Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse doet zaken met AZ: ‘Een super tijd gehad, maar tijd voor nieuwe stap’

Laatste update:

Danny Mühl versterkt per direct de gelederen van Jong Vitesse, zo meldt de Arnhemse club maandag via de officiële kanalen. De negentienjarige verdediger, die bijna tien jaar in de jeugdopleiding van AZ heeft gebivakkeerd, komt over van Jong AZ.

Mühl maakte op 24 november 2017 zijn debuut in het betaald voetbal, toen hij voor Jong AZ uitkwam in de Jupiler League-wedstrijd tegen FC Dordrecht. De jongeling, die aansluit bij Jong Vitesse, doorliep de jeugdopleiding van AZ en kwam meerdere malen uit voor de nationale jeugdselecties van Nederland. Mühl heeft voor tweeënhalf jaar getekend bij Vitesse.

"Ik heb bijna tien jaar een super tijd gehad bij AZ. Ik zie mijn teamgenoten na al die jaren samen te hebben gespeeld als soort broertjes, maar het is nu tijd voor een nieuwe stap", aldus de linksback op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb heel veel zin om bij Vitesse te gaan vlammen. Ik voel veel vertrouwen hier en hoop snel wedstrijdritme op te gaan doen."

Een goede aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik ken de speler verder niet, maar enigzins opvallend vind ik het wel. Je zou toch zeggen dat je bij AZ een grotere kans maakt op speeltijd in het 1e maakt, dan bij Vitesse

29 januari 2018 om 16:21

Niet als de concurrentie groter is. Ouwejan is basisspeler sinds dit seizoen en zal wellicht na dit jaar nog twee seizoenen die positie bezetten. Inmiddels is hij ook voorbij gestreefd door de jongere Owen Wijndal die als een nog groter talent geldt. In Jong AZ heeft hij ook nog op te boksen tegen Joris Kramer en Melle Springer. Hij is best talentvol, vooral aan de bal, maar heeft de pech dat er nogal wat goede spelers lopen bij AZ op die plek.

29 januari 2018 om 16:25

Ah kijk, dat verhelderd de situatie. Thnx!

29 januari 2018 om 17:17

Jeugd van AZ is de laatste jaren echt bijzonder sterk geworden. Helemaal als je ziet dat ze gedeeltelijk uit dezelfde vijver vissen als Ajax.

29 januari 2018 om 17:19

Vitesse heeft al jaren problemen op de backposities, dus in die zin begrijp ik het wel dat er kansen liggen. Zeker ook omdat er bij Vitesse elk jaar wel een of twee talenten doorbreken...

Het is geen top talent, zelfs geen echt talent gezien hij amper speelde bij jong az op zijn 19de. En geen contract had.

Liever koreniuk zoals Az haalde van Vitesse dan omgekeerd. Desalniettemin succes

29 januari 2018 om 17:02

Koreniuk een toptalent noemen haha laat me niet lachen. Buitink en Agrafiotis zijn 2 klassen beter.

On: Goede zaak dat er een linksback bij Jong bij komt nu Faye in het eerste staat. Ken deze gozer niet, maar benieuwd hoe hij het gaat doen.

29 januari 2018 om 17:23

Ik noem koreniuk helemaal geen top talent, alleen dat muhl dat niet is. Gaf alleen aan dat ik de koreniuk komst belangrijker vond dan het eventuele behouden van muhl. Met andere woorden az gaat er op vooruitb

Nu nog snel een keeper aantrekken en Pasveer eruit schoppen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren