiding die duidelijk een grote rol in de toekomst moet gaan vervullen. Laten we hopen dat Vitesse daar de vruchten kan van plukken en dat er vele (nederlandse) talenten door zullen gaan komen!

28 juli 2016 om 18:29

Inderdaad. De Arnhemmers identificeren zich ontzettend met Vitesse, getuige ook de maar liefst 800 uitzinnige supporters die onlangs aanwezig waren bij de Fandag alwaar de selectie en nieuwe spelers werden gepresenteerd.

28 juli 2016 om 19:36

Zeker op die fandag, waar heb je het over man haha, je bedoelt waar de kinderen handtekeningen en een foto konden scoren met de spelers...

29 juli 2016 om 07:39

Haha het was voor kids om handtekeningen te scoren, doordeweeks in de vakantie. Geen open dag of zo

29 juli 2016 om 09:26

@ijspegel,

Zo zie je maar weer hoeveel waarheid in mijn opmerking uit reactie #9 schuilt.
Mensen roepen maar wat zonder enige kennis van zaken.

Nu probeer jij Vitesse weer te bashen met een zogenaamde open dag terwijl het een kinderevenement was.

Blijkbaar is de wens om Vitesse bashen zo groot dat men maar zaken gaat verzinnen om wat te kunnen roepen. Kansloos als je het mij vraagt.

Toch een vreemde vogel. Expres toen Esther Bal aangetrokken omdat het heet onder de voetjes van Mo werd. Om later haar weer op straat te zetten zonder pardon. Het verhaal dat Mo zich had verstopt in een speeltuintje voor de pers was nog wel het meest schandalige. Wat een verantwoordelijkheid heeft die man...

28 juli 2016 om 16:53

Zoals je zegt, het is een verhaal. En dat heeft twee kanten, aan de andere kant is er het verhaal dat mevrouw Bal vertrouwelijke informatie lekte naar de media.

28 juli 2016 om 18:18

Precies, maar als je uit je contract wordt gezet mag je dit best zeggen...

31 juli 2016 om 12:15

Ester Bal werkte vanaf 1998 voor Vitesse, toen Mo Allach net aan zijn tweede jaar als profvoetballer bezig was. Hij heeft haar dus niet aangenomen. Verder bleek Ester Bal (hoe groot haar Vitesse-hart ook was/is) achteraf de motor achter de lekkende roddelmachine te zijn, die Hollywood aan de Rijn genoemd werd/wordt.

Rare vent die Allach, dat ben ik met je eens. Hij heeft opbouwend wel een hoop goed gedaan voor Vitesse, zoals neerzetten jeugd en saneren. Dat wordt nu zichtbaar. Paar slechte transfers en blunder dat hij Bosz liet gaan, maar ook goede aankopen gedaan.

Bijzonder spijtig nieuws. Deze man nooit kunnen betrappen op enige voetbalvisie, anders dan een grote verzameling 'open deuren'. Duikt weg als het spannend wordt of gaat niet in op de echte vragen (denk aan het electronische vragenuurtje voor supporters vorig seizoen). Zijn aankopen getuigen ook niet van klasse (yeini, Ota, Dauda / = geen enkele versterking) en de resultaten van de jeugdopleiding zijn er uitsluitend dankzij de verdiensten van anderen (hamstra, Lammers).

Jammer, had graag een echte voetbalman gezien en een gezicht van de club.

De jeugd is de laatste jaren prioriteit geweest en daar beginnen we nu de vruchten van te plukken. Het beleid is dus opzich goed, maar er worden toch teveel grove fouten gemaakt door spelers zoals Ota en Yeini voor een dik salaris aan te nemen en die weinig toevoegen. De Chelsea spelers die komen staan alleen in de basis als ze goed genoeg zijn, zo niet mooi op de bank. Hopelijk de komende jaren veel eigen jeugd en een paar ervaren krachten met een Vitesse verleden. Dat doet Vitesse ook goed, veel oud spelers die trainer worden bij de jeugd of zelfs assistent trainer wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren