Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vilhena door het dolle heen: ‘Ik zocht mijn vader, hij was aan het springen’

Laatste update:

Feyenoord had vooraf vermoedelijk getekend voor een punt tegen Manchester United, maar sleepte donderdagavond zelfs een overwinning uit het vuur. Tonny Vilhena kroonde zich na 78 minuten na een counter tot de matchwinner.

/

De middenvelder schoot op aangeven van Nicolai Jörgensen raak en was in extase. “Toen kwam er ontlading los, heel veel emotie. Ik ben hartstikke blij. Het is mooi dat je tegen zo'n grote club kan en mag scoren. Ik zocht contact met mijn vader. Ik wees naar hem, want ik weet waar hij zit. Hij was volgens mij aan het springen”, zei Vilhena voor de camera van FOX Sports.

Feyenoord boekte overigens zijn eerste Europese thuisoverwinning op een Engelse tegenstander sinds november 1995. Toen werd Everton door een doelpunt van Regi Blinker met 1-0 verslagen.

Is Tonny Vilhena op dit moment de beste middenvelder van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het goed, maar schat El Ahmadi nog wel hoger

15 september 2016 om 21:56

Jaa ruim hoger maar heb toch wel een zwak voor Vilhena, hield zich ook weer prima staande.

15 september 2016 om 22:11

Ja en nee. Je zag vanavond toch ook veel momenten waarop Vilhena fysiek echt te kort kwam. Op die momenten dacht ik even terug aan Fer bijvoorbeeld. Maar voetballend stond hij inderdaad zeker zn mannetje. El Ahmadi nam het team op sleeptouw vanavond, meer dan Kuyt die veel balverlies had en ook nog 2 domme vrije trappen weggaf op een meter of 20 van de goal.

16 september 2016 om 06:31

Vergeet aub Botteghin niet...was voor mij met karim de beste bij Feyenoord!!

16 september 2016 om 07:16

Botteghin, El Ahmadi en Kongolo waren de absolute helden vanavond. Ben het niet eens met de mensen die zeggen dat Vilhena slecht speelde trouwens, want hij speelde enorm sterk. Hij behield vanavond zelfs meerdere malen het overzicht, normaal zijn zwakste punt. Vilhena is dit seizoen echt stappen aan het maken!

16 september 2016 om 08:44

@zanaz: Vooral Botteghin inderdaad, wat stond die als eene chte vent te verdedigen zeg! Maar ik moet zeggend at ik het toch ook wel erg knap vind hoe Jan Arie vd heijden het geweldig deed!

Is toch uitgekotst door een groot deel van de aanhang. Maar doet het dit jaar ook echt goed, veel sterker dan vorig jaar. gaat nog zwaar worden voor van Beek terug in de basis komen. Zie ik echt nog niet zo 1,2,3 gebeuren.

Karim is heel dit jaar inderdaad al de grote meester van Feyenoord. Meest bizare is zelfs dat hij is begonnen te scoren haha!

El Ahmadi is toch nog echt wel een klasse beter dan Vilhena. Speelde vandaag naast zijn goal nou ook niet geweldig.

15 september 2016 om 22:09

Stond sterk te spelen hoor, ik weet niet welke wedstijd jij hebt gezien. Goed in de combinaties en verdedigend bikkelhard. Ik heb genoten vandaag.

Nee dat is Ahmadi. Ik vond het fysiek ook zwak vandaag, maar een mooie goal en een mooie overwinning!

Ik heb nee gezegd. Want: El Ahmadi. Die is pas goed momenteel.
Toch ia Vilhena wel echt zon speler die het verschil maakt. Hij wil graag alles opeisen en dat krijgt ie uiteindelijk ook.

15 september 2016 om 23:17

Precies dit.

El Ahmadi was briljant, net zoals bijna elke wedstrijd. De aanjager op het middenveld en hij blijft maar gaan. Wat een longinhoud heeft deze kerel

Het is hem echt gegund, mooi dat hij gebleven is.

Haha, Pogba zit nog in de broek van Karim. Wat een pot van Feyenoord als ajacied van genoten.

Ik had weinig geloof in Vilhena. Ik zag het talent er niet zo in. Maar eerlijk is eerlijk ik had het goed fout. Vind sowieso dit Feyenoord gevaarlijk. Niet de favoriet maar wel heel linke outsider voor de titel. Na die rampreeks van 8 (?) nederlagen gewoon niks meer verloren in de Eredivisie. 15 uit 5 nu en Man Utd verslaan. Word mooi potje tegen Psv. En Vilhena, dit word zijn jaar.

Vergelijking vind ik niet op zijn plaats. Beiden verschillende types en je hebt ze beiden nodig in dit Feyenoord. Als ik dan echt voor een beste speler moet kiezen kies ik zonder twijfel voor Toornstra. Ja staat op papier linksbuiten, maar speelt gewoon als een echte middenvelder. Uiteindelijk zal Kuyt toch plaats moeten maken voor een echte middenvelder en dat is Toornstra.

Karim is verder dan Tony., wat normaal is gezien het leeftijdsverschil...neemt jie 't weg dat deze twee een blok bormen van europees formaat..wil Tony wel zien over 10 jaar..niveau Van De Kerkhof/Jansen..de ideale stofzuiger op het middenveld.gezegend met techniek....
1-0..!!!!!!!!!!!!

Mooi voor Tonny dat hij zo een belangrijke goal maakt, het is hem gegund. Op de poll nee gestemd, El-Ahmadi (is zeker dit jaar) de beste speler van Feyenoord en dus ook de beste middenvelder. Ook Botteghin en Kongolo weer geweldig. Wordt tijd dat Blind ze ogen open doet en Kongolo oproept, want week in week uit, in het centrum of linksback laat hij zien in het nederlandse elftal te horen.

Grote klasse Vilhena. Vorig jaar ben je op het bekende Feyenoord forum he..le..maal afgemaakt omdat je niet wou bijtekenen. Nu ben je de held. Het kan verkeren maar geniet er van.
Echt klasse overwinning van Feyenoord op een hoogmoedig Manchester.

Prachtig ventje met een heerlijke winnaarsmentaliteit. Laat zich niet klein maken en is nu weer eens beslissend voor Feyenoord. Zou er een moord voor doen om hem te bewonderen in het Ajax tenue!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren