Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse blijft in het spoor van Ajax ondanks slechte eerste helft

Laatste update:

Vitesse blijft in het spoor van Ajax in de Eredivisie. De ploeg van Thomas Letsch wist de uitwedstrijd tegen Willem II zaterdagavond met 1-3 te winnen en heeft daardoor nog altijd hetzelfde puntentotaal als koploper Ajax, dat een beter doelsaldo heeft. Het was voor Vitesse alweer de vierde overwinning op rij. Willem II leed voor de vijfde keer op rij puntenverlies. De Tilburgers zijn met vijf punten terug te vinden in de middenmoot.

In de zevende minuut leek Vitesse op voorsprong te komen toen Jacob Rasmussen de bal in de kluts binnenwerkte. Idrissa Touré stond echter buitenspel toen hij de vrije trap van Riechedly Bazoer goed terug voor het doel kopte. In de daaropvolgende fase was Willem II gevaarlijk. Remko Pasveer keerde een inzet van Derrick Köhn en daarna was hij ook attent op een hard schot van Pol Llonch. Na 25 minuten was het wél raak: Nunnely kwam goed voor Rasmussen en tikte bij de eerste paal een pass van Mike Trésor Ndayishimiye binnen.

Vitesse maakte ook na de 1-0 een matige en slordige indruk. Niet alleen werd er op grote afstanden verdedigd, ook maakte de ploeg van Letsch veel verkeerde keuzes. Toch hadden de bezoekers uitzicht op een gelijkmaker. Een kopbal van Touré ging langs de verkeerde kant van de paal en Loïs Openda had weliswaar ruimte om te schieten, maar Jordens Peters was er tijdig bij om de inzet te blokkeren.

Het team van Letsch begon een stuk beter aan de tweede helft. De Arnhemmers domineerden, ook op de helft van Willem II, maar tot echte kansen leidde dat aanvankelijk niet. In de 57e minuut viel alsnog de 1-1. Openda wil vanaf de rechterkant hoog voorzetten, raakte de bal verkeerd en zag de bal tot zijn eigen verbazing over Jorn Brondeel heengaan. Vitesse draaide de wedstrijd in zes minuten om: Armando Broja schoot op aangeven van Million Manhoef zijn vierde van het seizoen tegen de touwen.

Met de voorsprong op zak leunde Vitesse wat meer achteruit en dat leidde tot een grote kans van Vangelis Pavlidis. Hij schoot tegen Pasveer op. Net voor tijd probeerde Köhn het op een manier die eerder op de avond al succesvol was gebleken: een mislukte voorzet. De Duitser was echter minder fortuinlijk met zijn poging, want hij trof de lat. In de tegenaanval gooide Patrick Vroegh de wedstrijd in het slot: de invaller schoot de bal vanaf de rand van het zestienmetergebied hard binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had dit na de eerste helft niet verwacht. Erg slap en je merkt dat je het middenveld mist. Tweede helft goed opgepakt en weer het voetbal gespeeld wat we gewend zijn. Ondanks dat de meeste jonkies nog niet goed genoeg zijn is het veel leuker om naar te kijken. Op naar Emmen. Rug recht, Ermen weijd, kop omhoog. Motten ze dan!

Ook slechte wedstrijden tegen mindere clubs moet je winnen. Eerste helft was zo slecht, middenveld was drama bij vitesse. Jongens als huisman en toure komen duidelijk nog veel tekort.

Hopelijk zijn tannane, bero en wittek er snel weer bij, dan win je wedstrijden een stuk eenvoudiger. Mooi goals van broja en vroegh btw!

Volgende week tegen Emmen moet ook 3 punten opleveren.

31 oktober 2020 om 23:12

Huisman ben ik niet helemaal met je eens. Die jongen heeft echt wel potentie en die heeft in de voorbereiding echt goede potten gespeeld. Hij is alleen wel gebaat met wat betere spelers om hem heen zoals wel meerdere talenten natuurlijk. Toure is inderdaad gewoon niet goed genoeg.

31 oktober 2020 om 23:29

Ja natuurlijk heeft hij potentie maar tot nu toe laat hij in alle speelminuten echt weinig tot niets zien. Dat is ook helemaal niet erg aangezien hij jong is maar normaal gesproken is hij natuurlijk een vaste bankzitter. Patrick vroegh zie ik zelfs nog veel liever spelen op het middenveld, is meer volwassener enz(dit heeft overigens niks met zijn mooie goal te maken).

31 oktober 2020 om 23:31

Ik kan me wel vinden in je mening. Huisman liet in de voorbereiding zien dat hij kan ballen, maar in de laatste wedstrijden lijdt hij erg veel balverlies (duels en passes). Misschien wat ervaring opdoen en dan komt het wel.

Goed wat kan ik zeggen, blij met de drie punten. In de eerste helft een zwak Vitesse gezien en dan ook een terechte voorsprong voor Willem II bij rust. Dan in de tweede helft een sterk Vitesse gezien. Komen met een beetje geluk op 1-1 en vervolgens hebben we ook een gelukje gehad in verdedigend opzicht dat Willem II later niet gelijk maakt, maar goed soms heb je ook geluk nodig. Wel complimenten nog aan Vitesse de tweede helft en sowieso tot nu toe dit seizoen. Vitesse speelt frivool en je merkt dat er een goede sfeer hangt rondom het team. Dat is de afgelopen jaren wel anders geweest

Hoe doet Beoja het bij Vitesse tot nu toe? Is als groot talent in de jeugd naar Vitesse gegaan, zien jullie daar wat van terug?

31 oktober 2020 om 23:53

Nou en of. Weet zeker dat hij uit gaat groeien tot een belangrijke speler voor Vitesse dit jaar! Snel, technisch, vrij sterk, hele interessante speler naar mijn mening!

1 november 2020 om 00:08

Ik had er m'n twijfels over en baalde dat er nog een extra spits werd gehaald, maar voorlopig maakt hij het waar met z'n voeten en laat hij zien terecht in de basis te staan.

Alhoewel niet goed vandaag, toch gewonnen. Ik vond dat Willem II veel gevaarlijker en dreigender was, maar Vitesse was weer eens dodelijk effectief. 2 en een halve kans, 3 doelpunten.

Best verrast met het spel van Willem II. Dit is pas de 2e keer dat deze 11 met elkaar op het veld staan. De ziekenboeg loopt leeg en we kunnen gaan bouwen aan automatismen. Dan zo spelen tegen een club in vorm die niet voor niets bovenaan staan is heel knap. Hopelijk is de gifbeker leeg en worden we niet geteisterd met nieuwe blessures dan kunnen we gaan klimmen naar de plek waar we horen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren