Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse kan niets doen, maar dat wist ik toen ik hier tekende’

Laatste update:

De supporters van Vitesse hoeven geen transfergeweld van hun favoriete club te verwachten. De Arnhemmers moeten zich door de restricties van de Financial Fair Play koest houden en trainer Peter Bosz gaat er dan ook niet van uit dat er in januari veel gaat gebeuren.

/

“De club kan niks doen. Als er niemand vertrekt, dan komt er ook niks. Daar stel ik me op in. Dat is overigens geen enkel probleem, dat wist ik toen ik hier tekende”, zegt Bosz in gesprek met Voetbal International. Ondanks dat er in Arnhem weinig mogelijk is, kijkt de scouting wel actief rond. Theo Janssen bekeek onlangs Almere City FC-spits Vincent Janssen en volgens het weekblad zat Janus van Gelder op de tribune bij Lierse-Lokeren (1-1).

De kans is overigens wel groot dat Vitesse zich gaat versterken met Alvin Fortes en Milot Rashica. De aanvaller van RKC Waalwijk gaat waarschijnlijk een contract voor tweeënhalf jaar tekenen met een optie op een extra seizoen en de achttienjarige Albanees Rashica, die al op proef was bij Vitesse, moet bij de beloften aansluiten. Overigens werd Vitesse woensdagmiddag nog gelinkt aan Andrej Kramaric, de goalgetter van HNK Rijeka.

Denk jij dat Vitesse zich gaat plaatsen voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is zo zonde dat Vitesse geen goede spits heeft. Ik ben er redelijk van overtuigd dat ze dan op plek 3-5 hadden gestaan. Echter is het zo'n beetje een algeheel probleem in Nederland/de Eredivisie.

Het is niet voor niets dat we straks een groot probleem hebben zodra van Persie en Huntelaar afzwaaien in Oranje.

10 december 2014 om 16:44

Aan van persie heb je niks en staan genoeg jongen spitsen klaar ik denk dat onze verdediging niks is aanval maak ik me in oranje geen zorgen over

10 december 2014 om 17:06

Hoewel ik geen fan van van Persie in Oranje ben is hij toch topscorer aller tijden en boezemt zijn naam tenminste nog wat angst in.

Welke jonge spitsen staan klaar dan? Dost, van Wolfswinkel en de Jong zijn in het buitenland finaal door de mand gevallen. In iemand als Castaignos zie ik voorlopig geen Oranje potentie en dan ben ik denk ik ook wel direct door de namen heen.

Welke potentiele toppers zie ik over het hoofd?

11 december 2014 om 01:28

Zivkovic van Ajax geloof mij maar die gaat wat worden heb daar echt een goe gevoel bij en ik snap je punt over van persie hij blijft een leuke spits alleen Zie je hem nooit en in grote wedstrijden kan hij het niet meer opbrengen !

11 december 2014 om 01:31

En op je punt van Vitesse ik denk als ze de mogelijkheid krijgen een leuke spits te kunnen halen zie ik ze nog wel hele mooie reeks met overwiningen halen en top 5 misschien halen!

11 december 2014 om 10:05

Wellicht, maar totdat een jongen als Zivkovic het op zijn minst in de Eredivisie laat zien kan je hem naar mijn mening niet meerekenen.

Laat maar komen die Kramaric overigens zou Vincent Janssen niet minder zijn dan Dauda

Met andere coach spelen ze zeker top5.

10 december 2014 om 17:57

Top 5 is misschien een beetje teveel.
Bosz is gewoon goed genoeg voor Vitesse.
Het seizoen duurt nog lang genoeg.
Geduld hebben en vertrouwen geven.
We praten niet over de top 3 waar je altijd op scherp moet staan.
Een club als Vitesse is een gewoon een subtopper en dat weet men.

Alvin Fortes heeft ondertussen al een contract voor 2,5 jaar getekend, zal in de winterstop bij de beloften aansluiten

Zoals ik in een andere topic ook al zei. Vitesse wil veel, maar kan niets. Echt nuttig is zo een Rus dus niet... (behalve het eerder wegwerken van de schulden)

10 december 2014 om 19:51

Vitesse heeft geen schulden.

Dat Vitesse 'niets kan' heeft met FFP te maken, niet met de eigen financiële middelen.

10 december 2014 om 23:56

Waar zeg ik dat Vitesse schulden heeft...

Ze hadden toch echt schulden en die zijn weggewerkt. Dat is wat er staat. En ze lijden nog steeds verlies. 4,4 miljoen afgelopen jaar. Dus sorry... Je kunt het geen schulden noemen, maar zonder die Rus waren dat wel schulden. Oftewel. Daar is hij goed voor...

Hoe kan dit nou? Ik snap echt niks van die FFP eigenlijk. De ene club kan kopen wat hij wilt, de ander niet. Iemand hier kort en bondige uitleg over? Of misschien een bron? Aangezien united ook voor 350 mil investeert dit jaar, en geen spelers voor aanzienlijke bedragen verkoopt.

10 december 2014 om 17:12

Omzet?

10 december 2014 om 17:14

Uitgavens moeten gelijk staan aan inkomen dacht ik.. maar al met al slaat het nergens op dat een club 400 miljoen uit kan geven en de ander maar 5 miljoen.

10 december 2014 om 18:07

Ze kijken idd ook naar de inkomsten. Nu is het zo dat je over 3 jaar gezien 30 miljoen aangevuld mag krijgen van een suikeroom. De regels worden steeds iets strenger, afgelopen seizoen was dit nog 45 miljoen. Zo gaan ze binnen een aantal jaren naar de situatie dat clubs niet meer mogen uitgeven dan er binnenkomt.

Er zijn echter weer posten die clubs mogen aftrekken voor de ffp. Kosten die in de jeugdopleiding gestoken worden tellen bijvoorbeeld niet mee. Verder kijkt de ffp als ik me niet vergis ook niet naar schulden uit het verleden.

Grote clubs uit het buitenland hebben vaak een grote sponsor waardoor ze flink veel kunnen uitgeven. Daar komt dus simpelweg meer binnen. En in het buitenland zijn de televisiegelden vaak hoger dan in Nederland. En vergeet ook de andere inkomsten niet als merchandise ect.

Ik vind dat Bosz met dit materiaal veel beter moet kunnen. Alle posities zijn dubbel bezet met eredivisiewaardige spelers. Misschien minder dan vorige jaren en niet goed genoeg om mee te draaien voor plek 1 t/m 3, maar europees voetbal halen mag je echt wel nastreven met deze selectie.
Als de poppetjes een gegeven zijn, moet je daar het spel omheen bouwen. Dan kun je als trainer niet domweg dezelfde aanvallende speelstijl handhaven als je altijd deed. Resultaat is leuk voetbal en veel kansen, maar ook net zo veel slippertjes achterin, doordat je te risicovol speelt, waardoor je altijd gelijk speelt en middenmoot staat.

In dit systeem moet je een spits hebben die met de rug naar het doel staat en een bal kan vasthouden en terugleggen; die heb je niet. Hetzelfde geldt voor de verdediging. Al jaren een prima verdediging, maar niet geschikt om met zo veel ruimte in de rug te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren