Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villas-Boas: ‘James hoort thuis ‘op tien’, daar voelt hij zich het best’

Laatste update:

Real Madrid bevestigde dinsdag de komst van James Rodríguez naar de club, voor een transfersom van om en nabij de tachtig miljoen euro. De 23-jarige aanvallende middenvelder werd overgenomen van AS Monaco, dat hem een jaar eerder voor zo’n 45 miljoen euro kocht van FC Porto. James speelde drie jaar in Portugal en kreeg er te maken met André Villas-Boas als trainer. Die herinnert zich hem nog als de dag van gisteren.

/

FC Porto besloot James in juli 2010 over te nemen van Banfield uit Argentinië. “De scouts van FC Porto hebben hem ontdekt. We verwachtten destijds veel van hem, hadden goede hoop dat hij uit zou groeien tot een belangrijke speler. Maar we haalden hem wel met de intentie om hem geleidelijk aan te laten groeien als speler, niet met het idee dat hij meteen veel impact zou hebben”, weet Villas-Boas nog.

“Hij had het niet gemakkelijk, in het begin. Toen hij eenmaal de basis haalde, ging hij veel verdedigend werk opknappen. Toen al had hij veel talent, hij had ook een geweldige pass in huis, kon goed afronden en had een sterk inzicht”, zegt James’ oude trainer, die inmiddels bij Zenit Sint-Petersburg werkt. Villas-Boas denkt dat Real Madrid er goed aan doet de Colombiaan ‘op tien’ te zetten, komend seizoen.

“Een creatieve jongen als hij moet vrijheid krijgen op het veld. In mijn ogen hoort James thuis ‘op tien’, daar voelt hij zich het best. Vanuit die positie kan hij niet alleen zelf afronden, maar ook een ploeggenoot bedienen die er beter voor staat”, doceert Villas-Boas. “Hij heeft alle kwaliteiten om het te maken bij Real Madrid. Hij is heel kalm en relaxed, dat zal hem helpen. Ik denk dat hij ook goed ontvangen zal worden in de groep, het is een nette jongen.”

Moet James Rodríguez 'op tien' gaan spelen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit zo is, is het eigenlijk wel een sterke aankoop van Madrid. Di Maria was geweldig afgelopen jaar, maar is geen ekte 10 natuurlijk.

Als Hamez dat wel is, zou Real er op papier dus alleen maar beter op worden....

26 juli 2014 om 00:36

op 10 speelt Isco. Wat zal hij balen dat hij naar Real is gegaan. Die jongen gaat de komende jaren banken. Zelfs op de flanken is het onmogelijk iemand uit de basis te spelen.

26 juli 2014 om 01:05

Een ras bestaat niet uit 1 persoon. Ik denk dat James binnen 2 jaar uitgroeit tot de beste speler in de wereld. Er zit een passie in die jongen die hem tot het uiterste gaat drijven.

26 juli 2014 om 01:12

@Sab80 over wie heb je het nu? Je bedoeld toch niet dat James gaat banken en spijt gaat hebben? Die is namelijk op elk gebied veel beter als Isco..

26 juli 2014 om 01:38

@ Tommy62

James op elk vlak beter dan Isco zou ik niet zeggen, want Isco is een betere natuurlijke dribbelaar. Als je ziet hoe gemakkelijk die jongen spelers passeert, kan alleen maar beter worden in de toekomst

26 juli 2014 om 09:25

Dacht dat Real zonder 10 speelde en dat daarom Isco op de bank zat. Buiten dat het een goede speler is snap ik daarom de keuze voor James niet. Waar gaat hij spelen? Of gaan ze nu ineens weer met een 10 spelen? In dat geval moet je ook een controleur hebben want als je Modric en Kroos achter James zet wordt je echt overlopen, dan mis je body op het middenveld. Eventueel Alonso maar die is te oud... Ben benieuwd!

26 juli 2014 om 10:30

Isco gaat als nog op de bank hoor
ik weet niet wat jij denk,

26 juli 2014 om 11:33

@JushuaK_
Nee ik vind ook James beter in z'n dribbel maar dat is mij mening..

@Gaalmeister
Ik denk dat Kroos en Modric als links en rechts mid gaan spelen een soort voetballende controleurs, en dat James daar voor op 10 gaat spelen.

26 juli 2014 om 12:22

Tommy62,
Is dat niet een beetje te aanvallend? Met Kroos en Modric op CM gaat 1 van de twee opgeofferd moeten worden om te verdedigen en dat doet hun kwaliteiten tekort. Misschien heb jij een andere visie hierop.

26 juli 2014 om 13:07

@Django10
Ik zie het een beetje als een soort Barcelona middenveld maar dan met een nummer 10. Met Kroos als soort Xavi die een geweldige pass in de benen heeft. En Modric in een iniesta rol die een geweldige actie kan maken en dan een speler 1 op 1 kan zetten. En dan hebben ze genoeg keus bijvoorbeeld over de flanken spelen waar 2 van de beste spelers ter wereld staan of je speelt James aan die dan iets goed met de bal kan en ze kunnen met z'n 3e ook van positie wisselen in het veld om de tegenstander te ontregelen! En James en Modric hebben ook diepte in hun spel dat ze elkaar ook 1 op 1 kunnen zetten. En dan heb je nog Benzema die ook genoeg goals kan maken met zo een middenveld achter zich. Zo zie ik het tenminste ik denk dat real hier heel veel prijzen mee kan pakken met dit middenveld! Maar dat is mijn mening..

26 juli 2014 om 14:30

Ja, eerst dacht ik ook dat je Kroos naast Modric kon zetten en nu je ze met Barcelona vergelijkt, zou ik toch wel willen zeggen dat je Busquets bent vergeten. Wie zou dan zijn rol moeten vervullen?
Voor mij, als supporter van Real Madrid, zou het ook een droom zijn om te starten met Kroos, Modric en James, maar we zullen zien wat Ancelotti zal doen.
Ongeacht met welke opstelling hij besluit te spelen, ben ik ervan overtuigd dat we dit seizoen 6 prijzen zullen pakken!
Hala Madrid!

26 juli 2014 om 15:14

Ja daar heb je gelijk in maar ik heb het over het middenveld toen Fabregas speelde op de plek van Busquets. dat had ik erbij moeten vermelden toen speelde Xavi en Iniesta ook op iets meer naar achteren en Cesc ervoor. met zo een middenveld zie ik Real ook wel spelen! En ik als Barca supporter hoop natuurlijk dat wij die prijzen zullen pakken haha.. Maar ik gun het de gene die het mooiste en beste speelt is dat real dan gun ik het ze van harte! Visca Barcelona! ;p

26 juli 2014 om 02:56

Hamez?
Sorry maar waarom zou je iemand echte naam verbasteren naar zoiets.. Is dit serieus zoals ie nu genoemd/geschreven gaat worden door (sommige) real fans?

26 juli 2014 om 04:22

Het is geen verbastering maar een fonetische spelling. Zo spreek je z'n naam uit

26 juli 2014 om 05:11

Dan is het nog eerder games(niet Engels uiteraard). Maar dat is ook al pure onzin. De J in Spanje wordt uitgesproken als een G, net als een dubbele LL als een J wordt uitgesproken. Doe je huiswerk aub. On: James is een geweldige speler. Volg hem al een tijdje, zeker top 5 spelers op de 10 positie. Hij moet zich nog een beetje door ontwikkelen maar zeker de potentie om de beste nummer 10 van de wereld te worden. Dat beste speler van de wereld verkiezing kunnen ze eigenlijk beter afschaffen. Want dat is appels met peren vergelijken. Er zou bijvoorbeeld nooit een verdediger winnen hedendaags.

26 juli 2014 om 08:52

Omdat verdedigers minder goed kunnen voetballen natuurlijk. Daarnaast is het gewoon mogelijk om als verdediger de verkiezing te winnen, Cannavaro deed het nog maar 7 edities geleden. Ook Beckenbauer en Sammer hebben de verkiezing al eens gewonnen.

Als een verdediger zich uitzonderlijker profileert dan een aanvaller, zal hij gewoon winnen hoor. En dat betekent meer dan je taken uitvoeren, maar alom aanwezig zijn, wedstrijden domineren en prijzen pakken.

26 juli 2014 om 13:48

Ik spreek spaans knul dus je hoeft mij niet te vertellen hoe je een J uitspreekt. In castillaans spaans spreek je het gewoon uit als een H

Kortom, het hele systeem van Real zal dan omgegooid moeten worden.. Geen 4-3-3 meer.. Terug naar de falende 4-2-3-1.. Ben benieuwd hoe het controlerende blok eruit gaat zien. Alonso - Kroos of Alonso - Modric.

26 juli 2014 om 00:29

Ik weet niet wat jij kijkt, maar het overgrootte deel van afgelopen seizoen speelde Real 4-3-3. De BBC, zegt je dat wat? Die titel gaat over de aanvalslinie, 3 spelers dus. Bale, Benzema & Cristiano.

26 juli 2014 om 00:34

Wie was dan de meest linker speler op het middenveld?

26 juli 2014 om 00:43

Trek je niks aan van migicr, hij kraam onzin uit. We speelde vorig jaar 4-3-3, met de punt naar achter. We hebben 2 keer 4-4-2 gespeeld tegen bayern, misschien dat hij zijn onzin op die 2 wedstrijden baseert.

26 juli 2014 om 00:44

MagicR heeft gelijk, het team switchede gedurende de hele wedstrijd beetje tussen 4-3-3 en 4-4-2. Want vaak liep Ronaldo richting de punt en zou di Maria de linkerflank bezetten.

26 juli 2014 om 00:54

433 was uiteindelijk meer een 4141 geworden..

Benz
CR7 Bale
Di Maria Modric
Xabi
Marcelo Carvajal
Ramos Pepe
Casillas

Nu kan Real nog steeds 433 spelen maar dan aanvallend. Lijkt uiteraard gewoon op 4231 alleen staan de CM's op een CDM positie (dieper).

CR7 Benz Bale
James
Kroos Modric
Marcelo Carvajal
Ramos Pepe
Casillas

26 juli 2014 om 01:01

Zoek de opstellingen van 2013/2014 maar op, de keren dat er met 442 werd gespeeld zijn haast op 1 hand te tellen.

26 juli 2014 om 02:15

We speelden alleen 4-4-2 in balverlies, in balbezit was het 4-3-3.

26 juli 2014 om 03:00

Naar aanleiding van wat Geert VS zegt is Magicr zijn gelul ook niks waard. Real is een topploeg met een topcoach die schakelde tussen bepaalde systemen waar altijd een goeie gedachte achter zat. Dus ik wil ook niet Real afzeiken maar de stelligheid die Magicr aan de dag legt over een nietzeggend paar nummertjes bewijst gelukkig dat ie hier alleen maar wat tof wil komen doen.

26 juli 2014 om 00:35

Ik hoop zelf dat real Khedira behoudt, hem zal je voor sommige wedstrijden (voornamelijk CL) echt nodig hebben pm het de tegenstander moeilijk te maken.

26 juli 2014 om 00:44

Khedira beschikt over de verdedigende eigenschappen die in het lange seizoen van real van essentieel belang is en waarover Modric en Kroos niet beschikken. Een speler als Khedira heb je ook bij Real nodig, anders krijg je een ongebalanceerd middenveld, net zoals Oranje De Jong nodig heeft.

26 juli 2014 om 00:55

Khedira is gewoon een cdm hoor, weet niet waar jij jouw kennis vandaan hebt, fifa 14?

26 juli 2014 om 03:42

RVP-, als die eigenschappen zo essentieel zijn, hoe hebben ze het dan bijna een heel jaar gedaan zonder hem en 2 prijzen gepakt. Toch niet zo essentieel als jij inschat denk ik dan?

26 juli 2014 om 05:25

Wegens Xabi Alonso, maar die gaat ook niet eeuwig door of wel?

26 juli 2014 om 00:33

Je kan 433 ook gewoon met een 10 spelen. Dat werd ook gewoon door Oranje gespeeld met Sneijder op de 10. Het verschil tussen 433 en 4231 zijn de posities van de buitenspelers, net zoals robben bij oranje meer in de aanval doet dan bij Bayen.

26 juli 2014 om 01:28

Ancelotti zal nooit kiezen voor 4-2-3-1. Die opstelling zal na Mourinho zeker lange tijd niet meer door Real gespeeld gaan worden kan ik je vertellen.

Nog steeds denk ik dat isco evenveel potentie heeft als james, soortgelijke voetballers alleen speelde james rodriguez ook tijdens zn 'mindere' periode bij monaco omdat hij een prijskaartje had van 40 miljoen als ik me niet vergis. Hierdoor bleef hij opgesteld worden terwijl isco er al moet staan en als hij minder speelt word hij direct gewisseld, wat overigens terecht is bij een club als realmadrid..

26 juli 2014 om 00:42

James heeft gewoon een weergaloze seizoen gespeeld bij Monaco hoor? Stond ook gewoon in de team of the season in de Ligue 1. James is in potentie altijd beter geweest dan Isco, ook in zijn Porto jaren.

Alsof Ancelotti weer overschakelt naar een 4-2-3-1. Nee, dat wordt het absoluut zeker niet.
Gewoon James in de punt naar voren en een controlerend voetballend sterk blok erachter met Kroos en Modric. Kroos komt gewoon Alonso vervangen en kan dat defensief werk opknappen. Modric deed dat vorig seizoen toch ook al en James zal er ook heus niet vies van zijn. Als dan nog Bale zijn flank in de gaten houdt, waar hij meer dan toe in staat is, dan is er helemaal geen probleem in de omschakeling van aanval naar verdediging. Al helemaal niet in 95 van de wedstrijden. Alleen tegen Bayern en Barça moet Real lichtjes aanpassen op dat middenveld en Illarramendi of Alonso opstellen en counteren, want die clubs zijn gelijkwaardig aan Real. Alle andere clubs ter wereld zijn zwaar inferieur. Dat zagen we vorig seizoen al en met deze spelers gaat dat net zo zijn.
Kroos vervangt dus gewoon Alonso en James vervangt Di Maria. James-Kroos-Modric dus in een 4-3-3. Klaar. Ik durf heel veel geld in te zetten dat Ancelotti het zo zal aanpakken.

Want we zijn gewoon de beste.

26 juli 2014 om 00:31

Hehe geen 4-2-3-1, maar James met de punt naar voren met een blok van 2 daarachter...

Ik ben geen Louis van Gaal, maar is dit niet juist de definitie van een 4-2-3-1 formatie....

26 juli 2014 om 02:19

Idd, hij beschrijft juist een 4-2-3-1

Villas Boaz speelde zelf bij Tottenham altijd 4-2-3-1 trouwens, ik denk dat hij alleen in dat patroon denkt. James kan prima fungeren in een 4-3-3 met de punt naar achteren, dan is hij één van de twee aanvallende middenvelders.

In competitiewedstrijden tegen clubs die traditioneel in het rechterrijtje eindigen kan je wel met Modric als controleur spelen maar anders moet Alonso er gewoon in en zit er niets anders op dan James of Kroos naar de bank te verwijzen.

26 juli 2014 om 09:02

Kroos en Modric als controleurs? En wie gaat het vuile verdedigende werk doen? Obama? Met zo'n controlerend blok wordt je overlopen. Daarom is de aankoop van Kroos echt een domme zet geweest van Real. Ze hebben verdedigende middenvelders nodig, niet centrale (aanvallende) middenvelders.

Ik denk dat zo gaan spelen..
Casilias
Marcelo Ramos Pepe Carvajal
Modric James kroos
Ronaldo Benzema Bale

26 juli 2014 om 00:46

Gewoon 4-3-3 op papier en in het veld 4-4-2

26 juli 2014 om 02:59

Zo?

Navas/casill
Carvajal
Ramos
Pepe
Marcelo
Bale
Modric
Kroos
James
Benzema
Ronaldo
26 juli 2014 om 00:49

Ik hoop dat Casillas weer wordt opgesteld, maar ik ben bang van niet. Denk dat López gewoon weer wordt opgesteld, of ze halen Navas, dan zal hij spelen.

Hmmm nu James is gekomen, hoop ik dat city plaats gaat maken voor Isco. Milner per direct verkopen.

Ik vraag me af hoe Ancelotti volgend seizoen wil gaan spelen. Dit seizoen speelden we meestal zonder een 10. Di Maria stond linksmidden achter CR, die eigenlijk net zo veel linksbuiten loopt als in de punt, maar ik zou het zonde vinden als James op deze positie moet spelen, zoals AVB opmerkt is het een speler die op 10 het beste uit de voeten komt. Ik denk dat het een 4-3-3 word met James op 10 en achter hem 2 andere midden velders die wat meer naar achteren staan. Zeg maar, zoals hoe Oranje altijd 4-3-3 speelde. Ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken, Real zal dan meer grip krijgen op wedstrijden dan dat ze nu meestal hadden, waar vooral de counters het gevaarlijkst waren. Op deze manier kunnen we nog beter gebruik maken van Kroos denk ik. Maar wie weet kiest Ancelotti er wel voor om zonder iemand in de punt te spelen en Benzema uit de basis te laten. James als soort van valse spits, ondersteund door Bale en Ronaldo bij het aanvallen en toch een 3 mans middenveld zoals vorig jaar. Dan zou Angel dus niet geslachtofferd hoeven worden. Zou een leuke variant zijn denk ik om een keer uit te proberen.

26 juli 2014 om 01:53

Ozil was een ras 10, onzin dat ze die weg hebben laten gaan. Heb het gevoel dat ze uit wanhoop Isco maar hebben gehaald, maar nogmaals; waarom de fuck lieten ze Ozil gaan?? Weet enige Madrista dit?? Al met al is James het perfecte alternatief, misschien zelfs wel beter als Ozil, maar waarom vertrok Ozil destijds.

26 juli 2014 om 02:29

Ik vond het ook vreemd dat Özil verkocht werd, ik denk dat Pèrez zo snel mogelijk die 100 miljoen wou terug verdienen

26 juli 2014 om 03:19

Weet je waarom Ozil werd verkocht, omdat hij een van de meest overschatte voetballers is en er een winst werd geboekt van 32 miljoen op 1 speler. Tuurlijk, hij was een ras 10 met veel assists. Maar zijn rendement wat betreft goals is verschrikkelijk laag. Iemand die op 10 speelt moet bij Real tot ongevee 13-16 goals per seizoen, zeker als je zoveel wedstrijden speelt als Ozil deed. Maar Ozil wist 27 keer het net te vinden in 3 seizoen, 9 gem. per seizoen. Dat vind ik gewoon te weinig, 'faalhaas' Isco kwam tot 11 goals en die speelde niet eens de helft van het seizoen. En dan krijg je nog al dat mierengeneuk van destijds; superdom van Real, superslecht beleid enz... Maar wat is Real achteruit gegaan? Er waren velen die zeiden; wie moet Ronaldo nu bedienen? Nou, ik weet niet hoe iedereen daar nu over denkt, want Ronaldo miste Ozil zo erg, hij scoorde geen 55 keer, maar slechts 51 keer. Vertel mij eens, wat heeft Ozil geleverd aan Arsenal dat ze 50 miljoen voor hem betaalde? Als je het mij vraagt, is het gewoon een miskoop tot dusver. En dan over Isco, koop uit wanhoop zeg je, dat getuigt al helemaal van je onkunde, want Isco werd gehaald voordat Ozil werd verkocht kameraad.

Real Madrid wat een top team met topspelers als ze ook met elkaar kunnen samen spelen dan wint Real Madrid alle prijzen dit seizoen

Idd heerlijke speler hoop dat dit t word, vel al weer een champions league beker richting bernabeu komen😇

Navas/lopes
Carvajal
Ramos
Varane
Marcelo
Kroos
Modric
Bale
James
Ronaldo
Benz/falcao

James op de bank........

Navas
Carvajal
Ramos
Pepe
Marcelo
Modric
Alonso
Kroos
Bale
Benzema
Ronaldo
26 juli 2014 om 02:55

James komt niet op de bank, alonso is niet meer de oude, of nou ja juist wel de oude enkroos kan ook als centrale middenvelder spelen, dan james op 10

Kolere... Real gaat volgend seizoen alles winnen wat er te winnen valt. Diego Lopez, Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo, Kroos, Modric, James, Ronaldo, Benzema, Bale. Als je deze opstelling ziet, denk je twee dingen. 1. Wat een wereldelftal! 2. Carvajal... deze man is de enige matige speler bij Real. Goede rechtsbacks zijn tegenwoordig schaars, maar beter dan Carvajal moet toch kunnen...

Ik heb mijn twijfels of Ancelotti James op 10 zet. Real Madrid is een countermachine dat leunt op snel schakelende defensieve middenvelders (alonso/modric). Ik ben bang dat het station van James wordt overgeslagen dan. Ik hoop voor de jonge Colombiaan dat hij zijn weg snel weet te vinden in het elftal en dat hij een even goede aanvoer aan Ronaldo kan geven als Özil deed. Mocht hij inderdaad op 10 gezet worden dan kun je je schrap zetten voor een spectaculair seizoen. Want dit Madrileense elftal is gewoon om van te watertanden:

Lopez
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
Bale
James
Ronaldo
Benzema
26 juli 2014 om 09:05

Als di maria wordt verkocht zullen ze wel anders gaan spelen. Want niemand heeft de snelheid en t loopvermogen om het gat in te duiken als ronaldo in de spits gaat.

26 juli 2014 om 10:05

Ik ben het met je eens Bennati. Daarom hoop ik eigenlijk dat Carlo het misschien probeert met James als valse spits. Met Bale en Ronaldo naast hem, is er nog steeds genoeg aanvallend vermogen voorin. Dan kan er nog steeds een heel sterk middenveld blijven staan!

26 juli 2014 om 10:38

Volgens mij denken jullie allemaal dat reallife voetbal hetzelfde als Fifa is. Er is 0,0 balans in deze opstelling. Je hebt Cristiano die nooit meeverdedigd, Benz ook niet, Bale soms en James knapt het vuile werk wat Di Maria constant deed echt niet op. Daarnaast heb je twee centrale middenvelders als verdedigende middenvelders geposteerd. Oftewel: Nul balans en niemand die het vuile werk op het middenveld opknapt.

In de 4-3-3 opstelling had Ancelotti eindelijk de balans tussen aanvallen en verdedigen gevonden. Di Maria had zes longen en knapte zijn verdedigende werk, en die van Cristiano, op. Modric zorgde voor de aanvoer tussen verdediging en aanval en Xabi stond er puur als breker. Kroos is geen breker, maar een tweede Modric. Met twee Modric' als Cvm's gaat het niet lukken en wordt je overlopen door de grote ploegen.

isco moet nu snel een transfer gaan maken voordat hij het hele jaar op de bank blijft zitten. City zou hem misschien weer moeten kopen, vorig jaar hadden ze hem ook al bijna.

komop twente sla je slag haal di maria en isco op nu het nog kan.

gewoon 433 gaan spelen, snap de onzin niet? Is ook nog in m'n ogen de beste opstelling. James met de punt naar voren en Kroos erachter, dan heb je alleen nog een moeilijke keuze.. Wie zou het worden Khedira Alonso of Modric? Als ik mocht kiezen zou ik toch voor een verdedigende middenvelder kiezen want Modric is toch te aanvallend ingesteld. Want als je 3 spelers op het middenveld zet die aanvallend zijn ingesteld komen er toch te veel ruimtes op het middenveld, waar veel clubs gebruik van kunnen nemen zowel topclubs maar ook de mindere. Als je kampioen wilt worden moet je niet al te veel gaten laten vallen want dat kan ook leiden op puntverlies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren