Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villa-coach dolblij met transferslag: 'Kruising tussen Messi en Ronaldo'

Laatste update:

Tim Sherwood is buitengewoon blij met de komst van Adama Traoré, die vrijdag werd overgenomen van Barcelona. Bij de Spaanse grootmacht kwam de negentienjarige buitenspeler vanwege de enorme concurrentie niet in de plannen voor en dat verbaast de coach van Aston Villa. Hij omschrijft de nieuwkomer als een kruising tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

/

Naar eigen zeggen hield Sherwood de jonge aanvaller al een tijdje in de gaten, zelfs in zijn periode als manager bij Tottenham Hotspur. “Adama is fysiek sterk, krachtig, snel, dynamisch en flitsend. Je weet nooit wat je kunt verwachten. Daar zijn er niet veel van, dus ik ben blij dat hij voor Aston Villa heeft gekozen. Hij is nog geen geslepen diamant, maar hij gaat zeker van grote waarde zijn”, verwacht hij.

Gevraagd naar spelers op wie het jeugdexponent van Barcelona lijkt, is de coach helder: “Een beetje op Messi en een beetje op Ronaldo. Hij blijft aan de zijlijn, wil de bal dan in de voeten en daagt zijn tegenstanders uit. Zijn directe opponent krijgt geen seconde rust. Hopelijk kan hij het hier goed gaan doen. Dan wil iedereen straks de nieuwe Adama Traoré zijn”, besluit Sherwood. Aston Villa betaalde naar verluidt tien miljoen euro (exclusief bonussen) voor de speler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zonde.. Slecht van Barcelona, Deze jongen kan wel eens een hele grote gaan worden

14 augustus 2015 om 19:36

Hardstikke mooi gedaan juist. Hij gaat nu weg voor 10 mil (max 12) en binnen 3 jaar kan barca 'm terugkopen voor 15. In Engeland krijgt hij de kans om aan z'n ontwikkeling te werken en uit te groeien tot sterk houder. Dan plukt barca 'm weer op voor 3-5 miljoen. Als hij flopt dan maken ze 10-12 miljoen winst. Uitstekende deal!

14 augustus 2015 om 19:45

Je hebt gelijk. Ik heb dat van die terugkoopclausule even gemist.

14 augustus 2015 om 19:36

Deze jongen kan inderdaad een hele grote worden en daarom is dit een uitstekende deal van Barcelona! De terugkoopclausule is hetgeen dat deze deal zo briljant maakt. Mijn inziens is dit nog beter dan een huurperiode.

Geloof me, als deze jongen zich echt als een beest ontwikkelt en zijn talent laat zien, zal hij hoe dan ook terugkeren bij Barcelona. Barcelona is de beste club ter wereld en bovendien is hij er opgegroeid. Barcelona zal altijd in zijn hart blijven.

Want laten we eerlijk zijn... We kennen allemaal de verhalen van Fabregas, Pique en Alba. Voornamelijk in de gevallen van Fabregas en Alba is er erg slecht gehandeld door Barcelona. Met deze deal is dat voorkomen.

14 augustus 2015 om 20:21

Terugkoop clausule betekent niet automatisch dat hij daadwerkelijk naar Barcelona terugkeert mocht Barca hier interesse in hebben. Als Psg, City, Utd, Real of een Bayern en Juve zo'n speler willen, kan Barca echt wel hun borst nat maken. En Villa vangt liever 20 miljoen en dat hij naar een PSG gaat, dan 15 en terug naar Barca.

14 augustus 2015 om 20:26

Maar Villa bepaald dat dan niet. Als barca 15 neerlegt, dan morgen ze onderhandelen en is het aan de speler. Dan mag een club 100 miljoen neerleggen maar heeft Barca nog steeds het recht met hem te praten. Als hij niet terug zou willen, dan zou zo'n clausule niet gemaakt zijn. Daarnaast zal er bij verkoop naar een andere ploeg een percentage voor barca zijn afgesproken las ik ergens. Maar speler zal mogen bepalen, alleen bij hoeft barca niet meer dan 15 te betalen.

14 augustus 2015 om 21:00

Ik snap wat een terugkoop clausule inhoud, ik had het wellicht anders moeten formuleren.

Er wordt alleen van uit gegaan dat deze jongen wel eventjes terug naar Barca gaat wanneer Barca dat wil. Voor hetzelfde geldt gaat hij liever naar een andere club.

Ik ken verder de transferdetails niet, dus weet ook niet of Barca een doorverkoop percentage heeft bemachtigd.

14 augustus 2015 om 19:38

Misschien beter voor zijn groei en dan haalt Barça m over 3 jaar terug en kijken wat t beste voor hem is

14 augustus 2015 om 19:55

Niet. De laatste 2 jaar lijkt hij niet echt vooruit te gaan (kan ook aan de middelmatige trainers bij Barça B liggen), terwijl andere spelers dat wel doen. Adama is heel frustrerend. Hij maakt een geweldige actie waar mee hij spelers (vooral op snelheid voorbij komt) , maar maakt daarna keer op keer de verkeerde beslissing. Geeft een pass als hij moet schieten, schiet als hij een pass moet geven. Hij geeft veel waardeloze passes omdat hij gewoon niet kijkt of er iemand staat maar gewoon iets doet. Het potentieel is er, het komt er alleen nog lang niet uit. Dit is eigenlijk perfect voor Barcelona en Adama. Adama kan zich bij een andere club waar veel minder druk op hem ligt ontwikkelen en Barcelona heeft weer een speler minder op de loonlijst. Barcelona betaalt daar in principe slechts 3-5 miljoen voor, mochten ze hem terug halen na die 3 jaar.

14 augustus 2015 om 20:14

Ik denk dat de druk bij aston villa hoger ligt dan bij barca b

Offtopic geen meepraten voor bayern hsv?

15 augustus 2015 om 02:59

Ach die 5-0 kon je van tevoren al wel opschrijven

Als het een grote blijkt te worden, kunnen ze hem terugkopen voor 15 miljoen (binnen 3 jaar)

Is hij een beetje een kruising tussen deze twee giganten Barca fans? Ik heb eigenlijk helemaal niks gezien van deze jongen. Heb weer Fox Sports dus als er een wedstrijd is van Villa zal ik op hem gaan letten. Debuteert hij vanavond tegen United?

14 augustus 2015 om 19:57

Nee eigenlijk niet. Hij is fysiek een beest voor zijn leeftijd, maar technisch is hij er nog lang niet. Hij is meer het tegenovergestelde van Messi.

14 augustus 2015 om 20:27

@floyd en DW thanks beiden!!

14 augustus 2015 om 20:16

Ik denk dat je hem het best met Lucas Moura kan vergelijken, alleen is hij fysiek wat sterker dan Lucas.

Ja joh geloof je het zelf Tim?
Jullie zijn opgelicht door Barca hebben ze heel slim gedaan lekker 10 miljoen pakken voor iemand die totaal uit vorm is en nog niks heeft laten zien.
Dat Barca b gedegradeerd is komt ook deels door Traore.
Maar ja hij heeft fysiek dat vinden ze heel belangrijk in Engeland.
Overigens is dit een belediging richting Messi en Cr7.

14 augustus 2015 om 21:03

Ik ben ook een kruising tussen Messi en Ronaldo, ik heb ook een hoofd, 2 armen en 2 benen...

14 augustus 2015 om 23:17

Net zo ijdel als Ronaldo en net zo klein als Messi?
Wat een vergelijking. Doet me denken aan Theo Maassen, die was een vergelijking van Romario en Berry van Aerle. De werklust van Romario en de techniek van Van Aerle. ;-).

Als deze jongen zo goed was, had Barcelona deze jongen allang voldoende speeltijd gegeven. Messi speelde al met 17 jaar. Met 18 was hij volledig basisspeler als ik me niet vergis. Datzelfde gold ook voor Ronaldo bij Sporting.

15 augustus 2015 om 02:12

Ja maar dat waren uitzonderlijke talenten, scheve vergelijking als je mij vraagt.

10 mil voor traore is veel geld - groot gelijk dat ze hem laten gaan voor zulk bedrag (met buy back clause) - BTW volgens George Kessler was Zoran Campara beter dan Johan Cruyff dus altijd een gok of talenten het waarmaken of niet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren